الان دیگه هیچ راهی برای گفتگو در یاهو و آشنا شدن با افراد و آی دی های جدید وجود نداره ؟
الان دیگه هیچ راهی برای گفتگو در یاهو و آشنا شدن با افراد و آی دی های جدید وجود نداره ؟
یعنی شما میتونید وارد اون چت روم ها بشید؟
چه بهتر کاشکی زودتر می بستنش.....اگه 1 سال پیش بسته بودنش یکی از مشکلات بزرگ زندگیم حل بود...یعنی در واقع به وجود نیومده
بود که حل بشه...
نه!
بعدش که گفتم فقط چند ساعت اول گزینه چت روم و لیست روم ها در مسنجر وجود داشت منتها نمیشد وارد چت روم ها بشیم و ارور میداد.
که همون گزینه ها هم فرداش حذف شدن.
واقعا خوشحالم از اینکه چت روم های یاهو بسته شده!
من سالی یه بار همش سر میزدم و بلافاصله بعدش پشیمان میشدم چیزی که خیلی ناراحت کننده بود این بود که کاربرهای اونجا چقدر راحت به همدیگه توهین میکردن!
خدا رو شکر که رفت پی کارش البته این کار شرکت یاهو یه جورایی به ضرر کافی نت های ایران هم هست چرا که بیشتر مشتری هاشون رو از دست میدن![]()
Last edited by Pessimist; 24-12-2012 at 18:03.
حیف شد!!! مکان خوبی بود برا تست تروجان روی خلق الله!![]()
خوب البته اعتراض اگه با دلایل منطقی باشه خوبم هست
ولی به نظر من این روش اعتراض جواب نمیده
بهتره کاربرای معترض با ایمیل حرفشون رو به گوش یاهو برسونند
من خودم چند بار با ایمیل پشتیبانی یاهو مکاتبه کردم و خیلی خوب هم پشتیانی کردن هم کارمو راه انداختن
کاملا درک میکنم چی میگید !
ولی برعکس این قضیه هم زیاده !
کسایی که اگه این چت روم ها نبود الان هنوزم که هنوزه تنها بودن و ...
ایرانی بازی در نیاریم دیگه
یاهو ول کرد ، ما ول نمیکنیم .
دیگه تموم شد.
برای تسکین دلها دعوتتون میکنم به گودبای پارتی جعفر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حیف شد با تمام مضراتش محل خوبی برای آشنایی با افراد مختلف بود
وبه نقل قول از دوست عزیزی که نوشتند:
کاملا درک میکنم چی میگید !
Last edited by hakbari110; 27-12-2012 at 00:00.
یادش بخیر اون اوایل که تروجان به یه عکس میچسبوندیم تا اکانت دیال آپ طرف رو بزنیم چقدر سخت بود ولی وقتی با اکانت طرف آن میشدی حس هگ کردن بانک مرکزی بهمون دست میدادحیف شد!!! مکان خوبی بود برا تست تروجان روی خلق الله!یا زدن پسورد یاهو هیچ وقت آخرین پسورد یکی از کسایی رو که خیلی ادعاش میشد زدم و با آی دیش آن شدم رو یادم نمیره طرف فکر کنم بعدش سکته رو زد
آخرین آی دیم رو که خیلی هم دوستش داشتم رو یاهو محترم بی هیچ دلیلی کلا بستش و هیچ رقمه حتی با انواع میل ها اونم با آی پی خودشون بهم برنگردوند و منم بی خیال اون آی دی شدم و کل دوستام که توی اون آی دیم بودن رو گم کردم و البته این کارشم باعث شد تا از شر یاهو خلاص بشم که از این بابت ازش ممنونمولی به نظر من این روش اعتراض جواب نمیده
بهتره کاربرای معترض با ایمیل حرفشون رو به گوش یاهو برسونند
من خودم چند بار با ایمیل پشتیبانی یاهو مکاتبه کردم و خیلی خوب هم پشتیانی کردن هم کارمو راه انداختن![]()
یاهو به غیر از روم های آسیا یه سری روم توی قسمت های دیگم داشت که شاید هر کسی اون قسمت ها رو بلد نبود که اونجا کسایی رو میدیدی که از خونه هم بیرون نمیومدن و زندگیشون تو یاهو بود الان همشون آواره شدن و چون قدیمی بودن تو یاهو براشون سخته با مسنجرهای دیگه کار کنندکاملا درک میکنم چی میگید !
ولی وقتی به کسایی فکر میکنم که کل قدرتشون تو یاهو بود مخصوصا کسایی که از خارج بودن و چون اسپید بالایی داشتن تالک رو میگرفتن و شروع میکردن به بد و بیراه گفتن به بقیه الان بد حالشون گرفته شده و دیگه جایی برای قدرت نمایی ندارنیا اونایی که دنبال شارژ ایرانسل بودن تو یاهو
پ ن : چه عمری رو تو یاهو گذروندیم اولین آیدیم برای 2001 هنوز هستش و آی دی های 5 حرفی برای وی سی کشی که همرو فکر کنم یاهو سوزوندش عکس هایی ازگرفتن تالک رو 300 به بالا اونم با دیال آپ 32 کلو بایتی/ روم هایی که خودمون میساختیم و عشق این رو داشتیم که اسممون بالای روم بود / کنفرانس هایی که با بچه ها میزاشتیم و شلوغیش از روم هم بیشتر میشد / تسخیر رو های کشور های دیگه
و کنفرانس هایی که تو روم های اونا میزاشتیم / بعضی Record هایی از صحنه نزاع دوستان
که هنوز دارمشون و ... همه رفتن زیر خاک هیچ وقت فکر نمیکردم یه روز یاهو روم ها رو ببنده کاش سال ها قبل این کار میکرد نامرد
![]()
Last edited by Mr_100_dolari; 29-12-2012 at 17:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)