تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین برند لپ تاپ از نظر شما؟؟

راي دهنده
132. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Lenovo

46 34.85%
  • Asus

49 37.12%
  • Acer

8 6.06%
  • Sony

21 15.91%
  • Hp

24 18.18%
Multiple Choice Poll.
صفحه 6 از 23 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 224

نام تاپيک: لپ تاپ تا 3 میلیون تومن برای بازی

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دوستان يه سوال بي ربط:
    من اگه بخوام برا تايپكم الان Tag بزارم ميشه اگه ميشه چجورياس؟؟؟
    ميخوايم آمار بازديد بتركونه چونكه به نظر خيليا درد ما رو دارن اما چون Tag نداره تايپك اين جارو پيدا نميكنن.
    در ضمن بازي Crysis 3 سيستم مورد نيازش (شاخ ترينش) چه قدره؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

آه راستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين مدل GE60 هم از Msi هستش اگه اصرار داريد سري Gaming بگيريد اما كانفيگش به پاي Y580 نميرسه اما گفتم از قلم نيفته.
    قيمت:حدود3300-3400 اگه اشتباه نكنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

آه راستي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين مدل GE60 هم از Msi هستش اگه اصرار داريد سري Gaming بگيريد اما كانفيگش به پاي Y580 نميرسه اما گفتم از قلم نيفته.
    قيمت:حدود3300-3400 اگه اشتباه نكنم
    چطور همچین چیزی ممکنه؟ قیمت ge60 از لنوو بالاتر هست ولی قدرتش از لنوو پایین تر هست؟ مگه این لنوو چنده؟

پاک گیج شدم رفت راستی این GE70 هم یک سایت زده بود 3400 ! قضیه چیه؟ فکر میکنم قیمتش زیر 3500 باشه الان درسته؟
    Last edited by malmal1369; 06-01-2013 at 01:54.

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چطور همچین چیزی ممکنه؟ قیمت ge60 از لنوو بالاتر هست ولی قدرتش از لنوو پایین تر هست؟ مگه این لنوو چنده؟

پاک گیج شدم رفت راستی این GE70 هم یک سایت زده بود 3400 ! قضیه چیه؟ فکر میکنم قیمتش زیر 3500 باشه الان درسته؟
    خوب همه چیز که کانفیگ نیست قیمت به خیلی چیزها بستگی داره
    ge60 الان طبق چیزی که ماتریکس زده 3.500 هست ge70 باید حدود 4 تومن باشه!
    البته مثل اینکه موجودی شرکت تموم شده اگر بگردید شاید بتونید با همون قیمت قبلیه 3.800 پیدا کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

داداش گرفتي چي شد؟؟
    من بتون گفتم GE70 گرونه اما امكاناتي خولي هم داره و نكته مثبتش نسبت به Y580 پانل "LED 17 هستش كه داره و مطمعنا كانفيگش يك مقدار قوي تر هم هست.
    در مورد GE60 همونطور كه منم گفتم خودت هم داري ميگي كانفيگش پايين تره اما از سري گيمينگ هست ديگه شما هم چون گفته سري گيمينگ باشه منم GE60 رو پيشنهاد ميدم در غير اون صورت نظر من 100% رو Y580
    اما شما ميتوني به Hp DV6T7000 هم فكر كني كه به نظر من جز طراحي و ساب بوفر Beats هيچ چيز بالا تري نداره و چون ما برا گيم ميخوايم درصد خرابي‌اش هم بيشتره در ضمن لنوو بعد از اپل اگه اشتباه نكنم كمتري خرابي رو تو برند لپتاپ داره و HP با DELL بيشترين ميزان خرابي رو دارن

شمام خودت به جايي رسيدي مارو خبر كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ای لعنت به این شانس من....دوست داشتم وقتی بعد از یک عمری پی سی داری ، یک لپ تاب میخرم خوبش را بخرم....ولی این ge 70 اگر واقعا طبق گفته دوستمون 4 میلیون باشه واقعا خیلی گرونه آدم زورش میاد....نمیدونم چیکار کنم....میخواستم یک بخشی را اقساطی پرداخت کنم که شرکت ماتریس گفت ما پرداخت اقساطی نداریم اگر اقساطی داشت سه میلیون میدادم و بقیش را اقساط میدادم....شما اگر نظر منو می خوای صد در صد همین GE70 را بخر حتی اگر شده چندین ماه بگذره تا پولت جور بشه! من این GE70 را ته توشو در آوردم در سایت های خارجی واقعا امتیاز بالایی گرفته....اگه چهار میلیون باشه که من عمرا به این زودی ها نمی تونم بخرم

البته یک شرکت پیدا کردم که یک بخشی از قیمت را بصورت اقساطی میگیره GE70 هم زده3800 یعنی اول باید2500 پیش پرداخت بدی و بقیش رو در قسط های دو ماهه که هر بار میشه 200 هزار تومان. گارانتی ماتریس هم داره
    Last edited by malmal1369; 06-01-2013 at 18:21.

7. این کاربر از malmal1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

بله تو سايت Notebookckek يا notebookreview اگه اشتاباه نكنم با Y580 مقايسش كرده بود تو همه موارد به غير از ميزان نگهداري باتري بهتر از لنوو عمل كرده بود
    شمام فكر نكن وضع ما توپ توپه من همين Y580 رو هم بتونم بخرم خدارو شكر ميكنم
    اما وضعيت شما متفاوته يه سر به سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنيد بهتر قيمت نوت بوك تو بين سايت هايي كه ديدم رو داره حالا Update بودنشو نميدونم اما لنوو Y580 رو زده 3100 در ضمن اقساط هم داره اما شرايطش رو نميدونم يه سر بزن بهر حال اميدوارم هر دومون به مرادمون برسيم.
    دوستان ديگه جايي رو ميشناسه كه اقساطي بده محصولات MSI رو به دوستمون معرفي كننتا ببينيم چي ميشه
    فعلا

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

خدا داستان چيه ميخواي مارو امتحان كني چرا لپتاپو گرون ميكني Y580 زد تو گوش 3500 نميدونم قضيه چيه يه روز ميگن شده 2800 يه روز هم اينطوري اما ديگه مهم نيس هر طور شده ميخرمش

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به نظر من asus k45vd-a میتونه اون چیزایی که شما از لپتاب انظار دارید رو در خدمتتون بذاره. چون فناوری هایی مثل ice coolیاinstant onو... روی این لبتاب نصب شده.بزرگترین مزیت این مدل هم گرافیک قدرتمند nvidia geforce 610m با vram2gbمیباشد.روی این مدل هم کمی تحقیق کنی بد نیست.من خودم این مدل رو دارم و کاملا ازش راضییم.قیمتشم الان حدود 2190000تومن.موفق باشی.

داره خودمونی میشه grendier's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    به نظر من asus k45vd-a میتونه اون چیزایی که شما از لپتاب انظار دارید رو در خدمتتون بذاره. چون فناوری هایی مثل ice coolیاinstant onو... روی این لبتاب نصب شده.بزرگترین مزیت این مدل هم گرافیک قدرتمند nvidia geforce 610m با vram2gbمیباشد.روی این مدل هم کمی تحقیق کنی بد نیست.من خودم این مدل رو دارم و کاملا ازش راضییم.قیمتشم الان حدود 2190000تومن.موفق باشی.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    یه نگاه به اینا بنداز.

12. این کاربر از grendier بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •