تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 39 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری بعدی سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب شرایط جسمانی من آرمانی ! شده الان ، لباس گرمکن هم پوشیدم و میخوام بیام رو بحث فنی

بسیار عالی. چه برندی استفاده می کنی؟

1- میرسیم به بحث شیرین بارسا و پلن B / این ایراد به بارسای گواردیولا همیشه وارد بود که در تقابل با تیمهایی که فضاها رو میبستن و البته ابزار دفاعی مناسبی داشتن کاری از پیش نمیبرد ؛ مثل چلسی هیدینک ، اینتر مورینیو ، رئال مادرید مورینیو ، چلسی دی متئو / و نهایت کاری که بارسا انجام میداد پاسکاری عرضی پشت پنالتی باکس بود /

البته در یک بازی برابر رئال بارسا چیز متفاوتی نشون داد ؛ مالکیت توپ رو در اختیار داشت ولی حمله نمیکرد در اون بازی ...

حالا میرسیم به بارسای تیتو که در دوبازی که برابر سلتیک داشته به خصوص در بازی برگشت و آمارمالکیت خیره کننده در نیمه ی دوم ؛ باز هم مقابل این نوع و این فرم از بازی از لحاظ مقابله ی تاکتیکی شکست خورد ( البته در بازی اول که سخت پیروز شد و دربازی دوم شکست خورد ، )

راهکار و ایده ای که به ذهنت میرسه چیه در این باره ؟ البته بارسای تیتو روشهای متنوع تری از بارسای پپ رو برای گل زدن امتحان میکنه مثل همین شوت های دور که بیشتر دیده میشه / در کل چرا بارسا اینقدر اصرار داره به حفظ مالکیت توپ که در این مواقع بی نتیجه هم هست و باعث میشه تیم حریف فشرده تر بشه و فضاها تنگ تر بشه ؟ این که این سبک بازی همیشه در برابر یک سبک خاص بازی مردود میشه برمیگرده به ضعف تئوریک این سبک ؟ ( 5 نمره - کامل توضیح دهید )

سوال بسیار خوبی است

من به پلن B کاملا اعتقاد دارم و فکر می کنم واقعا لازمه برای هر تیم، نه فقط بارسا. هیچ سبک خاصی خود به خود پلن B نداره و اینکه یک سبک بازی جلوی دفاع فشرده جواب نمی ده ضعف سبک نیست، ضعف مربی است که داره از این سبک استفاده می کنه که این ایراد به پپ وارد بود. نکته اینجاست که سبک بازی بارسا اینقدر قویه که در اکثر مواقع جواب می ده ولی زمانی که جواب نمی ده لازمه تغییراتی صورت بگیره.

بارسای تیتو با تنوع بیشتری بازی می کنه و اواخر بازی هم زیاد به گل رسیده ولی واقعیت اینه که هنوز در اون سطح چلسی و اینتر تست نشده تا ببینیم وضعیت چقدر فرق می کنه.

راه حل از نظر من: استفاده از این جمله جناب جوکر در فوتبال: disrupt the established order and everything becomes chaos

من در این باره خیلی فکر کردم که چطور میشه تنوع جالبی رو با همین ساختار بازیکن ها در تیم ایجاد کرد و واقعا سخته. چیزی که تا الان به ذهن من رسیده "تعریف" یک نقش جدید با عنوان Sweeper Striker هست که با False 9 یا CF متفاوته. هنوز در حال تئوری سازی درباره این نقش هستم و باید بیشتر این بازیها رو آنالیز کنم ولی میشه گفت نقش چنین بازیکنی ایجاد Chaos در ذهن مدافعان حریفه تا با اینکه بطور ظاهری در حال ایفای نقش خودشون هستن، در حقیقت در ذهنشون شک و تردید ایجاد بشه.

وقتی مربی بارسا شدم این سبک رو پیاده سازی می کنم

2- اما برسیم به فرم بهم بسیار به هم ریخته ای از 4-2-3-1 که به 4-6-0 معروف شد و مورینیو در یکی دوبازی برابر بارسا از اون استفاده کرد و ابتکار جالبی که داشت این بود که پپه رو یک خط به جلوتر آورد که از لحاظ تخریب بازی فوق العاده بود / و در بعضی لحظات بازی عملا پپه میرفت و میشد سوئیپر دفاع و فرمیشن به 5-4-1 تبدیل میشد .

این 4-6-0 با توجه به شناور بودن و بسیار قابل انعطاف بودنش اونقدر پتانسیل داره که جایگزین 4-2-3-1 بشه ؟ ( نه صرفا از لحاظ عددی ، بلکه بازی بدون مهاجم مشخص !)

من اصلا فکر نمی کنم قابلیت جایگزینی 1-3-2-4 رو داشته باشه به شکلی که تیمی مثلا 35 بازی از 38 بازی فصل رو اینطوری بازی کنه.، بازی بدون مهاجم مشخص رو هم خیلی مناسب نمی بینم چون واقعا نیاز به بازیکن های خاصی داره که در 98 درصد مواقع در تیم نیستن ولی وقتی هستن قابل پیاده سازی است.

3- نظرت راجع به 4-1-4-1 ( با 4 هافبک فلت ) چیه ؟ چرا با وجود اینکه این هم سیستم نسبتا جدید و مدرنی به حساب میاد و انعطاف خوبی هم داره خیلی نمیبینیم که ازش استفاده بشه ؟ مخصوصا اینکه با یک تغییر میتونه تبدیل به 4-2-3-1 بشه .

این سیستم رو مدتی رافا بنیتز با لیورپول بازی می کرد (ماسکرانو هافبک دفاعی و ژابی و جرارد دو هافبک میانی فلت). نکته اش اینجاست که این سیستم خیلی با بازیکن های مدرن سازگار نیست چون اکثر هافبک های تهاجمی مدرن (مثل ماتا، هازارد، اوزیل، داوید سیلوا، کاگاوا، کازورلا، کاکا و ...) اون دیسیپلین مورد نیاز برای بازی مرکزی رو ندارن و تمرکزشون خیلی بیشتر تهاجمی است که در این سیستم سازگار نیستن. درسته که این سیستم یه سیستم نسبتا جدیده ولی برای به کارگیری بازیکن های مدرن مناسب نیست.

نکته بعدی وینگر هاست که وظایفشون نسبت به وینگرهای نسل های قبل داره تغییر می کنه و بازیکن هایی مثل گرث بیل به هیچ وجه مثل بازیکن های کلاسیک مثل داونینگ نیستن و در این سیستم محدود میشن.

اگه هافبک های تهاجمی بازیکن هایی مثل جرارد، لمپارد، مارکیزیو، ویدال، یایا توره، اینیستا، فابرگاس و ... باشن این سیستم تا حدی ممکن میشه ولی من اصلا برتری ای در اینجا نسبت به 1-3-2-4 یا 2-2-2-4 نمی بینم.

4- بی نقص ترین سیستم از لحاظ تئوریک و گستردگی شرح وظایف تا الان چه سیستمی بوده به نظرت ؟

قطعا 1-3-2-4 .

5- غیرفنی : به نظرت ادبیات کرویف و جملاتی که بعضا در باره ی مورینیو و رئال به کار میبره ، در شان یک اسطوره مثل اون هست ؟

نه ولی انتظار باید داشت که اینها نه افراد تحصیل کرده هستن و نه افراد خیلی با ادب (منظورم به طور کلی فوتبالیست هاست نه شخص خاصی). اینها همون هایی هستن که وسط زمین هزار جور فحش به هم می دادن و دعوا می کردن و حالا یه کت و شلوار و کراوات پوشیدن، انتظار نباید داشت مثل یه استاد دانشگاه با ادب باشن. این ها اسطوره فوتبال هستند، نه اسطوره ادب و مدرنیته و علم و ...

2. 14 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز:

سلام
    من هم چند تا سوال داشتم از مدیر بارساییمون

1: توی انجمن ورزش بیشتر با نظرات و تحلیل های کدوم کاربر موافقی و بنظرت حرف های کی از روی انصافه؟؟؟ ( حالا چند نفر هم گفتی اشکال نداره)

خیلی از نقد ها (از جمله خودم) ممکنه درشون حرف غیر منصفانه پیدا بشه ولی خب کاربرهای خوب زیاد داریم. اسم نمیارم چون ممکنه کسی رو جا بندازم ولی خیلی وقت ها شده نقد های خوب ببینیم.

2: دلت برای ایران تنگ نشده؟؟ این همه ایرانی های اونور میگن دلمون تنگ میشه و این چیزا به نظرت راسته ؟ من که خودم 20 روز اونور بودم عمرا دلم نمیخواست برگردم

دلم برای خود ایران که تنگ نشده (چی داشت که تنگ بشه )، ولی برای دوستان و افرادی که در ایران می شناختم تنگ شده.

3:بنظرت بارسا امسال می تونه توی cl قهرمان شه یا حداقل تا نیمه نهایی بره؟

با بازیهای امسال تا الان که بارسا شانس اول قهرمانی است ولی کم پیش میاد تیمی که در این موقع فصل شانس اول قهرمانی است بیاد و در پایان فصل قهرمان بشه.

4: اصلی ترین رقیب بارسا توی cl????

فکر می کنم بایرن، یوونتوس، رئال، دورتموند و منچستر رقیب های اصلی باشند. اصلی ترین رو به رئال رای می دم به خصوص اگه اختلاف در لیگ زیاد باشه و تمرکزشون رو بگذارند در CL.

5: اونجام ( منظور انگلیسه) دیدن بازیکن ها مثل ایران سخته و بازیکنا تا حدودی خودشونو میگیرن یا خودشونو در سطح افراد دیگه ی جامعه میدونن؟؟

نه اونقدرا نمی گیرن ولی خب دیدنشون سخته چون طرفدار دارند. البته در یوتیوب بگردی می بینی مثلا در اتوبان یا پشت چراغ قرمز خیلی وقت ها خیلی ها کنار یه بازیکن معروف هستن و فیلم گرفتن.

6: بازیکن های ایرانی بازیکن های خوبی هستن یا اینکه فقر فوتبال ما باعث شده به اینا بگیم بازیکن؟

اینطور پاسخ می دم: بازیکن های ایرانی استعداد بازیکن های خوب شدن رو دارند ولی بازیکن ایرانی که از همه نظر در سطح کلاس دوم جهانی باشه هم نداریم. اگه بازیکن های ایرانی مثل بازیکن های اروپایی از همون 5-6 سالگی آموزش صحیح و کامل و بی دغدغه می دیدن قطعا مطمئنم بازیکن های ایرانی درجه یک در فوتبال دنیا می داشتیم.

بازیکن هایی مثل علی دایی، علی کریمی، فرهاد مجیدی یا مجتبی جباری قطعا پتانسیل اینکه سال ها در سطح اول فوتبال دنیا بازی کنند رو داشتند، ولی در صورتی که از بچگی آموزش حرفه ای میدیدند.

7: بنظرت بعضی از کاربرای عادی جلوی ادمین ناظر مدیر یا ... خود شیرین بازی در نمیارن با تشکر های بیجا یا پست های بی مورد؟؟

بعضی ها بله و باورش هم سخته چون حتی یک نفر هم فکر نکنم با این کارها در انجمن به جایی رسیده باشه.

8:بازی بارسا چلسی فصل قبل تا دقیقه ی چند امیدوار به صعود بودی؟؟؟

تا قبل از گل تورس!

9: بنظرت بیشتر بارسایی ها هستن که غیر منطقی اند یا رئالی ها؟ انتظار ندارم یه جواب کلی بدی اما خب توی انجمن یا با ادم هایی که برخوردی طرفدارای کدوم تیم غیر منصفانه حرف میزنن؟

آدم غیر منطقی همه جا هست. اصولا منطقی یا غیر منطقی بودن افراد باعث نمیشه طرفدار تیمی بشن و طرفداری از تیمی هم شخصی رو منطقی با غیر منطقی نمی کنه. این قضیه در مورد برند های موبایل و غذا و ... هم صدق می کنه. اگه کسی ادعا داره مثلا طرفدارهای رئال یا بارسا یا هر تیم دیگه ای غیر منطقی هستند باید یک مطالعه بزرگ روانشناسی انجام بده و با اصول دقیق روانشناسی میزان منطقی و غیر منطقی بودن این افراد رو پیدا کنه، و بعد بر اساس طرفداریشون محاسبات آماری انجام بده و نشون بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از 0.01 یا 0.05 پایین تر بوده، و بعد هم نتایجش رو در یک ژورنال معتبر چاپ کنه و از پروسه های داوری عبور کنه. اون موقع میشه دربارش حرف زد ولی تا وقتی کسی این کار رو نکرده هر ادعایی در این باره همانند باد گرم می مونه.

نکته اینجاست که بعضی مواقع شرایطی پیش میاد که این افراد غیر منطقی خیلی بیشتر میان و نظر میدن یا افرادی که عموما منطقی هستن میان و یکدفعه یه حرف غیر منطقی می زنن این باعث میشه طرفداران یه تیم خاص غیر منطقی به نظر بیان. موفقیت خیلی زیاد یا مشکلات داوری در بازی جزو این مواقع هستن که نمونه هاش رو در انجمن داشتیم.

10: نظرت راجع به اواتارم و خودم چیه؟؟ ( هرچند خودمو زیاد نمیشناسی)

شما رو که فقط پست هات رو دیدم و آواتار هم که آنری هست و بهش اردتمندیم

چیزی یادم اومد دوباره میپرسم
    مرسی

ممنون. در خدمتیم.

4. 11 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام بر مدیر بارسایی به ظاهر منطقی انجمن ورزش

چرا به ظاهر؟

حال مقدمه چینی ندارم یه راست میرم سر اصل مطلب
    راستی اگه خواستی محسن صدام کن!

چشم!

بلاد کفر خوش میگذره؟(منظورم اینه: بزرگنمایی و ... که رسانه های ایران از اونور دارن تا چه حد صحت داره؟)

بله خوش می گذره. بزرگنمایی ها (و کوچکنمایی ها) کاملا بیخود و اشتباهه و حرف هایی که در کشور درباره بقیه کشورها می زنن، مثل صفاتی که به ملیت های مختلف میدن، کاملا اشتباه و بی مورده.

به نظرت روزی میرسه که این ور هم از نظر آزادی و امکانات مثل اونور شه؟اگه جوابت مثبته کی؟

بله می رسه چون در نهایت همه دنیا به سمت آزادی میرن، دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره. امیدوارم هرچه زودتر ولی خیلی دید مثبت دارم در طول جوونی نسل ما اتفاق می افته یا حداقل بطور واضح به اون سمت حرکت می کنیم و فرزندان ما در شرایطی بسیار بهتر از وضعی که ما داریم جوونیشونو می گذرونن.

وقتی بارسلونا نتیجه نمیگیره (در جریان بازی ) موقع تماشای بازی ؛ ازون آدمایی هستی که از پای TV تیم رو کوچ میکنن؟اگه جواب مثبته چیا میگی؟(فحش هم میدی؟)
    آخرین بار کی بوده؟

نه ولی سعی می کنم جای مربی فکر کنم چون مربیگری رو دوست دارم
    فحش هم نه مگه اینکه والدز دست گل به آب بده آخرین بار هم آخرین هدیه ای بود که به شما داد

نظرت در مورد کریستین تیو که در بازی 2-1 فصل قبل یار دوازدهم ما بود چیه؟

بازی دادنش خیلی صحیح نبود به خصوص وقتی پدرو کاملا صحیح و سالم و استراحت کرده روی نیمکت بود و قرار هم نبود مقابل چلسی بازی کنه.

اسمش رو اعلام میکنن، میاد رو تخته، وزنه رو بلند میکنه،ذکر ائمه و دیگر بزرگان رو میگه،مدال طلا رو برنده میشه، سرود ملی ایران رو میزارن...
    چه حسی توی این لحظه بت دست میده؟!

هیچی. هیچ وقت ازش خوشم نمیومد.

به نظرت این پپ میتونه توی یک تیم دیگه نتیجه بگیره ؟ یا با این جمله موافقی؟
    (( پپ سرمربی گری تیمی رو در اختیار گرفت که ، طی سالیان متمادی ، اسکلت کلی خودش رو حفظ کرده بود و اکثر بازیکنان اون ، چشم بسته همدیگر رو پیدا میکردند، و ... هر کس دیگری میتوانست به آن موفقیت ها برسد...)) (جمله از من نیست ها)

بله می تونه.
    درباره جمله: بی منطق ترین جمله ای است که تا حالا شنیدم. این تیم همونی بود که چند ماه قبل 1-4 به رئال باخته بود. این حرف رو همون هایی می زدن که سال 2003 می گفتن "رئال بهترین ستاره های دنیا رو داره و هر کس دیگه ای جای دلبوسکه بود می تونست به این موفقیت ها برسه" ولی دیدیم که نرسید.

فعلا
    اگه بچه خوبی باشی بسته ی دوم رو میفرستم...

مرسی

6. 13 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری بعدی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان:

درودی دوباره

درود

به غیر از بارسا - یووه - لیورپول و رم طرفدار چند تیم دیگه هستی ؟!

سه چهار تا دیگه

اونطرف هنوز پدیده ای بنام هولیگان‌ فعال هست ؟! تا حالا از نزدیک شاهد همچین پدیده ای بود ؟! خودت تا حالا درگیری یا جر و بحث فوتبالی داشتی ؟! ( درگیری خیلی مهمه)

والله ما که ندیدیم. بحث داشتم ولی درگیری اصلا

بعد از اون رسوایی های اخلاقی پیاپی در انگلستان که برای بازیکنان مختلف روی داد , واکنش مردم به این وقایع چطور بود ؟! رفتارشون عادی بود یا این که واکنش دیگه ای داشتن ؟!

بعضی از متعصب ها نظر می دادن ولی اکثریت مردم براشون مهم نبود. این چیزها شخصی است.

نظر خودت در این مورد چیه و دلیلش رو چی میدونی ؟!

به نظر من این چون صرفا یک نفر فوتبالیسته ما نمی تونیم این اجازه رو به خودمون بدیم که درباره مسائل شخصی اون ها اظهار نظر کنیم. همونطور که اگه من و شما همچین موردی برامون پیش بیاد دلمون نمی خواد کسی دربارش نظر بده، اون ها هم این حق رو دارند.

میدونستی لوئیس سوارز وقتی که در آژاکس بازی میکرد توی یکی از بازی ها بازیکن تیم مقابل رو گاز گرفته ؟!

بله به خاطرش هم 7 بازی محروم شد فکر کنم که همون موقع اومد لیورپول و از محرومیت در رفت!

از بین تیم هایی که به اونا علاقمند هستی , کدام یکی در اولویت قرار داره ؟! دلیلش چیه ؟!

بارسا. دلیلش هم احتمالا لذتی است که از تماشای بازیشون می برم.

بنیتز در چلسی موفق میشه ؟! بعد از رفتن بنیتز به چلسی حس بخوصی داشتی یا نه , خیلی عادی بود ؟!

حس خاصی نداشتم بالاخره من که مالک بنیتز نیستم و بنیتز هم اسطوره باشگاه هایی که من طرفدارشونم نیست. به نظرم موفق میشه چون استایل مربیگریش به بازیکن های چلسی می خوره.

اگه بگن از بین تیم هایی که در حال حاضر طرفدارشون هستی فقط یکی رو باید انتخاب کنی , اون انتخاب کدام تیمه ؟!

بارسا

موفق باشی .

شما هم همینطور

8. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سری دوم سوالات [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

با توجه به جواب ها و همین طور میزان قانع شدنم سری دوم رو ارسال میکنم.البته بیشترشون جنبه شخصی دارن/

در خدمتیم.

1-اهواز بزرگ شدی.کدوم محله زندگی میکردین؟کدوم مدرسه ویا کدوم دبیرستان؟

کیانپارس. شهید بهشتی

2-اعتماد بنفست بالاست بخاطر این نیست که توی جنوب بزرگ شدی؟

شاید! مگه جنوبی ها اعتماد به نفس بالا دارن؟

3-پیرو سوال4م از سری اول:
    الف:
    بارسا اصول و پایه اش بر پاس استوار است.این پاس میتواند به دست مسی و ژاوی باشد شاید هم والدس. هر جا که یک بارسایی باشد توپ باید روی زمین و با پاس های کوتاه به گردش در بیاید.اما سیستم سه دفاع عملا تعداد پاس در دفاع را کم و کمتر میکند و گردش توپ بسیار کمی تا رسیدن توپ به هافبک ها انجام میشود.تا اینجا اتفاقا خوب هم هست اما روی دیگر قضیه وقتی بد است که هر سه بازیکن دفاعی باشند و سیستم 3دفاع هم مجبور به استفاده از این نوع سبک بازیکنان است.تجمع سه یازیکن کنار هم بدون تنوع پاس سرعت و چرخش سریع توپ از تنوع تاکتیکی بارسا کم میکند و هر لحظه امکان پاس اشتباه را افزایش میدهد.بارسا برابر رئال با 4 دفاع بازی کرد و با وجود اشتباه والدس و به لطف همان تنوع و هماهنگی بعد از گل هم گزینه دفاع دروازبان و پاس از بین نرفت.چیزی که با سه دفاع شاید از بین نرود اما کم میشود.

یک سری از این فرضیات اشتباهه مثلا اینکه "هر سه بازیکن دفاعی باشند و سیستم 3دفاع هم مجبور به استفاده از این نوع سبک بازیکنان است" ، سیستم سه دفاع کلاسیک مجبور به استفاده از این بازیکن ها بود، پپ این رو به کل عوض کرد و خیلی وقت ها دیدیم یک یا حتی دو فول بک در این سه دفاع بازی می کردن. قسمت آخر رو متوجه نشدم تعریف از سیستم سه دفاع بود یا انتقاد بود یا اصلا سوال بود؟

فکر می کنم شما هنوز در این تصور هستین که بارسا با سه دفاع میانی بازی می کرده. حتی در بازیهایی که با اجبار سه دفاع میانی در زمین بودن (مصدومیت ها) باز هم ساختار دفاع دقیقا مثل قبل بود.

ب:
    امروز سیستم بارسا برای هر مربی بازیکن و فوتبال شناسی تعریف شده است.اینکه تعریف شده است معنی خواندن دست مربی نیست معنی هماهنگی و شرح وظایف است.چیزی که کاپلو گفت هرچه بارسا دارد از همین هارمونی بزرگ است نه از سیستم عجیب و غریب.تازه اگر بشود از بارسا یاد گرفت در نحوه دفاع است نه حمله.حالا شما این سیستم موزون و هارمونیک را با سیستمی جدید با قابلیت های جدید عوض کنید.اولین اثرش همین شرح وضایف جدید است.ژاوی سسک اینیستا و مسی همه در نوع خود بینظیرند اما کنار هم و نزدیک به هم شاید کمرنگ شوند.فضاها در شلوغی میانه میدان کم میشود و تجمع زیاد.

این هم باز فرضیاتیه که اصلا صحیح نیست. اول اینکه هر تغییراتی که دیدیم بر روی هارمونی ای که همیشه از بارسا می دیدیم بنا شد و هیچ چیز جایگزین نشد. وقتی بارسا به سه دفاع بای می کرد هیچ تغییری در هارمونی فوتبالی که بارسا بازی می کرد ندیدیم. به هیچ وجه. تغییرات بیشتر بر مبنای ساختن بر روی این هارمونی بود نه عوض کردن چیزی. اون فلسفه بازی بارسا و چیزی که کاپلو بهش اشاره می کرد مثل یک سیستم عامله و کارهایی که پپ و تیتو انجام می دن مثل برنامه هایی که روش نصب میشن. این دو با هم در تناقض نیستند.

دوم بارسا به جز یک بازی در فصل پیش (برگشت با رئال - که اون هم اشتباه شخصی پپ بود نه ضعف سیستم بازی بارسا) هیچ وقت این مشکل براش پیش نیومد و هیچ شلوغی در میانه میدان نداشتیم و در عوض نکته جالب بازی داینامیک سسک و اینیستا باعث می شد تنوع خوبی به حمله اضافه بشه. در مواقعی که نیاز بود بارسا با 5 هافبک بازی می کرد و در مواقعی که نیاز نبود با دو هافبک.

شما کاملا با دید اشتباه به این قضیه نگاه می کنید (و البته با این توصیفات اصلا شک کردم در فصل قبل بازیهای بارسا رو مرتب دیده باشید!). در تقریبا تمام سیستم های فعلی فوتبال در هر لحظه از بازی تقریبا 2 یا 3 بازیکن همیشه بیکار هستند و هیچ کمکی به تیم نمی تونن انجام بدن، پپ در پی تغییر این قانون نانوشته بود و سعی داشت کاری کنه که از این بازیکن های بیکار هم در تیم استفاده کنه و در سبک بازی بارسا یکی از این بازیکن ها یک مدافع بود که تقریبا هیچ وقت بهش نیازی نیست حتی زمانی که تیم دفاع می کنه نیاز به یک مدافع هست، ولی هافبک دفاعی بارسا تبدیل به اون بازیکن بیکار میشه و دیگه نیازی به نقش بوسکتس نیست.

پیشنهاد می کنم بازی رئال بارسا (3-1 ، دسامبر 2011) ، به خصوص نیمه دومش رو ببینید.

الان میشه به این نتیجه رسید که پپ در نظریه پردازی و ارائه سبک دفاع3نفر شکست خورده و نقطه منفی کارنامه اون بحساب میاد؟پس شما چرا اصرار داری که 30سال دیگه از سبک دفاع3نفره پپ به نیکی یاد میشه؟

حرف های من رو عوض نکن. چند نکته:

1: پپ به هیچ وجه در نظریه پردازی این سبک شکست نخورده.
    2: این سبک فوتبال سبک موفقی بود، پپ تا نیمه نهایی جام باشگاه ها اومد و نهایتا هم در دو بازی مقابل چلسی به ضعف تاکتیکیش نباخت، به بدشانسی و گل نزنی بازیکن هاش باخت (4 توپ به تیر زدند و 4 دروازه خالی رو خراب کردند).
    3: نقطه منفی ؟؟؟؟؟ این بزرگ ترین موفقیت پپ در دوران مربی گریش بود. هر سال این همه مربی جام می برن ولی این که یک شخص به علم فوتبال چیزهایی رو اضافه کنه که وارد کناب های آموزشی فوتبال بشه چیزی است که در ده سال پیش هم اتفاق نیفتاده.
    4: من هیچ ادعایی درباره 30 سال دیگه و دفاع 3 نفره پپ نکردم. ممکنه هیچ وقت دقیقا از دفاع 3 نفره پپ استفاده نشه ولی ایده هایی که در این رابطه وارد کرد و توضیح دادم قطعا در فوتبال استفاده خواهد شد حالا یا در این چارچوب، یا در چارچوب دیگه. یادمون نره ایده هایی که فول بک های مدرن رو ساختن اصلا در دفاع چهار نفره خطی شکل نگرفتن. مفهوم Deep Lying Playmaker هیچ وقت در 1-3-2-4 شکل نگرفت و مفهوم Second Striker هم هیچ وقت در 2-4-4 شکل نگرفت. این ها به این معنی نیست که تئوری پردازی مخترعان این نحوه بازی رو شکست خورده بنامیم.

4-در مورد انجمن ورزش گفتی که:
    آوردن مدیرها از سایر انجمن ها به جای پرورش مدیرهای خود

خب وجود مدیرانی مثل سینا،سروش،حسین،کسری،امیر.. .وچند کاربر فعال اون هم از نوع خوب نشون دهنده چیه!که باعث میشه تیم مدیریت باز هم اعتماد نکنن و به کادر مدیریت ،مدیر اون هم از نوع سوپر!تزریق کنه؟غیر از اینه که بی اعتمادن یا اینکه شما به صورت افتخاری حضور دارین؟

اون صحبت شوخی بود و بیشتر به خاطر اینکه من، سینا و سروش در بقیه انجمن ها هم دستی داشتیم

زمانی که من اضافه شدم انجمن ورزش مدیر نداشت و من هم سوپر مدیر نبودم، نیروی کمکی کم بود (سیستم تایید پست برقرار بود + یورو و المپیک پیش رو) و من اومدم که کمک کنم. بعد هم که سروش و سینا مدیر شدند.

5-نظرت در مورد تیم ملی آلمان و اینکه چرا در گرفتن جام ناکام بودن؟(این چند سال اخیر)

آلمان همیشه قوی بوده ولی هیچ وقت اون 10-15 درصد قدرت نهایی برای "بهترین" بودن رو نداشته. تیم هایی مثل ایتالیا یکدفعه افت می کنن و یکدفعه میان بالا و اون 15 درصد نهایی رو هم بعضی مواقع دارن، ولی آلمان همیشه 85/100 بوده و از روی بدشانسیش اکثر این سال ها تیم هایی که بالاتر باشن وجود داشتن، به خصوص اسپانیا. مثلا اگه در جام جهانی اسپانیا نبود آلمان احتمالا قهرمان می شد.

6-میگن ایرانیها در خارج از هم فرار میکنن؟چرا؟برای شما اتفاق افتاده؟

بله درسته. به خاطر ضعف های فرهنگی ما.

7-غم غربت سنگینه(خودم تجربش کردم)شما اون رو تجربه کردین؟چطور با اون کنار اومدین؟

بله سنگینه ولی کنار اومدن باهاش راحته. باید اهداف نهایی رو دید.

فعلا.......

ممنون

10. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

با تشکر از سروش عزیز که پیام زد و خبر داد
    من این چند وقت یا دانشگاهم یا خوابم

خب چطوری آرمان؟
    خوبی خوش میگذره؟
    بریم سراغ سوالات

ممنون شما چطوری؟ خوب شد اومدی

1-کدوم شهر الان زندگی میکنی؟

یکی از شهرهای کوچک نزدیک لندن.

2-یادمه زمان معرفی ایفون 4 بود که میگفتی واسه یه کمپانی کار میکنی که رعایت سکیوریتیش اگه بیشتر از اپل نباشه کمتر نیست
    حالا کجا بود؟خالی که نبسته بودی

خیر خالی نبسته بودم
    HP
    چیزی که گفتم فکر کنم حدودا به این شکل بود: جایی که کار می کردم سکیوریتیش قطعا بیشتر از اپل نیست، و سکیوریتی خیلی خفنی داره یعنی دیگه اپل خدا داند

3-تریبال وارز هم بازی میکردی آره؟من ازون موقع اگه اشتباه نکنم میشناسمت

بله. World 2/12 دستی داشتیم
    آره از همون موقع. همکار بودم در اون زمان.

4-چی شد که آشنا شدی باهاش؟تا کی بازی میکردی

یکی از دوستان هی اصرار کرد. در دانشگاه هم پخشش کردم تا مسئول IT دانشکده سایتشو فیلتر کرد بیزنس فروش پریمیوم هم راه انداختیم.

5-گفتی که دروازبانای درجه یک هر کدوم از یه ور ظهور میکنه و انگار به نظرت قاعده خاصی نداره ولی پس چرا که بیشتر از 40 ساله که آلمانا همیشه دروازبانای تاپی رو تو دنیا تربیت کردن ولی این اتفاق معمولا تو انگلیس و اسپانیا و فرانسه و خیلی کشورای دیگه نمیفته و معمولا هر چند نسل فقط یه دروازبان شاخص ممکنه داشته باشن؟

منظورم از یه ور، از یه آکادمی فوتبال بود (چون بحث درباره ضعف لاماسیا در پرورش دروازبان بود). آلمان و ایتالیا دروازبان های شاخص خوب دارن تقریبا در هر نسلشون ولی باز هم این دروازبان ها از آکادمی های مختلف اومدن و آکادمی فوتبالی رو نداریم که معروف باشه در پرورش دروازبان، به شکلی که بارسا و آژاکس معروف هستن.

6-بنیتز رو بیشتر میپسندیدی یا ژرارد هولیه؟چرا؟

هولیه! چون منطقی تره و خیلی قابل انعطاف تره نسبت به بنیتز. بنیتز واقعا لجبازه و تیم باید به شکلی که می خواد باشه، نه بر اساس تیم شکل بازیشو تغییر بده.

7-نظرت راجع به این عکس چیه?:d
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چی بگم واقعا... دردناکه

ازونجایی که من دارم لیسانس اقتصاد میگیرم بریم سراغ یه سوال اقتصادی

اوکی
    تو از زمان ترایبال وارز داری لیسانس می گیری! چه خبره؟

8-چرا انقدر بازیکنای انگلیسی الکی گرونن؟به نظرت زیاد بودن پول تو فوتبال انگلیس و درامد بالای خیلی از تیمها به دلیل حق پخش و گرونی بلیت ها و.... باعث نشده یه جور تورم قیمتی تو انگلیس به وجود بیاد که مثلا بازیکنایی که مفت نمیرزن((دارن بنت،اندی کارول،جوردن هندرسون،استوارت داونینگ و .....)) با قیمتای نجومی رد و بدل بشن؟

این هم یکی از بیماری های فوتبال انگلیسه که بیخود و بی دلیل بازیکن های انگلیسی گرون میشن. فکر نکنم ربطی به بلیط داشته باشه چون بازیکن های غیر انگلیسی قیمتشون اوکی هست. بیشتر شاید به خاطر مطبوعات و رسانه ها باشه که شدیدا اینقدر از بازیکن های انگلیسی حمایت می کنن که یه حس کاذب دربارشون بوجود میاد.

9-تا حالا دیدی مثلا پیراهن ورزشی تیم های مورد علاقت تحت چه شرایطی تو کشورهای آسیای شرقی درست میشه؟میدونی مثلا خیلی از کارگرایی که تو کشورای آسیای شرقی کار میکنن برای کمپانی های تولید لباس شیفتای 24 ساعته دارن؟میدونی که مثلا یه زمانی پولی که تایگر وودز از نایک برای تبلیغ میگرفت بیشتر از کل پولی بود که نایک طی سالها به نیروی کار خودش توی اندونزی میدادش؟
    نظرت درباره این چیزا چیه؟

این یه مشکل اساسیه در دنیا و اصلا و ابدا هم فقط مربوط به پیراهن های ورزشی نیست. هر چیزی که در چین و کشورهای مشابه تولید میشه دقیقا به همین شکله. مدتی مد شده بود درباره کارخونه های فاکسکان این حرف ها رو می زدن ولی واقعیت اینه که همه این مگا کارخونه های چینی که همه چیز رو تولید می کنن شرایطشون همینه. نکته بدتر اینجاست که این افراد واقعا می خوان اینجور جاها کار کنن و دست به هر کاری می زنن که بتونن همچین کاری پیدا کنن و اگه کار نکنن خودشون و خونوادشون گشنه می مونن.

کاری از دست این برند های آمریکایی و اروپایی هم بر نمیاد چون نمی تونن بر اساس استاندارد های اروپا به این کارگر ها پول بدن در حالی که بغل دستی هاشون بر اساس یه استاندارد دیگه حقوق می گیرن، مشکل از خود کشور هاست و اون ها باید کار های بیشتر ایجاد کنن، مینیمم حقوق رو افزایش بدن و کارخونه ها رو ملزوم به ساعات کاری منطقی و لزوم دادن شرایط مناسب و بیمه و ... به کارگرها کنن.

12. 10 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز

سلام چطوری؟
    خوب سری چهارم سوالات

1- آدم فحاشی هستی؟ تا حالا شده به دیگران فحاشی کنی؟

دوران دبیرستان خیلی خوش دهن نبودم ولی هدفم فحاشی نبود هیچ وقت

2-نظرت در رابطه با سیستم 4-1-4-1 یواخیم لو که این اواخر اجرا کر چیه؟ خوب جواب داد

قبلا جواب دادم

3-این چطوره برای بازی شنبه شبه....؟ به نظرت در کنار فوتبال رونالدو بره دو میدانی شرکت کنه مقام نمیاره؟ 2 1 ثانیه با رکورد جهان فاصله داره دقیقه 80 بازی تو اوج خستگی

بازیکن رئال 96 متر را در 10 ثانیه دوید (9.6 متر بر ثانیه) در حالی که سرعت دونده سرشناس به 10.4 متر بر ثانیه می رسید . در اشپیگل گفت که سرعت کریستیانو به 33.6 کیلومتر بر ساعت رسیده تا سریع ترین فوتبالیست حرفه ای جهان باشد .
    والله خوبه البته اون 0.8 ثانیه نهایی خیلی خیلی سخته رسیدن بهش، سن 27-28 سال هم زمان مناسبی برای این کارها نیست بهتره همین فوتبال بازی کنه

4-یه آهنگ توپ معرفی کن بریم گوش کنیم اگه بد باشه میگم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باشه

5-ادامه این شعر رو بگو 3 بیت

فاصله یه حرف ساده است بین دیدن و ندیدن.....بگو صرفه ما کدومه شنیدن یا نشنیدن؟

ما می خواستیم از درختا بمب اتم بسازیم .... تا بزنیم بکشیم جنگ رو راحت نبازیم

آینه ها اونجا بودن ما دیدیم چه زشتیم ... رو بمبمون با خنجر، مرگ بر دشمن نوشتیم

خوب سوالایی دره پیتی تموم شد تو پست بعدی دوباره میرم به بحث فنی و جدی به چالش میکشمت

ممنون

14. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

توضیحات/

پیشنهاد می کنم بازی رئال بارسا (3-1 ، دسامبر 2011) ، به خصوص نیمه دومش رو ببینید.
    دیدم..
    اصلا شک کردم در فصل قبل بازیهای بارسا رو مرتب دیده باشید!
    فکر میکنم اکثر بازیهایی که امکان دیدنشون فراهم بوده باشه رو دیدم.
    در مورد دفاع سه نفره هم برای مثال بازی برابر اسپانیول و بتیس هرگز خبری از تیکی تاکای اصیل نبود و اواخر بازی با بتیس هم بارسا به لطف همین تغییر سیستم به 4 دفاع توانست به بازی برگردد.(پارسال)
    بهرحال ما در این مورد اختلاف نظر داریم و ادامه بحث بی نتیجه است.
    باید منتظر بشیم ببینیم پپ گرامی در تیم دومش چه ها میکنه و آیا از فرضیاتش در دفاع3نفره استفاده خواهد کرد!
    آهان یه نکته هم یادم رفته بود اشاره کنم در دفاع 3نفر کمک گرفتن از دروازبان و به بازی گرفتن اون تقریبا به صفر میرسه.(پاس رو به عقب و بازی سازی)شاید،شاید یکی از چند دلیل پپ برای بازی با دفاع 3نفر عدم اعتماد به والدس میتونه باشه.(فقط یه نکته ریز بود همین)

16. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

توضیحات yuseph عزیز

توضیحات/

دیدم..

فکر میکنم اکثر بازیهایی که امکان دیدنشون فراهم بوده باشه رو دیدم.
    در مورد دفاع سه نفره هم برای مثال بازی برابر اسپانیول و بتیس هرگز خبری از تیکی تاکای اصیل نبود و اواخر بازی با بتیس هم بارسا به لطف همین تغییر سیستم به 4 دفاع توانست به بازی برگردد.(پارسال)
    بهرحال ما در این مورد اختلاف نظر داریم و ادامه بحث بی نتیجه است. باید منتظر بشیم ببینیم پپ گرامی در تیم دومش چه ها میکنه و آیا از فرضیاتش در دفاع3نفره استفاده خواهد کرد!

تیم ها همیشه روزهای خوب و بد دارن، پارسال هم روزهایی بود که با چهار دفاع شروع کنه و بعد از نتیجه نگرفتن به سه دفاع بره و در نهایت نتیجه بگیره. این نه چیزی رو نقض می کنه و نه ثابت.

درسته ببینیم چه می کنه.

آهان یه نکته هم یادم رفته بود اشاره کنم در دفاع 3نفر کمک گرفتن از دروازبان و به بازی گرفتن اون تقریبا به صفر میرسه.(پاس رو به عقب و بازی سازی)شاید،شاید یکی از چند دلیل پپ برای بازی با دفاع 3نفر عدم اعتماد به والدس میتونه باشه.(فقط یه نکته ریز بود همین)

جالب بود گرچه کلا بازیسازی با دروازبان فقط وقتی در دستور کار قرار می گیره که دروازبان قدرت بازیسازی داشته باشه و والدر خیلی واضحه که نداره.

18. 8 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

خوب سوالاتی کمی تا قسمتی جدی تر

1-ده تا از شخصیت هایی که ازشون تنفر داری رو نام ببر ، البته سه چهارتایی میتونی سانسور کنی....

2-نظرت در رابطه با Ruud Van Nistelrooy تموم نشدنی چیه؟

3-کلا به نظر میرسه Nvidia Fan باشی درسته؟ دلیل عدم موفقیت Nvidia نسبت به AMD رو چی میدونی؟ یا بهتره بگیم چرا اینقدر AMD باید زحمت بکشه یک گرافیک هم سطح Nvidia بده که حتی 1/3 اونهم براش زحمت نکشیده؟

4-Timing رم چقدر برات مهمه؟ فرکانس رو به تایمینگ ترجیح مدیدی با توجه به پراکندگی Performance تایمینگ / فرکانس در App های مختلف؟

5-چرا سیستم 4-2-3-1 رو کاملترین سیستم میدونی؟ به نظرت 4-3-3 فضاهای بهتری و بیشتری رو داخل زمین پوشش نمیده و دست مربی رو برای تغییر تاکتیک کلی تیم و انتخاب بازیکن باز تر نمیذاره؟

6-اینو دیدی؟ توضیح بده به عنوان بارسلونایی ؟ 7-شما به عنوان یک مربی ترجیح میدی برای دفاع مرکزی از یک هافبک دفاعی استفاده کنی یا از یک دفاع مرکزی برای هافبک دفاعی و تخریبی؟

8-به نظرت اگه مورینیو از رئال بره ، بهترین جایگزین کیه؟ همچنین رونالدو اگه رئال رو ترک کنه؟

9-آیا عمر تیکی تاکا بارسلونا به پایان رسیده؟ یا خواهد رسید؟

10-و در نهایت آیا مخ زن خوبی هستی؟

20. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •