منظورم اين قضيه اي كه براش اينقدر دنبال نرم افزار گشتي .
شايد اصلا راه ديگه اي وجود داشته باشه .
منظورم اين قضيه اي كه براش اينقدر دنبال نرم افزار گشتي .
شايد اصلا راه ديگه اي وجود داشته باشه .
متاسفانه تو ایران هر چیزی امکان پذیره از جمله اینکه یک سی دی رو به اسم یک برنامه بفروشند اما اصلا اون کاری که شما می خواهید رو نشه با اون برنامه انجام داد.
اخه يكي بگه اين قضيه چيه كه اينقدر دنبال نرم افزار و سي دي ... هستيد :shock:
اخه من كه مردم از بس كه پرسيدم .
فضولم ... :!:
محمد جان سلام
راستش جریان چراغونی پارساله که ریسه ها کم اومد و مجبور شدیم دیوار رو هل بدیم که برسه.
آخه داداش خوبم مگه شما وارد یه تاپیک می شی فقط فقط صفحه آخر اون رو می خونی؟ خب اگه از صفحه 1 و اولین پست تا اینجا که صفحه 4 و آخرین پست هست رو بخونی کامل متوجه می شی . چون اگه بخوام دوباره از اول ماجرا برات تعریف کنم که 4 صفحه دیگه به این تاپیک اضافه می شه.![]()
اخه داش مهدي من اين قضيه رو مي گم .نوشته شده توسط monica
مي گم شايد راه ديگه اي هم باشه ؟
عزيز اگه شما بخواي مچ يه نفر رو بگيري چه كار مي كني؟نوشته شده توسط mohammad2006
اگه بخواي بفهمي با چه كسايي رفت و آمد مي كنه رفيق فابش كيه و .. مي شه بگي چه راه حل بهتري مي شناسي؟ :?:
بسوزه پدر تجربهههه... :!: monica جان شما داري نشون ميدي كه خيلي .......( خوب پريدن رو بلدي!!!!) .. نه تنها اوون 40٪ درصد بلكه به نظر من با 60٪ بقيه هم خيلي پريدي وگرنه اينقدر با قدرت در مورد تمام پسر ها اظهار نظر نمي كردي.. :!: :arrow:نوشته شده توسط monica
شما چرا؟!؟!؟!؟ شما كه اينقدر حرفه اي هستي و اخلاق پسرها دستته .. وقتي شما با اين تجربه تو حل اين موضوع مونده باشي از ماهاي كم تجربه چه كاري بر مياد؟!؟! :roll: :lol:اگه بخواي بفهمي با چه كسايي رفت و آمد مي كنه رفيق فابش كيه و .. مي شه بگي چه راه حل بهتري مي شناسي؟
من نمي دونم ولي اينم راهش نيست اخه يه جورايي نشدني :roll:نوشته شده توسط monica
احساني جان بابا بي خيال! خب حتما يه موضوع مهمي هست كه مونيكا اينقدر پيگيره. به نظر من اگه مي تونيد كمك كنيد اگه نمي تونيد هم ديگه اينقدر گير نديد. در مورد كري خوندن با دخترها هم به نظر من جاش تو اين تاپيك نيست. مي تونيد به تاپيكي كه نويد جان درست كرده رفته و اونجا هر چقدر مي خواهيد كري بخونيد!
در ضمن مونيكا يه نفره و ما چند نفر. اين درسته كه يك نفر به چند نفر؟!
من نميدونم اين بحث كي مي خواد تموم بشه :arrow:
چطوره عنوان تاپيك رو عوض كنيم :!:
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)