من اون فایلهای RAR رو اکسترکت کردم و بازی رو نصب کردم ممنون از راهنمایی تون ولی اون فایل های دیگه چی هستن؟؟؟
مهم هستن ؟؟
اونها که اکسترکت نمیشن (منظورم اون فایهای ناشناخته ها هستن )
من اون فایلهای RAR رو اکسترکت کردم و بازی رو نصب کردم ممنون از راهنمایی تون ولی اون فایل های دیگه چی هستن؟؟؟
مهم هستن ؟؟
اونها که اکسترکت نمیشن (منظورم اون فایهای ناشناخته ها هستن )
من از همون روز اول تا امروز با آپدیت 1.01 و 1.02 و آپدیت انویدیا 310.64 و 310.70 یه مشکل داشتم اونم اینه که تو نور زیاد یعنی ظهر (البته تو شب هم بعضی وقتا دیدم) رو زمین یه سری لکه های سیاه شبیه سایه هست که بدجوری رو اعصابه خیلیا هم این مشکل رو تو فروم یوبی و انویدیا مطرح کردن میخوام ببینم اینجا کسی این مشکل رو نداره ؟
^ دقیقاً منم همین مشکل سایه هارو دارم . حتی تنظیمات رو Medium هم میکنم هستند این سایه ها ، احتمالاً مشکل درایو کارت گرافیک باشه .
من منهای این سایه ها ، مشکب دیگه ای که دارم اینه که بازی بعد از چند دقیقه کرش میکنه و Stop working میده بهم . بازی هم 2 تا exe داره . یدونه FarCry.exe هست که تا میخواد بازی شروع بشه Crash میکنه ، یدونه هم به اسم farcry3_d3d11 که این بعد از مدتی که بازی میکنی کرش میکنه و Stop Working میده . دوستان راه حلی توسنتن براش پیدا کنن ؟
آقایون من مشکل جدی دارم
بعد از 40 تا 50 دقیقه بازی کزدن یهو بازی ایست میکنه و و کلا کامپیوتر هنگ میکنه (گیر میکنه) البته این تو ویندوز 7
ولی تو ویندوز 8 بعد 40 تا 50 دقیقه بازی باز هم ایست میکنه و لی اینجا صفحه خاموش میشه و کامپیوتر ریستارت میشه کسی میدونه مشکلش چیه
یا راه حلش چیه؟
متاسفانه توی پروسس ها همچین پروسس/فایلی وجود نداره
اقا یه مشکل جدید هم پیدا کردم
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
رو لپ تاپ می زنم مثل آدم میاد بالا
رو پی سی می زنم این ارور رو میده
حالا رفتم رو پی سی رفیقم نصب کردم تو لود اول بازی گیر کرد
دیگه می ترسم رو چیز دیگه ای نصبش کنم
قضیه چی هست؟؟ سخت افزار که مشکل نداره بنظرتون مشکل از ویندوز هست، باید چی کار کنم؟؟
ممنون![]()
سایه ها رو روی low بذاری درست میشه ولی خب اونوقت سایه ها مزخرف میشه . واسه منم بعضی وقتا stop working میده ویندوزم 7 64 بیتیه .
آقایون من مشکل جدی دارم
بعد از 40 تا 50 دقیقه بازی کزدن یهو بازی ایست میکنه و و کلا کامپیوتر هنگ میکنه (گیر میکنه) البته این تو ویندوز 7
ولی تو ویندوز 8 بعد 40 تا 50 دقیقه بازی باز هم ایست میکنه و لی اینجا صفحه خاموش میشه و کامپیوتر ریستارت میشه کسی میدونه مشکلش چیه
یا راه حلش چیه؟
روی pc تموم نسخه های ++Vc رو نصب کن به احتمال زیاد مشکلت باید رفع شه...اقا یه مشکل جدید هم پیدا کردم
من نسخه بلک باکس رو گرفتم
رو لپ تاپ می زنم مثل آدم میاد بالا
رو پی سی می زنم این ارور رو میده
حالا رفتم رو پی سی رفیقم نصب کردم تو لود اول بازی گیر کرد
دیگه می ترسم رو چیز دیگه ای نصبش کنم
قضیه چی هست؟؟ سخت افزار که مشکل نداره بنظرتون مشکل از ویندوز هست، باید چی کار کنم؟؟
ممنون![]()
کامپیوتر دوستتون هم ممکنه سیستمتش ضعیف باشه..البته کلا لودینگ اول بازی روی بعضی از سیستمهای ضعیف فوقالعاده طولانی هست...از من میشنوی یه 5 دقیقه صبر کن ببین لودینگ رو رد میکنه!!
ممکنه قطعه ای از سیستم داغ میکنه...
با نرم افزار HWmonitor چک کن ببین اوضاع دمای cpu و gpu چطوره....چون این بازی کلا وحشتناک سنگیه!!
روی pc تموم نسخه های ++Vc رو نصب کن به احتمال زیاد مشکلت باید رفع شه...
کامپیوتر دوستتون هم ممکنه سیستمتش ضعیف باشه..البته کلا لودینگ اول بازی روی بعضی از سیستمهای ضعیف فوقالعاده طولانی هست...از من میشنوی یه 5 دقیقه صبر کن ببین لودینگ رو رد میکنه!!شرمنده ها ما یه خورده خنگیم ++Vc چیه؟
Last edited by alone-boy; 12-12-2012 at 21:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)