تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 28 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 279

نام تاپيک: FIFA Manager 13

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

ایا نسخه درست و حسابی از این بازی(ورژن 13) به وسیله هیچ شرکت معتبر ایرانی به فروش میرسه ؟
    من که ندیدم.

از بازی راضی هستین بچه ها؟
    ای خدا رو شکر!بد نیست.بهتر هم میتونه بشه.

من از سال ۲۰۰۴ تمام نسخه های فیفا منیجر را بازی کردم. امسال هم نسخه جدید را نصب کردم و شروع کردم به بازی کردن. اما بعد از ۲ فصل به یک مشکل برخوردم. اون هم اینکه به جز بازیکنای زیر ۲۲ سال بقیه بازیکنام همه افت میکنن! مثلا یک بازیکن ۲۶ ساله با استعداد ۸ که کل فصل همه بازیهارو بازی کرده و مصدوم هم نشده اگه پیشرفت نکنه هم نباید سطح لولش از ۷۸ بیفته به ۷۵! کسی هست که بازی را ۱٬۲ فصل بازی کرده باشه؟
    شما اگر بهشون بازی نمیدی که چیز خیلی طبیعی هست!اگر هم بهشون بازی میدی احتمالا فرمشون پایین هست.برای بالا بردن فرم هم باهاشون صحبت کنید و بهشون بگید که باید بهتر کار کنی.

2. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چرا از بازی میبره بیرون

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

چرا از بازی میبره بیرون
    من الان دو فصل رفتم شاید 4 5 بار پریده بیرون.اگه خیلی میپره برین تو تنظیمات و autosave رو هفته ای یکبار بکنین..

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اتو سیو رو چیکار کنم؟بکنم؟

راضی هستی از بازی؟

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شماها هیچ کدومتون ویندوز هشت ندارید؟من مشکل دارم با این بازی وارد نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

هنوز هم عقل مدافعانش مثل 2012 به اندازه جلبکه هنوز تیمت رو هم اگر با سیستم 8-2 بفرستی زمین بازم دوتا گل میخوره یا این مشکل حل شده ؟
    ضمنا گرافیک حالت 3d فرقی کرده یا نه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

اتو سیو رو چیکار کنم؟بکنم؟

راضی هستی از بازی؟
    Eشما داخل بازی که هستی بالا سمت چپ Game option برو پیدا میکنی.
    هنوز هم عقل مدافعانش مثل 2012 به اندازه جلبکه هنوز تیمت رو هم اگر با سیستم 8-2 بفرستی زمین بازم دوتا گل میخوره یا این مشکل حل شده ؟
    ضمنا گرافیک حالت 3d فرقی کرده یا نه
    نه مشکل حل نشده!بازی رو سه بعدی باید بی خیال بشی!فقط تکست مود!

9. این کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

ضمنا گرافیک حالت 3d فرقی کرده یا نه ؟
    هنوز این مشکل ها رو داره ولی نسبت به 12 بهتر شده. مخصوصا این که تو 12 مهاجم حریف از وسط زمین همه رو دریبل میکرد و میزد تو گل. اونم چندین بار ولی الآن تعداد این حرکات کمتر شده
    البته یه نکته ای درباره گل نخوردن وجود داره و اون اینه که خیلی وقتا چینش مدافهین و دستوراتی که بهشون میدید خیلی مهمتر از تعدادشونه

مثلا من خودم اون اوایل اونواع ترکیب های دفاعی رو چیدم و حتی 4 دفاع و 3 هافبک دفاعی هم گذاشتم ولی بازم آخر فصل 60-70 تا گل خورده بودم ولی الآن با سیستم هایی مثا 4.1.4.1 و 4.1.3.2 گل خورده هام کمتر شده و به حدود 40 تا رسیده

من الآن 4 فصل و نیم رو حالت 3D و سختی نرمال بازی کردم که تا حالا 2 بار قهرمان لیگ شدم و 2 بار هم قهرمان جام قهرمانان اروپا

در کل ایراد زیاد داره ولی بهتر از 12 شده

11. 2 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

هنوز این مشکل ها رو داره ولی نسبت به 12 بهتر شده. مخصوصا این که تو 12 مهاجم حریف از وسط زمین همه رو دریبل میکرد و میزد تو گل. اونم چندین بار ولی الآن تعداد این حرکات کمتر شده
    البته یه نکته ای درباره گل نخوردن وجود داره و اون اینه که خیلی وقتا چینش مدافهین و دستوراتی که بهشون میدید خیلی مهمتر از تعدادشونه

مثلا من خودم اون اوایل اونواع ترکیب های دفاعی رو چیدم و حتی 4 دفاع و 3 هافبک دفاعی هم گذاشتم ولی بازم آخر فصل 60-70 تا گل خورده بودم ولی الآن با سیستم هایی مثا 4.1.4.1 و 4.1.3.2 گل خورده هام کمتر شده و به حدود 40 تا رسیده

من الآن 4 فصل و نیم رو حالت 3D و سختی نرمال بازی کردم که تا حالا 2 بار قهرمان لیگ شدم و 2 بار هم قهرمان جام قهرمانان اروپا

در کل ایراد زیاد داره ولی بهتر از 12 شده
    شما به نظر خیلی حرفه ای هستید.جوون گرایی فایده داره؟
    پاس ها رو یکم توضیح میدید؟پاس ریسکی و با دقت و کوتاه و بلند.در کل اگه در مورد تاکتیک ها کمک کنید ممنونم.

13. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

شما به نظر خیلی حرفه ای هستید.جوون گرایی فایده داره؟
    پاس ها رو یکم توضیح میدید؟پاس ریسکی و با دقت و کوتاه و بلند.در کل اگه در مورد تاکتیک ها کمک کنید ممنونم.
    حرفه ای که نه ولی خوب یه تجربیاتی دارم
    جوون گرایی مطمئنا فایده داره،مخصوصا با فروششون کلی پول میتونید به جیب بزنید. بازیکنای خوب و جوون قیمتشون وحشتناک بالاست. یه بازیکن از تیم جوانانم رسید به تیم اولم. یه فصل قرضش دادم و 1 فصل هم تو نصف بازی ها به عنوان یار ثابت یا تعویضی استفاده کردم. امسال با 45 میلیون یورو فروختمش

پاس ها از اسمشون مشخصه دیگه. پاس با دقت باعث میشه درصد پاس های درسا بیشتر باشه و بازیکنا به کسایی پاس بدن که بدونن احتمال رسیدنش بیشتره. پاس ریسکی تعداد خطاهاش بیشتره ولی ولی بعضی وقتا یه پاس ریسکی باعث میشه یه گل زده بشه و بازی رو ببرید. مخصوصا تو بازی هایی که کار گره میخوره و هیچ جوره از دفاع حریف نمیشه رد شد موثره. البته هرچی سطح توانایی بازیکناتون تو پاس کوتاه و بلند بهتر باشه این نوع پاس رو بهتر میدن.
    پاس کوتاه باعث میشه پاس ها بیشتر رو زمین باشه و پاس بلند رو هوا

یه سری مسایلی که تو سبک بازی مهمه، دستورات فردی هست که با هر بازیکن یا ستی داده میشه. مثلا forward runs هرچی بیشتر باشه اون بازیکن بیشتر تو حمله ظاهر میشه
    برای بازیکن پشت مهاجم هم free role گزینه خوبیه
    tackle رو هم من اکثرا تا اونجا که میشه کم میکنم(مخصوصا برای مدافعینم) چون اگه کم نباشه تکل ها زیاد میشه و اخراج و پنالتی دادن هم بیشتر میشه

در ضمن بهتره 2-3 تا سیستم هم مد نظر داشته باشید که تو مواقع مختلف استفاده کنید.مثلا برای حمله از عمق 4.1.2.1.2 یا برای حمله از جناحین سیستم هایی رو بردارید که wing داشته باشن. اینجوری اگه تو بازی دیدید به مشکل برخوردید سریع میتونید سیستم رو عوض کنید
    تا حالا چندبار به خاطر تغییر سیستمی که تو بازی دادم تونستم نتایج 2-0 یا حتی 3-0 باخته رو با برد عوض کنم
    تا اونجا هم که میشه سعی کنید یه هافبک دفاعی خوب تقریبا چسبیده به مدافعین داشته باشید

وقتی عقبید و میخواید ریسک کنید و با تمام توان حمله کنید، defending line رو بیارید جلوتر تا نزدیک وسط زمین و closing down رو هم زیاد کنید تا تیمتون از جلو پرس کنه
    commitment رو هم هرچی بیشتر کنید تلاش بازیکنا بیشتر میشه ولی زودتر هم خسته میشن. بهتره اگه دیدی نیمه اول نتیجه نگرفتید تو نیمه دوم بیشترش کنید

این نکاتی که گفتم تو بخش 3D خیلی موثره ولی تو تسکت مود خیلی کم تاثیر میذاره

خیلی نکات دیگه هم هست که کم کم و تجربه کردن باید یاد گرفت. خودم هنوز خیلی گزینه ها رو نمیدونم دقیقا کی و چجوری باید استفاده کنم

15. 3 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •