تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برنده توپ طلا

راي دهنده
65. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آندرس اینیستا

5 7.69%
  • کریستیانو رونالدو

26 40.00%
  • لیونل مسی

34 52.31%
صفحه 6 از 28 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 277

نام تاپيک: FIFA Ballon d'Or 2012 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۲

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب یکم سخته .
    تیم یونان هم قهرمان اروپا میشه ولی تو اون سال بازیکنی ازش تو انتخاب بهترینهای دنیا نمیاد ولی شما همین الان میتونی ببینی رئال 1 سال قهرمان شد ولی الان تو اروپا تو گروهش دوم میشه تو لیگم سوم!^^ ولی اون بارسا و این بارسا 5 سال تو اوجه و عطش بازیکنش کم نمیشه !^^
    یکسال در عین شایستگی جام نمیاره ولی بعدش با تمام قدرت میاد و باز هم تو اسپانیا اقایی میکنه بارسایی که تو 10 بازی 4 تا دفاع ثابتش رو نداشت و همه میگفتن مشکلی نیست که! ولی تا تیم خودشون 2 تا دفاعش رو از دست داد باخت و مساوی ها شروع شد .
    اینجا تفاوت این بازیکنها مشخص میشه . خوشحالم مسی برای بار چهارم تو این لیست هست و به احتمال زیاد هم این عنوان رو میگیره و چند تا علامت تعجب دیگه رو طرفداران فوتبال بدون منطق ایجاد می شه .:ی
    پ.ن: من نمیدونم چطور توقع دارن مربی که نمیتونه تیم خودش رو مدیریت و کنترل کنه رو بالاتر از پپ می بینند )) جالبه دل بوسکه هم با اینکه رئالی هست رای اولش گواردیولاست بعد اینجا این مورد رو نقد هم میکنند .
    گواردیولا سال 2012 چندتا جام گرفت ؟؟؟؟!!!!! 1 جام حذفی دیگه ! درسته ؟؟؟؟!!!! با این حرف ها چرا باید بره جز 3 تا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مگه نمیگن جام باشگاه ها مهمه پس سرمربی بایرن مونیخ که رفت فینال CL و نایب قهرمان شد چی ؟؟!!!! بایرن تو همون سال دوم لیگ شد !
    به قول دوستمون c [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیاست های فیفا و یوفا کلا مشکل داره !!!
    اگه بخوایم منصفانه و عادلانه نگاه کنیم امسال باید اینیستا بگیره نه مسی ! ولی شما ببین توپ طلا را به کی میدن !
    Last edited by arash-king; 29-11-2012 at 20:49.

2. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

شک نکنید مسی برنده میشه .... اگه نشد من موهامو از ته میزنم و یه عکس از کچلی خودم میزارم

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای من عجیبه که این مسئله هنوز برای بعضی از دوستان حل نشده

برای بودن در لیست نهایی بهترینها باید از نظر فردی اونقدر قوی عمل کرده باشی که توی ذهن رای دهنده ها صاحب جایگاه شده باشی
    یعنی برای انتخاب یک فرد مثلا بهترین بازیکن بیشتر به آمار فردی نگاه میکنن تا عملکرد تیمی

من در بایرن کسی رو نمیبینم که از نظر فردی توانایی ایجاد این جایگاه رو ذهن رای دهنده ها داشته باشه
    مثلا ریبری باید میومد جزء سه نفر؟
    گومز؟
    نویر؟ کی؟
    اما کاملا طبیعیه از رئالی که در برابر همین بایرن شکست خورده یه بازیکن در بین سه نفر اصلی باشه چون رونالدو صاحب اون شخصیت شده و آمارش به رای دهنده ها اجازه نمیده براش جایگاهی قائل نباشن

فالکائو اگر کمی جلوتر این موفقیتش رو شروع میکرد و آمارش رو ثابت نگه میداشت مطمئنا جزء 5 نفر نهایی قرار میگرفت حتی اگر اتلتیکو مادرید فقط یک جام گرفته باشه

پس کاملا طبیعیه که از تیم بارسا که فصل پیش قهرمان جام حذفی شده و نایب قهرمان لالیگا و در نیمه نهایی یو سی ال با اون بازی حذف شده دو نفر در لیست نهایی باشه
    چون:
    1- آمار مسی به هیچ کسی اجازه نمیده براش جایگاهی قائل نباشن
    کلا بحث مسی از سایر بازیکنا جداس چون این بازیکن در این سن در حال تاریخ سازیه
    بهتره بهش کاری نداشته باشیم بزاریم کارشو بکنه

2- اینیستا هم علاوه بر اینکه یکی از ستونهای بهترین تیم چند سال اخیر اروپاست ستون تیم ملی اسپانیا در قهرمانی این تیم هم بوده
    پس اینیستا هم کاملا طبیعیه که در این لیست باشه

---------------------------------

یه مسئله رو من نفهمیدم
    احمد میاد میگه چرا از تیم بارسا دو بازیکن در لیست نهاییه
    یه دوست دیگه میاد میگه بهترین بازیکن باید اینیستا بشه

این دو تا حرف رو اگر کنار هم بزاریم به این نتیجه میرسیم که مسی نباید در بین سه نفر اصلی باشه
    یعنی مسی واقعا نباید باشه؟
    شما رو به خدا میسپارم و به تقوا سفارش میکنم

6. 13 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

یعنی خدایی چطور تیمی که تویه سال قبل 1 جام حذفی کشورش رو برده، دو تا بازیکن در جمع 3 بازیکن برتر دنیا داره اما تیمی که قهرمان لیگ قهرمانان شده حتی یک نفر هم نداره؟! تیم نایب قهرمان 1 نماینده نداره؟!
    یا تیمی که همون تیم 2 نماینده دار رو تویه لیگ و بازیهای مستقیم شکست میده، 1 نماینده داره؟!
    یا مربی که نصف فصل نبوده و تویه اون نصفه هم همون 1جام حذفی رو برده، میره جز 3 مربی اما مربی که در طی چند ماه کوتاه حضورش تیمش رو قهرمان اروپا میکنه، نیستش؟!

یعنی من تا 100 سال دیگه هم متوجه این سیستم منصفانه نمیشم!
    البته دوستان ناراحت نشن...مشکل از عقل ناقص-ه منه که کلا هیچی نمیفهمه: دی
    رئال قهرمان لیگ اسپانیا شد (و بس)، یووه قهرمان ایتالیا شد، منچستر سیتی قهرمان انگلیس شد، دورتموند قهرمان آلمان شد. چلسی قهرمان اروپا شد. اون ها که نماینده ندارن اصلا. به علاوه من از رئال حتی یه نفر دیگه هم نمی بینم که حتی در خواب شانس حضور در سه نفر اول رو داشته باشه و قطعا افراد بسیار لایق تری (مثل بوفون، پیرلو، دروگبا، داوید سیلوا و ...) بالاتر از هر بازیکن رئال منهای رونالدو هستن. یادتون هم باشه این سال 2012 است، فصل پیش در ماه پنجم تموم شد، مسابقات یورو برگزار شد و این فصل رو هم باید دید.

همین که شما یه قهرمانی خشک و خالی در اسپانیا رو اینقدر مهم می دونید، در حالی که ارزشش قطعا بیشتر از قهرمانی تیم هایی مثل یووه یا منچستر سیتی در لیگ خودشون نبوده، به خاطر قدرت و اهمیتیه که ناخواسته برای بارسا دارید. قهرمانی رئال ارزشمند بود و شما اون رو مهمتر از قهرمانی در بقیه لیگ ها می دونید چون در لیگی که بارسا بود قهرمان شد. کوبیدن بارسا = پایین آوردن ارزش های قهرمانی رئال = عدم برتری قهرمانی رئال نسبت به قهرمانی بقیه تیم ها در لیگ خودشون. بگذریم که در فاصله این رای گیری و رای گیری سال قبل (دسامبر پارسال تا دسامبر امسال)، بازیهای مستقیم رئال و بارسا 3-2 به نفع بارساست گرچه واقعا ربطی هم نداره.

حالا اگه اینیستا انتخاب نمی شد، می گفتن مسخره نیست از قهرمان اروپا، کسی به بهترین بازیکن سال اروپا و بهترین بازیکن یورو 2012 شده انتخاب نشده؟ اگه مسی انتخاب نمی شد، کسی که 82 گل زده و همه رکورد ها رو شکونده و در فوتبال غوغا کرده تا حدی که به عنوان کاندید بهترین بازیکن تاریخ فوتبال بهش نگاه می کنن انتخاب نشده؟ منطق پشت این سوال ها بسیار بسیار قوی تره تا سوال شما که "چون جام نگرفت، پس هیچ" .

و در پایان هم یادتون نره این نتایج با رای گیری انتخاب میشن. در رای گیری قبلی که فقط خبرنگارها بودند باز هم سه کاندید اول همین سه بازیکن بودن و حالا که ترکیبی از بازیکن ها و خبرنگارها رای می دن باز هم همین سه. نمی دونم شما دنبال این هستی که واقعا حق کی بوده در این بین باشه یا دنبال بهونه که رئالی ها رو بیاری تو و بارسایی ها رو بندازی بیرون، ولی وجدانا، منهای رونالدو، کسی در رئال بوده که لایق باشه بالاتر از مسی و اینیستا جزو سه نفر اول بایسته؟ کسی در دنیای فوتبال بوده؟

8. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فکر میکنم چیزی که یکم باعث بی عدالتی میشه اینه که پیشینیه افراد روی انتخاب ها تاثیرگذاره
    یعنی میگن چون بارسا موفقیتهای بی نظیری تو این چندسال داشته حالا اون موفقیتها اومده و برای انتخاب بهترین های سال 2012 تاثیرگذاره

روی بازیکنها زیاد بحث نمیکنم ولی واقعا از نظر من نیم فصل سرمربی گری دی متئو موفق تر از نیم فصل سرمربیگری پپ در سال 2012 بود

در مورد مسی هم من فکر میکنم دیگه بسه! باید مسی رو بذارن بیرون برای این جایزه ها چون مسی دیگه یه گام جلوتر از بهترین بازیکن و... شده
    باید جایزه ای خاص طراحی کنن که مسی بیاد با افسانه های دیگه ای مثل پله و ... سنجیده بشه

10. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من فقط نظر و علاقه خودم میگم, سوال نظر سنجی هم بر اساس علاقه شخصی جواب دادم. من به رونالدو رای دادم.
    قبل از هر چیزی بگم, لطفا به دید فوتبالی من شک نکنید و به چالش هم نکشید حق با اکثریت شماست, آمار مسی
    واقعا بی نظیر بوده و در حال حاضر ما در ابتدای راه نوشتن افسانه مسی هستیم. با این روند مسی به قله ای خواهد رسید
    که شاید دیکه هیچوقت فتح نشه.
    اما چرا من به رونالدو رای میدم! به نظر من سهم رونالدو در تاثیر بر دنیای فوتبال مدرن اگه از مسی بیشتر نبوده, کمتر هم نبوده.
    درسته از نظر آمار و ارقام همیشه از مسی چند قدم عقب تر بوده, اما اگه فقط آمار و ارقام مد نظر بود علی دایی هم بخاطر آقای
    گلیش باید یک توپ طلا می گرفت. حقیقتا تفاوت اسطوره هایی که مسی در کنار اونها بازی میکنه, با بازیکنانی که رونالدو در کنار
    اونها بازی میکنه غیر قابل انکاره. پشت مسی کسایی مثل ژاوی و اینیستا بازی می کنند که هر کدام به تنهایی تاریخ ساز شده اند.
    به نظرم منطقی نیست که بگیم این شرایط در کسب موفقیت های بی شمار مسی بی تاثیر بوده. از همین رو فکر می کنم رونالدو
    کار سختری نسبت به مسی داشته که خودشو در بالاترین سطح ممکن نگه داره.
    بعلاوه اینها, یک دلیل دیگه که من دارم و شاید به نظر خیلی از شماها منطقی نباشه اینه که رونالدو الان در نقطه پیکش قرار داره , شاید
    در آینده کمی بتونه بالاتر و شاید هم پایین تر بیاد ولی با گذشت زمان رقابت با مسی براش سختر و سختر میشه. به همین دلیل دوست
    دارم حالا که در اوج قرار داره یک توپ طلا هم به افتخاراتش اضافه بشه و اسمش در بین بهترین های تاریخ ثبت بشه. درسته از نظر اخلاقی
    شاید نسبت به مسی کاستی هایی داشته باشه, اما لیاقنش رو داره, فقط نگاهی به زندگی فوتبالیش گواهی میشه بر این موضوعِ. خیلی
    بعیدِ که ما در آینده کسی نزدیک به مسی و رونالدو ببینیم, پس بزار ادای دینی باشه به یکی از این دو بیگانه فضایی فوتبال !

+ یادمه اسکار سال 2007 افتادم. اونجا هم در حالی که انتظار می رفت اسم لئوناردو دی کاپریو خوانده بشه, فارست ویتاکر به عنوان برنده اعلام شد.
    روز بعدش نقد یکی از منتقدین خواندم , نوشته بود " شاید این ادای دینی بود به زحمات این بازیگر بزرگ سینما, به نظر میرسه که داوران اسکار به این فکر
    کردن که لئوناردو فعلا برای بردن اسکار وقت داره!" البته بماند که اونموقع من دوست داشتم ویتاکر برنده بشه
    منم الان فکر می کنم که ساعت رونالدو برای بردن توپ طلا به تیک تاک افتاده

12. 6 کاربر از آرش-19 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

رئال قهرمان لیگ اسپانیا شد (و بس)، یووه قهرمان ایتالیا شد، منچستر سیتی قهرمان انگلیس شد، دورتموند قهرمان آلمان شد. چلسی قهرمان اروپا شد. اون ها که نماینده ندارن اصلا. به علاوه من از رئال حتی یه نفر دیگه هم نمی بینم که حتی در خواب شانس حضور در سه نفر اول رو داشته باشه و قطعا افراد بسیار لایق تری (مثل بوفون، پیرلو، دروگبا، داوید سیلوا و ...) بالاتر از هر بازیکن رئال منهای رونالدو هستن.

همین که شما یه قهرمانی خشک و خالی در اسپانیا رو اینقدر مهم می دونید، در حالی که ارزشش قطعا بیشتر از قهرمانی تیم هایی مثل یووه یا منچستر سیتی در لیگ خودشون نبوده، به خاطر قدرت و اهمیتیه که ناخواسته برای بارسا دارید. قهرمانی رئال ارزشمند بود و شما اون رو مهمتر از قهرمانی در بقیه لیگ ها می دونید چون در لیگی که بارسا بود قهرمان شد. کوبیدن بارسا = پایین آوردن ارزش های قهرمانی رئال = عدم برتری قهرمانی رئال نسبت به قهرمانی بقیه تیم ها در لیگ خودشون. بگذریم که در فاصله این رای گیری و رای گیری سال قبل (دسامبر پارسال تا دسامبر امسال)، بازیهای مستقیم رئال و بارسا 3-2 به نفع بارساست گرچه واقعا ربطی هم نداره.

ولی وجدانا، منهای رونالدو، کسی در رئال بوده که لایق باشه بالاتر از مسی و اینیستا جزو سه نفر اول بایسته؟ کسی در دنیای فوتبال بوده؟
    البته مخاطب صحبتتون من نبودم ولی اگه اشکالی نداره نظرم رو در مورد قسمت های هایلایت شده ی صحبت هاتون بگم:

- به نظرم حضور بازیکنی با نام ایکر کاسیاس را در رئال و در تیم ملی اسپانیا فراموش کردید ، اونم در سالی که به جز قهرمانی در لالیگا ، قهرمانی در یورو بدون عکس العمل های استثنائیش ممکن نبود و اسپانیا در همون مرحله ی گروهی مقابل کرواسی حذف میشد ، ضربات پنالتی مقابل پرتقال رو هم به اون اضافه کنید. بوفون ، پیرلو ، داوید سیلوا و هر بازیکن دیگه ای قطعا از ایکر کاسیاس لایق تر نیستند.

- عبارت قهرمانی خشک و خالی در اسپانیا برای فصل قبل ، واقعا حق مطلب رو به درستی ادا نمی کنه. به نظرم قهرمانی در لالیگا توی این سال ها از هر لیگ دیگه ای سخت تر هست و هر چند قهرمانی های یوونتوس و من سیتی و دورتموند در لیگ های خودشون با ارزش باشه با قهرمانی در مقابل یکی از بهترین تیم های باشگاهی تاریخ ، اون هم با اختلاف 8 امتیاز و شکستن رکوردهای تاریخی لیگ از نظر امتیاز و گل زده قابل مقایسه نیست!

- اون آمار رو در رو ی دو باشگاه رو که گفتید گرچه ربطی نداره ولی بهتره بگیم اون دو بردی که رئال به دست آورده یکیشون باعث قطعی شدن فتح لالیگا بود و یکی دیگه باعث قهرمانی در سوپرکاپ ، یعنی هر کدوم حکم یک فینال و بک جام رو داشتند.

جدای از همه ی این صحبت ها به نظرم حضور مسی اینیستا و رونالدو در لیست نهایی چندان دور از ذهن نبود و اونو ناعادلانه نمی بینم ، اما در انتخاب بهترین سرمربی به نظرم امثال روبرتو دی متئو و یا آنتونیو کونته و یا حتی یورگن کلوپ می تونستن گزینه های عادلانه تری باشند نسبت به گواردیولایی که هر چند مربی فوق العاده ای هست ، اما صرفا فاتح یک جام حذفی شده و حدود نصف این مدت را در تعطیلات به سر می برده!
    دلیل به وجود اومدن چنین انتخاب هایی ، شیوه ی نامناسب انتخاب هست ، انتخاباتی که در اون محبوبیت زیاد از حد پررنگ هست!

14. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

در مورد کاندیدا و فریاد عدالت و سوال و ...

نامزدی پارسال مورینیو: کوپا دل ری

امسال پپ: کوپا دل ری، سوپر کاپ اسپانیا، سوپر کاپ اروپا و جام جهانی باشگاه ها

بازی و تحلیل تیم های تحت هدایت از نگاه مربیان و بازیکنان بماند

16. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

البته مخاطب صحبتتون من نبودم ولی اگه اشکالی نداره نظرم رو در مورد قسمت های هایلایت شده ی صحبت هاتون بگم:

- به نظرم حضور بازیکنی با نام ایکر کاسیاس را در رئال و در تیم ملی اسپانیا فراموش کردید ، اونم در سالی که به جز قهرمانی در لالیگا ، قهرمانی در یورو بدون عکس العمل های استثنائیش ممکن نبود و اسپانیا در همون مرحله ی گروهی مقابل کرواسی حذف میشد ، ضربات پنالتی مقابل پرتقال رو هم به اون اضافه کنید. بوفون ، پیرلو ، داوید سیلوا و هر بازیکن دیگه ای قطعا از ایکر کاسیاس لایق تر نیستند.

- عبارت قهرمانی خشک و خالی در اسپانیا برای فصل قبل ، واقعا حق مطلب رو به درستی ادا نمی کنه. به نظرم قهرمانی در لالیگا توی این سال ها از هر لیگ دیگه ای سخت تر هست و هر چند قهرمانی های یوونتوس و من سیتی و دورتموند در لیگ های خودشون با ارزش باشه با قهرمانی در مقابل یکی از بهترین تیم های باشگاهی تاریخ ، اون هم با اختلاف 8 امتیاز و شکستن رکوردهای تاریخی لیگ از نظر امتیاز و گل زده قابل مقایسه نیست!

- اون آمار رو در رو ی دو باشگاه رو که گفتید گرچه ربطی نداره ولی بهتره بگیم اون دو بردی که رئال به دست آورده یکیشون باعث قطعی شدن فتح لالیگا بود و یکی دیگه باعث قهرمانی در سوپرکاپ ، یعنی هر کدوم حکم یک فینال و بک جام رو داشتند.

جدای از همه ی این صحبت ها به نظرم حضور مسی اینیستا و رونالدو در لیست نهایی چندان دور از ذهن نبود و اونو ناعادلانه نمی بینم ، اما در انتخاب بهترین سرمربی به نظرم امثال روبرتو دی متئو و یا آنتونیو کونته و یا حتی یورگن کلوپ می تونستن گزینه های عادلانه تری باشند نسبت به گواردیولایی که هر چند مربی فوق العاده ای هست ، اما صرفا فاتح یک جام حذفی شده و حدود نصف این مدت را در تعطیلات به سر می برده!
    دلیل به وجود اومدن چنین انتخاب هایی ، شیوه ی نامناسب انتخاب هست ، انتخاباتی که در اون محبوبیت زیاد از حد پررنگ هست!
    همونطور که سینا گفت نامزدی پارسال مورینیو بی دلیل تر از امسال پپ بوده، و درسته من موافقم سه نفر اول باید کونته، دی ماتئو و دلبوسکه می بودند نه پپ و مورینیو ولی خب اینطوری هم نیست که انتخاب پپ اینقدر ناعادلانه تلقی بشه.

اینکه شما قهرمانی در لالیگا رو اینقدر مهم می دونید هم نکته حرف من رو ثابت می کنه، دلیلش فقط و فقط بارساست و این اهمیت بارسا رو نشون می ده که واقعا انتخاب بازیکن های بارسا اینقدر بی ربط نیست و نمیشه بگیم "بارسا که فقط یه جام حذفی برده!!".

در مورد کاسیاس هم به نظر من قطعا امسال در بهترین دورانش نبوده و گرچه موافقم باید در زمانی جزو سه نفر اول می بود، ولی امسال نه (شاید 2010) ولی به خاطر عدم موفقیت رئال رای نمیاورد. به علاوه به نظر من امسال حتی بهترین دروازبان دنیا هم نبود و بوفون و نویر بهتر بودند و درسته در یورو نقش مهمی داشت، نقشش به اهمیت اینیستا در اسپانیا یا بوفون در نایب قهرمانی ایتالیا و لیگ بی شکست یوونتوس و بهترین خط دفاع اروپا نبود.

18. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

برای من عجیبه که این مسئله هنوز برای بعضی از دوستان حل نشده

برای بودن در لیست نهایی بهترینها باید از نظر فردی اونقدر قوی عمل کرده باشی که توی ذهن رای دهنده ها صاحب جایگاه شده باشی
    یعنی برای انتخاب یک فرد مثلا بهترین بازیکن بیشتر به آمار فردی نگاه میکنن تا عملکرد تیمی

من در بایرن کسی رو نمیبینم که از نظر فردی توانایی ایجاد این جایگاه رو ذهن رای دهنده ها داشته باشه
    مثلا ریبری باید میومد جزء سه نفر؟
    گومز؟
    نویر؟ کی؟
    از نقش رسانه ها نباید غافل شد...همین چند هفته پیش زلاتان بعد از گل ماورایی اش حرف جالبی زد.بعد از بازی گفت: که اگر اون گل رو مسی میزد الان تبدیل به یه قدیس میشد!یا درست چند روز بعد که مکسس یه گل قشنگ تر از زلاتان زد.خیلی ها فکر کنم حتی این موضوع رو نفهمیدن!. حالا کافیه فقط مسی یه پستونک توی جورابش مخفی کنه...همین کار کوچیک کافیه خوراک یک هفته ای رسانه ها جور باشه تا میتونن به تعریف و تمجید ازش بپردازن که آخرش باعث میشه اسم مسی بیشتر از سایرین توی رسانه ها و بالطبع بین فوتبالی ها شنیده بشه
    Last edited by H A M A S; 30-11-2012 at 09:29.

20. 7 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •