استثناءً قشنگه![]()
استثناءً قشنگه![]()
ولی بازم فکر نکنم خیلی قیمتش فضایی بشه! به هر حال الجیه و مردم اینجا مثل سامسونگ بهش نیگا نمیکنن oO و خیلی طرفش نمیرن:|
من امیدوارم 8گیگش زیر 1تومن بشه!
یعنی قیمتش نصف gs3 در میاد...شایدم کمتر![]()
امکان نداره! با این وضع بازار و دلار حتی 8گیگش هم بالای 1 تومنه 100%. کلا هم که میدونید گوشی های سری Nexus اینجا تخیلی قیمتگذاری میشه نسبت به بقیه!
بعد بنظرم 8گیگش هم بخاطر اینکه امکان افزایش حافظه نداره خیلی کم باشه...
خب دوستمون کاملا درست میگه
تبلت 8 گیگ نکسوس 7 که 200 دلاره اینجا 950 تومنه 16 گیگش که 250 دلاره اینجا 1 میلیون 50 تومنه !
با یه حساب سر انگشتی میشه فهمید این اگه بیاد در کمترین حالت 8 گیگش 1 میلیون و 150 تومنه !
اگه یه سال زودتر میومد قیمتش زیر 600 تومن بود!
Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
اگه 600 تومن بود کسی نمیخرید !
وقتی اس 2 حدود 600 بود همه میگفتن چه گرونه نمی ارزه و... وقتی شد 1200 همه رفتن خریدن
والا اون زمان که مک بوک حدود 2 تا 3 تومن بود کسی نمی خرید الان که 5 تومنه همه کرم خریدش رو دارند!
همچین ملتی هستیم ما !
گرافیکش Adreno 320 در چه حدیه؟ من با تنها چیزی که نتونستم کنار بیام باسن گلکسی نکسوس هست! مثل اینکه فقط 4G از اون کم داره.
این حرفتونو کاملا قبول دارم که دقیقا هم حکایت خودمه ،
اس 2 رسیده بود به 670 نخریدم گفتم گرونه ، نکسوس رسیده بود به 720 بازم نخریدم گفتم گرونه ، اکسپریا اس رسیده بود به 800 بازم نخریدمش و حالا که قیمت ها سر به فلک کشیده رفتم همون اکسپریا اس رو خریدم یک میلیون .
بچه ها ولی من بر عکس شما هستم
اون موقع که اس3 قیمتش 1300 بود من سریع رفتم خریدمش اصلا یه لحظه به این فکر نکردم که گرونه
نمیدونم شاید من ایرانی نیستم![]()
یه مساله تعیین کننده داشتن یا نداشتن پول هست یکی هم احتیاج به خرید گوشی جدید.وقتی چشم انداز به شکلی هست که امیدی به ارزونی نیست،پس آدم پیش خودش میگه خوب بخرم تا گرونتر نشده.
Sent from my X10i using Tapatalk 2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)