یه چیزی که خیلی جالبه که اینه که نظرات در مورد آلبوم چقدر متفاوته تو خیلی از سایت ها دیدم که بعضی ها از این آلبوم به عنوان بهترین آلبوم سال یاد میکنن بعضی ها هم میگن ضعیف ترین آلبوم سال! به نظر من نباید این آلبوم با آلبوم های بقیه خواننده ها مقایسه بشه باید دید نسبت به آلبوم های قبلی محسن یگانه چقدر پیشرفت کرده یا اینکه اصلا پیشرفتی هم داشته یا نه؟ تونسته انتظارات رو برآورده کنه یا نه؟
نظر من اینه که این آلبوم نسبت به آلبوم های قبلی محسن فوق العاده ضعیفه و حسابی تو ذوق میزنه! هر چقدر به آهنگ ها نگاه میکنم میبینم حتی یه ذره خلاقیت هم توشون به کار برده نشده و آهنگ ها و متن ها خیلی گذرا هستن یا بهتر بگم فقط به درد یه بار گوش دادن میخورن! خود من خیلی به این آلبوم امید داشتم اما ....
متاسفانه الان بین خواننده های معروف پاپ تو ایران یه رقابت عجیب وجود داره! مثلا یه خواننده وقتی میبینه بقیه خواننده ها سالی یه آلبوم منتشر میکنن اینم میخواد از غافله عقب نباشه و شروع میکنه به ضبط کردن آلبوم یعنی "کیفیت فدای کمیت"
یکی نیست بگه تو چیکار داری فلان خواننده تو یه سال چند تا آلبوم میخواد منتشر کنه تو حواست به خودت باشه ببین اصلا میتونی روند صعودی داشته باشی یا نه!