ببخشید چطور شوک دسته ام رو فعال کنم؟؟؟ اخه هر کاری می کنم دسته ام توی فیفا شوک نمی ده!!!!!!می شه راهنمایی کنید !
برای کامپیتوتر منظورمه!
ببخشید چطور شوک دسته ام رو فعال کنم؟؟؟ اخه هر کاری می کنم دسته ام توی فیفا شوک نمی ده!!!!!!می شه راهنمایی کنید !
برای کامپیتوتر منظورمه!
با عرض سلام . . .
دوستان لطف کنید به بنده حقیر عرض کنید که چگونه می توانیم در پنالتی گلر یا همان دروازه بان را حرکت پرش دهیم
بسیار ممنونممممممم![]()
سلام..
اگه با کنسول بازی میکنی که با آنالوگ راست گلر حرکت میکنه....
اگه هم با کامپیوتر بازی میکنی باید آنالوگ راست دستتو از طریق این آموزش فعال کنی:
سلامی همچون گرمی خورشید . . .
اقا خیلی ممنون که مرا راهنمایی کردید اما میشه بدون نرم افزار مذکور در کامپیوتر گلر را برای گرفتن پنالتی هدایت کرد . . . .؟
با تشکر فراوان![]()
من که با بچه ها PC بازی میکنیم هرکاری کردیم نشد بدون نرم افزار...
نرم افزارش چیزی نیست،حجمی نداره،نصبشم راحته...دانلود کن./..
داداش یکی به ما بگه موقع ضربه ازاد زدن چطوری نفر اول و دوم از رو توپ میپرن نفر سوم شوت میزنه ویدئو رو دانلود کردم اما یاد نگرفتم یکی توزیح بده مرسی اگه سریع بگین
اگه ایکس باکس بازی میکنی با LB یه جا وایسا بعد LT رو نگهدار و x , aرو سریع یه بار پشتسر هم بزن همونی که میخوای میشه عزیزم.
این هیچ کدومش برای من دانلود نمیشه. آقا من اینو خیلی لازم دارم لطف کنید یه لینک دیگه بهم بدید برای دانلود
فیلم ضربه ایستگاهی هاتون خیلی قشنگ بود،ولی ماکه نفهمیدیم چی جوری اون کارا رو میکردن!لطفاراهنمایی کنید!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)