سایتی رو معرفی میکنید که نسخهMulti Language داشته باشه و با این کرک relouded که تازه اومده کار کنه.خواهشن اگه خودتون تست کردید بگین TNX
سایتی رو معرفی میکنید که نسخهMulti Language داشته باشه و با این کرک relouded که تازه اومده کار کنه.خواهشن اگه خودتون تست کردید بگین TNX
s o f t 9 8 .ir
واسه بازی مخصوصا فوتبال هیچی دسته مایکروسافت نمیشه
البته اگه با آنالوگ بازی کنی نه پد
آنالوگ های این دسته فوق العاده دقیق و حساس هست و قابلیت 360 درجه داره اما دسته پی ای باید با پد بازی کنی که ...
مرسی ولی قیمتاش خیلی بالاست. سایتی که با سیم pc شو بفروشه نمیشناسین؟
داداش این همه سایت
یه سرچ کنی واست میاره![]()
حاجی سرچیدم یا وایرلس بود یا باسیم xbox واسه pc پیدا نکردم![]()
Last edited by saeedsh7j; 08-10-2012 at 18:37.
من توی فیفا 12 هم این مشکل رو داشتم نزدیک دروازه ها توی ویندوز 7 سرعت بازی کم میشه ولی وسط زمین معمولیه توی فیفا 12 و ویندوز ایکس پی این مشکل حل می شد ولی فیفا 13 توی ویندوز ایکس پی اجرا نمیشه (نسخه پی سی ورلد ) روی آیکون بازی که کلیک می کنم هیچ اتفاقی نمی افته هیچ اروری هم نمیده ولی توی ویندوز 7 مشکلی نداره اجرا میشه . من تو ویندوز 7 نرم افرار ارجین نصب شده دارم . برای اجرا باید نرم افزار ارجین نصب باشه ؟
این نسخه احتیاچ به نصب نداره فقط کافیه کرک بزاری تو پوشه Game بازی اجرا میشه
دوستان نسخه ای که تو قسمت دانلود نرم افزار اینجا گذاشته شده سالمه؟ بدون مشکل بازی اجرا میشه؟
همه نسخه های تو نت یکی هستش با این تفاوت که نسخه اسکیدرو نصب نمیخواد ولی نسخه ریلودد رو باید نصب کنی هر دوتا سالمه فقط کرک رو باید کپی کنی تمام لذتشو میبری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)