تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین عکس ها از نظر شما ؟

راي دهنده
121. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عکس شماره 1

48 39.67%
  • عکس شماره 2

5 4.13%
  • عکس شماره 3

13 10.74%
  • عکس شماره 4

13 10.74%
  • عکس شماره 5

24 19.83%
  • عکس شماره 6

10 8.26%
  • عکس شماره 7

32 26.45%
  • عکس شماره 8

10 8.26%
  • عکس شماره 9

6 4.96%
  • عکس شماره 10

22 18.18%
  • عکس شماره 11

40 33.06%
  • عکس شماره 12

17 14.05%
  • عکس شماره 13

12 9.92%
  • عکس شماره 14

9 7.44%
  • عکس شماره 15

4 3.31%
  • عکس شماره 16

6 4.96%
  • عکس شماره 17

67 55.37%
  • عکس شماره 18

18 14.88%
  • عکس شماره 19

58 47.93%
  • عکس شماره 20

11 9.09%
  • عکس شماره 21

20 16.53%
  • عکس شماره 22

14 11.57%
  • عکس شماره 23

6 4.96%
  • عکس شماره 24

16 13.22%
  • عکس شماره 25

6 4.96%
  • عکس شماره 26

6 4.96%
  • عکس شماره 27

15 12.40%
  • عکس شماره 28

32 26.45%
Multiple Choice Poll.
صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 58 از 58

نام تاپيک: lıllıı نظر سنجی هشتمین مسابقه ی عکاسی [موضوع : پرتره]

آخر فروم باز Aref_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به 17 رای دادم

عکس های منو هم شرکت میدادید بد نبود

2. 4 کاربر از Aref_2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من سه بار جواب این پست را دادم که هر سه بار بخاطر اشکال در سایت پستم ارسال نشد
    حالا یک بار دیگه بطور خلاصه تر مینویسم
    شما که حتی حاضر نیستی از پشت سیستم ات بلند شی و مطلبی را که من گفتم به چشم خودت ببینی و من را به سایت های مختلف ارجاع میدی .
    حرف من ایه نیست امیدوارم حرف تو هم ایه نباشه وبی منطق ازش دفاع نکنی
    کجای حرف ات جالبه؟اون جا که میگی مگه پرسپکتیو چیه
    حرف منو قبول نداری مطالب ای که گفتم هم که قبول نداری
    مقاله های سایت عکاسی را قبول داری یا اونا هم چرت و پرت میگن؟
    این مقاله را بخون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خصوصا این قسمتش را
    در حال حاضر بیشتر مردم فکر می‌کنند فاصله کانونی لنز، پرسپکتیو را تحت تاثیر قرار می‌دهد اما این تفکر اشتباه است . اگر شما لنزهای معمولی (Rectilinear) را مقایسه کنید (به غیر از لنزهای FISHEYE ) خواهید دید پرسپکتیو فقط توسط فاصله شما از شی تعیین می‌شود.
    و این قسمتش را
    بنابراین اگر شما در فاصله 3 متری یک آهو باشید و تصاویری را با لنز های 20mm و 200mm از آن بگیرید آهو در تصویری که بوسیله لنز با فاصله کانونی بیشتر گرفته شده 10 برابر بزرگتر خواهد بود . هر چند اگر شما تصویری را که با لنز mm20 گرفته‌اید را 10 برابر بزرگتر کنید دقیقا همان پرسپکتیوی را به شما خواهد داد که تصویر گرفته شده با لنز 200mm می‌دهد . اگر چه ممکن است GRAINو نویز در این حالت بیشتر باشد یا وضوح بسیار کمتری داشته باشید اما پرسپکتیوی که از آهو و پس‌زمینه آن دارید یکسان خواهد بود.
    و این قسمت را
    دلیل اینکه یک عکس پرتره با یک لنز 10mm و از فاصله 15cm را به عکسی با همان لنز و فاصله 180cm ترجیح نمی‌دهیم از توجه ما به فاصله ناشی می‌شود.
    بیایید فرض کنیم لنز 10mm شما در فاصله 15cm از بینی سوژه قرار دارد ]در صورتی که فاصله بینی تا گوش را 15 سانتیمتر در نظر بگیریم[ این یعنی اینکه فاصله لنز شما از گوش های سوژه 30cm است از انجا که بزرگنمایی نتیجه عملکرد فاصله است و فاصله بینی تقریبا نصف فاصله گوش ها از لنز است بینی تقریبا 2 برابر بزرگتر از گوش ها به نظر می رسد . و اشخاص بسیار کمی هستند که چنین عکسی را تحسین کنند . از طرف دیگر اگر بینی در فاصله 180cm از لنز قرار بگیرد فاصله گوش ها از لنز 195cm خواهد بود و می بینیم که در این حالت تفاوت بزرگنمایی بسیار کم است و این شبیه همان چیزی است که چشم های شما در آن فاصله می‌بینند بنابراین سوژه کاملا نرمال به نظر می‌رسد.
    تمام اون چیزی که باعث دفورمه شدن صورت در لنز های واید میشه بخاطر فاصله هست

دوستان دیگه هم این مطالب را بخونن

امیدوارم بعد از خواندن این مطلب و امتحان کردن با دوربین خودت اونقدر مرد باشی که بیایی اینجا و بگی اشتباه کردم

4. 3 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من سه بار جواب این پست را دادم که هر سه بار بخاطر اشکال در سایت پستم ارسال نشد
    حالا یک بار دیگه بطور خلاصه تر مینویسم
    شما که حتی حاضر نیستی از پشت سیستم ات بلند شی و مطلبی را که من گفتم به چشم خودت ببینی و من را به سایت های مختلف ارجاع میدی .
    حرف من ایه نیست امیدوارم حرف تو هم ایه نباشه وبی منطق ازش دفاع نکنی
    کجای حرف ات جالبه؟اون جا که میگی مگه پرسپکتیو چیه
    حرف منو قبول نداری مطالب ای که گفتم هم که قبول نداری
    مقاله های سایت عکاسی را قبول داری یا اونا هم چرت و پرت میگن؟
    این مقاله را بخون

تمام اون چیزی که باعث دفورمه شدن صورت در لنز های واید میشه بخاطر فاصله هست

دوستان دیگه هم این مطالب را بخونن

امیدوارم بعد از خواندن این مطلب و امتحان کردن با دوربین خودت اونقدر مرد باشی که بیایی اینجا و بگی اشتباه کردم
    آقا این لینکا چیه میزاری؟ اون ویدجتی که من گذاشتم رو برو لطفا یکم دقت کن بهش. وقتی فاصله ت رو از جسم زیاد میکنی اون اعوجاج دیگه رو صورت سوژه خودشو نشون نمیده و میاد اطراف سوژه رو دیستورت میکنه. پس مشخص نمیشه. "مقاله" به نظرت درست تره یا یک شبیه سازی منطقی و کاملا دقیق از لنزها؟ وقتی تو میری از فاصله ی 10 متری از یک سوژه با 18 واید عکس میگیری و کراپ میکنی فقط یک تیکه از عکست و اون هم وسطش رو لازم داری، اون بخش عکس اعوجاج خیلی کمه و واسه چشمی که آشنایی نداره با این قضیه اصلا قابل تشخیص نیست. حالا وقتی میری تو همون 10 متری و با تله عکس میگیری، فقط از سوژه عکس میگیری دیگه، درسته؟ پس کل عکست تخت هست. اون 18 رو هم کراپ میکنی ( وسطش رو ) و میاری کنار هم و میگی اینا با هم هیچ فرقی ندارن فقط 18ـه نویز و گرین داره!!!
    حالا خوبه اسمش روشه : "مقاله"
    من استدلالم شبیه سازی لنزه بعد تو استدلالت مقاله هست؟ اونم تو سایت فارسی؟
    این جمله ی آخرت هم که با فونت بزرگ نوشتی واقعا تاسف میخورم برات دوست عزیز. مگه مهدکودکه اینجا؟

6. این کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dada_zebel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا این لینکا چیه میزاری؟ اون ویدجتی که من گذاشتم رو برو لطفا یکم دقت کن بهش. وقتی فاصله ت رو از جسم زیاد میکنی اون اعوجاج دیگه رو صورت سوژه خودشو نشون نمیده و میاد اطراف سوژه رو دیستورت میکنه. پس مشخص نمیشه. "مقاله" به نظرت درست تره یا یک شبیه سازی منطقی و کاملا دقیق از لنزها؟ وقتی تو میری از فاصله ی 10 متری از یک سوژه با 18 واید عکس میگیری و کراپ میکنی فقط یک تیکه از عکست و اون هم وسطش رو لازم داری، اون بخش عکس اعوجاج خیلی کمه و واسه چشمی که آشنایی نداره با این قضیه اصلا قابل تشخیص نیست. حالا وقتی میری تو همون 10 متری و با تله عکس میگیری، فقط از سوژه عکس میگیری دیگه، درسته؟ پس کل عکست تخت هست. اون 18 رو هم کراپ میکنی ( وسطش رو ) و میاری کنار هم و میگی اینا با هم هیچ فرقی ندارن فقط 18ـه نویز و گرین داره!!!
    حالا خوبه اسمش روشه : "مقاله"
    من استدلالم شبیه سازی لنزه بعد تو استدلالت مقاله هست؟ اونم تو سایت فارسی؟
    این جمله ی آخرت هم که با فونت بزرگ نوشتی واقعا تاسف میخورم برات دوست عزیز. مگه مهدکودکه اینجا؟
    جناب هکتور شما اصلاً تو سایت عکاسی حضور داشتید که چنین صحبتی می فرمایید.
    اون مقاله رو آقای یوسف امیدی یکی از عکاسان برتر کشور ترجمه کردن و اصلا مال خودشون نیست
    گرچه من صحت مطالب رو کاملا تایید می کنم
    چون جناب دکتر روشن از مدرسین معتبر عکاسی بر مقالات سایت کاملا نظارت دارن
    توصیه ام اینه که مقاله رو عمیق تر بخونید
    غیر از این بحث شما به نتیجه ای نمی رسد
    به جای اصرار بر دانسته های خود بهتر است مقاله را چند بار با دقت بخوانید
    Last edited by dada_zebel; 25-09-2012 at 01:20.

8. 2 کاربر از dada_zebel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

جناب هکتور شما اصلاً تو سایت عکاسی حضور داشتید که چنین صحبتی می فرمایید.
    اون مقاله رو آقای یوسف امیدی یکی از عکاسان برتر کشور ترجمه کردن و اصلا مال خودشون نیست
    گرچه من صحت مطالب رو کاملا تایید می کنم
    چون جناب دکتر روشن از مدرسین معتبر عکاسی بر مقالات سایت کاملا نظارت دارن
    توصیه ام اینه که مقاله رو عمیق تر بخونید
    غیر از این بحث شما به نتیجه ای نمی رسد
    به جای اصرار بر دانسته های خود بهتر است مقاله را چند بار با دقت بخوانید
    من از سال 85 عضو سایت عکاسی هستم و خب دوستانی رو هم که معرفی کردید شاید بیشتر از خیلی از کسانی که این تایپیک رو دیدن بشناسم.
    عکس زیر حجمش یه مقدار زیاد بود واسه همین لینکش رو گذاشتم فقط. عکسها از یک فاصله با فاصله کانونی متفاوت گرفته شدند. لطفا تماشا کنید و در صورتی که هدف تست رو فهمیدید، باز هم به نظرتون حرف من اشتباه بود، اونجا دیگه من مجبورم از همه عذرخواهی کنم که وقتشون رو گرفتم و تایپیک رو هدر دادم.

و دیگر هم اینکه یه مقدار حرفه ای تر با قضیه برخورد کنید لطفا اگر در توانتون هست.

10. 2 کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری a.g g.a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    بــــوتیــــا

پيش فرض

سلام عکس 17 چرا این طوری شده ؟ دیروز که بالای 50 رای داشت(یا من اشتباه می کنم) پی نوشت:شرمنده مشکل از مرورگر بود طرف چپ 60ـتو نشون نمیداد مثل 50 شده بود
    Last edited by a.g g.a; 25-09-2012 at 13:39.

12. 2 کاربر از a.g g.a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام

بعد از گذشت حدود یک ماه هشتمین دور مسابقه ی عکاسی به مرحله ی آخرش رسید.

و نظرسنجی عمومی مسابقه بعد از ده روز بسته شد، تشکر از همه ی دوستانی که در
    این دور هم ما رو یاری کردن و به هر نحو ممکن در مسابقه مشارکت داشتن.

دوستانی که برای ما عکس ارسـال کردن، عزیزان تیـم داوری که عکس ها رو برای حضـور
    در مسابقه تایید کردن و کاربران محـترمی که در نظرسنجی شرکت کردن و نظرشون رو به
    ما اعلام کردن.

بیست و هشت عکس مسابقه رو این پانزده نفر برای ما ارسال کرده بودند:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عکس هایی که شرایط لازم برای حضور مسابقه رو داشتن توسط تیم داوری انتخاب شدند، اعضای تیم داوری:

و با رای 121 نفر از دوستان، عکس های زیر به عنوان بهترین و "پرطرفدار ترین" عکس ها انتخاب شدند:

تبریک به علی (a.g g.a) جان و محمد (mehr film) عزیز

■ همچنین "عکس های برتر" و "برترین عکس" از نظر تیم داوری، بزودی اعلام خواهند شد.

با تشکر مهران...

پيش فرض

.

سلام

بنـابر نظرات و صحبت های انجام گرفته با اعضای تیـم داوری از مجموع 43 عکس ارسالی از
    19 شرکت کننده محتـرم ، 28 عکس مورد تایید تیم داوری قرار گرفت و از این میان یک عکس
    به عنوان "برترین عکس" و چهار عکس به عنوان "عکس های برتر" انتخاب شدند.

عکس شماره ی 19 ارسالی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به عنوان "برتـریــن عکـس"

و عکس های شماره ی 28، 17، 10، 1 به عنوان "عکــس های بـرتــــر"

از توجه و یــاری شما عزیزان برای داشتن انجمنی مفید و منظم بی نهــایتــــ سپاسگزاریم

15. 11 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •