تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 279 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 2786

نام تاپيک: سونی اریکسون : آموزش کامل هـك گوشی های سونی اریکسون بویژه k750 و w800

پروفشنال Siavash Y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    خوب این ایراد من هست

هیچ فایلی تحت .exe
    نیست که من اجراش کنم
    عجیبه؟

یعنی تو اون فایلی که من تو پست اولم گذاشتم بنام Far manager 1.7 هیچ فایل اجرایی با پسوند exe نیست؟

یعنی شما این فایل تویه عکس رو نداری؟

از حالت فشرده خارجشون کردی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه شیر پاک خورده ای آموزش های این تاپیک رو بدون هیچ تغییری توی یکی از فروم هایی که حتی نمیشه اسمشو رقیب گذاشت برده و کپی کرده !!!!!!!!!!!

حتی یه نقطه رو هم کم و زیاد نکرده. به این میگن رسم امانت داری

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

Siavash Y عزیز سلام ، اول تشکر می کنم از آموزشهای بینظیرتون ، گوشی من k750 هست و جزو اولین سری بود که وارد بازار شد؛ همون ابتدا یکبار سعی کردم که اپگرید کنم که گوشی مشکل پیدا کرد و من به نمایندگی الرمس تحویل دادم ، اونها فلش کردند و به من پس دادند اما از اون ببعد فکر کنم که بنحوی راه آپدیت کردن از طریق اینترنت رو بستند ، من بارها برای اپدیت امتحان کردم اما با اینکه فریمور من R1L002 هست به مرحله آخر آپدیت که میرسه میگه گوشی شما احتیاج به اپدیت نداره (در حالیکه داره)، از روش شما برای تبدیل به w800 هم استفاده کردم ،همه مراحل انجام شد حتی در مرحله آخر گوشی من رو به عنوان w800 شناخت اما توی اون مرحله ای که پیام : "به گوشی دست نزنید" می آید ، بعد از چند ثانیه خارج شده و به مرحله استارت بر می گرده و آپدیت نمیشه ، من بارها این کار رو امتتحان کردم و نتیجه همین بوده و فکر میکنم که توی نمایندگی جوری گوشیم رو فلش کردند که من نتونم اون رو آپ کنم ، حالا با همه این تفاسیر 2 تا سوال داشتم ، اول اینکه شما با همچین موضوعی برخورد کردید و راه حلی براش سراغ دارید؟ دوم اینکه توی پست اول این تاپیک و موقع معرفی نرافزار far نوشتید که اگه ما دو گوشی رو به سیستم نصب کنیم (یکی k750 و یکی w800 ) با far میشه محتویات یکی رو روی دیگری کپی کرد و و گوشی تبدیل میشه ، حالا سوال من این بود که من از کجا می تونم که محتویات یک گوشی (مثلا w800 )رو گیر بیارم و روی گوشیم کپی کنم؟ جایی توی نت پیدا میشه؟ یا خود شما می تونید از گوشیتون کپی بگیرید و بصورت یک فایل رار قرار بدید تا من استفاده کنم؟ اصلا امکان پذیر هست؟ شاید من اینطور موفق به آپگرید بشم.
    خیلی ممنون.

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

عزیز من .من یه جا ادرس این تاپیکو گذاشتم اگه مشکلی پیش اومده برم ریمووش کنم

تو موبایلستان

آخر فروم باز metal_militia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    شمرووون!

پيش فرض

البته ادرس سایتو گذاشتم کپی نکردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehrdad.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

منم دقیقا همین مشکلو دارم
    یه بار آپدیت کردم ولی ورژن فریم ویر قدیمی تر شد
    آیا می شه با DavinciClinet گوشی رو آپدیت کرد من همه کارا رو انجام دادم ولی یوزر نیم و پسورد نداشتم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط metal_militia
    عزیز من .من یه جا ادرس این تاپیکو گذاشتم اگه مشکلی پیش اومده برم ریمووش کنم

تو موبایلستان

نه متال جان

منظورم شما یا لینکی که از تاپیک گذاشتی نبود. لینک گذاشتن که کار درستیه و از شما هم بخاطر این کار ممنونم

تو یه فوروم دیگه بود و دقیقا همین کلمات و جملات رو کپی کرده بود و نگفته بود از کجا !

اگه باعث ناراحتیت شدم معذرت آخه نمی خواستم اسم ببرم

پروفشنال ali_j98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    زیر سقف اسمون

پيش فرض

سياوش جان گفته بودي يه سري كار جديد داري ترجمه ميكني كه بذاري هنوز تموم نشده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط ELESSAR
    Siavash Y عزیز سلام ، اول تشکر می کنم از آموزشهای بینظیرتون ، گوشی من k750 هست و جزو اولین سری بود که وارد بازار شد؛ همون ابتدا یکبار سعی کردم که اپگرید کنم که گوشی مشکل پیدا کرد و من به نمایندگی الرمس تحویل دادم ، اونها فلش کردند و به من پس دادند اما از اون ببعد فکر کنم که بنحوی راه آپدیت کردن از ...............

بصورت نظری امکان پذیره ولی تا حالا کسی به این صورت نشنیدم که موفق شده باشه

مشکلی هم که در زمینه آپدیت داشتین قبلا باهاش برخورد داشتم و احتمال میدم که به علت SEUS شماست که ازش استفاده شده. با نصب مجدد این مشکل که برای یکی از دوستانم پیش اومده بود حل شد

اما در مورد فلش الرمس باید بگم چنین چیزی رو فقط در مورد گوشی های برند دار اروپایی شنیده بودم و در ایران چنین چیزی نداریم مگر اینکه به اشتباه یا به عمد فلش برند دار انجام دادند

اگر ممکنه log گوشیت رو با کلینت داوینچی (بدون IMEI ) بذار تا بتونم بیشتر کمکت کنم

اما برای تبدیل به W800 اگر IMEI پیش فرض نرم افزار کمکی (W800.exe) و CDA رو تغییر ندی مشکلی پیش نمیاد و آپدیت میشه و البته تبدیل هم میشه

اما یادت نره که قبلش SEUS رو پاک کنی و دوباره نصب کنی

اگر خواستی لیست CDA های گوشی W800 رو هم میذارم تا بتونی گوشی رو مستقیما به فارسی تبدیل کنی چون لیست قبلی برای K750 بود که گذاشتم

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehrdad.2008
    منم دقیقا همین مشکلو دارم
    یه بار آپدیت کردم ولی ورژن فریم ویر قدیمی تر شد
    آیا می شه با DavinciClinet گوشی رو آپدیت کرد من همه کارا رو انجام دادم ولی یوزر نیم و پسورد نداشتم؟
    از چه فیرم ور به چه فیرم وری تغییر کرد؟

Davinci Client برای Unlock کردن و فلش کردن استفاده میشه و البته برای برای هر بار انجام پروسه چه فلش چه Unlock یه کردیت می خواد که باید از طریق pay pal یا انتقال واریزی به حسابشون اون کردیت رو بخری تا بهت user name بدن

نقل قول نوشته شده توسط ali_j98
    سياوش جان گفته بودي يه سري كار جديد داري ترجمه ميكني كه بذاري هنوز تموم نشده؟
    چند تایی گذاشتم !

چیزای دیگه هم هست که هنوز خودم تست نکردم و تا مطمئن نشم نمیذارم و البته روش های مضر برای گوشی رو هم نمیشه گفت. یه وقت برای گوشیتون مشکلی پیش بیاد ......!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •