مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است.
البته اگر فکر می کنید بخاطر حرفم باعث ناراحتیتون شدم واقعا غذر میخوام. قصدم فقط بیان نظرم بود
مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است.
البته اگر فکر می کنید بخاطر حرفم باعث ناراحتیتون شدم واقعا غذر میخوام. قصدم فقط بیان نظرم بود
Last edited by tommy vercetti; 07-09-2012 at 21:37.
به این فکر نکرده بودی که این جمله اولت رو میشه بر عکسش کرد؟
مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی برابره.(!)
---------------
از انیمشن ها کاملاً مشخصه که اون کات سین اصلاً این-گیم نیست!!
انیمشن کلی کاراکترها، فیزیک لباس، انیمشن صورت و چهره و...! کاملاً مشخصه که CG هست!
---------------
در ضمن کجای تریلر شما انقدر دقیق سنگ هارو بررسی کردید که میگید مشکل داره!؟!؟
!!!
دوست عزیز، اصلاً چه دلیلی داره من برای این قضیه ناراحت بشم!!! ( درک نمیکنم واقعاً )
فقط برام سوال پیش اومد! همین!
یه تاپیکی باز شد که در موردش بحث کنیم! فکر نمیکنم بحث کردن در مورد یه موضوع نشون از ناراحتی باشه!
( تو همین فروم همسایه در مورد همین موضوعات 70 صفحه بحث شدش D: )
Last edited by marmolak kocholo; 07-09-2012 at 22:05.
دوست عزیز ( اسمتونو نمیدونم متاسفانه) ما هم نمیگیم با موتور فاکس ساخته نشده ! موتور ، موتور بازیه اما انیمیشن ها و افکت هایی در سینماتیک هست که در گیم پلی نیست .مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است
+
همیشه کارای کوجیما گرافیک در حد کات سین ها بوده و همیشه هم از بهترین های نسل بوده و این نسخه هم همینه . البته قطعا گرافیک سینماتیک ها پولیش شده هست و افکت هایی داره که در بازی اصلی
نیست.( اگه همه این افکت ها که در سینماتیک بود در بازی هم میبود که میشد گفت گرافیک حتی از watch dogs هم بهتر هستش!)
مثلا شما به حرکت لباس ها در سینماتیک نگاه کنید ، حتی از بازی های فیزیکس هم یه نسل جلوتره ! ولی اون چند ثانیه ای که گیم پلی نمایش داده میشه اسنیک با دوربین یه نفر رو نگاه می کنه که لباسش تقریبا ثابته و تکون چندانی نمیخوره در حالی که وضعیت هوا ثابت مونده .
+
جو انجمن خیلی داره اذیت کننده میشه ( یه سری کاربرای با تجربه کارایی می کنن که ادم فقط از دوستی که باهاشون داره تاسف میخوره )
نه دوستان خودشون فهمیدن !اگه فکر می کنید اشتباهی از سوی من باعث این جو شده بفرمایید تا اصلاح کنم.
Last edited by amin 2010; 08-09-2012 at 01:37.
خوب من دوباره ویدیو رو بررسی کردم. و حرفتون رو قبول دارم
اشتباه از من بود که به درستی متوجه حرفتون نشدم. شما اگه در گذشته بازی های NFS رو انجام می دادید. گرافیک کلی کات سینها با خود بازی به شدت متفاوت بود. اون قدر که این اختلافی فاحش و غیر قابل چشم پوشی بود.
اما در این بازی در حالت کلی اگه بخوایم گرافیک داخل بازی رو با گرافیک کات سینها مقایسه کنیم، اونقدر اختلاف حس نمی کنیم و می تونیم در حالت کلی با داخل بازی برابر بدونیم.
این درمورد نظر من.
اما از جهت دیگه من از این جهت که پاسخ حرفمو دادید اصلا ناراحت که نشدم، برعکس خوشحال هم شدم. اما نوع لحنتون به نظرم اومد که از صحبتهام ناراحت شدید. من قبول دارم که تو فرومهای دیگه هم باهم بحث می کنن. اما دوست ندارم بخاطر همین بحث ها کسی رو رنجونده باشم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.
علیرضا هستم.
خوب منم حرف شما رو کاملا قبول دارم و اصلا ردش نکردم
اگه فکر می کنید اشتباهی از سوی من باعث این جو شده بفرمایید تا اصلاح کنم.
تصاویر جدید از بازی (؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وجود چرخه ی شب و روز در بازی جدید Metal Gear Solid: Ground Zeroes ، امروز توسط کوجیما تایید شد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محسن تصاوير جديد نيستن ، همون تريلر رو ازش عكس گرفتن
یکی از خورده فروش های منطقه UK به نام ShopTo تاریخ انتشار بازی فاش کرده که طبق اون قراره 13 سپتامبر 2013 منتشر بشه.
این خورده فروش قبلا تاریخ انتشار Crysis 3 رو هم فاش کرده بود که درست از آب در اومد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. من عاشق این بازی هستم و همه نسخه هاش را پوکوندم . اقا الان این یعنی نسخه 5 هستش ؟ اسنیک دیگه تو بازی نیست ؟
سلام
نه این نسخه شماره دار که 5 باشه نیست یک نسخه داستانی بعد از رویدادهای PW هستش
Solid Snake هم تو بازی نیست...پدر گرامیشون حضور دارن
ببین استاد با دنیا چه کرده...حتا دیوید هم اومده وسط معرکه
دیوید شما این بار رو هم صداتو بده به اسنیک من خودم مجهولات استاد رو حل میکنم
کل دنیا درگیر این کار استاد شدن و فقط و فقط این حرکات استاد هستش که میتونه این همه دنیای مجلات و منتقد هارو درگیر کنه
یعنی اسنیک توهم زده ...یاد سارو بخیر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)