تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 52 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 514

نام تاپيک: Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

عزیز!!!! کاری به کارای قبلی کوجیما ندارم ولی تو این تریلر، کات سینی که من دیدم گرافیکش در حد CG بود! بعد شما میگی با فوتیج برابری میکرد :O :O
    در واقع، با توجه به انیمشن ها راحت میشه گفت اون کات سین CG بود!!
    البته طرز نور پردازی و بعضی جیزای دیگه خیلی شبیه به این-گیم ساخته شده بود که زیرکی کوجیمارو نشون میده و این خودش باعث میشه آدم حس نکنه که خارج از بازی هست!
    مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است.
    البته اگر فکر می کنید بخاطر حرفم باعث ناراحتیتون شدم واقعا غذر میخوام. قصدم فقط بیان نظرم بود
    Last edited by tommy vercetti; 07-09-2012 at 21:37.

2. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است.
    البته هم چنان تو خود کات سین هم این مشکل سنگها وجود داره.
    به این فکر نکرده بودی که این جمله اولت رو میشه بر عکسش کرد؟
    مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی برابره.(!)
    ---------------
    از انیمشن ها کاملاً مشخصه که اون کات سین اصلاً این-گیم نیست!!
    انیمشن کلی کاراکترها، فیزیک لباس، انیمشن صورت و چهره و...! کاملاً مشخصه که CG هست!
    ---------------
    در ضمن کجای تریلر شما انقدر دقیق سنگ هارو بررسی کردید که میگید مشکل داره!؟!؟
    البته اگر فکر می کنید بخاطر حرفم باعث ناراحتیتون شدم واقعا غذر میخوام. قصدم فقط بیان نظرم بود
    !!!
    دوست عزیز، اصلاً چه دلیلی داره من برای این قضیه ناراحت بشم!!! ( درک نمیکنم واقعاً )
    فقط برام سوال پیش اومد! همین!
    یه تاپیکی باز شد که در موردش بحث کنیم! فکر نمیکنم بحث کردن در مورد یه موضوع نشون از ناراحتی باشه!
    ( تو همین فروم همسایه در مورد همین موضوعات 70 صفحه بحث شدش D: )
    Last edited by marmolak kocholo; 07-09-2012 at 22:05.

4. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی خیلی فرق داره. به نظر من برای کات سین ها از قدرت موتور بهره گرفته شده است
    دوست عزیز ( اسمتونو نمیدونم متاسفانه) ما هم نمیگیم با موتور فاکس ساخته نشده ! موتور ، موتور بازیه اما انیمیشن ها و افکت هایی در سینماتیک هست که در گیم پلی نیست .
    +
    همیشه کارای کوجیما گرافیک در حد کات سین ها بوده و همیشه هم از بهترین های نسل بوده و این نسخه هم همینه . البته قطعا گرافیک سینماتیک ها پولیش شده هست و افکت هایی داره که در بازی اصلی
    نیست.( اگه همه این افکت ها که در سینماتیک بود در بازی هم میبود که میشد گفت گرافیک حتی از watch dogs هم بهتر هستش!)
    مثلا شما به حرکت لباس ها در سینماتیک نگاه کنید ، حتی از بازی های فیزیکس هم یه نسل جلوتره ! ولی اون چند ثانیه ای که گیم پلی نمایش داده میشه اسنیک با دوربین یه نفر رو نگاه می کنه که لباسش تقریبا ثابته و تکون چندانی نمیخوره در حالی که وضعیت هوا ثابت مونده .
    +
    جو انجمن خیلی داره اذیت کننده میشه ( یه سری کاربرای با تجربه کارایی می کنن که ادم فقط از دوستی که باهاشون داره تاسف میخوره )

اگه فکر می کنید اشتباهی از سوی من باعث این جو شده بفرمایید تا اصلاح کنم.
    نه دوستان خودشون فهمیدن !
    Last edited by amin 2010; 08-09-2012 at 01:37.

6. 5 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

به این فکر نکرده بودی که این جمله اولت رو میشه بر عکسش کرد؟
    مگه کلا چه قدر از گیم پلی دیدیم که شما می گید با گیم پلی برابره.(!)
    ---------------
    از انیمشن ها کاملاً مشخصه که اون کات سین اصلاً این-گیم نیست!!
    انیمشن کلی کاراکترها، فیزیک لباس، انیمشن صورت و چهره و...! کاملاً مشخصه که CG هست!
    ---------------
    در ضمن کجای تریلر شما انقدر دقیق سنگ هارو بررسی کردید که میگید مشکل داره!؟!؟

!!!
    دوست عزیز، اصلاً چه دلیلی داره من برای این قضیه ناراحت بشم!!! ( درک نمیکنم واقعاً )
    فقط برام سوال پیش اومد! همین!
    یه تاپیکی باز شد که در موردش بحث کنیم! فکر نمیکنم بحث کردن در مورد یه موضوع نشون از ناراحتی باشه!
    ( تو همین فروم همسایه در مورد همین موضوعات 70 صفحه بحث شدش D: )
    خوب من دوباره ویدیو رو بررسی کردم. و حرفتون رو قبول دارم
    اشتباه از من بود که به درستی متوجه حرفتون نشدم. شما اگه در گذشته بازی های NFS رو انجام می دادید. گرافیک کلی کات سینها با خود بازی به شدت متفاوت بود. اون قدر که این اختلافی فاحش و غیر قابل چشم پوشی بود.
    اما در این بازی در حالت کلی اگه بخوایم گرافیک داخل بازی رو با گرافیک کات سینها مقایسه کنیم، اونقدر اختلاف حس نمی کنیم و می تونیم در حالت کلی با داخل بازی برابر بدونیم.
    این درمورد نظر من.
    اما از جهت دیگه من از این جهت که پاسخ حرفمو دادید اصلا ناراحت که نشدم، برعکس خوشحال هم شدم. اما نوع لحنتون به نظرم اومد که از صحبتهام ناراحت شدید. من قبول دارم که تو فرومهای دیگه هم باهم بحث می کنن. اما دوست ندارم بخاطر همین بحث ها کسی رو رنجونده باشم. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید.

دوست عزیز ( اسمتونو نمیدونم متاسفانه) ما هم نمیگیم با موتور فاکس ساخته نشده ! موتور ، موتور بازیه اما انیمیشن ها و افکت هایی در سینماتیک هست که در گیم پلی نیست .
    +
    همیشه کارای کوجیما گرافیک در حد کات سین ها بوده و همیشه هم از بهترین های نسل بوده و این نسخه هم همینه . البته قطعا گرافیک سینماتیک ها پولیش شده هست و افکت هایی داره که در بازی اصلی
    نیست.( اگه همه این افکت ها که در سینماتیک بود در بازی هم میبود که میشد گفت گرافیک حتی از watch dogs هم بهتر هستش!)
    مثلا شما به حرکت لباس ها در سینماتیک نگاه کنید ، حتی از بازی های فیزیکس هم یه نسل جلوتره ! ولی اون چند ثانیه ای که گیم پلی نمایش داده میشه اسنیک با دوربین یه نفر رو نگاه می کنه که لباسش تقریبا ثابته و تکون چندانی نمیخوره در حالی که وضعیت هوا ثابت مونده .
    علیرضا هستم.
    خوب منم حرف شما رو کاملا قبول دارم و اصلا ردش نکردم
    جو انجمن خیلی داره اذیت کننده میشه ( یه سری کاربرای با تجربه کارایی می کنن که ادم فقط از دوستی که باهاشون داره تاسف میخوره )
    اگه فکر می کنید اشتباهی از سوی من باعث این جو شده بفرمایید تا اصلاح کنم.

8. این کاربر از tommy vercetti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

10. 5 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

محسن تصاوير جديد نيستن ، همون تريلر رو ازش عكس گرفتن

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یکی از خورده فروش های منطقه UK به نام ShopTo تاریخ انتشار بازی فاش کرده که طبق اون قراره 13 سپتامبر 2013 منتشر بشه.

این خورده فروش قبلا تاریخ انتشار Crysis 3 رو هم فاش کرده بود که درست از آب در اومد !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 4 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mr_khodaei2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام. من عاشق این بازی هستم و همه نسخه هاش را پوکوندم . اقا الان این یعنی نسخه 5 هستش ؟ اسنیک دیگه تو بازی نیست ؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

سلام. من عاشق این بازی هستم و همه نسخه هاش را پوکوندم . اقا الان این یعنی نسخه 5 هستش ؟ اسنیک دیگه تو بازی نیست ؟
    سلام
    نه این نسخه شماره دار که 5 باشه نیست یک نسخه داستانی بعد از رویدادهای PW هستش
    Solid Snake هم تو بازی نیست...پدر گرامیشون حضور دارن

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

ببین استاد با دنیا چه کرده...حتا دیوید هم اومده وسط معرکه
    دیوید شما این بار رو هم صداتو بده به اسنیک من خودم مجهولات استاد رو حل میکنم

کل دنیا درگیر این کار استاد شدن و فقط و فقط این حرکات استاد هستش که میتونه این همه دنیای مجلات و منتقد هارو درگیر کنه

یعنی اسنیک توهم زده ...یاد سارو بخیر

18. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •