بهتره حالا که اینطور شد مین رو یه z68 مییون قیمت در حد 240 برداری یکیش همین مدل برد من واون چند تا بردی که تو پست های قبل دوستان از MSI_ASROCK نام بردن که نسبت به b75 بهتره اینو به خاطر پردازندتون گفتم باز انتخاب اخر با خود شماست
رم هم 2*4 گیگ با باس 1600 بردار فعلا - فکر کنم به افزایش رم اعتقاد شدید دارید اگه خواستی بعدا اضافه کن
خوب قرار نیست مثلا با بازی یا اورکردن پردازنده داغ کنه این داغ شدن دلایل دیگری هم داره که یکیش همین کار شما که نیاز به پرداش سنگین رو میخوای خوب این یعنی افزایش دما واینکه برای این پردازنده یه کولر 50-60 حتما بگیر
شما میگید اور نمیکنید در حالی که پردازنده ای رو انتخاب کردید که خدای اوره تو بازار (خوب البته میتونید اور هم نکنید وبه صورت سیف استفاده کنید)خوب مدل3770s رو بردار با چیزی حدود 100 تومن ارزونتر فرقش با 3770k در اینه که فقط مخصوص اور نیست ولی در حقیقت همون قدرت پردازشی و راندمان 3770k داره
والبته یه پیشنهاد دیگه -اینکه میگید نیاز به پردازش سنگین دارید خوب حالا که گرمای این پردازنده رو قبول کردید یه 3820 که دارای 10 مگا کش وراندمان بالاتری نسبت به 3770k وتو اور هم محدوده یعنی به میزان کمی هم اور میشه که برای شما مهم نیست این گزینه -وقیمتی حدود 60-70 هم نسبت به 3770 کمتر -فقط میمونه مین های گرون این سری
.gif)