سلام
حرف لنو و شد گفتم بگم که یکی از بچه ها تو یک تابیکی گفت لنوو توی لولا ها ضعیفه و لولا بازی میکنه همه لنوو ها همین طورین؟ ضد حال شد تو هر مارکی رفتم نقصی بود یا قیمت
درسته مشاوره 2 3 روز اخر باشه بهتره منم گذاشتم نزدیک خریدم شد تابیک اوکی کنم
سلام
حرف لنو و شد گفتم بگم که یکی از بچه ها تو یک تابیکی گفت لنوو توی لولا ها ضعیفه و لولا بازی میکنه همه لنوو ها همین طورین؟ ضد حال شد تو هر مارکی رفتم نقصی بود یا قیمت
درسته مشاوره 2 3 روز اخر باشه بهتره منم گذاشتم نزدیک خریدم شد تابیک اوکی کنم
نه آقاجان این حرفا چیه. این ایرادات نه تنها در لنوو بلکه در اکثر برندها و مدلها وجود نداره.
باز هم شایعه -دیگه مطمئنی مشکل دیگه ای هم داره مثلا اینکه چرا صفحش اینقدر رنگیه و رنگ هارو خوب نشون میده![]()
سلام
منم دنبال مدلی هستم ولی مدل بی نقص بیدا نیست مثل اینکه
تو این تابیک دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز. یک کلاغ چهل کلاغ شده.اولین نفری که از لولای لنوو ایراد گرفت خودم بودم .نه برای تمام مدلهاش . من فقط در مورد y580 توی تاپیکش گفتنم که لولاهاش پلاستیکی و بی کیفیته نه اینکه بازی میکنه و شل است. من خودم y580 دارم و در مورد بقیه مدلها نظری ندارم.
سری y لنوو کلا لولا هایه جالبی ندارن
سلام. لولا مشکلی نداره. قسمت زیر لولا مشکل داره. که اونم من از تعمیرکار پرسیدم گفت در مدل شما Y560 این مشکل وجود داره(همینطور در مدل های قدیمی acer که این مشکل وجود داشته) و در مدل های جدید من ندیدم. در واقع با بازشدن در لپ تاپ فشار زیادی به اون قسمت وارد میشه. چرا؟ چون اون نگهدارنده ای که زیر لولا هست خوب طراحی نشده و فشار فقط روی یک قسمت وارد میشه. در حالی که در بقیه مدل ها این فشار بین چندین قسمت تقسیم میشه. این نقطه ضعف لپ تاپ من یعنی Y560 که البته الانم دنبالشم درستش کنم سریعتر بفروشمش. چون قطعه اصل Lenovo هم براش بگیرم بازم طراحی مشکل داره.
Last edited by pcsoft; 30-08-2012 at 09:24.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)