فرمون بازیشن خیلی مزخرفه پوس ادم را میکنه.
یه چیز دیگه این split screen چجوری فعال میشه. من وقتی میزنم میگه اینتر بزن ولی اتفاقی نمیافته فکرکنم باید حداقل یه دسته داشته باشی درسته؟
فرمون بازیشن خیلی مزخرفه پوس ادم را میکنه.
یه چیز دیگه این split screen چجوری فعال میشه. من وقتی میزنم میگه اینتر بزن ولی اتفاقی نمیافته فکرکنم باید حداقل یه دسته داشته باشی درسته؟
بازی رو امروز گرفتم ...بهتر از اون چیزی بود که انتظارش رو داشتم . از لحاظ گرافیک و فیزیک واقعا خوبه .امتیازات نسبتا بالای بازی از طرف سایت ها به نظر من درسته .فعلا مراحل اول هستم ولی فکر کنم تعداد ماشینها اگه یکم بیشتر بود بهتر بود .مثلا اگه تو ماشینهای دو دهه قبل 206 رو هم داشت دیگه سورپرایز میشدمدر کل تا اینجا که خیلی حال کردم باهاش
![]()
شما راحت میتونی بازی کنی
با گرافیک 9800gt بدون هیچ مشکلی روی بالاترین تنظیمات بازی میکنم
دایرکت ایکس 9 یا 10 میشه اجراش کرد
گیم پلی همونجور که از CM انتظار میرفت چیزی نزدیک به عالیه. گرافیک هم همینو بگم که با گرافیکترین بازی racing که تا حالا دیدم, همین بازیه (مخصوصا نورپردازی بینظریش) البته برای فعال کردن گزینه های نورپردازی فکر کنم باید یه کارت گرافیک DX11 داشته باشید. برای موارد دیگه کارتهای DX9 و DX10 هم جواب میده. تا اینجا به نظرم فقط تعداد کم خودروها مقداری به عنوان ضعف محسوب میشه...
با سلام من تو چندتا سایت دیدم فقط برروی DX11 اجرا میشه.یعنی حتما کارت گرافیک باید DX11 رو ساپورت کنه.آیا این درسته؟
من با 8800gt اجرا کردم . الزامی به پشتیبانی کارت از دایرکت ایکس 11 وجود نداره
میگن مولتیش هم ه...ک شده.آره ؟
دوستان یه سوال، کسی این بازی رو از میهن دانلود، دانلود کرده؟ نمیدونم چرا فایل نصبی رو برای من دانلود کرده، بازی این شکلیه؟ جدیدترین کرک هارو هم زدم اما فقط اولش نوشن میده Grid 2 و درمیاد. ممنون میشم راهنماییم کنید.
اره -- شده
آموزشش کجاس ؟
اگه بی زحمت لینک داری بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)