تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 17 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 169

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Liverpool F.C | قـرمـز ها | جلد 2

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این حرفا از رو احساسات هسش...
    همه ی اون مثالا قبول ، MO ک به منچستر رفت یه نفرم پیدا نشد از طرفدارای منچستر که بیاد بگه نه ما ازین بازیکن متنفریم چون قبلا تو LFC بوده ! MO هم گفته بود از تک تک لحظاتم تو منچستر لذت بردم !
    من هنوزم رو حرفم هسم ..نظرا فرق می کنه!
    الان شرایط فرق میکنه ..
    با این وضعی که لیورپول داره MO بهترین انتخاب هسش...
    با احترام
    نه داداشم اینکه توقع داریم تماشاگرای یه تیم بازیکنی رو که بهشون خیانت کرده و به تیم رقیب رفته رو ببخشن کمی رویایی و شعارمداره

مثلا فیگو میدونست تاریخ رئال و بارسا چیه میدونست رفتن مساویه با خراش دادن احساسات تماشاگرایی که خیلی دوسش دارن اما رفت
    این جور بازیکنا پلهای پشت سرشون رو خراب میکنن
    حالا ما هی بیایم به تماشاگرا بگیم ببخشینش اما وقتی پلی برای عبور نیست اتفاقی نمیفته

فیگو صرفا یه مثال بود
    کلا اکثر تماشاگرا از این جور بازیکنا خوششون نمیاد
    همین الان بارسا که به یه دروازبان خوب احتیاج داره بیاد و با یه قیمت فوق العاده کاسیاس رو بخره
    فکر میکنید طرفدارای رئال چه واکنشی نشون میدن؟
    آیا به خاطر این رفتارشون باید سرزنششون کرد؟
    من میگم نه
    چون این انتقال با هر فرمولی که بخوایم حساب کنیم یه انتقال حرفه ای نیست
    انتقال حرفه ای یعنی انتقالی که به نفع هر دو تیم باشه و هزینه حاشیه هاش پایین باشه

2. این کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بنده هم به عنوان یک فن اسبق لیورپول ( مربوط به دوره مک منمن و هولیه) مقادیری افاضات کنم :

این مثالهایی که راجع به منفور بودن زده شد به غیر از پتی باقیشون در مورد اوون صادق نیست ؛ چون اونها مستقیما به تیمهای رقیب رفتند اما اوون به اسپانیا و رئال رفت و سپس به نیوکاسل و بعد هم به یونایتد ؛ و البته هواداران یونایتد هم به چشم عامل نفوذی نگاه نکردند بهش

( حتی خود من هم به احترام هوادارن مستقیما بعد از لیورپول فن یونایتد نشدم )

اما در کل حس جالبی بوجود نمیاره اینجور انتقالها برای هوادارن /

من به طور کلی فکر میکنم لیورپول به ثبات بیشتر نیاز داره برای موفقیت در لیگ برتر انگلیس ؛ بطور مثال در سالهایی که بنیتس در این تیم بود حداقل چیزی که بود این بود که این تیم کلاس بالای خودشو هرطور شده بود نمایش میداد ، و حتی به یونایتد در اولدترافورد 4 گل زد ! و یا قبل تر از اون زمان هولیه .

نمونه های خوب هم سرالکس و ونگر هستند ؛ هرچند ونگر از لحاظ کسب افتخارات در سالهای اخیر خیلی خوب نبوده اما همیشه تونسته تیمش رو در جمع مدعیان قرار بده و حتی همین سیتی یا به قول ظریفی " السیتی " ( ال معرفه زبان عربی ) با وجود هزینه های سنگین روی حفظ مانچینی اصرار کردند و در نتیجه بعد از حدود نیم قرن قهرمان لیگ برتر شدند .

نکته ی کلیدی رو علیرضای عزیز اشاره کرد ؛ لیورپول تیمی نیست که یکباره درش تغییر نسل انجام داد و بدون فکر و شتاب زده حجم عظیم بازیکن جوون رو بهش تزریق کرد چون هواداران تیمهای بزرگ و افکار عمومی از این تیمها انتظار نتیجه گیری دارند و معمولا مریبان هم در اینگونه تیمها باید خیلی خوش اقبال باشند تا فرصت کافی برای هماهنگی بین نفرات و به قول فیروزخان کریمی رسیدن به وحدت تاکتیکی رو داشته باشند .

هرچند که به نظر میاد این تیم این فصل حرفهایی برای گفتن داشته باشه ... اما علیرضا بدونه که 20 مال ماست

4. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای آوردن این دست بازیکن ها حتما یه تیم خوب + جام باشگاه ها لازمه. یکی مثل فالکائو یا هازارد یا کلا بازیکن های درجه یک نمیان به باشگاهی که در یه پروسه n ساله است برای رسیدن به اوج و هر سال پشت سر هم شکست می خوره. اونها میرن به تیمهایی که همین الان در اوج هستن. تا وقتی تیم در جام باشگاه ها نباشه خرید بزرگی در کار نخواهد بود، همین سوارز هم شاید اتفاقی بود
    شاید یو سی ال شرایط رو بهتر کنه اما در نهایت پول بیشتر حرف اول و آخر رو میزنه
    سیتی زمانی که شیوخ اومدن سراغش توی یو سی ال بود؟ نه، اما با هزینه ای که کرد هم سهمیه گرفت هم قهرمان پریمیر شد

جالبه الان تنها لیگی که یکی از ستونهای فوتبالش سالهاست به قهرمانی نرسیده لیگ انگلیسه
    رئال و بارسا که همیشه قهرمانن
    بایرن دورتموند لورکوزن و... قهرمانیها رو بین خودشون تقسیم میکنن
    فرانسه هم همینطور
    میلان یوونتوس اینتر

توی اکثر لیگهای دنیا جمع تیمهای ریشه دار و صاحب تاریخ جمعه اما توی انگلیس نه
    چرا؟

بنده هم به عنوان یک فن اسبق لیورپول ( مربوط به دوره مک منمن و هولیه)
    البته ما تماشاگرای خائن هم داریم اینم یه نمونش
    به نظر شما سروش رو باید بخشید؟ به نظر من باید سنگسارش کرد

این مثالهایی که راجع به منفور بودن زده شد به غیر از پتی باقیشون در مورد اوون صادق نیست ؛
    درسته منم واقعا از اوون متنفر نیستم و اصلا اون نگاهی که مثلا به فیگو دارم به اوون ندارم

هرچند که به نظر میاد این تیم این فصل حرفهایی برای گفتن داشته باشه ... اما علیرضا بدونه که 20 مال ماست
    سروش جان 20 که بیس ساله مال شماست
    ولی واقعا یکی از دلایل قهرمانیهای منچستر در این دو دهه افت یا کلا حذف تیمی مثل لیورپوله
    نظم و ساختار فوق العاده و تفکر جا افتاده فرگوسن همگی بخشی از این موفقیت هستن اما نبود لیورپول قوی هم یکی از دلایل موفقیت منچستره
    Last edited by گرافيكار; 02-09-2012 at 22:18.

6. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شاید یو سی ال شرایط رو بهتر کنه اما در نهایت پول بیشتر حرف اول و آخر رو میزنه
    سیتی زمانی که شیوخ اومدن سراغش توی یو سی ال بود؟ نه، اما با هزینه ای که کرد هم سهمیه گرفت هم قهرمان پریمیر شد

جالبه الان تنها لیگی که یکی از ستونهای فوتبالش سالهاست به قهرمانی نرسیده لیگ انگلیسه
    رئال و بارسا که همیشه قهرمانن
    بایرن دورتموند لورکوزن و... قهرمانیها رو بین خودشون تقسیم میکنن
    فرانسه هم همینطور
    میلان یوونتوس اینتر

توی اکثر لیگهای دنیا جمع تیمهای ریشه دار و صاحب تاریخ جمعه اما توی انگلیس نه
    چرا؟
    حضور باشگاه در جام باشگاه ها وضعیت و قدرت مالی رو خیلی بهتر می کنه. قرار نیست در لیورپول مثل سیتی میلیارد دلاری خرج بشه تا قهرمان بشه، باشگاه قراره روی روال عادی و با خرج معقول به اوج برسه نه با پولی که از نفت و ... میاد. منم بدم نمیاد یکی 2 میلیارد پوند بده به باشگاه و مثلا به بازیکن ها دو برابر بقیه حقوق بده تا بیخیال جام باشگاه ها بشن ولی خب چنین چیزی انتظار معقولی نیست.

پول نداریم ولی پول هم از آسمون نمی ریزه. مالکان فعلی که از نظر مالی خوب کار کردن، قرارداد اسپانسرمون خیلی بهتر شده و از فروش لباس ها هم بیشتر از سه برابر گذشته پول بدست میاریم و برای ورزشگاه جدید یا توسعه آنفیلد هم داره برنامه ریزی میشه. بازگشت ما خیلی متفاوته از قوی شدن سیتی یا چلسی.

یادمون نره باشگاه یک هفته تا ورشکستگی و احتمالا نابودی فاصله داشت و مالکین جدید نزدیک 300 میلیون پوند قرض های باشگاه رو نقدا پرداخت کردن.

محتوای مخفی: پی نوشت 

هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (7 کاربر عضو شده و 0 مهمان)

رکوردی است برای تاپیک لیورپول دوستان بیشتر بیاید ما مهمان نوازیم

8. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

من حرفاتون رو قبول دارم (Stream,گرافیکار،مخصوصاsoroush!دی !) ...

ولی بازم میگم تو این شرایط میتونه MO واسه تیم موثر باشه ...Finisher واسه هر تیمی واجبه ...همونطور ک مربی تیمم گفتن الان LFC توش پر از جوون هسش...یه با تجربه میتونه واسه تیم مفید باشه
    +

این پستای همزمان معمولا تو قلمرو ما (Gamer) ها اتفاق میفته !دی !

نه داداشم اینکه توقع داریم تماشاگرای یه تیم بازیکنی رو که بهشون خیانت کرده و به تیم رقیب رفته رو ببخشن کمی رویایی و شعارمداره
    کافیه MO یه گل شبیه گل 2009 به من سیتی وقتی تو منچستر بود به یه تیم بزنه ...، دل همه ی طرفدارارو به دست میاره!
    Last edited by mjorh; 02-09-2012 at 22:25.

10. 3 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

خبر داغ داغ !

Rodgers admits interest in Drogba, Owen

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به دروگبا هم خیلی اعتقاد دارم ، عالیه به نظر من ..ولی بازم خدا کنه MO بیاد!

12. 2 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حضور باشگاه در جام باشگاه ها وضعیت و قدرت مالی رو خیلی بهتر می کنه. قرار نیست در لیورپول مثل سیتی میلیارد دلاری خرج بشه تا قهرمان بشه، باشگاه قراره روی روال عادی و با خرج معقول به اوج برسه نه با پولی که از نفت و ... میاد. منم بدم نمیاد یکی 2 میلیارد پوند بده به باشگاه و مثلا به بازیکن ها دو برابر بقیه حقوق بده تا بیخیال جام باشگاه ها بشن ولی خب چنین چیزی انتظار معقولی نیست.
    آرمان جان
    فکر میکنی این پروسه تا چند سال دیگه طول میکشه
    این پروسه باید هدفهای کوتاه مدت هم داشته باشه در غیر این صورت تیم شخصیتش رو از دست میده
    چنین تیمی به اهداف بلند مدتش هم نمیرسه یا کج دار و مریض میرسه
    ما امسال باید جوری خرید و هزینه میکردیم که سهمیه اروپا بگیریم این هدف امسال جزء بایدهای ماست بهش نرسیم فکر میکنم سه چهار سال دیگه عقب میفتیم
    پول نداریم ولی پول هم از آسمون نمی ریزه. مالکان فعلی که از نظر مالی خوب کار کردن، قرارداد اسپانسرمون خیلی بهتر شده و از فروش لباس ها هم بیشتر از سه برابر گذشته پول بدست میاریم و برای ورزشگاه جدید یا توسعه آنفیلد هم داره برنامه ریزی میشه. بازگشت ما خیلی متفاوته از قوی شدن سیتی یا چلسی.
    یادمون نره باشگاه یک هفته تا ورشکستگی و احتمالا نابودی فاصله داشت و مالکین جدید نزدیک 300 میلیون پوند قرض های باشگاه رو نقدا پرداخت کردن.
    من نمیگم مدیریت جدید خرید نکرده اما واقعا اعتقاد دارم توی چند سال اخیر اصلا فصل نقل و انتقالات خوبی نداشتیم
    ما همیشه توی فصل نقل و انتقالات با مدیریت ضعیف در رده بندی هفتم یا هشتم شدیم و توی لیگ هم در همین رده ها جا گرفتیم
    باید توی فصل نقل و انتقالات جزء 4 تیم اول بشی که توی لیگ هم به این رده ها چشم داشته باشی

من فکر میکنم با همین بودجه هم میشد خیلی بهتر بازیکن خرید

14. 3 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آرمان جان
    فکر میکنی این پروسه تا چند سال دیگه طول میکشه
    این پروسه باید هدفهای کوتاه مدت هم داشته باشه در غیر این صورت تیم شخصیتش رو از دست میده
    چنین تیمی به اهداف بلند مدتش هم نمیرسه یا کج دار و مریض میرسه
    ما امسال باید جوری خرید و هزینه میکردیم که سهمیه اروپا بگیریم این هدف امسال جزء بایدهای ماست بهش نرسیم فکر میکنم سه چهار سال دیگه عقب میفتیم

من نمیگم مدیریت جدید خرید نکرده اما واقعا اعتقاد دارم توی چند سال اخیر اصلا فصل نقل و انتقالات خوبی نداشتیم
    ما همیشه توی فصل نقل و انتقالات با مدیریت ضعیف در رده بندی هفتم یا هشتم شدیم و توی لیگ هم در همین رده ها جا گرفتیم
    باید توی فصل نقل و انتقالات جزء 4 تیم اول بشی که توی لیگ هم به این رده ها چشم داشته باشی

من فکر میکنم با همین بودجه هم میشد خیلی بهتر بازیکن خرید
    در اینکه کیفیت بازیکن هایی که خریدیم خوب نبوده (به خصوص فصل پیش) اصلا شکی نیست به خصوص این نسل انگلیسی ها ولی خب مسلما با این پول بازیکن هایی مثل هازارد یا فالکائو یا کلا بازیکن هایی در اون سطح رو نمیشه آورد.

طبق گفته جان هنری در ابتدای فصل پروژه راجرز رسیدن به جمع سه تیم برتر انگلیس تا پایان فصل 2014-2015 و رسیدن به قهرمانی لیگ برتر و سطح اول اروپا تا سال 2017 و قهرمانی در CL تا سال 2020. هدف فقط گرفتن سهمیه CL و والسلام نیست، هدف رسیدن به اون سطح برای گرفتن این سهمیه، قوی کردن پایه های ساختاری، مالی و هواداری باشگاه در سال های متوالی است طوری که دیگه بطور دائم در اون بالا باشیم، نه مثل سال 2005 یکبار قهرمان بشیم و چند سال بعد به فینال برسیم و دو سال بعد به ورشکستگی و ...

من خیلی عجله ندارم که سریعا به هر قیمتی به موفقیت های کوتاه مدت برسیم و دنبال معجزه هم نیستم، فرضا امسال حتی برای CL رقابت تنگاتنگی داشته باشیم (ولو اینکه مثلا پنجم بشیم) و در لیگ اروپا هم بتونیم تا نیمه نهایی بالا بیایم و یکی از دو جام حذفی رو هم بگیریم به نظرم موفقیت بسیار خوبیه.

16. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جان هنری (مالک باشگاه) امروز نامه ای سرگشاده به هواداران باشگاه نوشت:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم این نامه رو ترجمه کرده:

محتوای مخفی: متن کامل نامه 

طرفداری - لیورپولی‌ها ددلاین کابوس واری را سپری کردند و اندی کارول را به طور قرضی به وست‌هام واگذار کردند تا مهاجم دیگری را جایگزین آن کنند اما موفق به جذب کلینت دمپسی نشدند.

هنری امروز در نامه‌ای که در سایت رسمی منتشر شد نوشت :

من به مانند هرکسی که ارتباطی با باشگاه فوتبال لیورپول دارد ناامید شدم که نتوانستیم مهاجم دیگری را به تیم در طول پنجره تابستانی اضافه کنیم. اما فکر نمی‌کنم دلیل آن نبود تلاش و عزم برای اضافه کردن کسی بوده باشد. آنها در روز و ساعات پایانی تلاش زیادی برای جذب مهاجمان کردند اما متاسفانه نتوانستند به قراردادی موفق با هیچ کدام از گزینه‌ها دست یابند.

اما این تابستان برای باشگاه سه قرارداد خوب با سه بازیکن جوان و با کیفیت مانند جو آلن، فابیو بورینی و نوری شاهین را به همراه داشت. همچنین دو ستاره هیجان انگیز مثل السعیدی و یشیل به تیم اضافه شدند. در مجموع به سختی می‌توان این تابستان را شکست آمیز دانست. ما برای آینده کار کردیم.

نباید اهمیت حفظ ستاره‌های تیم را فراموش کرد. ما با موفقیت توانستیم دنیل اگر، مارتین اسکرتل و لوئیس سوارز را در تیم حفظ کنیم. ما از ایمان و اعتقاد آنها به باشگاه تشکر می‌کنیم. همچنین قرارداد مارتین و لوئیس با موفقیت تمدید شد.

کسی نباید به تعهد ما در مورد باشگاه شک کند. همچنین نباید به این سرعت در مورد یک مربی جوان مثل برندان راجرز که در حال تغییرات در آرایش تیم است قضاوت کرد. کارها در حال پیشرفت هستند. استقرار فلسفه او در باشگاه و ساختن چیزی که در دراز مدت جواب بدهد زمان می‌برد.سیاست نقل و انتقالات ما کاهش پرداخت‌ها نبود. در مورد پرداخت حداکثر پولی بود که بتوانیم به تیم کیفیت و عمق بیفزاییم. ما از قسم خوردگان عمل به قانون بازی جوانمردانه یوفا که این هفته پلاتینی آن را تصریح کرد هستیم. این چیزی است که آن را تحسین می‌کنیم. ما باید طبق دستورالعمل عمل کنیم و در این روش هزینه‌ها با درآمدها گره خورده‌اند. ما در زمینه درآمدزایی تجاری موفق بوده‌ایم و از این راه سال آینده پول بیشتری به دست خواهیم آورد.

ما هنوز در تلاش برای جبران اشتباهات رژیم سابق هستیم. این چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. این با اشتباهاتی که خودمان در دو سال اول انجام دادیم هم ترکیب شده است. آزمون سختی است که تمام تلاش برای اشتباه نکردن است. اما باید گفت امروز باشگاه بسیار سالمتر از زمانی است که به آن آمده بودیم.

خرج کردن همیشه در مورد خرید استعدادها نیست. ایده ما پوشش میانه جدولی بودن با خریدهایی که برای کوتاه مدت شرایط را بهبود ببخشند نیست. تاکید ما بر روی ساخت بازیکنان خودمان با وجود کادر مربیگری تاثیرگذار باشگاه است. ما قصد داریم به جایی برسیم که با خودکفایی ستاره‌هایمان ساخت خودمان باشند.

این آداب برنده‌ها است. ما برای موفقیت هزینه خواهیم کرد. اما ما قصد نداریم سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر انجام دهیم.

پس از دو سال حضور در آنفیلد حالا نزدیک به سیستمی هستیم که می‌خواهیم. پنجره نقل و انتقالی اخیر شاید عالی نبود اما تنها 16 هفته دیگر باز می‌توانیم بازیکن بخریم. اما ما به 16 سال آینده و حتی پس از آن نگاه داریم ! این اولین گام در بازسازی یکی از بزرگترین باشگاه‌های جهان در یکی از بدترین شرایطش است. کار آسانی نیست. همه چیز عالی پیش نمی‌رود اما چشم‌انداز روشنی موجود است.

ما خواهیم ساخت و رشد خواهیم کرد. ما قصد خریدهای عاقلانه و هوشمندانه و عدم پرداخت دستمزدهای غیر واقعی را داریم. ما از هزینه کردن و رقابت با بهترین‌ها نمی‌ترسیم اما بیش از اندازه لازم نمی‌پردازیم.

ما باشگاه را در موقعیت مخاطره‌آمیزی نظیر آنچه وقتی آنرا خریدیم نمی‌اندازیم. این باشگاه هیچوقت نباید مورد تهدید بدهی‌ها قرار بگیرد.

بیشتر از هر چیزی ما میخواهیم برنده شویم. ما همیشه بنا به جاه‌طلبی‌هایمان تصمیم می‌گیریم. این راه لیورپول است. ما برای این هدف هزینه می‌کنیم. عقب گردهایی وجود خواهد داشت. اما باور داریم آدمهای درستی برای برای بازگرداندن عظمت به آنفیلد داریم.

در پایان؛ می‌توانم بگویم در مالکیتمان به دنبال سود کردن نیستیم. برخلاف نظر عامه، مالکان عمدتا کمتر پولی از جیب خود خرج می‌کنند. آنها عمدتا درگیر مسائلی مانند رقابت هستند و به نفع باشگاه خود کار می‌کنند. اغلب این دشوار است. در مورد ما، ما هر روز برای افزایش درآمد باشگاه کار می‌کنیم. جاه‌طلبی ما در لیورپول رسیدن به قهرمانی لیگ برتر و نمایش سبکی از بازی است که هواداران می‌خواهند. این تنها به گونه‌ای به دست می‌آید که همه چیز مطابق میل هواداران ساخته شود. برای ما و کسانی که مارا دنبال می‌کنند. ما این را به هر هوادار بلند مدت باشگاه تحویل خواهیم داد.

در کل همون صحبت هایی است که من گفتم (فکر کنم جان هنری پست من رو خوند و نامه رو از روش نوشت من زودتر گفته بودم ).

18. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در کل همون صحبت هایی است که من گفتم (فکر کنم جان هنری پست من رو خوند و نامه رو از روش نوشت من زودتر گفته بودم )
    دقیقا
    از اینکه اینقدر به تیم نزدیکی کمال تشکر رو ازت داریم

ما هنوز در تلاش برای جبران اشتباهات رژیم سابق هستیم. این چیزی نیست که یک شبه اتفاق بیفتد. این با اشتباهاتی که خودمان در دو سال اول انجام دادیم هم ترکیب شده است. آزمون سختی است که تمام تلاش برای اشتباه نکردن است
    آرمان فک کنم این تیکه از حرفاشم از سخنرانهای نماز جمعه اقتباس کرده

اما ما به 16 سال آینده و حتی پس از آن نگاه داریم !
    ببین آرمان جان خیلی رک حرفتو بزن من تحملشو دارم
    یعنی میخوای بگی تا 16 سال دیگه خبری از قهرمانی نیست؟؟؟
    خداییش این حرفو نزن اصلا تحملشو ندارم

آقا جان من 10 سالشو کم کنین مگه آدم چقدر عمر میکنه؟ 6 سال خوبه دیگه تو 6 سال میشه سه تا تیم درست کرد تازه با تیمهای پایه

20. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •