Last edited by Mr.Mazmamfi; 10-08-2012 at 18:16.
خب همون طور که قابل پیش بینی بود حریف مجارستانی برای گودرزی حریف زیاد سختی نبود
حالا توی فینال باید مقابل نماینده آمریکایی بازی کنه که سال پیش توی مسابقات جهانی بهش باخته
کشتی اونو توی نیمه نهایی رو دیدم. واقعا این کشتی گیر قدرت بدنی فوق العاده ای داره و نماینده روسیه به سختی از اون امتیاز می گرفت!
به هر حال امیدوارم گودرزی اینبار مقابل این کشتی گیر آمریکایی پیروز باشه
Last edited by vahidgame; 10-08-2012 at 18:17.
فینال ساعت چنده دوستان ؟
23.20 امشب..به امید طلا..
سلام
واقعا تبریک میگیم به صادق گودرزی . در بازی دوم هم عالی مبارزه کرد. امیدواریم طلای این دوره مسابقات رو کسب کنه.
23:20 بازی فینال ( در زدن تا رفتم و اومدم دوستان جواب دادن )![]()
Last edited by silver65; 10-08-2012 at 18:22.
کشتی فینال رو من 60-40 شانس پیروزی رو می دم به آمریکایی!کشتی نیمه نهاییش رو دیدم.قد کوتاهی داره و زیر گرفتن ازش خیلی مشکله.قدرت بدنیش هم که فوق العاده ست.واقعاً سریع هم زیر می گیره.جو سالن هم آمریکاییه شدید!خیلی خیلی کار سختی داره گودرزی.این آمریکایی که من دیدم تا سر حد مرگ برای گرفتن طلا کشتی می گیره.اگر گودرزی ببره لقب طلایی ترین طلای المپیک تا اینجا برازندشه از نظر من
گزارشگر بی بی سی هم گفت شاهد یک نبرد کلاسیک در فینال خواهیم بود
البته منظور خاصی نداشتم اگه ناراحتی پیش اومده عذر میخوامهمین بحثا و حرف زدناست که باعث جذابیت مسابقات میشه من خودم که هیچی از کشتی سر در نمیارم ولی با بحثایی که با دوستان شده یه چیزایی رو تا حدودی یاد گرفتم
امیدوارم همه ورزشکارا موفق باشن که باعث افتخار خود ماست!
+
این آمریکایه خیلی سریع نشون میداد خدا کنه مشکلی پیش نیاد ، منظور از Rank in WCH چیه؟
همون اول گفتم به حسن رحیمی امیدی ندارم و همینطوری شد کلا اصلا این کشتیگیر نمیتونه یک روند عادی داشته باشه و میشه گفت با خوش شانسی دوبند تیم ملی رو پوشیده .
گودرزی هم 2 تا کشتی اولش از کشتی سومش سخت تر بودن و خیلی سخت بودش ولی خدارو شکر برد و رفت فینال .
خدا کنه از حریف امریکاییش بتونه انتقام بگیره و استارت کشتی ازاد رو بزنه تا از روس هم عقب نیفتیم چون روس تو 55 حتما طلا میگیره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)