عزیزم اسم من جاوید هست نه جواد چشم می ذارم یکم به من وقت بدید سرم فعلا شلوغه وقت اسکن ندارم دیگه لطفا در مورد گذاشتن این مجله ها بحث نکنید که تاپیکه داره شدید منحرف می شه می ذارم فقط به من وقت بدید ...
موفق و پیروز باشید
جاوید
عزیزم اسم من جاوید هست نه جواد چشم می ذارم یکم به من وقت بدید سرم فعلا شلوغه وقت اسکن ندارم دیگه لطفا در مورد گذاشتن این مجله ها بحث نکنید که تاپیکه داره شدید منحرف می شه می ذارم فقط به من وقت بدید ...
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون آقا جاوید![]()
کسی جواب ما رو نداد ها
سلام
کسی می دونه که این مجله بازی نما که 10 تا از دی وی دی های قدیمیشو می ده 6 تومن تو دی وی دی هاش چیه؟؟؟
یعنی منظورم اینه که اگه جایی تو اینترنت ÷یدا کردین که نوشته بود بزارین چون گفته انتخاب شماره های مجله به انتخاب مشتری
سلام به همگی من مدیر روابط عمومی و عضو تحریریه بازی رایانه هستم
اول از همه از دوستی که هوای بازی رایانه رو داشت و شماره های قدیمی رو برای دوستان علاقه مند قرار دادن حسابی تشکر می کنم
برای اون دسته از دوستانی هم که شماره های قبلی رو نتونستن تهیه کنن باید بگم با یک تماس با دفتر مجله به راحتی شماره های قبلی رو می تونن تهیه کنن
سلام دوستان گلم
کار بسیار قشنگ و جالبی بود.استفاده کردیم.
آقا من چند تا مجله دارم مثل بازینما و... می خواستم اون ها رو اسکن کنم و به صورت pdf بذارم تا دوستان استفاده کنند.می خواستم ببینم حجمش چقدر میشه زیاد می شه یا نه .شما حساب کن 60 صفحه باشه.بعد با ورد درستش کنم بعد pdf کنم یا یک برنامه ی بهتری برام معرفی کنید.
با تشکر
لینک دانلود مجله بازی رایانه را می خواستم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)