تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 18 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 172

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester City F.C | سیتیزنز | جلد 2

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

منچستر سیتی می‌تواند در اروپا موفق باشد

طرفداری - به اعتقاد سرمربی سیتی این تیم می‌تواند امسال ناکامی سال گذشته خود را در جام باشگاه‌ها جبران کند و بهتر از گذشته ظاهر شود.
    به گفته مانچینی سیتی هر روز در حال پیشرفت است و به اعتقاد او روزی می‌تواند فاتح جام باشگاه‌های اروپا باشد، روزی که خیلی دور نیست.منچستر سیتی دومین فصل موفقیت آمیز خودش را پس از قهرمانی در لیگ برتر در ماه می شروع کرد و امیدوار است که بتواند همانند فصل پیش بازی‌های خوبی ارائه دهد و دوباره قهرمانی لیگ برتر را از آن خودش کند.شروع موفقیت‌های سیتی در سال ۲۰۱۱ قهرمانی در اف ای کاپ بود که اولین کاپ آنها پس از ۳۵ سال بود! و پس از آن بود که توانستند قهرمانی در انگلیس را از رقیب همشهری خود بگیرند و امسال برای دفاع از عنوان قهرمانی کار بسیار سختی پیش روی دارند.البته طرفداران سیتی و مانچینی خوب می‌دانند که آنها در اروپا هم ماموريت مشکلی پیش روی دارند زیرا در سخت‌ترین گروه مسابقات قرار دارند جایی که رئال مادرید امید اول صعود به مرحله بعد است و آژاکس و دورتموند هم رقباي سرسختي هستند.منچستر سیتی در اولین بازی خود در سانتیاگو برنابئو باید به مصاف رئال مادرید برود، مانچینی در این باره گفت:" اگر شما در حال رانندگی با یک فراری باشید می‌توانید پیروز مسابقه شوید، اما اگر پشت یک فیات نشسته باشید پیروزی امکان پذیر نیست! در گذشته شاید ما همانند فیات بودیم اما اکنون یک فراری به تمام معنا هستیم و برای کسب پیروزی تمام تلاش خود را خواهیم کرد. ما هر روز در حال پیشرفت هستیم و هر چه بازیکنانمان بیشتر با هم منطبق شوند قدرت ما بیشتر می‌شود. در آینده خیلی نزدیک ما یکی از امیدهای اصلی فتح اروپا خواهیم بود. "

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داور دیدار رئال مادرید با منچسترسیتی مشخص شد

دامیر اسکومینا داور اسلوونیایی دیدار رئال مادرید و منچسترسیتی توسط اتحادیه یوفا انتخاب شد و او قرار است این دیدار حساس را سوت بزند.

این سومین قضاوت این داور برای رئال در لیگ قهرمانان است , در دو قضاوت قبل رئال توانسته برابر آژاکس و لیون به پیروزی برسد.

2. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

خوب تا دقایقی دیگه بازی شروع میشه و امیدوارم من سیتی با یه بازی خوب رئالو زمین گیر کنه و 3-4 تایی بزنه!

4. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی M E S S I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سیتی خیلی راحت باخت,اصلا باورم نمیشه........

6. این کاربر از M E S S I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال AMIR-AIRGUNNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خوب تا دقایقی دیگه بازی شروع میشه و امیدوارم من سیتی با یه بازی خوب رئالو زمین گیر کنه و 3-4 تایی بزنه!
    3-4 تا گل رو نگه داشته تا اگه صعود کرد و به بارسا خورد حسابی والدز رو سوپرایز کنه

8. 4 کاربر از AMIR-AIRGUNNER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

حیف شد واقعا
    معلوم بود که رئال میاد تا بازی رو ببره خب طبیعیه که سیتی باید رو ضد حملات متمرکز میشد که شد و نتیجه هم گرفت ولی متاسفانه دفاع امروز افتضاح بود و حملات رئال فوق العاده رو گل سوم که کمپانی 100 مقصره ، اگه هارت نبود راحت یه سه چهارتا گل دیگه باید میخوردیم! ولی از بازی خوب یحیی توره و توز و کلیشی و بخصوص هارت نباید بگذریم که عالی بودن اگه میتونستن بعد گل دوم یکمی بیشتر مقاومت کنن خداقل بازی مساوی میشد نه این باخت که واقعا حقمون نبود! ایشالله تو اتحاد جبران میشه ...

10. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آمار بازی:

12. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

آخرو: اگر رئال پيشنهاد مي‌داد، به برنابئو مي‌رفتم!

سرخيو آخرو تأييد کرد در صورتي که رئال مادريد به او پيشنهاد مي‌داد به اين تيم مي‌پيوست، اما هيچ گزينه ديگري جز من‌سيتي در اختيار نداشته است.

آخرو که در شکست 3 بر 2 من‌سيتي مقابل رئال روي نيمکت نشسته بود، گران‌قيمت‌ترين خريد قهرمان انگليس در تابستان 2011 بود که با 38 ميليون پوند از اتلتيکو مادريد به اين تيم پيوست.

آخرو اظهار داشت: اگر رئال مادريد به جذب من تمايل نشان مي‌داد، اکنون در اين تيم بازي مي‌کردم.

وي ادامه داد: مي‌خواهم از اين فرصت استفاده کنم تا اين قضيه که من گفته‌ام چون در اتلتيکو بازي مي‌کنم، هرگز به رئال نخواهم رفت را تکذيب کنم.

آخرو خاطرنشان کرد: اين موضوع در روزنامه‌هاي انگليسي به چاپ رسيده بود.

بازيکن آرژانتيني با بيان اينکه از ماندن در انگليس خوشحال است، گفت: در حال حاضر براي سيتي بازي مي‌کنم و به هيچ جيز ديگري فکر نمي‌کنم.

مانچيني: نبايد بعد از گل دوم عقب مي‌کشيديم

روبرتو مانچيني بعد از اين ديدار در کنفرانس خبري اظهار داشت: از اين شکست واقعا ناراحت هستيم. ما در نيمه نخست خوب نبوديم اما در نيمه دوم عملکردمان کاملا متفاوت بود. وقتي در سانتياگوبرنابئو دو گل به رئال مي‌زنيد و 2 بر يک پيش مي‌افتيد بايد بيشتر حواس‌تان باشد. نمي‌خواهم ديگر مانند بازي امشب دفاع کنيم.

وي در ادامه افزود: وقتي 2 بر يک پيش بوديم بايد همانند نيمه دوم به حملات خود ادامه مي‌داديم. ديگر نمي‌توانيم راجع به کم‌تجربگي بازيکنان سيتي صحبت کنيم، آنها مهره‌هاي بزرگي هستند که سابقه بازي در ميادين بزرگ بين المللي را دارند. از عملکرد بازيکنانم در نيمه دوم و ميزان پيشرفتي که داشتيم کاملا راضي هستم اما متاسفم که در نهايت بازي را واگذار کرديم.

سرمربي تيم فوتبال منچسترسيتي در خاتمه تصريح کرد: به نظرم بقيه تيم‌ها هم در برنابئو نمي‌توانند امتيازي کسب کنند. هنوز پنج بازي ديگر در پيش داريم و اکنون مهم اين است که در پله بعدي دورتموند را در خانه‌اش شکست دهيم. کار سختي است، چرا که آنها تيم بسيار خوبي هستند اما ما در اين فصل بايد از گروه‌مان صعود کنيم.

14. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

- گرانترین بازی سال با خوش و بش مورینیو و مانچینی شروع شد. مورینیو اینبار راموس، اوزیل، مودریچ و فابیو را به روی نیمکت نشاند و واران ۱۹ ساله را به بازی گرفت. واران تا چند وقت پیش در فکر کنکور فرانسه بود و حالا زوج په په در مقابل قهرمان لیگ برتر جزیره. اسین پس از مدت ها پا به چمن گذاشته بود و این اولین بازگشت رونالدو پس از جنجال های بازی با گرانادا بود. در حالیکه نیمه میانی زمین کاملا در اختیار رئال بود، اولین زنگ خطر سیتی با شوت رونالدو و دفع هارت همراه بود. رونالدو پیش از بازی با خوش و بشی که با مارسلو کرده بود، خط قرمزی بر کاغذ های زرد مادریدی و کاتالانی کشیده بود. ال پیپیتا هم اندازه شماره پیراهنش توپ را از دو قدمی به بیرون زده است و بار دیگر چه بر روی شوت رونالدو و چه توپ ارسالی، نشان داد آن هیگواین همیشگی نیست.

۲- یکی از عوارض جانبی به بازی گرفتن اسین، تلاش صد چندان ژابی آلونسو در میانه زمین بود. خدیرا و دی ماریا از خوب های مادرید در نیمه اول بودند و سیتی هیچ توپی در چارچوب نداشت. تیم دوم شهر منچستر یک آنتی تز ارائه کرده بود. چیزی که خود مورینیو در اروپا جا انداخته است. موارد زیادی از حضور ۸ بازیکن مشکی پوش در زمین خودی وجود داشت اما خلا واقعی، یک تمام کننده برای حملات بود که مادرید در نیمه اول در تیم خود نداشت. معمولا هوادارانی که برای بازی های چمپیونزلیگ رئال آن هم در مرحله مقدماتی به ورزشگاه می روند، با توجه به گران بودن بلیت ها و صرفه جویی هایی که بعضا تعدادی از هواداران برای مراحل بعدی انجام می دهند، پر شور تر از همیشه هستند و این نشان از علاقه بیش از حد آنها به این تیم دارد و به همین دلیل پر شورترین برنابئو را تا این مرحله از فصل شاهد بودیم. جو ورزشگاه به حد بسیار خوبی از رئال بحران زده حمایت کرد.این یعنی چیزی که ما در لیگ داخلی فاقد آن هستیم. سمیر نصری هم که بعد از خیانتش به آرسنال به نیمکت ذخیره ها چسپیده است، بار دیگر به علت مصدومیت به خانه خود بازگشت و جای خود را به کلارف داد.

۳- در ابتدا نیمه دوم مایکون بخاطر پیوستنش به سیتی از خوزه معذرت خواست و نزدیکی مو را به بازیکنان سابقش را بار دیگر نشان داد. در ابتدا نیمه دوم آقای خاص مهره ای از جیبش بیرون نیاورد و تا دقیقه ۶۵ به اسین مهلت داد. سیلوا با ژکو تعویض شد و مورینیو نیز اوزیل را به جای سیه چرده جدید لوس بلانکوس به زمین فرستاد. برنابئو اسین را تشویق کرد تا اولین بازی اش برای رئال چندان هم فاجعه بار نباشد. بهت دژ محکم مادریدی ها پس از نفوذ یایا توره به قبل دفاعی رئال صورت گرفت و ژکو تک به تک با کاسیاس را راحت تر از همیشه به گل تبدیل کرد. بی انصافی است که مقصر را واران بدانیم و از نبود راموس گلایه کنیم چون یارگیری ضعیف په په و جا ماندن آربلوا بود که فضا را به دارندگان حساب نفتی داد. صبر آقای یکتا تمام شد و مودریچ و بنزما را به زمین فرستاد تا تنبلی و خستگی تیم را کمی جبران کند. دقیقه ۷۵ مارسلو شانسش را این بار با پای راست امتحان کرد و شد آنچه او می خواست. شاید این گل بهترین کادو تولد او به پسرش انزو باشد که دیروز تولدش را جشن گرفت.

۴- استادیوم به نقطه انفجار خود نزدیک بود یعنی جایی که لوس مرگوس باخت را با برد عوض کند اما فوتبال و مخصوصا لیگ قهرمانان اروپا از هر دیکتاتوری ظالم تر است. در حالیکه با دفع کردن های متعدد رونالدو بر روی ضربات آزاد، امیدواری در دل سفید پوشان به وجود آمده بود شاید دیگر شاهد این زخم قدیمی نباشند اما، کلارف توپ را به قصد چارچوب فرستاد و آلونسو متشخص با تاثیر اش بر روی توپ، عدد دو را مقابل صاحبان چاه های نفت قرار داد. ناراحتی ژابی که یکی از موثرترین و آرام ترین بازیکنان رختکن والدیباس است، بسیار تلخ بود. شیاد حقش این نبود که بعد از آن همه دوندگی در این سن، اینگونه اسیر نگاه های نگران هوادارن باشد. اما این پایان کار نبود. مورینیو در لیگ برتر جزیره مربیگری کرده است و فوت و فن بردهای فرگوسنی را به خوبی می داند.

۵- دی ماریا در زمین مانده بود و اینبار سرمربی تیمش را از خلاقیت او محروم نکرد و بنزما چرخید و به مانند اسطوره دوران بچگی اش یعنی خرگوش چاق برزیلی که امروز نیز تولدش بود، توپ را به کورترین نقطه چارچوب جو هارت فرستاد. فریاد هایش یک تفسیر بیشتر ندارد و آن هم این است که " من از هیگی بهتر هستم". شاید در به بازی گرفتن بازیکنان کمی مورینیو مقصر باشد اما او از شکست در ایالت سویل به خوبی درس گرفت و این بار، با دو مهاجم بازی نکرد. فضا را برای خلاقیت دی ماریا، اوزیل و مودریچ باز گذاشت و آس خود یعنی رونالدو را نیز در موقعیت اصلی خود نگه داشت. برنابئو تنها ۴ دقیقه در جیب داشت.

۶- تیک تک ساعت به صدا در آمده بود و توپ در اختیار رونالدو بود. زابالتا که به جای مایکون خسته به بازی آمده بود، دوئل مکزیکی با رونالدو انجام می داد. توپ را از مدافع رد کرد و با هدف گیری خود، موشک را درست جلوی پای جو هارت به زمین زد و دیگر چه فیلم موزیکالی بهتر از رقصیدن مادریدیسموها در برنابئو با یک COME BACK دراماتیک. شاید اگر به جای گزارشگر بارسلونایی شبکه سوم سیما، فردوسی پور میکروفن را در اختیار داشت، دوباره می شنیدیم" و چه کسی هم گل میزنه. کریستیانو رونالدو". او لبخند زد و به مانند تیری آنری به خوشحالی پرداخت. دندان هایش بار دیگر نشان داده شد و این یعنی صحبتی که خودش در انتها بازی انجام داد" دیگر ناراحت نیستم. بسیار هم خوشحالم."
    این تنها یک طرف ماه شب رویایی مادریدی ها بود. کمی دورتر مورینیو بدون نگرانی از روشن شدن آبپاش ها به خوشحالی پرداخت. او اهل سیاست بازی های دو رو نیست. از چهره اش می شود فهمید که چقدر خوشحال است. تیمش " تیم" شده است و مانچینی نتوانست با سیستم خودش، او را شکست دهد. مورینیو به یک پیروزی نیاز داشت، نه از جنس گرانادا. یک بازگشت دراماتیک که ارزش خوشحالی داشته باشد. برنابئو نیز مزد تشویق های ایستاده خود پس از خروج سیلوا از زمین را گرفت و حال و روز مورینیو در برنابئو در این جمله است" تاریک ترین نقطه شب، درست قبل از طلوع خورشید است"

16. این کاربر از EngineeR EhsaN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

توره:سيتي در حال پيشرفت است

منچسترسيتي سه‌شنبه شب در اولين بازي خود در رقابت‌هاي ليگ قهرمانان اروپا با نتيجه 3 بر 2 مقابل رئال مادريد شکست خورد. مردان مانچيني که با نتيجه 2 بر يک از ميزبان خود پيش بودند با گل‌هاي ديرهنگام کريم بنزما و کريستيانو رونالدو شکست را پذيرا شدند.

به گزارش فارس،يحيي توره اظهار داشت: مقابل يک تيم عالي به ميدان رفتيم. مادريد يک باشگاه بزرگ با تاريخچه‌اي طولاني است. اين آزمون خوبي براي ما بود تا ببينيم درچه سطحي هستيم و به کجا مي‌خواهيم برويم.

ستاره ساحل عاجي من‌سيتي ادامه داد: اين نشان مي‌دهد که سيتي در حال پيشرفت و يادگيري در اروپا است. هنوز هم بازيکنان جوان زيادي داريم. ما باختيم و آن‌ها امتياز خوبي به دست آوردند.

توره که در سال 2009 به همراه بارسلونا فاتح ليگ قهرمانان شده، از آبي‌پوشان براي رسيدن به مرحله حذفي حمايت کرد و مطمئن است که مردان مانچيني دير يا زود فاتح ليگ قهرمانان خواهند شد.

وي اضافه کرد: هنوز بازي‌هاي زيادي داريم تا امتيازاتي که به آن نياز داريم را کسب کنيم.

هافبک منچسترستي خاطرنشان کرد: واقعا مهم است که بهتر از سال گذشته کار کنيم؛ به مرحله بعد برسيم و به عنوان يک تيم اروپايي نشان دهيم که در حال پيشرفت هستيم.

توره افزود: اين ديدار مثل بازي‌هاي گروهي که قبلا بازي کرده‌ام، نبود. حس بازي يک‌چهارم نهايي ليگ قهرمانان را داشتم. البته شکست هميشه نااميدکننده است، اما براي ما اين بازي زيبايي بود که در آن به ميدان رفتيم. دفعه بعد که مقابل باشگاهي مثل مادريد به ميدان برويم، هدفمان بهتر بازي کردن و پيروزي خواهد بود.

يحيي توره اظهار داشت: مي‌دانيم که مي‌توانيم اين کار را انجام دهيم، با بازي که انجام داديم، ثابت کرديم توانايي اين کار را داريم.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

کمپاني: رونالدو مهارنشدني است

وينسنت کمپاني پس از شکست 3 بر 2 مقابل رئال مادريد در اولين بازي ليگ قهرمانان اروپا اظهار داشت: کريستيانو رونالدو عامل اصلي اختلاف دو تيم بود. اگر رونالدو نبود، بازي متفاوتي را شاهد بوديم.

به گزارش فارس،وي در خصوص گل رونالدو در وقت‌هاي اضافه بازي گفت: جو هارت در ابتدا فکر کرد من مي‌توانم او را مهار کنم، اما هيچ شانسي نداشتم. رونالدو در سمت من بود و ناگهان گريخت. او بسيار سريع بود و تا در جاي خود قرار گرفتم، توپ وارد دروازه شده بود.

کاپيتان منچسترسيتي خاطرنشان کرد: من فکر مي‌کنم او يکي از بازيکنان معدودي است که مي‌تواند اين کار را انجام دهد. کريس اين تکنيک را به کار بست و وقتي که به توپ ضربه بزند ديگر کاري از دست شما ساخته نيست. تمام کاري که شما مي‌توانيد انجام دهيد اين است که تلاش کنيد تا قبل از شوت او فضا را ببنديد.

کمپاني اظهار داشت: وقتي رونالدو توپ را در اختيار دارد، شما مجبور به عقب‌نشيني مي‌شويد. او مي‌تواند از شما عبور کند. من فکر مي‌کنم به همين دليل است که بارسلونا و رئال مادريد به عنوان 2 تيم برتر جهان شناخته شده‌اند، زيرا رونالدو و مسي، دو بازيکن فوق‌العاده در اختيار دارند.

وي افزود: اين گل (گل سوم مادريد) به خاطر اشتباه هارت نبود. آن توپ از همه عبور کرد. بازيکنان زيادي در جهان نيستند که بتوانند چنين کاري انجام دهند، اما متأسفانه يکي از آنها در گروه ما قرار دارد.

اين شکست باعث شد تا منچسترسيتي شروع ضعيف‌تري نسبت به سال گذشته داشته باشد. اين تيم سال گذشته در اولين بازي خود مقابل ناپولي به تساوي رسيده بود، اما به نظر مي‌رسد سخت‌ترين کار به اتمام رسيده است.

کمپاني اظهار داشت: رئال مادريد احتمالا در خانه مقابل آژاکس و دورتموند نيز به برتري خواهد رسيد. آنچه اتفاق افتاد، ناراحت کننده بود اما اين فقط بازي اول بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •