تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 10 اولاول ... 2345678910 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 100

نام تاپيک: نويز خط adsl مخابرات!!!!دوستان هر كس تجربه اي داره كمك كنه!!!

آخر فروم باز porya_spy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

من حس میکنم ربطی نداره و فقط همزمان شد با ایراد کلی اینترنت چون مدام Request timed out میداد.
    مگه نویزت زیاده؟اگه نویزت زیاده بگو آپتو کم کنن.نگران نباش.فوقش بعداً از نتیجه راضی نبودی میگی دوباره زیاد کنن.
    درسته ایمان جان . اصلا upstream ربطی به باز کردن پیج نداره . و اینکه یا باید مشکل نویزت رو حل کنی یا اینکه بگی upstream رو برات کم کنن . البته مثلا من که مشکل نویز ندارم ممکنه برام بالا ببندن ولی فکر کنم داون رو مثل پیمان روی 2560 و آپ رو روی 1024 ببندن مشکلی نباشه ولی باز هم ممکنه خط نکشه !!! بازم اگه نویز داشتم میگم رو 512 ببندن . فقط موندم گواهی اشتغال به تحصیل از کجا بیارم !! دانشگاه هم که مهر . کووو تا 2 ماه دیگه

2. 2 کاربر از porya_spy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز KING iMAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خوزستان - بندر امام خمینی(سربندر)

پيش فرض

درسته ایمان جان . اصلا upstream ربطی به باز کردن پیج نداره . و اینکه یا باید مشکل نویزت رو حل کنی یا اینکه بگی upstream رو برات کم کنن . البته مثلا من که مشکل نویز ندارم ممکنه برام بالا ببندن ولی فکر کنم داون رو مثل پیمان روی 2560 و آپ رو روی 1024 ببندن مشکلی نباشه ولی باز هم ممکنه خط نکشه !!! بازم اگه نویز داشتم میگم رو 512 ببندن . فقط موندم گواهی اشتغال به تحصیل از کجا بیارم !! دانشگاه هم که مهر . کووو تا 2 ماه دیگه
    گواهی میخوای چیکار بابا.خودت از طریق سایت ارتقا بده اکانتت رو.البته اگه الان از مخابرات استفاده میکنی ها.اگه تازه میخوای راه بندازی از مخابرات باید یه مدرکی چیزی بدی ولی در کل سختگیری نمیکنن خیلی.

4. 2 کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان.
    من هم این چند وقت با مشکلی تقریبا مشابه دوستان مواجه شده ام.اما مشکل من فکر کنم حاد تر باشه.
    من در حال استفاده بودم که چراغ لینک قطح شد و دیگه روشن نشد.(قبلا با خاموش روشن کردن مودم روشن میشد)زنگ زدم شرکت فن آوا گفتن فیوز سوخته.درخواست تعویض دادن اما باز کانکت نشد.گفتن برات پورت را تعویض میکنیم حل میشه.2 روز طول کشید تا عوض کردن باز هم چراغ لینک روشن نشد.زنگ زدم گفتن سیم کشی داخل مشکل داره نویز میندازه نمیذاره کانکت بشه گفتم از دم در هم همین مشکل هست قرار کارشناس بیاد خودش چک کنه.کارشناس اومد چک کرد مشکل داشت گفت میرم بخش mdf از اونجا هم چک مکنم.زنگ زد گفت از اینجا مشکلی نداره و مشکل از کال مخابرات تا منزل هست.
    خیلی اتفاقی فهمیدم که اگه با دیال آپ کانکت بشم بعد بدون دیسکانکت شدن کابل تلفن را بزنم ه پشت مودم چراغ لینک ثات میشه.البته از هر 20 بار 1 بار این حرکت جواب میده.اگه مودم خاموس روشن بشه باز چراغ لینک چشمک زن میشه.و باید این عملیات را انجام بدم تا شاید شانس با هام باشه و چراغ ثابت بشه.
    (گفتم شاید عیب از مودم باشه برای همین ا 2 تا مودم دیگه هم تست کردم اما حل نشد)

توی مخابرات یک اشنا پیدا کردم و قرار شد کل خطم را با میز امتحان تست کنن که نتیجه این شد که خط کاملا سالم هست و مشکلی نداره.حالا مخابرات میگه مشکل از طرف فن آوا هست فن آوا هم میگه مشکل از خط هست و مخابرات.
    قبلا پینگم با سرور های داخلی 12 تا 15 میلی ثانیه بود الان شده 70 میلی ثانیه (مثلا با ای پی 158.58.185.117)

این هم وضعیت خطم:
    (سرعت دانلود و آپلود هم 512 هست)

شرمنده یکم طولانی شد.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Capture.JPG  

6. 2 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

علی جون تو که اوضاع خطت خیلی خوبه با این اسکرین شاتی که گذاشتی.

8. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آقا باورتون میشه دوباره مخابرات Upstream رو واسم رو 512 بست؟قشنگ داره هر چند ساعت یه بار کم و زیادش میکنه بدون اینکه من بخوام
    فکر کنم خطم هوشمنده عیب یاب داره

10. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

آقا باورتون میشه دوباره مخابرات Upstream رو واسم رو 512 بست؟قشنگ داره هر چند ساعت یه بار کم و زیادش میکنه بدون اینکه من بخوام
    اره ماله من هم یکبار کرد میدونی چرا؟ اینقدر بشون زنگ بزنی و داغونشون کنی کم میارند اخرین مرحله این کار رو برات میکنند

12. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اره ماله من هم یکبار کرد میدونی چرا؟ اینقدر بشون زنگ بزنی و داغونشون کنی کم میارند اخرین مرحله این کار رو برات میکنند
    خوبه.پس از این به بعد واسه خواسته هام مجبورشون میکنیم

14. این کاربر از KING iMAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کار مخابرات نیست از نویز خط وقتی کم و زیاد میشه اپ استریم هم تغییر میکنه.من دیروز عصر اپم به جای اینکه 2048 باشه 215 بود شب شد 823 امروز صبح شد 918 والان 247
    snr هم که فعلا سه هست.ماه بعد یه مگ میگیرم .دومگ جواب نمیده..

16. 4 کاربر از alimail3248 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان نویز روی سرعت هیچ تاثیری نداره... اصلا میزان پینگ رو تغییر نمیده.... مقدار پینگ فقط و فقط به شرکت ارائه دهنده اینترنت بستگی داره.... فقط دوستان که نویز شدیدی دارن به طوری که لینک ADSL اشون میپره قبل از اینکه لینکشون بپره یه تایم اوت شدید میده و لینکشون میپره... پس دوستان که مشکل قطعی و پریدن لینک ندارن هیچ نگران نباشن و دست توو خطشون نبرن...

18. 2 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

علی جون تو که اوضاع خطت خیلی خوبه با این اسکرین شاتی که گذاشتی.
    اره اوضاع تقريبا خوب به نظر ميرسه اما مشكلاتي كه گفتم را دارم وخيلي اذيت ميكنه.
    امروز با شركتي كه ازش نت گرفتم حرف ميزدم گفت تنها كاري كه ديگه ميتونم انجام بدم اينه كه پاور خط را روي حداكثر بزارم برات گفت كه برق بيشتري براي ما مصرف ميكنه.
    الان ٣ db به snr دان استريم و١ db به اپ استريم اضافه شده.و پينگم هم با اون اي پي از ٧٠ به ٥٠ اومده.اما هنوز مشكلي كه گفتم را دارم.
    شما هم يه تست كنيد ببينيد مي تونيد پاور خطتون را افزايش بديد.

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

20. این کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •