تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 139 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1385

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United F.C | شیاطین سرخ | جلد 2

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

...

من کماکان امیدوارم که تیم یک هافبک هجومی کلاس بالا جذب بکنه ، در غیر این صورت از نظر من خرید فان پرسی خیلی منطقی نخواهد بود ؛

نمیشه که تیم با وجود ترافیک شدید در خط حمله به فکر تغذیه ی این مهاجمها نباشه ؛ مگر اینکه سرالکس بخواد ترک عادت کنه و " پیرانه سر " با 3 مهاجم بازی بکنه تا هم بتونه با کم شدن یکی از هافبکها به نسبت 4-4-2 کلاسیک ، کمبود هافبک هجومی موثر رو پوشش بده و از طرفی بتونه از ترافیک خط حمله روی نیمکت کمتر کنه و به نسبت به اکثر مهاجم ها بازی برسه که البته برای اجرای این شیوه هم هافبک دفاعی خوبی نداریم .../

استایل بازی فان پرسی به گونه ای نیست که نقشی مثل رونی رو بتونه ایفا بکنه که توانایی از خودگذشتگی رو داشته باشه و برای کمک به هافبکها یک خط عقب تر بیاد در بعضی مواقع ، بلکه فان پرسی به نظر من بیشتر شبیه یک " مهاجم کلاسیک مدرن " میمونه با خودخواهی های یک مهاجم نوک ( غیر از پارادوکس کلاسیک - مدرن چیزی به ذهنم نرسید برای توصیف ) و به همین دلیل هم تیم نیاز مبرمی داره به یک هافبک هجومی خلاق / من باز هم فکر میکنم حفظ برباتوف بهتر از خرید فان پرسی میبود شاید و هزینه ای که صرف فان پرسی شد ایکاش درست تر و در پست های دیگری استفاده میشد .

حسین راجع به خط دفاعی و سایر خطوط توضیح کاملی داد ، نکته ای که بوضوح مشخصه اینه که تیم در خط هافبک اصلا بالانس مناسبی نداره ، از طرفی بازیکنهای کناریمون به شدت با کیفیت هستند و از طرفی در هافبک میانی ( متشکل از دفاعی و هجومی ) بازیکنهایی نداریم که لحاظ کیفیت با بازیکنهای کناری برابری کنند ؛ و همین نکته در فصل قبل باعث میشد که تیم به بازی از کناره ها گرایش شدیدی پیدا بکنه و در واقع روی نقطه ی قوت خودش مانور بده .

اسکولز گرامی تجربه ی فوق العاده ای داره و وزنه ی مثبتی هست ولی صرف تجربه ی بالا ضامن و عامل رفع کمبود ها نیست ؛

اندرسون رو که تقریبا فصل پیش در اختیار نداشتیم و از طرفی نشون داده به تعداد روزهای خوبش روز بد داره ،

کاگاوا رو باید به انتظار بنشینیم ببینیم که میتونه مثل پارک درخشان باشه یا خیر ؛

کلورلی به شدت مستعد و از طرفی به شدت کم تجربه ،

کریک و فلچر هم به نظر من بازیکنان فوق العاده ای نیستند و بهترین کاراییشون رو در 4-4-2 کلاسیک پیرمرد میتونن نشون بدن /

به هرحال من فکر میکنم مشکل کم نداریم در این فصل ؛ به خصوص که سایه و فشار روانی رقیب جدید و قدرتمندی مثل سیتی هم تیم رو تحت فشار میگذاره /

با همه ی این تفاسیر من فکر میکنم چیزی که به تیم کمک میکنه شاید این باشه که رونی کلا یک خط به عقب تر بیاد و دو مهاجم رو جلوی خودش داشته باشه برخلاف همیشه که معمولا یک مهاجم رو جلوی خودش میدید ...

منتظر میمونیم تا ببینیم این بار پیرمرد چه چیزی از آستینش بیرون خواهد آورد ...

تعداد هافبک های میانی رو که می شمری میبینی که 7 تا بازیکن داریم. اما بازیکنی که 6 دانگ باشه کم پیدا می کنیم. هر کدوم به نوعی یه ضعفی دارند.
    اسکولز دیگه نیروی جوونیش رو نداره. کریک به نظرم بازیش بد نیست اما خیلی عالی هم نیست. اندرسون فراز و فرود زیادی داره. 2 فصل پیش عالی بود خیلی خوب و موثر بود تو تیم اما فصل پیش نتونست موفقیتش رو تکرار کنه. کاگاوا و پاول که هنوز تو تیم جا نیوفتادن. یعنی هنوز انچنان بازی نکردند تا تو تیم جا بیوفتند و قس علی هذا.
    البته امیدها به کاگاوا زیاده. امیدوارم بتونه خوب کار کنه.
    اما هیچ کدوم 6 دانگ نیستند. یعنی نمیتونی بگی که الان دیگه خیالم از وسط زمین راحته. به قول sir0c0 عزیز خط هافبک مون تعادل نداره.

ترکیب مهاجم کلاسیک مدرن هم جالب و زیبا بود.
    Last edited by kkkaktoos; 17-08-2012 at 03:33.

2. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

به هر حال کاریه که شده خدا کنه حداقل آماده باشه خود فرگوسن گفته با اومدن RVP بهترین خط حمله اروپا رو خواهیم داشت.
    کاشکی یه جایگزین یا حداقل ذخیره برای اورا می خریدیم این چند وقت خیلی جالب بازی نمی کنه سوتی هم کم نمی ده.

4. این کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

با اين وضع ميشه 4-3-1-2 بازي كرد كه هافبكامون والنسيا و ناني و اسكولز و جلوتر روني و جلوتر از روني هم فن پرسي و يا ولبك يا چيچا........عجب تركيب خوفي شد

6. این کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با اين وضع ميشه 4-3-1-2 بازي كرد كه هافبكامون والنسيا و ناني و اسكولز و جلوتر روني و جلوتر از روني هم فن پرسي و يا ولبك يا چيچا........عجب تركيب خوفي شد
    شینجی کو پس ؟

Sent from my LG-P970 using Tapatalk 2

8. 2 کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

راسیتش آرسنالیا تو این 8 سال از ون پرسی به جز همین سال آخر هیچ خاطره خاص دیگه ای ندارن چون همش مصدوم بود و به جز این فصل آخر هیچوقت یک فصل کامل برای آرسنال بازی نکرد.
    سوای از این حرفا مشکل ارسنالیا با ون پرسی اینه که چرا منچستر؟ دیگه همه میدونن این 2 تیم دشمن قسم خورده همن و از سال 1984 تا الان همچین انتقالی نبوده. حالا کاپیتان و بهترین بازیکن تیم میاد میره منچستر.

حتی ونگر هم گفته که میخواستیم ون پرسی رو به PSG بفروشیم ولی خودش میخواست تو انگلیس بمونه. رفتن به منچستر بزرگترین خیانتیه که میتونست در حق هوادارای آرسنال بکنه.
    من خودم قبول دارم که اگر به تیم دیگری میرفت برای ارسنالی ها بهتر بود اما انتقال به دوتا نکته داشت :
    1. خود رابین حاضز به رفتن بهpsg نبود چون چشم به قهرمانی لیگ برتر و چمیونز لیگ داشت وتیم هایی که بتونن یکی از این دو افتخار رو کسب کنن که انگشت شمارند . رئال که نیاز نداشت . چلسی دست به جوان گرایی فوقالعاده عالی زد و بهترین ها رو گرفت . بارسا پول رو برای ضعف های دیگه اش نگه داشت هر چند که زیاد هم نیاز نداشت . میلان هم که خدا بیامرزه امسال همه رو عصبانی که با اون فروش بازیکنانش و معلوم بود حتی توان خرید یه بازیکن 10 میلیون پوندی رو هم نداره چه برسه به رابین. من سیتی هم که به دلیل درخشش بالوتلی در یورو و توز در دیدار های پیش فصل و در اوج بودن یکی از بهترین های دنیا یعنی اگوئزو هم نیاز نداشت. بایرن هم که مهاجم جدید خرید اونم هیچ . میمونه منچستر یونایتدی که در حالی که زیاد هم نیازی نداره ولی دلایل بسیار خوبی رو هم میبینه که از این خرید میتونه سود کنه .
    2. گزینه های مد نظر psg هم برای خرید مهاجم 4 تا بازیکن بودند که لاوتزی از همه زود تر جذب شد بعدشم زلاتان بهترین گزینه ممکن بود که خریدن و دیگه نیاز و رغبتی به رابین نداشتن .

در هر حال فن پرسی 4 فصل بهترین گلزن آرسنال بوده و خیلی بی رحمیه که فقط به مصدومیتاش توجه کنین ! ( حتی فکرش رو هم نمیکردم یه روزی در مقابل ارسنالی ها از فن پرسی دفاع کنم )
    Last edited by eman619rv; 17-08-2012 at 11:22.

10. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Elendil1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Númenor

پيش فرض

قرار داد 4 ساله امضا شد :

"It's an honour to sign for Manchester United. I am looking forward to following in the footsteps of so many great strikers, bringing my experience and playing my part to help the team compete for the biggest trophies in the game. I can't wait to get started." - Robin van Persie.

12. 3 کاربر از Elendil1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه شود فصل جدید. عجب ترکیب شاهکاری پیدا کرد یونایتد. رونی و ون پرسی خاطرات زوج طلایی یورک و کول و زنده می کنند. ولی یکم ترافیک خط حمله زیاد شد و احتمالا کمتر به ولبک و چیچا بازی برسه . این فصل قطعا میتونیم در لیگ و اروپا مدعی اول باشیم

14. 3 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shutdown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    your behind

پيش فرض

یه عمری تیم های دیگه ازمون ستاره گرفتن صدامون در نیومد !!!
    دیوید بکهام و رونالدو رو اصلا به ون پرسی نچسبونین !!!
    دیوید بکهام تو این سن هنوزم یکی از 3 بازیکن پر درامد دنیاس ...
    ون پرسی براش مهم نیست که محبوب هوادارا باشه !
    این نگرانش کرده که 29 سالش شده هنوز 1 جام معتبر نبرده...
    نمیتونه منتظر بمونه که چند سال دیگه ارسنال بتونه 1 جام بگیره !
    تو این وضعیت که چلسی و سیتی با خرج های نجومی و منچستر با این همه ستاره دارن کار میکنن اگه ارسنال با این وضعیت بخواد جام ببره یه کم دور از انتظار بوده !
    به هر حال ون پرسی هم دلش چندتا جام میخواد تا دوران بازنشستگی یه نگاه بهشون بندازه ...
    نکته دوم اینه که هیچ مهاجمی از بازیکردن کناره وین رونی نمیگذره !
    منچستر واقعا جاه طلب نشون میده خصوصا اینکه فرگوسن وقتی 1 فصل رو بدون جام میگذرونه خودتون میدونید که همه ی تلاشش رو میزاره تا باز هم اخر فصل با 2 یا 3 جام بره سراغ فصل بعد...
    این فصل رغیب میطلبیم

16. 4 کاربر از shutdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فرگوسن: فان پرسي ' کانتوناي جديد' است
    ' سر الکس فرگوسن' سرمربي منچستريونايتد که ' رابين فان پرسي' را از زير گوش رقيب همشهري ربوده است به منچسترسيتي هشدار داد که ديگر نمي تواند روي قهرماني در ليگ برتر با تفاضل گل بهتر حساب کند
    فرگوسن ، فان پرسي را '' اريک کانتوناي جديد'' خواند و گفت که او در ترکيب ديدار دوشنبه شب منچستريونايتد مقابل اورتون قرار خواهد داشت.

به گزارش ايرنا فان پرسي روز گذشته با قراردادي چهار ساله به مبلغ 250 هزار پوند در هفته به منچستريونايتد پيوست.

فرگوسن پس از آن که فان پرسي قراردادش را امضا کرد در موضعي تهاجمي نسبت به رقيبان قرار گرفت و گفت: سال پيش سالي سخت بود. نخستين بار بود که يک تيم فقط به خاطر تفاضل گل جام قهرماني را از ما مي گرفت. ما به همين خاطر قهرماني ليگ برتر را از دست داديم و ديگر اجازه نخواهيم داد چنين اتفاقي تکرار شود.به من اعتماد کنيد.

سرمربي منچستريونايتد افزود: رابين همان کسي است که ما در دو سال گذشته احتياج داشتيم. ما يک بازيکن تمام کننده نياز داشتيم ، بازيکني در قد و قامت اريک کانتونا.

وي گفت: ما بدون رابين هم مي توانستيم قهرمان شويم ولي حضور او اطمينان ما نسبت به آينده را بيشتر کرده است. هيچ وقت فکر نمي کردم بتوانيم فان پرسي را بدست بياوريم. تا شش ماه پيش هم چنين تصوري نداشتم. فکر نمي کردم آرسنال به او اجازه رفتن بدهد اما او حاضر به تمديد قراردادش نشد و از همان زمان ما وارد عمل شديم.

فرگوسن خاطرنشان کرد: دوران پل اسکولز و رايان گيگز در تيم بسر آمده و ما به بازيکناني برجسته براي جايگزيني آنها نياز داشتيم.

منچسترسيتي به سختي جنگيد تا فان پرسي را به خدمت بگيرد ولي سرانجام منچستريونايتد موفق به عقد قرارداد با اين بازيکن هلندي شد. '' روبرتو مانچيني'' سرمربي منچسترسيتي پس از پيوستن فان پرسي به منچستريونايتد گفت که در اين فصل ، يونايتد قهرمان ليگ برتر خواهد شد.

سرمربي ايتاليايي در تعريف هاي خود تا جايي پيش رفت که گفت اکنون منچستريونايتد چهار تن از بهترين مهاجمان دنياي فوتبال را در اختيار دارد.

فان پرسي از اين پس با پيراهن شماره 20 براي يونايتد به ميدان خواهد رفت، پيراهني که پيش از اين بر تن '' اوله گونار سولسکيائر'' بود .

او روز جمعه براي نخستين بار در تمرين منچستريونايتد حضور يافت.
    ورزش 3

18. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

"Manchester United breathe football. When I have to make hard decisions, I always listen to little boy inside me and what he wants. That little boy was screaming for United."
    - Robin van Persie
    شماره ی 20 هم برای رابین شد.

رابین خوش امدی:
      محتوای مخفی: عکس ها 

محتوای مخفی: عکس ها 

20. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •