...
من کماکان امیدوارم که تیم یک هافبک هجومی کلاس بالا جذب بکنه ، در غیر این صورت از نظر من خرید فان پرسی خیلی منطقی نخواهد بود ؛
نمیشه که تیم با وجود ترافیک شدید در خط حمله به فکر تغذیه ی این مهاجمها نباشه ؛ مگر اینکه سرالکس بخواد ترک عادت کنه و " پیرانه سر " با 3 مهاجم بازی بکنه تا هم بتونه با کم شدن یکی از هافبکها به نسبت 4-4-2 کلاسیک ، کمبود هافبک هجومی موثر رو پوشش بده و از طرفی بتونه از ترافیک خط حمله روی نیمکت کمتر کنه و به نسبت به اکثر مهاجم ها بازی برسه که البته برای اجرای این شیوه هم هافبک دفاعی خوبی نداریم .../
استایل بازی فان پرسی به گونه ای نیست که نقشی مثل رونی رو بتونه ایفا بکنه که توانایی از خودگذشتگی رو داشته باشه و برای کمک به هافبکها یک خط عقب تر بیاد در بعضی مواقع ، بلکه فان پرسی به نظر من بیشتر شبیه یک " مهاجم کلاسیک مدرن " میمونه با خودخواهی های یک مهاجم نوک ( غیر از پارادوکس کلاسیک - مدرن چیزی به ذهنم نرسید برای توصیف ) و به همین دلیل هم تیم نیاز مبرمی داره به یک هافبک هجومی خلاق / من باز هم فکر میکنم حفظ برباتوف بهتر از خرید فان پرسی میبود شاید و هزینه ای که صرف فان پرسی شد ایکاش درست تر و در پست های دیگری استفاده میشد .
حسین راجع به خط دفاعی و سایر خطوط توضیح کاملی داد ، نکته ای که بوضوح مشخصه اینه که تیم در خط هافبک اصلا بالانس مناسبی نداره ، از طرفی بازیکنهای کناریمون به شدت با کیفیت هستند و از طرفی در هافبک میانی ( متشکل از دفاعی و هجومی ) بازیکنهایی نداریم که لحاظ کیفیت با بازیکنهای کناری برابری کنند ؛ و همین نکته در فصل قبل باعث میشد که تیم به بازی از کناره ها گرایش شدیدی پیدا بکنه و در واقع روی نقطه ی قوت خودش مانور بده .
اسکولز گرامی تجربه ی فوق العاده ای داره و وزنه ی مثبتی هست ولی صرف تجربه ی بالا ضامن و عامل رفع کمبود ها نیست ؛
اندرسون رو که تقریبا فصل پیش در اختیار نداشتیم و از طرفی نشون داده به تعداد روزهای خوبش روز بد داره ،
کاگاوا رو باید به انتظار بنشینیم ببینیم که میتونه مثل پارک درخشان باشه یا خیر ؛
کلورلی به شدت مستعد و از طرفی به شدت کم تجربه ،
کریک و فلچر هم به نظر من بازیکنان فوق العاده ای نیستند و بهترین کاراییشون رو در 4-4-2 کلاسیک پیرمرد میتونن نشون بدن /
به هرحال من فکر میکنم مشکل کم نداریم در این فصل ؛ به خصوص که سایه و فشار روانی رقیب جدید و قدرتمندی مثل سیتی هم تیم رو تحت فشار میگذاره /
با همه ی این تفاسیر من فکر میکنم چیزی که به تیم کمک میکنه شاید این باشه که رونی کلا یک خط به عقب تر بیاد و دو مهاجم رو جلوی خودش داشته باشه برخلاف همیشه که معمولا یک مهاجم رو جلوی خودش میدید ...
منتظر میمونیم تا ببینیم این بار پیرمرد چه چیزی از آستینش بیرون خواهد آورد ...