تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 72

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سپاهان اصفهان | طوفان زرد آسیا | جلد 2

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میگن گل استقلالی ها افساید بود؟؟؟

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازیکن استقلال گل نزد که افساید باشه!! ایراننژاد با سر زد تو گل گردان!!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

درود
    فیلم دقیقه 101 در وقت اضافه اول از دیدار سپاهان و استقلال در تاریخ 10/1/92 را که مربوط به عکس زیر هست رو نیاز دارم-اگه کل بازی هم باشه خوبه
    ممنون میشم اگه میدونید که کجا میشه یافتش لینک آن را به من بنمایید
    مرسی

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کوتاه از اردوی سپاهان : احتمال رسیدن پاپی به النصر

سایت گل-تیم فوتبال سپاهان اصفهان که حالا دیگر امیدی به قهرمانی در لیگ برتر را ندارد و تقریبا آن را از دست رفته می‌داند، همه‌ی امید خود را به معجزه در آسیا بسته است و امیدوار است تا بازگشتی رویائی به لیگ قهرمانان داشته باشد. در همین چارچوب روز سه‌شنبه در امارات میزبان النصری خواهد بود که با پیروزی بر آن تنها سه امتیاز خود در این رقابت‌ها را کسب کرد.

به گزارش سایت گل، حسین پاپی که پیش از این درگیر یک مصدومیت از ناحیه‌ی مچ پا بود و در دیدار با داماش گیلان غائب بود، با تشخیص کادر پزشکی سپاهان به تمرینات گروهی باز گشته است اما هنوز شرایط بازی ندارد و به احتمال فراوان برابر النصر نیز غائب خواهد بود؛ هرچند نظر قطعی در این رابطه در آستانه‌ی بازی اعلام خواهد شد.
    میلان سوشاک مدافع استرالیائی سپاهان نیز که از ناحیه‌ی بینی دچار شکستگی شده بود و با ماسک مقابل داماش به میدان رفت طبق نظر پزشکان سپاهان مشکلی برای بازی برابر النصر ندارد.
    دیدار تیم های فوتبال سپاهان ایران و النصر امارات در چارچوب رقابت های هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا سه شنبه در امارات برگزار می شود.

پیش بازی النصر - سپاهان/ به امید معجزه

سایت گل - باسابقه ترین تیم ایرانی در لیگ قهرمانان آسیا در حالی بازی هفته پنجم خود را برابر النصر دوبی برگزار می کند که برخلاف پیش بینی های اولیه کم امیدترین یا به عبارت بهتر تنها تیم ناامید ایرانی در این دوره از رقابت ها برای صعود به مرحله حذفی است. سپاهانی ها برخلاف شروع توفانی خود که همین النصر را با 3 گل در فولادشهر درهم کوبید ، در 3 بازی بعدی به حدی ضعیف و پراشتباه ظاهر شد که هر 3 بازی را با اختلاف زیاد باخت تا با آمار فاجعه بار 11 گل خورده تفاضل 4- در جلوی نام این تیم در مکان سوم گروه سوم دهن کجی بکند.

به یاد آن روز رویایی
    سپاهان واقعا در بازی رفت با النصر که روز 9 اسفندماه سال گذشته در فولاد شهر برگزار شد ، نمایش خیره کننده ای را با درخشش محمد رضا خلعتبری انجام داد. خلعت بری گرچه در آن بازی گل نزد ولی هر 3 پاس گل تیمش را به جواهیر سوکای(22 و 81) و امید ابراهیمی (88) داد تا شاگردان والتر زنگا در عین ناراحتی از این باخت، خوشحال باشند که با نتیجه سنگین تری از اصفهان بدرقه نشدند، چون به واقع سپاهانی ها در آن بازی 3 گل زدند و بیش از 3 گل هم نزدند.

دوباره برونو سزار
    برونو سزاری که در سپاهان تبدیل به کابوس تیم های حریف می شد و با سروصدای فراوان هم از اصفهان رفت تا به جای پیراهن طلایی سپاهان، رخت آبی النصر را برتن کند، در بازی رفت یک هیچ کاره تمام عیار بود و نتوانست حتی برای یک بار دروازه شاگردان کرانچار را با خطری نصفه و نیمه تهدید کند. ولی آن بازی گذشته و سپاهان بعد از ناکامی های متوالی در لیگ داخلی و آسیایی دیگر آن تیم سرحال و قبراق گذشته نیست و النصر هم که امیدی برای صعود ندارد ممکن است فردا شب با خیال راحت فقط درپی گرفتن انتقام شکست سنگین دور رفت باشد. تیمی که غیر از برونو سزار ، خارجی های دیگری چون لئوناردو لیما، جوزپه ماسکار و هیرویوشی موری موتو را در اختیار دارد، می تواند برابر این سپاهان کم روحیه و شکننده خطرناک باشد.

آرزوهای نزدیک به محال
    سپاهان بعد از 3 باخت متوالی برابر الغرافه و الاهلی(2 بار) هنوز کورسوی امیدی برای صعود دارد به این شکل که فردا شب النصر را شکست دهد و الغرافه هم در خانه خود مغلوب الاهلی شود و بعد در بازی آخر سپاهان با اختلاف 2 گل (به شرط 2- صفر) یا بشیتر الغرافه را هم شکست دهد تا بتواند به عنوان تیم دوم راهی مرحله یک هشتم نهایی شود ولی اگر الغرافه فردا شب یک امتیاز هم در خانه از الاهلی بگیرد یا برنده بازی باشد، سپاهان در صورت پیروزی برابر النصر هم از دور رقابت ها حذف خواهد شد.

فرصتی برای جواهر
    شاید بازی فردا شب فرصتی باشد تا جواهر سوکای مهاجم آلبانیایی سپاهان بتواند بر 3 گل زده خود در لیگ قهرمانان آسیا اضافه کند تا حداقل در جمع گلزنان برتر این دوره جایی برای خود دست و پا کند. سوکای در حالی در 4 بازی 3 گل زده که محمدرضا خلعتبری مهاجم ملی پوش کشورمان نتوانسته حتی یک گل برای سپاهان در این دوره به ثمر برساند و 4 گل دیگر سپاهان را احمدی ، طالبی، ابراهیمی و جالوویچ وارد دروازه حریفان کرده اند.

یک فرضیه
    خیلی ها احتمال می دهند حالا که دست سپاهان تقریبا از قهرمانی لیگ کوتاه شده و آسیا هم با حذف شدن سرسوزنی بیشتر فاصله ندارد، کرانچار برای این که در این فصل دست خالی نماند تمام توجه خود را معطوف جام حذفی خواهد کرد و برای این که روز 15 اردیبهشت بتواند با تمام توان برابر پرسپولیس در آزادی بازی کند، در آسیا به تنی چند از نفرات خسته خود استراحت خواهد داد . با این حساب اگر دیدید که فردا شب سپاهان با ترکیبی نامتعارف برابر النصر حاضر شد و به تنی چند از نفرات اصلی خود در این بازی استراحت داد، اصلا تعجب نکنید چون ما هم به همین خاطر از پیش بینی ترکیب احتمالی این تیم معذوریم!

غیبت ادامه‌دارهافبک سپاهان :جمشیدیان مصدوم است یا ... ؟

سایت گل - سپاهانی‌ها درحالی عصر دیروز با ۳۹ نفر عازم دوبی شدند که احمد جمشیدیان تنها غایب این کاروان بود.
    هافبک سپاهان که به دلیل مصدومیت بازی‌های اخیر سپاهان را از دست داده بود، پیش از بازی با داماش گیلان به همراه سپاهان به رشت نرفت و از غایبان تیم اصفهانی در این مسابقه بود.
    سپاهانی‌ها پس از دیدار با داماش به تهران رفتند تا از آنجا راهی دبی شوند اما جمشیدیان در این زمان نیز به جمع سپاهانی‌ها اضافه نشد تا بازی با النصر را نیز از دست بدهد و این درحالی بود که پیش از این به نظر می‌رسید هافبک سپاهان به این بازی خواهد رسید.
    رشادی پزشک سپاهان در همین خصوص به گل گفت: من برای شرکت در سمینار پیشگیری از آسیب در تهران بودم و با رسیدن تیم به تهران برای بازی با داماش به رشت رفتیم و الان هم عازم امارات هستیم. جمشیدیان مصدومیتی از قبل داشت و تحت درمان بود. اگر مصدومیت جدیدی برای او پیش آمده باشد من فعلاً خبری ندارم ولی زانوی او قبلاً ضربه خورده بود و روند درمانش هم بد نبود و همچنان تحت درمان قرار داشت.
    با این حال، غیبت جمشیدیان بیش از هر چیز به حرف و حدیث های روزهای اخیر این تیم دامن زد؛ شایعاتی مبنی بر اینکه هافبک باسابقه سپاهان مصدوم نیست و به خاطر کم‌کاری یا دلایل دیگر از سوی کرانچار از ترکیب تیم کنار گذاشته شده است.
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 22-04-2013 at 17:00.

داره خودمونی میشه star trek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تو این چند بازی آخر شانس با حریفانمون بود حیف واقعا حیف این تیم سپاهان کاملا پتانسیل قهرمانی را داره

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنگر: لوکا می خواست محرم نویدکیا را ازسپاهان بیرون کند
    بعد از فینال جام حذفی درباره ی سپاهان افشاگری می کنم
    شايعه‌اي بي اساس بود. ما هيچ‌گاه در سپاهان باند نداشتيم. همه با هم رفيق بوديم و تازه قديمي‌ترها هواي جديدها را هم داشتند.

به گزارش سایت خبری ورزش ، يكي از خريدهاي اين فصل پرسپوليس بود كه به زعم برخي اهالي فوتبال كارايي لازم را در خط دفاع اين تيم نداشت، ضمن اين‌كه در برابر پول ميلياردي كه از اين تيم گرفت نتوانست بازده مناسبي داشته باشد. محسن بنگر اما اعتقاد ديگري دارد و مي‌گويد در نيم فصل اول خريد ناموفق بوده و در نيم فصل دوم موفق و البته تاكيد مي‌كند كه بحث ميلياردي بودنش هم شايعاتي بيش نيست و براي يك فصل فقط 550 ميليون تومان گرفته است. او حتي حاضر است اصل قراردادش را به رسانه‌ها بدهد و دست روي قرآن هم بابت صحت حرف‌هايش دست بگذارد. مدافع شمالي پرسپوليس اما در مورد اتفاقاتي كه در بازي پرسپوليس- سپاهان افتاد قصد افشاگري دارد ولي آنرا به بعد از فينال جام حذفي موكول كرده است.

*محسن بنگر از سپاهان در فوتبال ايران چهره شد. چه شد كه به سپاهان رفتي؟
    _من در شموشك نوشهر و در ليگ يك بازي مي‌كردم. شرايط خوبي داشتم و فكر كنم تنها بازيكن فوتبال ايران باشم كه از ليگ يك به تيم ملي رسيدم و در تيم ملي هم بازي كردم. ابتدا از پاس پيشنهادي جدي داشتم و قرار بود به اين تيم بروم اما قضيه منتفي شد و من كه پيشنهاد سپاهان را نيز داشتم به اين تيم پيوستم.

*در اولين فصل حضورت در ليگ برتر و سپاهان اوضاع برايت چگونه بود؟
    _سپاهان قهرمان ليگ شده بود و من هم به عنوان يك پديده و البته بازيكن جوان به اين تيم پيوسته بودم.كارم سخت بود اما بعد از تنها چهار هفته در تركيب اصلي تيم قرارگرفتم و به همراه‌ هادي عقيلي كه او هم با من سپاهاني شده بود، زوج دفاع مياني سپاهان را تشكيل داديم.آن فصل سپاهان خوب نتيجه نگرفت و ما در طول يك فصل سه مربي عوض كرديم اما براي من به عنوان يك بازيكن جوان كه تازه به اين تيم پيوسته بودم سال خوبي بود و عملكرد بدي نداشتم.

*در سپاهان تبديل به يك مهره كليدي شدي و هر فصل پيشنهادات زيادي از تيم‌هاي ديگر داشتي. چه شد كه ساليان زيادي را در اين تيم ماندي؟
    _من از همان ابتدا پيراهن شماره هشت را در سپاهان بر تن كردم و با خودم قرار گذاشتم حداقل هشت فصل را در اين تيم بمانم كه همين‌طور هم شد. از فصل سوم بود كه براي سپاهان هم گلزني كردم و گل‌هاي حساسي را هم به ثمر رساندم. تقريبا از همان دوران بود كه در پايان هر فصل از تيم‌هاي ديگر پيشنهاد داشتم اما شرايط سپاهان خوب بود و دليلي هم نمي‌ديدم كه اين تيم را ترك كنم.

*در سپاهان با مربيان زيادي هم كار كردي. با كدام‌يك از آن‌ها راحت‌تر بودي؟
    _با آقاي قلعه‌نويي و كرانچار خيلي راحت بودم و نكته‌هاي بسياري را از اين دو مربي آموختم.

*اگر از بين اين دو نفر بخواهي يكي را انتخاب كني، آن يك نفر كدام است؟
    _آقاي قلعه‌نويي. ايشان واقعا اخلاقي حرفه‌اي داشتند. اگر مرتكب اشتباهي مي‌شدم خيلي راحت و رك و راست به من متذكر مي‌شدند و همين بود كه باعث مي‌شد اشتباهاتم كمتر و كمتر شود.

*و مسلما لوكا بوناچيچ مربي بود كه رابطه خوبي با هم نداشتيد. شايعاتي كه در مورد اخراج ايشان به شما برمي‌گشت از كجا نشات مي‌گرفت؟
    _در بازي با السد قطر در زمين حريف بود كه ما نيمه اول را با برد دو بر صفر به پايان رسانديم. شرايط بازي طوري بود كه ما بايد با اختلاف حداقل سه گل بازي را مي‌برديم. توان اين كار را هم داشتيم و به‌ خاطر ماجراي رحمان احمدي بايد با اختلاف السد را مي‌برديم، اما در كمال تعجب و بين دو نيمه لوكا گفت همين نتيجه را نگه داريد و فقط بازي را ببريد. من هم بعد از بازي اين حرف را در مصاحبه‌اي گفتم كه به مذاق لوكا خوش نيامد.

*ولي ماجراي اخراج لوكا را به اختلافش به شما ربط دادند. آيا مربوط مي‌شد؟
    _لوكا بعد از من در نامه‌اي خواستار اخراج نويدكيا، آقاي بصيرت و حتي تداركات تيم شد و آقاي رحيمي ‌هم ديدند كه تيم دارد متضرر مي‌شود و احتياج به يك شوك داريم. اصلا ربطي به من نداشت.

*اينكه شايعه شده بود محسن بنگر با همكاري برخي ديگر از بازيكنان قديمي‌سپاهان باند درست كرده‌اند ماجرايش چه بود؟
    _شايعه‌اي بي اساس بود. ما هيچ‌گاه در سپاهان باند نداشتيم. همه با هم رفيق بوديم و تازه قديمي‌ترها هواي جديدها را هم داشتند.

_و روابط محسن بنگر با تماشاگران سپاهان چگونه در اولين فصل جداييت تيره شد؟
    *من هشت فصل را با هواداران سپاهان زندگي كردم. رابطه بسيار خوبي با آنها داشتم تا اين‌كه در اين فصل و در بازي مقابل سپاهان آن اتفاقات رخ داد. ريشه تمامي‌آنها را هم مي‌دانم. كساني بودند كه به هواداران سپاهان گفتند محسن بنگر از مردم اصفهان بد گفته است و صداي ضبط شده غير واقعي از من درست كردند. جلسات متعددي را براي خراب كردن من نزد هواداران سپاهان و مردم اصفهان ترتيب دادند. تمامي‌آنها را مي‌شناسم و بعد از جام حذفي با سند و مدرك دست آنها را رو‌مي‌كنم تا مردم اصفهان و هواداران سپاهان آنها را بشناسند و از نيت شومشان خبردار شوند. بگذاريد فينال جام حذفي تمام شود با ذكر نام، آنها را معرفي خواهم كرد.

*حضور شما در پرسپوليس تا اين مقطع تحليل‌هاي زيادي را داشته است. اينكه مي‌گويند شما خريد ميلياردي پرسپوليس هستيد تا چه حد صحت دارد؟
    _واژه ميلياردي از اول فصل بر دوش همه بازيكنان جديد پرسپوليس سنگيني مي‌كند. من در همين مصاحبه اعلام مي‌كنم رقم قرارداد من با پرسپوليس به هيچ عنوان ميلياردي نيست. من در ازاي 550 ميليون تومان پرسپوليسي شدم و قراردادم هم در فدراسيون فوتبال موجود است.

*اما نمي‌توان به قراردادها و رقمهاي درج شده در آن اعتماد كرد!
    _حاضرم اصل قراردادم را در اختيار رسانه‌ها قرار دهم و دست روي قرآن بگذارم و قسم يادكنم كه رقم قراردادم واقعي است. غير از اين ديگر نمي‌توانم كاري بكنم.

*وقتي شما به پرسپوليس آمديد شايعه شده بود كه اشانتيون سيد جلال هستيد. اين قضيه را درست مي‌داني؟
    _اولا من زودتر از سيد جلال با پرسپوليس قرارداد بستم و بعد هم اينكه بازيكن ثابت تيم قهرمان ليگ بودم. مگر بازيكن ليگ يكي بودم كه اشانتيون سيد جلال باشم؟!

*خودت را جزو خريدهاي موفق پرسپوليس مي‌داني يا ناموفق؟
    _من خودم را در دو بخش در پرسپوليس ارزيابي مي‌كنم. در نيم فصل اول چندان موفق نبودم ولي در نيم فصل دوم از خريدهاي موفق پرسپوليس به شمار مي‌آمدم. در نيم فصل اول مربي تيم نتوانست با محيط سازگاري لازم را پيدا كند و اين مورد در كار من تاثير گذاشت اما با آمدن يحيي گل محمدي من هم بازي به بازي بهتر شدم.

*چند بازي از طرف يحيي گل محمدي نيمكت نشين شدي و شائبه اختلاف شما با وي پيش آمد. اين قضيه درست بود؟
    _خوشبختانه رابطه آقايحيي با من و ساير بازيكنان يك رابطه منطقي و بسيار خوب است. من به تصميمات ايشان احترام مي‌گذارم و هيچ گله‌اي هم از نيمكت نشيني خودم نداشتم اما شايعه كردند كه من از ايشان ناراحتم كه اصلا صحت ندارد.

*براي سپاهان گل‌هاي حساس مي‌زدي. اين مورد در پرسپوليس چه زماني به وقوع مي‌پيوندد؟
    _در سپاهان بعد از سه فصل شروع به گلزني كردم. در پرسپوليس هم خدا را چه ديديد شايد در فينال جام حذفي گل زدم

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

۷۵ دستگاه اتوبوس از اصفهان به تهران می‌آید

به گزارش خبرگزاری فارس،‌ تیم پرسپولیس و سپاهان روز یک شنبه از ساعت 18:00 در ورزشگاه آزادی در فینال جام حذفی به مصاف یکدیگر می روند.
    نیمی از ظرفیت ورزشگاه آزادی در اختیار هواداران سپاهان قرار دارد و آن ها می توانند هواداران خود را تا جایی که می توانند در آن مناطق استقرار دهند.
    در همین راستا مسئولان سپاهان هماهنگی های لازم را انجام دادند و قرار است 75 دستگاه اتوبوس که شامل حدود 3هزار هوادار این تیم است را به تهران و برای حمایت از زردپوشان اصفهانی به ورزشگاه آزادی بیاورد.
      محتوای مخفی: منبع 
    http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13920213000198

خوروش: آذری‌ها مقابل پرسپولیس سپاهان را تنها نمی‌گذارند/ وضعیت نویدکیا نامشخص است

رسول خوروش در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، در مورد شرایط سپاهان قبل از فینال جام حذفی فوتبال ایران گفت: تمرینات خوبی را انجام دادیم و بازیکنان کاملا آماده این مسابقه هستند، روحیه و شادابی بسیار خوبی تیممان دارد و کاملا آماده مسابقه روز یکشنبه هستیم.
    وی افزود: تمام سعی‌مان را می‌کنیم تا بتوانیم در جام حذفی به قهرمانی برسیم و با توجه به شرایط خوبی که بازیکنان دارند امیدمان در راه کسب این موفقیت بسیار زیاد است.
    خوروش تأکید کرد: چند بازیکن ما به دلیل مصدومیت شرایط‌شان برای انجام این مسابقه نامشخص است، احسان حاج‌صفی، محرم نویدکیا و بولکو مصدومان سپاهان هستند که وضعیت‌شان برای دیدار مقابل پرسپولیس هنوز قطعی نیست.
    وی در مورد اینکه چه تدابیری برای پر کردن سکوهای آزادی در روز فینال جام حذفی دارند، اظهار داشت: 75 اتوبوس را تدارک دیدیم تا هواداران اصفهانی را به تهران انتقال دهیم. این 75 اتوبوس چیزی در حدود 3 هزار نفر را به ورزشگاه می‌آورد. امیدواریم هواداران تراکتورسازی نیز برای حمایت از تیممان به استادیوم بیایند، روی این هواداران حساب کردیم و فکر می‌کنم در فینال جام حذفی 15 هزار نفر را به استادیوم بیاوریم.
    وی تأکید کرد: روابط بسیار خوبی با تیم فوتبال تراکتورسازی داریم. تراکتورسازی تیم دوم سپاهان و سپاهان تیم دوم تراکتورسازی است. انتظار داریم هواداران آنها برای حمایت از سپاهان به ورزشگاه بیایند و فکر می‌کنم آذری‌های ساکن در تهران ما را تنها نخواهند گذاشت.

کاربر فعال آنتی‎ویروس و نرم‎افزارهای امنیتی Hidden-Hunter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دادا دمه سپاهونیا گرمممممممممممممممممممممم

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

تبریک می گم قهرمانی جام حذفی ...
    پنالتی زن های خوبی داره ...

10. این کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

به همه ی ایران ثابت کردیم که چی ؟

ما سپاهانیم و حالا حالا قهرمانیم

12. 2 کاربر از MoH_@_MaD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •