تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 197 اولاول ... 23456789101656106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 1967

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | جلد 2

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

2- این مورد رو در مورد قوانینش اطلاع چندانی ندارم ؛ اما اگر این رفتار صدا و سیما و فشار دولتی ( برای گذشتن فدراسیون از حق پخش مصداق دخالت بخش های غیرورزشی و به طور خاص دولتی در فوتبال باشه فدراسیون میتونه با تهدید به وسط کشیدن پای AFC و خطر تعلیق باعث عقب نشینی مسئولان مربوطه بشه .
    هه هه ماخ!! دیگه همینمون مونده که فدراسیونمون رو از فیفا و ای‌اف‌سی تعلیق کنن که بشینیم مثه کره شمالی اخبار جام جهانی رو به این صورت بگیریم که ایران 7-0 از برزیل برده و المان رو 3-0 برده و بازی فینال تو پنالتی ها اسپانیا رو برده و قهرمان شده و اومده!!!!
    فک میکنین الان کسی اون بالا از AFC میترسه یا براش مهمه که ما رو تعلیق میکنه یا نه؟!!!
    همونطوری که در مورد نکونام هر حرفی دلشون خواست گفتن، این رو هم میگن و هیچ کس هم جلودار صدا سیما نیست!!!!
    دوستان جوری میگن صدا سیما مجبور میشه، انگار دارن درباره‌ی ABC یا فاکس یا BBC حرف میزنن!!! دادا..... داری در مورد صدا و سیما حرف میزنی!!!! دیگه نیازی نباید باشه که اهمیت این سازمان رو شرح بدیم!

2. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

ورزش 3 در بخش پخش زنده بازی از تلویزیون بازی امروز پرسپولیس و بازی فردای استقلال رو نوشته ، کاری که هفته ی پیش هم انجام گرفت و به طبع اون بازیها پخش شد .

من با صحبتهای دوستان در مورد حق پخش کاملا موافقم ؛ ولی مساله اینجاست که :

1- آیا حراست مجموعه ورزشی آزادی زیرمجموعه ی فدراسیون هست که بدستور اونها دوربینها رو به استادیوم راه نده ؟

2- مثل هفته ی گذشته فقط کافیه تا وزیر ورزش دستور بده تا بازیها باز هم پخش بشه .

مساله ی اساسی اینجاست که فدراسیون فوتبال در نبردی نابرابر قرار داره که من فکر میکنم در هیچ حالتی برنده نخواهد بود ؛ این فدراسیون توانایی ایستادن در برابر سازمان پرنفوذی مثل صدا و سیما رو مطلقا نداره ( که رئیس اون توسط بالاترین مقام کشور تعیین میشه ) /

فدراسیون در حال حاضر به نظر من 2 ابزار داره :

1- با توجه به جمیع شرایط فوق در صورت اینکه صدا و سیما بخواد بدون توجه به خواسته ی فدراسیون بازی ها رو پخش کنه ، ابزار فدراسیون برگزار نکردن بازیهاست ( که اون هم باز حتی مراجع امنیتی و دولتی ورود میکنند و حداقل برای به حاشیه روندن موقتی مسائل اجتماعی - اقتصادی اجازه ی این کار رو به فدراسیون نمیدن .

2- این مورد رو در مورد قوانینش اطلاع چندانی ندارم ؛ اما اگر این رفتار صدا و سیما و فشار دولتی ( برای گذشتن فدراسیون از حق پخش مصداق دخالت بخش های غیرورزشی و به طور خاص دولتی در فوتبال باشه فدراسیون میتونه با تهدید به وسط کشیدن پای AFC و خطر تعلیق باعث عقب نشینی مسئولان مربوطه بشه .
    خب این دو راه حل خیلی خوبن، اما دیگه سیم آخر به حساب میان !

تا اون جایی که من می‌دونم، کل ورزشگاه‌های کشور به هیأت‌های فوتبال هر استان وابسته‌اند و دستورات اونا رو اجرا می‌کنن ...

آزادی هم نباید از این قاعده مستثنی باشه ...

4. 3 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این عکس به ایمیلم اومده بود جالبه ببینید:
    جادوگر به دختر آبی رو دست زد:

6. 5 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

این عکس بالا ته فوتوشاپه ...
    هم انگشتای کریمی و هم صورت علی کریمی به طور واضح کات و ادیت شده

نمیدونم چرا با حضور آقازمانی و فشنگچی تو ترکیب اصلی مشکل دارم ؟؟؟؟
    بازی هم که ... اصلا بدون تماشاگر هیچ لذتی نداره
    دیشب 90 هم جالب بود ... کاری به دروغای جفت مدیر عامل ندارم ولی از این خوشجالم که بالاخره یه نفر پیدا شد از حق هوادارا دفاع کنه
    حبیب کاشانی این جور مواقع حالم بهم میزد .... رویانیان هم نسبت به قبل حرفه ای تر و معقول تر داره صحبت میکنه

.................................................. ..............

واقعا چه گناهی کردن تماشاگران پرسپولیس که هم محرومن و هم تو خونه باید 90 دقیقه گزارش مزخرف خیابانی تحمل کنن !!!!!!!!!!!

نیمه اول بازی خوب بودپرسپولیس خوب کار کرد ... فک کنم نیمه اول راحت میشد اختلاف به دو گل برسه
    نیمه دوم هم بازی پایاپای بود و بعضی از دقایق فجر بهتر کار کرد ولی اصلا لیاقت زدن 3 گل نداشت ...
    کلا اول فصله و نباید زیاد از تیمی تازه جمع شده انتظار بیجا داشت ولی هافبکامون واقعا ضعیف بودن تو این بازی ... ترکیب اولیه و کلا لیست 18 نفره به نظرم میتونه بهتر باشه و به نظرم ژوزه هنوز شناختی روی اکثر بازیکنا نداره

کلا این سامان آقازمانی رو اعصابمه ... :د ی
    Last edited by ^^ hiti ^^; 24-07-2012 at 23:58.

8. 10 کاربر از ^^ hiti ^^ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

این چه چشمی خیابانی داره. تا داشت از گردان تعریف میکرد پرسپولیس گل خورد
    ولی احساس میکنم داره با غرض ورزی و بر علیه پرسپولیس داره گزارش میکنه

10. 5 کاربر از aluminum بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فک میکنین الان کسی اون بالا از AFC میترسه یا براش مهمه که ما رو تعلیق میکنه یا نه؟!!!
    من خیلی دوست ندارم وارد این بحث بشم که چرا فوتبال و خطر تعلیقش خیلی مهم هست برای مسئولان به ویژه مسئولان امنیتی چون باید مقدماتی مطرح بشه که مصداق ورود به بحث های سیاسی هست و خلاف قوانین و مصالح انجمن ؛

نمیدونم سری قبل که فوتبال ایران تعلیق شد رو به خاطر دارید یا خیر ، اون موقع کار تا جایی پیش رفت که هیئت دولت بدون هیچ حرف و حدیثی اساسنامه ی فدراسیون فوتبال که توسط کمیته ی مشهور انتقالی تدوین شده بود رو تایید کرد هرچند که آقای احمدی نژاد همون موقع گفتند که به موقعش با مسئولانی که باعث تعلیق فوتبال شدند برخورد میکنه ( البته برخی پنداشتند منظور ایشون علی آبادی هست در حالیکه ایشون تلویحا صفایی فراهانی رو به علت راپورت دادن به AFC مسئول میدونستند )

نفوذ صدا و سیما هم برکسی پوشیده نیست و من هم در پست قبلی اشاره کردم که این سازمان اونقدر مهم هست که رئیسش توسط عالیترین مقام کشور منصوب میشه ، اما خیلی سربسته میگم که به علت شرایط ویژه ی موجود اقتصادی - اجتماعی مسئولان دولتی و امنیتی از هیچ گونه نارضایتی عمومی و مردمی استقبال نمیکنند و نهایت تلاششون رو به کار خواهند گرفت تا با یک تیر دو نشون بزنند :

1- مسئله ی *نه چندان جدی ای مثل فوتبال باعث نارضایتی عمومی نشه . ( * : البته نه چندان جدی برای مسئولان )

2- به وسیله ی این مقوله ی فراگیر اجتماعی و حواشی اون ، بخشی از هجمه ی اخبار و اذهان رو به سمت این مقوله سوق بدن .

تا اون جایی که من می‌دونم، کل ورزشگاه‌های کشور به هیأت‌های فوتبال هر استان وابسته‌اند و دستورات اونا رو اجرا می‌کنن ...
    البته در موارد حساس و بازیهایی مثل شهرآوردها یا بازیهای با حساسیت بالا این شورای تامین هر استانی هست که باید مجوز برگزاری صادر کنه ، در کل منظورم این بود که آیا فدراسیون و سازمان لیگ و هئیت فوتبال میتونن به حراست مجموعه ورزشی آزادی که ظاهرا وابسته به نیروی انتظامی هست دستوری بدن ؟

12. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب باخت بدی بود . اصلا انتظار باخت رو نداشتم چه برسه به این که سه گل هم دریافت کنیم !
    نه به نیمه اول که پرسپولیس اینقدر خوب بود و نه به نیمه دوم که حسابی افت کرد ! یک جورایی انگار هنوز توان 90 دقیقه بازی رو ندارن .
    خط دفاع هم هنوز اون چیزی که باید بشه نشده . امیدوارم مشکلات فصل پیش در خط دفاع رو در این فصل شاهد نباشیم .
    این یاوری هم به عالم و آدم میبازه ولی وقتی میرسه جلوی پرسپولیس یادش میفته مربیگری کنه ! . بازی فوتبال بدون تماشاچی هم که مثل سریال های ایرانی میمونه .
    خیلی بی حال و بی مزه میشه .

این چه چشمی خیابانی داره. تا داشت از گردان تعریف میکرد پرسپولیس گل خورد
    ولی احساس میکنم داره با غرض ورزی و بر علیه پرسپولیس داره گزارش میکنه
    آی گفتی . بدجوری دلم پُره .
    بازی میلان و لیورپول در فینال لیگ قهرمانان استانبول بود که نیمه اول میلان سه بر صفر برنده شد.
    بعد هم خیابانی و جاودانی رو نشون داد که جاودانی بدجوری ناراحت بود . خیابانی هم اومد گفت برای این که آقای جاودانی کمی خوشحال بشه امیدواریم لیورپویل یکی بزنه.
    خیابانی این رو گفت و میلان نیمه دوم سه تا خورد و در ضربات پنالتی قهرمانی رو از دست داد!!!

از اون موقع هر وقت خیابانی یک حرفی میزنه بدجوری میترسم . مخصوصا اگه قرار باشه به ضرر تیم مرد علاقه ام تموم بشه.

14. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نیمه‌ی اول به نسبت خیلی بهتر بودیم ...
    تنوع تاکتیکی خوبی داشتیم
    اگه چند تا اشتباه نبود، 3-0 به رختکن می‌رفتیم ...

همون دقایق 20 و 30 بود که گفتم این تیم حداقل 4-3 تا می‌زنه با این بازی ... فجر هم چیزی برای گفتن نداشت

اما نمی‌دونم بین دو نیمه چه اتفاقی افتاد که همه چیز برگشت ...

در مورد نیمه‌ی دوم حرف خاصی نمیشه زد ... اون پنالتی اشتباه همه چیزو خراب کرد ...
    بازی 1-1 رو می‌شد 1-2 برد، اما با خوردن گل دوم، دیگه زدن دو گل یا حتی یه گل کار سختی بود ...

عملکرد دفاع و دروازه بان تو نیمه اول خیلی خوب بود،‌ اما نیمه‌ی دوم یه جاهایی اشتباهاتی داشتن که می‌شد مرتکب نشن ...

در کل این باخت لازم بود تا فکر نکنن چون ستاره‌ها دور هم جمع شدن، قراره همه‌ی بازیا رو بدون طرح و برنامه ببرن ...

امروز ترکیب اولیه یه مقدار عجیب بود ...
    ژوزه بازی رو زیادی تدافعی شروع کرد ...

دو تا هافبک دفاعی و فقط یه حمله !

استفاده از فشنگچی و علی‌عسگر در کنار کریمی ترکیب ایده‌آل و خوبی بود ... واقعاً خط هافبک تیم در نیمه اول زهردار و خوب ظاهر شد ...
    هر چند انصاری‌فرد اصلاً آماده نبود ...

اما دو تا هافبک دفاعی !! هر دو هم تا آخر بازی کردن !
    عملکرد چندان مطلوبی هم نداشتن رو دو صحنه‌ی گل ...

کریمی امروز عالی بود ... پخش توپش حرف نداشت ... اگه یکی دو تا پاس تو عمق برای انصاری‌فرد می‌انداخت دیگه نور علی نور می‌شد
    ولی خب مونده هنوز تا هماهنگ شن ...

امروز علی‌عسگر و فشنگچی هم خوب بودن ...

به گردان هم خیلی نمیشه خرده گرفت، رو صحنه‌های گل واقعاً مقصر نبود ...

به امید بازی بعدی ...

16. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

با اینهمه هافبک و مهاجم خلاق چرا باید دفاعی بازی کنیم!
    این خیابانی هم که تعطیله کلا
    هنوز نمیدونه تیم شیرازی دوباره به *فجر سپاسی* تغییر پیدا کرده
    همش میگفت مقاومت سپاسی شیراز
    جالب‌تر این بود که روبرتو سوسا و محمد نوری رو هم *هم‌پست* میدونست
    یکی نبود بهش بگه نوریAMF و سوساDMF هست
    Last edited by Alinho; 25-07-2012 at 17:27.

18. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مرجع خبری پرسپولیس: رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس پس از شکست خانگی برابر فجر با انتقاد از مانوئل ژوزه گفت: قبلا گفته‌ام و باز هم می‌گویم مربی خارجی به درد نمی‌خورد. علی پروین پس از شکست 3 بر 2 پرسپولیس برابر فجر سپاسی گفت:‌ درست است که من گفتم پرسپولیس را از هفته سوم، چهارم ببینید اما خیلی بد بازی می‌کنیم. شاید بازیکنان هماهنگ نیستند و یا خوب تمرین نکردند. وی که گزینه سرمربی گری پرسپولیس پیش از آغاز فصل بود در مورد مانوئل ژوزه خاطرنشان کرد: ژوزه از همان ابتدا گفت که شناختی از تیم ندارد و از همان اول این را مطرح کرد که تیم را نبسته و این مسائل از همین ابتدا آغاز شد. وي ادامه داد: روز گذشته ژوزه گفته است كه تيم 14 بازيكن جديد گرفته و من تيم را نبسته‌ام اما اينجوري مثل فصل قبل مي‌شويم. پرسپوليس اصلا هماهنگ نبود و حتي يك موقعيت هم براي خودشان خلق نكردند. هر دو گلشان هم روي دو اشتباه حريف به ثمر رسيد. پروین تاکید کرد: اگر چنین روندی در پرسپولیس ادامه داشته باشد همان اتفاقات سال گذشته رخ خواهد داد، مگر اینکه تغییر و تحولاتی انجام دهیم. در این دو بازی هیچ کاری نکردیم، حتی یک شوت هم به دروازه نداشتیم. رئیس کمیته فنی باشگاه پرسپولیس در خصوص دخالت‌ او برای بهبود وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: همیشه و از همان اول گفتم تمام اختیار را برعهده سرمربی تیم قرار می‌دهیم تا فردا نگوید چنین اختیاراتی نداشتم. چنین اختیاری را برای او در نظر می‌گیریم تا نتواند ایرادی بگیرد. وی در خصوص اینکه از ابتدا با مربی خارجی مخالف بوده، گفت: اگر هزار سالم هم بشود، می‌گویم با این موضوع مخالفم. من گفته بودم مربی خارجی به درد نمی‌خورد. شما ببینید سردار این همه هزینه کرده و از هر جا که امکان داشته پول فراهم کرده اما چنین بازی انجام می‌شود. از هم‌اکنون نیز بحث این را آغاز کرده که تیم را من نبسته‌ام. یعنی اگر 20 بازی هم ببازد باید به او فرصت داد و سال آینده در انتظار نتیجه‌گیری باشیم. پروين در ادامه با انتقاد از انتخاب ژوزه گفت: من 62 سال دارم و هزار بار گفته‌ام كه براي پرسپوايس مربي ايراني بهترين گزينه است. حالا بايد ببينيم شرايط چگونه پيش مي‌رود. بازيكنان امروز نه سانتري كردند و نه شوتي زدند. بايد تغييرات زيادي در اين تيم ايجاد شود. ما گفته بوديم كه به اين تيم بايد تا هفته سوم، چهارم فرصت دهيم اما اينطوري نمي‌شود! عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس افزود: حق ما در اين بازي باخت بود. اگر بازيكنان بگويند به خاطر نبود تماشاگران اين نتيجه رقم خورده است بي‌انصافي كرده‌اند چرا كه خودشان بد بازي كردند. براي تيمي كه اينقدر هزينه‌اش شده نبايد اين اتفاقات بيفتد. اگر من جاي ژوزه بودم كاري مي‌كردم كه اين بازيكنان تا صبح گريه كنند. پروین درباره اینکه این دیدار بدون تماشاگر برگزار شد و شاید علت شکست همین موضوع باشد، یادآور شد: این بی‌انصافی است که بخواهیم چنین توجیهی را انجام دهیم. درست است که تماشاگر تأثیر دارد اما اینگونه بازی کردن با تماشاگران نیز درست نمی‌شود. ما حتی یک موقعیت هم نداشتیم. باید چهار حرکت داشته باشیم تا بتوانیم در حضور تماشاگران نیز بازی خوبی انجام دهیم. اینگونه بازی کردن باعث می‌شود تیم کهکشانی برعکس شود. وی درباره درگیری لفظی رویانیان و فتح‌الله‌زاده عنوان کرد: 10 سال است که به فردوسی‌پور گوشزد می‌کنیم مدیرعامل و بازیکنان را رودرروی یکدیگر قرار ندهد. من اگر جای فتح‌الله‌زاده و رویانیان بودم به هیچ عنوان پشت خط نمی‌آمدم. رئیس کمیته فنی پرسپولیس درباره انتخاب سرپرست این تیم گفت:‌ جلسه‌ای خواهیم گذاشت و در این خصوص تصمیم‌گیری می‌کنیم. در جریان انتخاب شیرینی نیز بودیم و تکلیف سرپرستی را مشخص خواهیم کرد.
    +
    پ‌ن: پروین یه هفته پیش گفت پرسپولیس واقعی رو از هفته‌ی سوم ببینید!
    حالا داره چی میگه نمیدونم
    امثال این آقا منتظر همچین فرصتی بودن تا تیشه زدن به ریشه رو شروع کنن
    من از بیگانگان هرگز ننالم...

20. 3 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •