تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 95 اولاول ... 23456789101656 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 943

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | روسونری ها | جلد 2

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

هزینه‌های پرداختی میلان تا 60 میلیون یورو کاهش یافت

میلان هزینه‌های مربوط به پرداخت دستمزد به بازیکنان خود را تا 60 میلیون یورو کاهش داد، و میزان پرداختی‌های این باشگاه در سال جاری از 190 میلیون یورو به 130 میلیون یورو تقلیل یافت.

میلان همچنان به سوی ثبات مالی در حرکت است، بعد از اعلام هفته گذشته سیلویو برلوسکنی مبنی بر حرکت میلان به سمت استفاده از بازیکنان تیم‌های پایه این باشگاه، اکنون مشخص شده که میزان دستمزدهای پرداختی در باشگاه تا حد چشمگیری کاهش یافته است.

این مساله نشان می‌دهد که میلان به طور همه‌جانبه در پی تثبیت وضعیت مالی خود در راستای طرح قوانین مالی یوفا بوده است.

میلان در فصل گذشته سری‌آ، باشگاهی بوده که بیشترین دستمزدها را به بازیکنان خود پرداخت کرده بود، اما اکنون با خروج زلاتان ابراهیموویچ و تیاگو سیلوا، و همچنین خروج سناتورها از میلان، میزان دستمزدهای پرداختی تا حد 60 میلیون یورو کاهش یافته است.

برنامه میلان برای فصل آینده این خواهد بود که به هیچ بازیکنی دستمزدی بالای 4 میلیون یورو پرداخت نکند، و در صورت اجرای این طرح، این بدین معنی خواهد بود که داستان پیوستن کاکا به میلان به علت میزان دستمزد بسیار بالای وی منتفی خواهد بود.

علاوه بر کاکا، حتی احتمال حضور بازیکنانی مانند توز و ژکو نیز امکان پذیر نمی‌باشد، مگر این که این بازیکنان رضایت به کاهش دستمزد خود در صورت تمایل به پیوستن به میلان بدهند.

اما با وجود درآمد 65 میلیون یورویی ناشی از فروش ایبرا و سیلوا، و همچنین کاهش چشمگر 60 میلیون یورویی در میزان دستمزدهای پرداختی سالیانه، به نظر می‌رسد میلان هنوز نتواند با اتکا به این ذحیره 125 میلیون یورویی، درآمد قابل قبولی در فصل پیش‌رو داشته باشد،

چرا که میلان کماکان از نداشتن استادیومی اختصاصی رنج می‌برد، و همچنین درآمدهای پخش تلویزیونی نیز در ایتالیا وضعیت چندان مناسبی ندارد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آلگري:هدف ما، قرارگرفتن درجمع 3تيم برتر است
    با جدايي ايبرا و تياگو سيلوا، ميلان دو بازيکن بزرگ خود را از دست داد و البته بازيکنان با تجربه ي ميلان نيز اين تيم را ترک کرده اند. بنابراين روسونري فصل سختي پيش رو خواهد داشت. بااين حال ميلان در بازي هاي پيش فصل عملکرد قابل توجهي داشته است.
    ماسيميليانو آلگري،مربي روسونري به گاتزتادلوسپورت گفت: "من به ميلان آمدم و چند قهرمان بزرگ را پيدا کردم ، سپس باشگاه ، بازيکنان بزرگي را به خدمت گرفت و ما اسکودتو را فتح کرديم. در فصل دوم، تنها در دو ماه از سال خوب نبوديم و جام را از دست داديم.اکنون يک نسل قهرمان که همه چيز را براي ميلان برده بودند ،از تيم جدا شده اند.آن هايي که مي برند، هميشه درست مي گويند. اين بيهوده است که به عقب و گذشته نگاه کنيم.ما سبک بازي خود را تغيير مي دهيم و به جلو خواهيم رفت.اکنون مسئوليت سنگين تري بر دوش تيم و همه ي بازيکنان است تا جاي بازيکنان جدا شده را پر کنند. سيلوا؟ به نظر من درباره ي پيشنهادي صحبت مي کنيم که هيچ دليلي براي نپذيرفتن آن وجود ندارد. ما مجددا همه چيز را شروع مي کنيم تا در بهترين مسير قرار بگيريم."
    مربي باتجربه روسونري ادامه داد:"اجازه بدهيد تا 31 آگوست منتظر بمانيم و ببينيم چه اتفاقي رخ خواهد داد.همه ي تيم انگيزه ي بالايي دارند. بازيکناني با تکنيک بالا و پايبند به اصول در تيم داريم.آيا يوونتوس تنها تيم مدعي است ؟ فصل گذشته ما روي کاغذ قهرمان بوديم و شانس دوم نيز اينتر بود. به هر حال چه کسي از آينده خبر دارد؟!"

الگري درادامه صحبتهايش گفت:"نه هرگز به تسليم شدن فکر نکرده ام.چرا که يک راه را براي خود انتخاب کرده ام و از آن پيروي مي کنم و باشگاه نيز به من ايمان دارد.البته به اين نيز اطمينان دارم که تيم ما قدرتمند تر خواهد شد؛ چرا که بازيکنان جديدي به تيم اضافه خواهند شد. در حال حاضر تيم ما خوب کار مي کند. ما در بهترين شرايط تيمي خود نيستيم و البته اين مسئله در حال حاضر مهم نيست. من از بازيکنانم راضي هستم."

اين مربي باتجربه درمورد ديدارهاي دوستانه تيمش در اردوي پيش فصل گفت:" اولمپيا تيم تقريبا ضعيفي بود؛ اما ما به چلسي موقعيت چنداني نداديم.ايم تور تابستاني به خوبي براي ما تنظيم شده.ما طبق برنامه در ايتاليا و امريکا کار را پيش برديم.رئال اولين حريف جدي ما نيست؛ چرا که ما با قهرمان اروپا نيز بازي کرده ايم. رئال هم تيم قدرتمندي است و درکنار بارسلونا، بهترين تيم جهان هستند.اما اين به اين معني نيست که ما نمي توانيم برابر آن ها به خوبي بازي کنيم."

تيم آلگري با سيستم هاي مختلفي به ميدان رفته است که باعث شده تا ميلان بدون ايبراهيمويچ روان تر و غير قابل پيش بيني تر شود.

الگري دراين باره توضيح داد:"من چيزي در رابطه با بازيکن شماره 9کاذب نمي دانم. سيستم کنوني ما چندان تفاوتي با سيستمي که فصل گذشته و با سه مهاجم داشتيم ندارد. در حال حاضر مهاجمان ما در فضاي بيشتري حرکت مي کنند. اوربي در سمت چپ دفاعي بازي نخواهد کرد و در سمت چپ خط مياني به کار گرفته مي شود..حضور ايبرا در ترکيب تيم شما ، يک شانس براي سرمربي است. ايبرا و تياگو بازيکنان بزرگي هستند.اما همانطور که گفتم ما پيشرفت خواهيم کرد. ايبرا در شرايط سخت به تيم کمک زيادي مي کرد. ما روش هاي جديدي را امتحان خواهيم کرد.من با اين حال فکر مي کنم دو سال حضور من در ميلان مثبت بوده.البته به جز دو ماه از فصل گذشته.فصل قبل مصدومان بيشماري داشتيم و البته زمان بدي سيلوا را از دست داديم. اما اين به معني اين نيست که بايد اسکودتو را از دست مي داديم."

الگري درمورد رقابت تناتنگ براي فتح سري آ گفت:" من فکر مي کنم فصل آينده رقابت در سري آ جذاب تر است چرا که رم پيشرفت کرده و تيم ناپولي نيز نگران ليگ قهرمانان نيست و استراماچوني با اينتر عالي کار کرده است. هدف اول ما حضور در جمع سه تيم بالاي جدول است و صعود به مرحله ي دوم ليگ قهرمانان.اميدوارم که در ليگ قهرمانان بتوانيم به يک چهارم نيز صعود کنيم."

الگري روياهاي زيادي با روسونري دارد:"مي خواهيم تيم را دوباره بسازيم و بايد بر روي نقاط اصلي تمرکز کنيم. مي توانم اين وعده را به هواداران بدهم که ما پيشرفت خواهيم کرد و شما را راضي خواهيم کرد.اين آغاز يک رقابت جذاب خواهد بود. اين يک فصل مهم براي پاتو و بواتنگ است. آن ها بايد يک گام رو به جلو در کيفيت خود انجام دهند و مسئوليت پذيري بيشتر براي هردوي آن ها بهتر است."

سرمربي روسونري درمورد ستاره هايش گفت:" کاسانو ؟!اگر قرار باشد بازيکني را حذف کنم اين کار را به راحتي انجام مي دهم.روبينيو؟!او مي خواست در زدن ضربات آزاد با من رقابت کند و شکست خورد.استفان مي داند که بايد بيشتر بدود و البته او در حال تلاش براي رسيدن به اين مهم است. اين را نبايد فراموش کرد که زماني که اينتر قهرمان شد اتوئو نيز در خط دفاعي هم همکاري مي کرد. براي پيروزي همه بايد بدوند و تلاش کنند. آمبروزيني ، بونرا و يپس، ليدر هاي تيم من هستند. اگر کاکا برگردد، از او در جلوي مدافعين استفاده خواهم کرد (مي خندد) .آمبروزيني گفته که او نمي تواند اين کار را انجام دهد؟! شايد دليلش اين است که او در حال حاضر تست مربي گري را پشت سر نگذاشته است."

واکنش الگري دربرابر انتقادات گتوسو به اين ترتيب بود:" اگر گتوسو آن حرف ها را زده حتما چنين احساسي داشته. در ميلان هيچ قانوني زير پا گذاشته نشد.در هر رختکني ممکن است اين مشکلات پيش بيايد اما اين به معني آن نيست که ما اسکودتو را به آن دليل از دست داديم.دليلي براي سختگيري من وجود ندارد."

و در پاسخ به سوالي درمورد وجود اختلاف ميان او و سيدوف و زلاتان گفت:"با سيدورف و ايبراهيمويچ مشکل داشتم؟! هرگز!! من با سيدورف دوستانه صحبت مي کردم و با ايبرا هم رسمي صحبت مي کردم.ايبرا گفته است PSG بهتر از ميلان است؟!اين خاصيت ايبراست. او هميشه فکر مي کند بهترين است."

ميلان روز پنجشبه ساعت 5:30 دقيقه ي بامداد به مصاف رئال مادريد خواهد رفت.

ورزش3

4. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

باید به این تیم زمان داده شود

مصاحبه ی کوتاه بونرا در رابطه با میلان

بسیاری از هواداران میلان پس از آنچه که در روز های ابتدایی فصل نقل و انتقالات رخ داد چندان راضی به نظر نمی رسند.همچنین این مسئله که میلان به فکر حفظ حتی یک دلار نیز هست و اینکه نمی تواند همچون تیم هایی مانند منچستر سیتی و PSG هزینه کند آن ها را نگران کرده است.

میلان 13 بازیکن خود را از دست داده است و به نظر می رسد هنوز نتوانسته است گزینه های مورد نظر خود را بیابد با این حال بونرا از هواداران می خواهد که صبور باشند.

" حمایت هواداران از ما همیشه لازم بوده است . این برای ما مهم است که بدانیم هواداران پشت ما هستند. این تیم یک گروه جدید از بازیکنان است و البته برای هماهنگ شدن نیاز به زمان دارد."

" با این حال ما لباس یک تیم پرافتخار را به تن کرده ایم و برای پیروزی آن باید تمام تلاش خود را انجام دهیم. استفان الشراوی؟! او یک موقعیت فوق العاده را در اختیار دارد و البته به خوبی تمرین می کند.

در بازی های اخیر او بسیار خوب برای تیم کار کرده است.این مسئله که او بتواند نسبت به فصل گذشته گل های بیشتری را به ثمر برساند بدون شک همه ی ما را خوشحال می کند. او یک جوان با هوش است و می داند که چگونه جنبه های مختلف بازیش را با هم هماهنگ کند."

بونرا یکی از کاپیتان های میلان در بازی های پیش فصل بوده است که این مسئله باعث رضایت وی شده است. میلان بامداد روز پنجشنبه به مصاف رئال مادرید خواهد رفت.

6. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پنج شنبه ساعت 4:30 بامداد به وقت ایران بازی دوستانه بین دو تیم میلان و رئال مادرید برگزار میشه

ترکیب احتمالی دو تیم :

ترکیب احتمالی میلان: آبیاتی، آنتونینی، بونه‎را، آچربی، آباته، فلامینی، آمبروزینی، نوچرینو، بواتنگ، کاسانو، روبینیو

ترکیب احتمالی رئال‌مادرید: کاسیاس، آربلوا، آلبیول، راموس، کوئنترائو، گرانرو، آلونسو، رونالدو، اوزیل، خسه، بنزما

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

ویارئال تایید کرد: کریستین زاپاتا به میلان پیوست

بنا بر گزارشات رسیده از ایتالیا، کریستین زاپاتا به زودی به عنوان بازیکن میلان معرفی خواهد شد. باشگاه ویارئال نیز دقایقی پیش خبر مربوط به پیوستن این مدافع سیه‌چرده به میلان را تایید کرد.

به طرز ناگهانی یک انتقال شکفت‌انگیز برای میلان در حال وقوع است، و مطابق گزارشات تایید شده از سوی گاتزتا دلو اسپورت، کوریره دلو اسپورت، اسکای ایتالیا، توتومرکاتووب، و در نهایت وبسایت رسمی باشگاه ویارئال کریستین زاپاتا، مدافع میانی باشگاه ویارئال اسپانیا، تا ساعات آینده به عنوان بازیکن میلان معرفی خواهد شد.

بعد از سقوط ویارئال به دسته پایین‌تر در اسپانیا، احتمال بازگشت زاپاتا در تابستان امسال از سوی رسانه‌های ایتالیایی مطرح شد، و میلان که با فروش تیاگو سیلوا به دنبال یک مدافع میانی بوده، به سراغ این مدافع موفق رفته، و سرانجام به نظر می‌رسد که او را به خدمت گرفته است.

مطابق گزارش اسکای ایتالیا، توافقی بین میلان و ویارئال صورت گرفته که طی آن مدافع 25 ساله ویارئال طی قراردادی قرضی به میلان منتقل خواهد شد. قرارداد وی همچنین در پایان فصل با میلان دائمی خواهد شد.

همچنین اسکای گزارش داد که زاپاتا در حال حاضر در میلان حضور دارد و در حال طی کردن آزمایشات پزشکی برای پیوستن به میلان است.

خوزه مانوئل لانزا، مدیر ورزشی ویارئال، در این زمینه اعلام کرد: هر زمان که این انتقال به طور کامل صورت گیرد، ما آن را به طور رسمی اعلام خواهیم کرد.

به دنبال این اظهار نظر مدیر ورزشی باشگاه ویارئال، وب سایت رسمی این باشگاه نیز بیانه زیر را صادر کرد: میلان و ویارئال توافقی بر سر انتقال کریستین زاپاتا به باشگاه ایتالیایی را حاصل کرده اند.

زاپاتا 25 ساله پیش از سابقه حضور 6 ساله در ادنیزه و سری‌آ را داشته است، او در زمان حضور خود در ادنیزه یکی از بهترین بازیکنان این تیم محسوب می‌شده است، و بسیاری از باشگاه‌های اروپایی به دنبال سقوط ویارئال به دنبال جذب وی بوده اند.

باشگاه میلان نیز دقایقی پیش به طور رسمی پیوستن زاپاتا به میلان را تایید کرد.

من رابین را درک می‌کنم

فلامینی هم‌تیمی سابق خود را تشویق به انتخاب بهترین گزینه کرده است.

با توجه به شایعات گذشته پیرامون رابین فن‌پرسی، وی خواستار جدایی از آرسنال بود که این روز‌ها تمایل به باقی‌‌ماندن در آرسنال را از خود نشان داده است.

متیو فلامینی خود طی قانون بوسمن در سال ۲۰۰۸ از آرسنال به میلان پیوست. او امسال با میلان قرارداد خود را به مدت یک‌ساله دیگر تمدید کرد.

او در گفتگو با goal.com به خبرنگار گفت: میلان یکی‌ از بزرگترین باشگاه‌ها در جهان است که همهٔ افتخارات ممکن را کسب کرده است، و همیشه برای بهترین‌ها رقابت خواهد کرد.

امسال سال مهمی‌ برای میلان خواهد بود همهٔ تیم درصدد ثابت کردن کیفیت خود هستند، و می‌خواهند نشان دهند که میلان در بالاترین سطح قرار دارد.

اگر شما برای میلان بازی کنید خواستار برنده شدن همه جام‌ها هستید، با وجود اینکه یوونتوس فصل گذشته را بدون شکست به پایان رساند و قهرمان شد، ما این قهرمانی را باز پس خواهیم گرفت.

همه چیز ممکن می‌باشد، که با یک نگاه به چلسی می‌توان فهمید آنها قهرمان اروپا شدند اما در حالی‌‌که در لیگ خود حتی بین سه تیم اول نیز قرار نگرفتند.

ماسیلیمیانو آلگری اعتماد به نفس بالایی‌ دارد تا بتواند به میلان برای به دست آوردن همه جام‌ها کمک کند ، البته این‌را نیز باید متذکر شوم که میلان ۲ قهرمان را از دست داد، اما من مطمئن هستم که ما به اندازهٔ کافی‌ کیفیت لازم برای برنده شدن هر جامی را داریم.

میلان یک تیم بزرگ با بازیکنان بزرگ می‌باشد که برای تیم هر کاری می‌‌کنند.

10. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب بالاخره بازی میلان و رئال رو کامل دانلود کردم و دیدم .
    نیمه اول بازی به مراتب بهتری رو به نمایش گذاشتیم و همونطور هم که میدونید با نتیجه یک بر یک مساوی به پایان رسید .
    ولی نیمه دوم و تغییرات بیش از حدی که در تیم صورت گرفت که فکر کنم حدود 8 تغییر بود باعث شد که تیم ریتم اصلی خودش رو از دست بده . از همه مهمتر ضعف بازیکنانی مثل یپس - آملیا که مقصر اصلی روی گل های نیمه دوم بازی بودن کاملا مشهود بود.
    یپس که معمولا جا میموند و آملیا هم همچنان کند عمل میکنه و کلا با آبیاتی که دروازه بان اول میلانه قابل قیاس نیست . باید دید گابریل جوان و 19 ساله میتونه خودش رو بالاتر از آملیا قرار بده و دورازه بان دوم بشه یا نه ؟!
    توی بازی های المپیک خوب نشون داده .

مصباح هم توی این بازی باز هم از اون سوتی های وحشتناک خودش به نمایش گذاشت . نکته دیگه عدم وجود مهاجم نوک در ترکیب تیم بود که باعث میشد حملات میلان اکثرا بی نتیجه بمونه . کاسانو و روبینیو هر دو مهاجم کاذب هستن و بیشتر متمایل به کناره ها بازی میکردن و همین باعث شد توپ های آخر بی نتیجه باشه.
    پاتو که توی المپیکه و میلان هم به دنبال یک مهاجم نوک دیگه هم هست تا این خلاء رو پر کنه . به هر حال این شکست در بازی دوستانه مثابل رئال لازم بود تا تیم نقاط ضعفش رو بیشتر و بهتر بشناسه و اونا رو برطرف کنه.
    الگری هم باید بدونه رئال تیمی نیست که با بازیکنان ذخیره و تیم دوم جلوی اون بازی کنی . نتیجه اش میشه همین که در نیمه دوم 4 گل بخوری. البته از بازی خوب بازیکنان رئال بخصوص رونالدو نباید چشم پوشی کرد.

فعلا باید دید وضعیت انتقال کاکا چی میشه و همچنین خرید یک مهاجم . به نظرم به یک هافبک دفاعی نیاز داریم .
    Last edited by B3HZ@D; 10-08-2012 at 12:45.

12. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

رضایت کاکا جلب شد، رئال مردد است

گزارشات حاکی از آن است که ریکاردو کاکا برای انتقال خود به میلان حاضر شده دستمزد دریافتی خود را تا میزان قابل توجهی کاهش دهد، اما از سوی دیگر، رئال‌مادرید هنوز بر سر مبلغ این انتقال راضی نشده است.

فلورنتینو پرز پیش از این اعلام کرده بود که آنها حاضر نیستند به پیشنهاد میلان مبنی بر حضور قرضی کاکا در باشگاه ایتالیایی تن در دهند، و تنها در صورتی با این انتقال موافقت خواهند کرد که میلان به طور دائم مالکیت کاکا را خریداری کند.

این اظهار نظرات باعث شده تا گالیانی در آخرین مصاحبه خود در در رابطه اعلام کند که انتقال کاکا به میلان تقریبا غیر ممکن خواهد بود. اما گاتزتا دلو اسپورت در آخرین گزارشات خود مربوط به شایعات پیرامون این انتقال عنوان کرده که ستاره برزیلی مادریدی ها حاضر به کاهش دستمزد خود شده است.

علی رغم تمایل کاکا برای بازگشت به میلان، هنوز میلان موفق نشده که رضایت سران مادرید را برای باز پس دادن پسر طلایی میلان به سن سیرو جلب کند.

14. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گالیانی و آلگری؛ سوء‌تفاهمات برطرف شد

آدریانو گالیانی بعد از اظهار ناراحتی و خشم از نتیجه بدست آمده برای میلان در دیدار دوستانه مقابل رئال‌مادرید، اکنون با تماسی تلفنی که با آلگری داشته، سوء‌تفاهمات را برطرف کرده، و به نظر نمی‌رسد مشکلی بین نائب‌رئیس باشگاه و سرمربی تیم وجود داشته باشد.

میلان در دیدار پایان از تور امریکایی 2012 خود در نیویورک مقابل رئال‌مادرید، قهرمان لالیگا، شکست سنگینی را متحمل شد، و همین مساله باعث ناراحتی و خشم آدریانو گالیانی از وضعیت هدایت آلگری در آن دیدار شده بود.

اما در عین حال، نشریه گاتزتا دلو اسپورت عنوان می‌کند که نائب‌رئیس باشگاه میلان طی تماسی تلفنی تمامی سوء‌تفاهمات به وجود آمده در این زمینه را برطرف کرده است.

روز گذشته، 11 آگست، سال‌روز تولد ماسیمیلیانو آلگری بوده، و در حالی‌که گالیانی کماکان در نیویورک حضور دارد، طی تماسی تلفنی با آلگری، علاوه بر تبریک سال‌روز میلاد وی، سعی در آرام کردن جو حاکم بر میلان داشته است.

علی‌رغم این که این مساله به طور موقت برطرف شده، به نظر می‌رسد عمل‌کرد آلگری در فصل پیش‌رو به شدت از سوی سران میلان تحت نظارت است، و در صورت عدم کسب نتایج دلخواه در هفته‌های ابتدایی فصل پیش‌رو، ممکن است حتی مشکلاتی برای وی ایجاد شود.

چرا که پیش از این نیز آلبرتو زاکه‌رونی سابقه چنین وضعیتی را در میلان داشته است. زاکه‌رونی 12 سال پیش و در اولین فصل حضور خود در میلان موفق به کسب اسکودتو شد، اما بعد از شکست 5-1 مقابل رئال‌مادرید، از سوی سران میلان تهدید به اخراج شده بود.

گاتزتا دلو اسپورت همچنین عنوان می‌کند که در حال حاضر جو آرامی بر باشگاه میلان حاکم است، و تمرکز میلان بر روی جذب مهره‌های مورد نیاز خود پیش از شروع رقابت های فصل جدید خواهد بود.

16. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان درخواست خود برای جذب روسی را به ویارئال داده است

بر اساس آخرین گزارشات منتشره در ایتالیا میلان در نظر دارد تا به منظور تقویت خط حمله خود جوزپه روسی ایتالیایی را بخدمت بگیرد.

طی روزهای گذشته میلان همواره با نام هایی چون ماتری و مارکو بوریلیو در ارتباط بوده است پس از آنکه به دلیل انتقال زاپا و تمام شدن سهمیه بازیکن غیر اروپایی میلان نمی تواند این فصل توز و ژکو را بخدمت بگیرد.

پس از فروش زلاتان ایبراهیموویچ به مالتی میلیارد قطری باشگاه پاری سن ژرمن میلان به دنبال آن است تا جایگزینی برای وی بیابد و حال محتمل ترین گزینه روسی ایتالیایی است.

به گزارش اسکای ایتالیا میلان از باشگاه ویارئال اسپانیا که به سری بی رقابت های اسپانیا سقوط کرده است درخواست احتمال انتقال روسی را داده و در همین حال اسکای در گزارش خود اعلام کرد که انتقال این جوان 25 ساله ایتالیایی در حال حاضر تنها در حد یک ایده و نظر میباشد اما میتواند طی روزهای آینده پیشرفت جدی به خود بگیرد.

قیمیت این مهاجم ایتالیایی حدود 10 ملیون یورو برآورد شده است و این در حالیست که این بازیکن به دلیل مصدومیت تنها در ماه ژانویه یا فوریه میتواند به میادین بازگردد.با تمام این تفاسیر او بازیکن با استعدادیست که این موضوع چیزی از ارزش های او کم نخواهد کرد.

ادریانو گالیانی روز دوشنبه از نیویورک آمریکا به ایتالیا بازخواهد گشت

18. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مذاکرات نهایی میلان و کاسانو

آنتونیو کاسانو تا آخر هفته مذاکرات نهایی خود را با سران میلان خواهد داشت که شاید منجر به خروج او از سن سیرو شود.طبق گزارش کویره دلو اسپورت، شماره 10 تیم ملی ایتالیا نگران است که در برنامه های تاکتیکی آلگری جایی نداشته باشد .

در شرایطی که باشگاه بعد از فروش ایبرا به پاریس‌سن‌ژرمن خجالت زده از هوادران خود است ، آلگری امیدوار به درخشش الشاروی و بازگشت پاتو است.

کاسانو تضمینی برای حضور در ترکیب تیم در فصل 2012-13 می خواهد، اگر او از پاسخ میلان خوشحال و راضی نشود، ممکن است تقاضای انتقال خود به باشگاهی دیگر را داشته باشد.

کاسانو ابراز تمایل برای بازگشت دوباره به سمپدوریا کرده است،اگرچه لیست نقل و انتقالات جدید میلان نیز نشان داد که او در این لیست جایی ندارد.

20. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •