منم مشکل شما رو دارم فکر کنم امکان کپی روی فلش نباشه !
دوستان کسی اطلاع داره ؟
منم مشکل شما رو دارم فکر کنم امکان کپی روی فلش نباشه !
دوستان کسی اطلاع داره ؟
خوب فهمیدم.
برای دوستانی که فلش دارن می تونن اهنگ ها رو با Windows Media Player ریپ کنن و تو فلش کپی کنن بعد تو کنسول اجرا میشه بازی هم تست کردم مشکلی نداشت![]()
تو این روش بازی به هیچ عنوان از روی هارد اجرا نمیشه بلکه فقط دیسک بازی موقع بازی بیرون نمیاد بلکه بازی از روی درایو اجرا میشه من اینو امتحان کردم شما یه بازی معمولی رو هارد نصب کنید و اونو اجرا کنید و خوب به صدای درایو گوش کنید میبینید که کاملا بیصدا هست اگه دستتون رو هم دستگاه بگیرید میبینید که دستگاه هیچ لرزشی نداره حالا یه دیسک 97% رو رو هارد نصب کنید و با آهنگ وارد بازی بشید تو این لحظه به صدای درایو گوش بدین میشنوید که دیسک تو درایو میچرخه اگه دستتون رو یه دستگاه بگیرین لرزش رو حس میکنین که ناشی از کار کردن درایوه بعد از 5 دقیقه دیسک بازیرو اگه در بیارید میبینید کاملا گرم شده این روش فقط باعث میشه دستگاه موقع اجرای بازی اونو از درایو بیرون نده نه اینکه بازیاز روی هارد اجرا بشه من توصیه میکنم این روشو به کار نبرید چون باعث ضعیف شدن لنز دستگاه میشه
دوستان سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدید. فریمور ایکس باکسم lt3 هستش با آپدیتی که از live دانلود کردم . دیروز یهویی زد به سرم fallout new vegas رو بعد از 1 سال بازی کنم . اما ارور clean the disc میده در حالی که دیسک تمیزو بدون خشه. از طرفی وقتی میخوام بازی رو نصب کنم تا 27 % بیشتر نمی ره و دوباره همون ارور رو میده . یعنی باید نسخه برنر مکس بگیرم؟ در حالی که میدونم چنین نسخه ای نیست. ممکنه دیسک طی این مدت خراب شده باشه؟
یا به خاطر خراب شدن دیسک این اتفاق افتاده یا ضعیف شدن لنز درایو !
سلام
با clone cd موقع مرحله آخر دو گزینه میاد try to overburn و until the end
کدومشو بزنم؟
خیلی ممنون بابت این آموزش
اما اینکه انقدر خودتون رو واسه ریپ کردن خسته کنید هم آنچنان لازم نیستا
میشه توی فلشتون هم آهنگ بریزید وصل کنید به Xbox و بذارید پخش شه
همین
سلام من تازه xbox خريدم. وقتي بازي رو اينستال ميكنم بعد موقع اجرا كه آهنگ و پلي كردم بايد ديسك تو دستگاه باشه كه بازي اجرا بشه؟ اگه جواب اره هست! يه سوال ديگه اين كه از كجا بفهمم كه بازي از روي هارد اجرا شده؟
Last edited by mojtaba_tanha; 10-11-2012 at 09:06.
جواب سوال اول : آره
جواب سوال دوم : وقتی از توی لایبرری بازی رو لانچ کنی ، اگه بازی رو نصب کرده باشی بازی از رو هارد اجرا میشه/
تشكر از پاسخت ولي ببخششيد لايبرري كجا هست. باز اگه منظور از لايبرري همون منوي اول xbox هست كه گيم و از اونجا اينستال ميكنيه !كه اونو بدون پخش آهنگم وقتي ديسك و ميزاري كه لانچ ميشه! منظورم و گرفتي!!؟
Last edited by mojtaba_tanha; 10-11-2012 at 10:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)