آپدیت 2 بتاش اومده.
رسمیش هم به زودی می یاد. آپدیت 3 هم هفته ی بعدش می یاد.
دوستان امیدوار باشن.![]()
آپدیت 2 بتاش اومده.
رسمیش هم به زودی می یاد. آپدیت 3 هم هفته ی بعدش می یاد.
دوستان امیدوار باشن.![]()
من بیشتر از اینکه منتظر آپدیت ها باشم منتظر نسخه دارینوس هستم
کلا سری توتال وار رو با دارینوس می ترکونم
دوستان اگه امکان داره چند تا عکس از کپشنشون بگیرن
سوالی هم داشتید مطرح کنید تا اونجا که امکان داشته باشه و بلد باشم پاسخ میدم
یه سوال
این اپدیت ها همشون با حجم کم میان؟ یا مثل شوگان اپدیت چند گیگی میدن؟
روی سیو ها که تاثیری نداره؟![]()
دوستان کسی اینجا اینو بازی کرده می خواستم ببینم چطور این نوار سبز زیر نیروها( منظورم سلامتیشونه) رو ببرم بالا اول پر بعد کم میشه و با اینکه مثلا 10 تا نیرو داری اما دشمن با 3 تا شکست ــت میده (نیروها هم شبیه هم هستند)
Last edited by h_loyali; 15-09-2013 at 00:00.
سلامتی نیروهات که وقتی تو منطقه تحت کنترل تو باشه زیاد میشه. و در مورد سوال دوم اول اینکه شاید به خاطر اینکه سلامتی نیروهات پایینه در غیر اینصورت بهتر بهجای استفده از Autoresolve assault از fight the battle استفده کنی.
منم یه سوالی داشتم از دوستان . تو حالت deplomacy فرق بین your offer با your demoand چیه ؟
your offer یعنی یه پیشنهاد به حریفت بدی و you demand یعنی یه چیزی رو از در مقابل پیشنهادت از حریفت درخواست کنی!
your offer : پیشنهاد your demand : درخواست
Last edited by kiar; 15-09-2013 at 15:33.
با این وضع فریم دهی، من که خود ایتالیا و این دو تا جزیره کنارش رو فقط گرفتم!دوستان اگه امکان داره چند تا عکس از کپشنشون بگیرن
سوالی هم داشتید مطرح کنید تا اونجا که امکان داشته باشه و بلد باشم پاسخ میدم
یه سوال
این اپدیت ها همشون با حجم کم میان؟ یا مثل شوگان اپدیت چند گیگی میدن؟
روی سیو ها که تاثیری نداره؟
حجم آپدیت ها هم والا نمی دونم. تا حالا که خیلی کم بوده.
در مورد سیو هام بگم که نمی دونم نسخه رسمیش قراره چجوری باشه، ولی بتا هاش با سیو ها مشکل داشت و برای درست شدن مشکلات باید از اول شروع می کردی.
دتوا سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
1- من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم ولی بازی یه مشکلی داره. اینکه تو بخش راهنمای بازی فیلم ها پلی نمیشن و عکسهای هم نشون داده نمیشن وقتی ویدیو رو پلی میکنم هیچ اتفاقی نمی افته و عکسها هم فقط کادرشون نشون داده میشه! تو این نسخه بخش راهنمای بازی حذف شده؟
2- military alliance و Defence alliance تو عمل چه فرقی باهم دارن؟
اینجوری که من فهمیدم و مطمعن نیستم اینه که military alliance یه اتحادی تشکیل میدی که در صورت جنگ با یه کشور دیگه اونا بهت کمک میکنن یا تو به اونا . ولی در حالت Defence alliance یه اتحادی که اگر دشمنی به یکی از ایالات تو یا کشور اتحادت حمله کرد تو یا اون کشور باید ازش دفاع کنین.یا ه همچین چیزی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)