دوستان این رتبه در منطقه ای که تو یادگار ماندگار هست جریانش چیه ؟
همون رتبه در سهمیه هست ؟
دوستان این رتبه در منطقه ای که تو یادگار ماندگار هست جریانش چیه ؟
همون رتبه در سهمیه هست ؟
دوستان 500 منطقه 2 پزشکی تهران قبول میشه؟ نیمسال اول دوم و یا هر دانشگاهی در تهران
دوستان رتبه در سهمیه مهمه یا منطقه2؟
قبلا فقط یه رتبه در سهمیه ی منطقه 2 بود! الان دوستم که کنکور داده میگه یه رتبه در منطقه 2 هست که شده 7000 یه رتبه در سهمیه هست که شده 11000 رتبه کشورش هم 27000 شده..
اینا هم درصداشه:
ادبیات 20
عربی27
دینی 35
زبان 75
ریاضی 25
فیزیک 36
شیمی 28
با این رتبه مکانیک و عمران چه شهرهایی شانس داره؟
خودش بومی اهوازه
سمنان - شاهرود - اراک - قم : 70 درصد
بیرجند - بابل - مازنداران - گلستان - تفرش - ارومیه : 90 درصد
همگی روزانه
ترتیبش خوبه حتی به نظر من می تونی شهید بهشتی رو بالاتر از علم و صنعت بزنی، 100 درصد تا قبل از عباسپور قبول می شی ولی مواظب باش که فقط همینا تعداد کم رو تو انتخاب رشته نزنی، باید رشته های دیگه رو هم بزنی چون ممکنه هر اتفاقی بیفتهممنون ...
در درجه اول تفاوت بین سخت و نرم رو در نظر نگیر.هر دانشگاهی که دوس داری رو نرم و سختش رو پشت هم بزن(انقدری با هم فرقی ندارن ..بیای تو بعدا میشه به تغییر گرایش فکر کرد)
با توجه به این که علم و صنعت امسال تفکیک جنسیتی رو برداشته فکر کنم شانس بیشتری داشته باشی.
در مورد 5و6 هم منم باهات موافقم بهشتی تا حدودی بهتره
ایشالا هرجایی که دوست داری قبول شی دوست عزیز
ویرایش: من پارسال رفتم بهشتی سر زدم و با بچه هاشون صحبت کردم.بین بهشتی و علم و صنعت این دو تا زمین تا آسون از لحاظ جو دانشگاهی با هم تفاوت دارن (بهشتی خیلی بهتره)
اما مشکلی که خیلی زیاد بچه های بهشتی بهم گفتن کمبود استاد بود ،علم و صنعت از این نظره به مراتب وضعیت بهتری داره.
راحته تغییر گرایش دادن و حتما این کار شدنیه ؟
من میرم یادگار ماندگار قلمچی رو نگاه میکنم با این رتبه به زور خواجه نصیر قبول میشم . میشه به اون اعتماد کرد ؟ واقعا تنم داره میلرزه من باید علم و صنعت قبول شم ولی مثل اینکه نمیشه
بله همونه
بعیده همچین چیزی، رتبه در سهمیه یعنی همون رتیه در منطقه
اونیکه یادگار ماندگاره میانه رتبه اس! یعنی بعد از اونم قبول شدن یه سری، واسه تغییر گرایش چون توی دفترچه الان جدا نوشته سخت و نرم رو، خیلی کار ساده ای نیست ولی به هر حال از تغییر رشته خیلی ساده تره چون دورن دانشکده ای به حساب میاد خیلی سختگیری نداره
ببخشید 2 تا شد ...
Last edited by morix_001; 01-08-2012 at 15:09.
حالا به نظر شما با این درصدا رتبه 7000 میشه یا 11000؟
و کجا شانس قبولی مکانیک و عمران هست؟
نمیدونم امسال درصدا چطوری بوده، برای همین هیچ نظری ندارم. ولی از روی کشوری احتمالن باید همون 11000 باشه، حالا شما دقیق بپرسی واسه دانشگاه بهتر میشه راهنمایی کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)