تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم قهرمان یورو 2012 خواهد شد ؟

راي دهنده
76. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اسپانیا

34 44.74%
  • ایتالیا

42 55.26%
صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 65

نام تاپيک: جام ملت های اروپا (یورو) ۲۰۱۲ | فینال

داره خودمونی میشه m3hrdad.x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

مرسی که عادلانه نظر میدید و ایتالیا رو نمیکوبید
    مبارک اسپانیا دوستان باشه
    امیدوارم پیرلو و بوفون تا 2014 بمونن
    عشق = ایتالیا

2. 6 کاربر از m3hrdad.x بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه moslem1391's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

طرفدار هیچ کدوم از این دو تا نبودم.اما اصلا از بازی راضی نیستم.به نظرم بازی فینال نباید همچین نتیجه ای داشته باشه.حالا اگه ایتالیا هم 2-3 تا گل میزد خوب بود.
    به هر حال به طرفداران اسپانیا تبریک میگم و به طرفداران ایتالیا هم که تا فینال اومدن با اینکه ایتالیا در بحران بود تبریک میگم

4. 2 کاربر از moslem1391 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ورزش۳: اسامي تيم منتخب به شرح زير است:
    *دروازه‌بان: ايکر کاسياس (اسپانيا)، جان لوئيجي بوفون (ايتاليا)، مانوئل نوير(آلمان)
    *خط دفاع: جرارد پيکه، يوردي آلبا، سرخيو راموس (اسپانيا)، فابيو کونترائو و په‌په (پرتغال)، فيليپ لام (آلمان)
    *هافبک‌ها: ژاوي هرناندز، آندرس اينيستا، سرخيو بوسکتس، ژابي آلونسو (اسپانيا) سامي خديرا، مسعود اوزيل (آلمان)، دانيله دروسي، آندرا پيرلو (ايتاليا)، استيون جرارد (انگليس)
    *مهاجمان: سسک فابرگاس، داويد سيلوا،(اسپانيا)، ماريو بالوتلي (ايتاليا)، کريس رونالدو (پرتغال) زلاتان ابراهيموويچ (سوئد)
    Last edited by Alinho; 03-07-2012 at 14:40.

6. 9 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

از بالوتلی خوشم نمیاد ولی ایـن رو که دیدم دلم سوخت واسش...

مليت من ايتاليايىه اما غنايى هستم، والدينم منو رها كردن اما توسط دو فرشته به فرزند خواندگى گرفته شدم. من هر روز از نژادپرستى رنج ميكشم. من اولين سياه پوستى هستم كه پيراهن تيم ملى ايتاليا رو پوشيده. من پرخاشگر نيستم بلكه تجربيات زندگيم باعث شده متفاوت از سايرين رفتار كنم، پس قبل از اينكه ازم انتقاد كنى سعى كن بيشتر راجع به من بدونى
    - ماریو بالوتلی

8. 16 کاربر از Masoud-Susa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

از بالوتلی خوشم نمیاد ولی ایـن رو که دیدم دلم سوخت واسش...

مليت من ايتاليايىه اما غنايى هستم، والدينم منو رها كردن اما توسط دو فرشته به فرزند خواندگى گرفته شدم. من هر روز از نژادپرستى رنج ميكشم. من اولين سياه پوستى هستم كه پيراهن تيم ملى ايتاليا رو پوشيده. من پرخاشگر نيستم بلكه تجربيات زندگيم باعث شده متفاوت از سايرين رفتار كنم، پس قبل از اينكه ازم انتقاد كنى سعى كن بيشتر راجع به من بدونى
    - ماریو بالوتلی
    بالوتلی آدم خوبیه ولی متاسفانه توی اروپا خیلی دارن سر به سرش میزارن اونم یکم زود جوش هست و گرنه این نژاد پرست ها و نازی ها یه روز ساکت باشن این بچه هم آرومه و کاری به کار کسی نداره
    توی تمرینات همین یورو با همه میخندید و شوخی میکرد و اصلا خودشو نمیگیره
    بعضی کارهاش فوق العاده هست..زمانی که توی تعطیلات ژانویه تمام بازیکنان سیتی رفته بودن خوش گذرونی این بابا به بچه یتیم های شهر منچستر کمک میکرد
    یا تو دوره ای که مد شده بازیکن ها با رفقای مونثشون میان ورزشگاه و بعد از گل زدن میپرن توی بغلشون این میره جای مادر خونده اش و ازش تشکر میکنه

بالوتلی بعد از گل به آلمان

این عکس رو میبینیم با این که ماریو پشتش به عکسه ولی یه جور احساس میکنم ماریو مثل یه بچه 6-7 ساله است که رفته توی آغوش مادرش

راستی:بعد از بازی یونایتد و اینتر در سن سیرو که 0-0 شد بالوتلی به رونالدو گفته بود پیراهنتو میخام ولی رونالدو با بی توجهی از کنارش گذشته بود...همون موقع بالوتلی گفته بود قسم میخورم کاری کنم که انقد بازیکن خوبی بشم که رونالدو روزی ارزوی داشتن پیراهن منو داشته باشه.
    Last edited by H A M A S; 03-07-2012 at 13:39.

10. 10 کاربر از H A M A S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

ورزش۳: شاگردان اولگ بلوخين، رقابتها را خيلي خوب و با يک برد مقابل سوئد، آن هم به لطف دو گل آندري شوچنکو شروع کردند ولي درنهايت بعد از باخت مقابل فرانسه و انگليس از گردونه رقابتها کنار رفتند. اکنون و با اتمام رقابتها آندري شوچنکو دراين باره به کيکر گفت: «يورو2012 موفقيت بزرگي براي اوکراين بود. اين اولين رقابت اروپايي ما بود. اوکراين به عنوان يک کشور موفق شد؛ حتي اگر چه نتوانستيم به مرحله يک چهارم نهايي صعود کنيم. ما به هر 48 ميليون نفر جمعيت کشورمان حسي را داديم که پيش از آن تجربه نکرده بودند. اين حس جديدي براي مردم کشورمان بود؛ فکر مي کنم که اين حس فوق العاده اي بود. لحظاتي تاريخي را سپري کرديم.» شوچنکو ادامه داد: «پيروزي مقابل سوئد براي ما خيلي مهمتر از يک برد در دنياي فوتبال بود. اين براي کشور ما معنا و مفهوم خاصي داشت. آن گلها، شايد مهمترين گلهاي تاريخ فوتبالي من نبودند ولي هيچ گلي به من اينقدر مزه نداده بود.» شوچنکو با اتمام کار اوکراين در رقابتهاي يورو2012 از فوتبال ملي خداحافظي کرد ولي هنوز راجع به آينده اش در فوتبال باشگاهي تصميمي نگرفته است.
    Last edited by Alinho; 03-07-2012 at 15:05.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تاپیک بهتری پیدا نکردم برای این پست

جام ملتها تموم شد و چیزی که مشخص بود نگاه اکثر این تیمها به جام جهانی 2014 بود

یه نگاه کلی به وضعیت احتمالی تیمهای درجه یک اروپا در آینده و جام 2014

اسپانیا

بازیکنایی که احتمال کمی داره در جام جهانی حاضر باشن یا به خاطر بالا رفتن سنشون آمادگی الان رو نداشته باشن

1-پویول
    که به احتمال زیاد دیگه در جام جهانی آینده حضور نخواهد داشت و ممکنه در فصل پیش رو هم در ترکیب بارسا فیکس بازی نکنه
    2-ویا
    ویا به خاطر سبک بازیش اگر هم بتونه در جام جهانی حاضر باشه ممکنه این آمادگی فعلی رو نداشته باشه به ویژه اینکه مشخص نیست بعد از پشت سر گذاشتن یه مصدومیت بد وضعیتش در فصل پیش رو چجوریه
    3-ژاوی
    خودش گفته میتونه در برزیل هم بازی کنه اما فکر میکنم نتونه خودش رو در سطح آمادگی فعلی نگه داره

قطعا میشه بازیکنایی رو حذف یا اضافه کرد مثلا شاید آلونسو
    اما چیزی که مشخصه اینه که اسپانیا اگر بازیکنانش دچار مصدومیت نشن تغییر چندانی در جام جهانی نمیکنه چون در همین جام هم پویول و ویا رو نداشت
    ولی همین موضوع میتونه برای اسپانیا گران تموم بشه
    حفظ کردن انگیزه در ساقهای بازیکنایی که چندین بار قهرمانی رو تجربه کردن واقعا سخته

ایتالیا

بازیکنایی که احتمال کمی داره در جام جهانی حاضر باشن یا به خاطر بالا رفتن سنشون آمادگی الان رو نداشته باشن

1- پیرلو
    مغز متفکر ایتالیا یا از نظر سنی توانایی شرکت در جام برزیل رو نداره یا آمادگی فعلی رو نخواهد داشت
    2- بوفون
    بدون شک قلب ایتالیاست که وضعیت اونم مثل پیرلو هست

به این جمع هم شاید بشه بازیکنایی رو اضافه کرد مثلا کاسانو
    ایتالیا در همین جام هم به شدت موفقیتش رو مدیون همین دو بازیکن بود و نبود این دو یا آماده نبودنشون قطعا به ایتالیا در آینده ضربه میزنه
    اما ایتالیا چند جوون خوب هم معرفی کرد که نشون دادن میتونن جای این دو نفر رو پر کنن
    مونتلیوو بالوتلی و... که میتونن تا جام جهانی با کسب تجربه بیشتر چهره متفاوتی نسبت به این جام از خودشون نشون بدن
    ایتالیا وضعیتش نسبت به اسپانیا کمی مبهم تره اما به نظر من اگر پراندلی رو حفظ کنن میشه آینده روشنی رو برای این تیم متصور بود

آلمان

شاید فقط بشه گفت لام و کلوزه ممکنه در برزیل حضور نداشته باشن که البته باز بعید میدونم لام با این آمادگی نتونه خودش رو به جام جهانی برسونه

در کل آلمان با جوانانی که داره مطمئنا کمترین تغییر و نگرانی رو از بابت از دست دادن بازیکنای اصلیش داره
    چیزی که آلمان در این جام از دست داد ممکنه باعث به دست آوردن خیلی چیزا در برزیل بشه
    چیزی که آلمان رو در این جام اذیت کرد و اونا نتونستن این موضوع رو کنترل کنن فشار و توقع بسیار بالا رفته از این تیم جوون بود
    اما آلمان حالا نه غروری داره نه ادعایی آلمان در این جام یک شکست خورده واقعی بود نه در خط حمله خیره کننده بود نه در دفاع مستحکم
    اما10
    این آلمان کم ادعا و تشنه که بدون غرور و واقع بین هم شده میتونه بسیار خطرناکتر از آلمان یورو 2012 و حتی جام جهانی 2010 باشه
    آلمانی که باتجربه تر هم شده و حالا از شکستهاش پل محکمتری ساخته میتونه مدعی درجه یک برزیل باشه

پرتغال

این تیم هم جزء تیمهاییه که ممکنه کمترین تغییر رو تا 2014 داشته باشه
    شاید آخرین فرصت رونالدو برای کسب افتخار ملی جام جهانی برزیل باشه و قطعا همین مسئله انگیزه برای مبارزه و حفظ آمادگی رو در این بازیکن بیشتر میکنه
    مهمترین تفاوت رونالدوی برزیل با رونالدو فعلی شاید این باشه که رونالدوی برزیل واقعا بتونه با تجربه بیشتر، کاپیتان بهتری برای تیمش باشه
    خط دفاعی پرتغال در این جام یکی از خطوط خوب بود په په در ساختار دفاعی این تیم شبیه رونالدو در ساختار هجومی عمل میکنه و واقعا خیلی خوب از پس هدایت تیمش در بخش دفاعی بر میاد
    فکر نمیکنم په په این آمادگی رو به این زودیها از دست بده و احتمالا باید منتظر بازیهای خوبش در برزیل هم باشیم

انگلیس

1- جان تری
    نیاز به توضیح نیست که تری داره سنش بالا میره و نشانه هایی از افت رو در فصل قبل هم نشون داد یا اگر هم بازی کنه قطعا آمادگی فعلی رو نخواهد داشت
    2-
    3-
    4-
    جرارد لمپارد اشلی کول

به راستی وضعیت انگلیس در جام جهانی چگونه خواهد بود؟ جوانان زیادی در راهند اما مشخص نیست که این بازیکنای جوون در سطح اول فوتبال دنیا باشن
    این تیم قطعا نیاز به پوست اندازی و تغییر تفکر داره
    تغییری که باید از تیمهای پایه این کشور شروع بشه تا لیگ برتر این کشور
    فوتبال زمان زیادیه که منتظر درخشش این تیمه شاید حتی تیمهای رقیب هم دلشون برای یک انگلیس قدرتمند تنگ شده باشه

فرانسه

اورا
    احتمالا سرنوشتی شبیه به پویول و تری داره و شاید نتونه آمادگی خودش رو تا 2014 حفظ کنه

شاید بشه از بازیکنای دیگه ای هم اسم برد اما فکر میکنم در کل فرانسه هم جزء تیمهایی باشه که در یورو تیمش رو جوون کرد و به نوعی از این یورو استارت زد
    و باید در برزیل منتظر یک فرانسه باتجربه تر باشیم

هلند

اشنایدر
    فن در فارت
    فن پرسی
    روبن
    فن بومل
    و...

آیا هلند به این اندازه بازیکن جوون داره؟
    من فکر میکنم داره اما چیزی که برای هلند مهمتر از بازیکنای آینده داره داشتن یه مربیه که شناخت درستی از ذات فوتبال هلند و توتال فوتبال داشته باشه
    که خوشبختانه هلند این مربها رو داره

جام جهانی برزیل قطعا ادامه سیستمهای این یورو به علاوه آرژانتین منظمتر و برزیل دگرگون شدس
    و البته من منتظر درخشش تیمهایی مثل ارگوئه کرواسی و روسیه هم هستم
    Last edited by گرافيكار; 03-07-2012 at 18:06.

13. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

محتوای مخفی: Just be calm ! 

از همه باحال تر عکس چهارم، ونگر هست که میگه با همه قرارداد ببند !
    Last edited by A.N.A.P; 03-07-2012 at 23:54.

15. 9 کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیک بهتری پیدا نکردم برای این پست

جام ملتها تموم شد و چیزی که مشخص بود نگاه اکثر این تیمها به جام جهانی 2014 بود

یه نگاه کلی به وضعیت احتمالی تیمهای درجه یک اروپا در آینده و جام 2014
    درسته
    کلا جام ملت های هر قاره ای می تونه پیش زمینه ای برای جام جهانی باشه که برای همه کشورها مهمترین جامه
    توی جام حهانی هم فکر نکنم زیاد جای جوون گرایی باشه یعنی اینجوری نیست که یه دفعه همه بازیکنای بالای 30 سال یه تیم کنار گذاشته بشن
    این پیش بینی ها هم خوب بود ولی من فکر نکنم بعضی از این بازیکنا کنار گذاشته بشن

در مورد ایتالیا راستش من فکر می کنم بوفون حتی تا یوروی بعدی هم می تونه باشه!
    تنها در صورتی اونو توی جام جهانی نمی بینیم که خودش بخواد از تیم ملی خداحافظی کنه وگرنه همچین دروازه بانی رو کلا ایتالیا تا سال ها شاید نتونه پیدا کنه و فعلا هم جایگزینی خاصی براش نیست...

در مورد هلند از این بازیکنا که اشاره شد به نظر می رسه فقط ون بومل دیگه نباشه و بازیکنای دیگه جورین که احتمال کنار گذاشتنشون کمه
    جوون های هلند حداقل توی این دو ساله که نمی تونن در حد بازیکنایی مثل اشنایدر یا ون پرسی بشن
    به نظر من هلند مشکلش توی خط هافبک و حمله نیست و مشکلش توی خط دفاعه...

در مورد انگلیس تری با اینکه توی این جام خیلی خوب بود و مخصوصا بازی با ایتالیا عالی بود ولی احتمالش هست جام جهانی نباشه
    توی دفاع وسط به نظر می رسه گری کیهیل جایگاهش یکمی مستحکمه و می تونه واقعا جایگزین خوبی برای تری باشه و باید دید زوج اون چه کسیه
    در مورد اشلی کول هم فکر نکنم جام جهانی نباشه چون توی این چند سال اخیر همیشه جزو بهترین دفاع چپ ها بوده و الان توی 31 سالگی هنوزم باعث اذیت سمت راست تیم های حریف میشه
    لمپارد و جرارد هم حداقل یه دونشون می تونن باشن و جام جهانی می تونه آخرین فرصت برای اونا باشه...

محتوای مخفی: Just be calm ! 

از همه باحال تر عکس چهارم، ونگر هست که میگه با همه قرارداد ببند !
    این آمار تورس و ماتا خیلی جالبه
    یه سوال که توی این جام برای من پیش اومد اینه که واقعا بازیکنی مثل ماتا که توی چند سال اخیر توی تیم هایی مثل والنسیا و چلسی در حد فوق ستاره ظاهر شده آیا اصلا یه تیم ملی به جز اسپانیا وجود داره که نتونه توی اون فیکس بازی کنه و تنها 5 دقیقه توی یه تورنمت بازی کنه؟!
    فکر کنم حتی اگه برزیلی یا آرژانتینی بود هم الان راحت توی تیم ملیش فیکس بازی می کرد!
    اون چیزی که مشخصه یه سری بازیکنا شانس ندارن وگرنه مثلا همین ماتا حتی از بازیکنی مثل سیلوا می تونه بهتر کار کنه...
    Last edited by vahidgame; 04-07-2012 at 14:56.

17. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درخواست کاسیاس از کمک داور: به احترام ایتالیا، بازی را تمام کنید

در وقتهای تلف شده دیدار دو تیم اسپانیا و ایتالیا بود که کاسیاس رو به کمک داور پشت سرش از او خواست تا به داور بگوید تا هرچه زودتر سوت پایان بازی را به صدا درآورد

سایت گل- یک ویدئو در شبکه های اجتماعی دست به دست می چرخد. دراین ویدئو دیده می شود که ایکر کاسیاس، دروازه بان باشخصیت تیم ملی اسپانیا، در وقت های تلف شده بازی فینال یورو2012 از کمک داوری که پشت دروازه اش مستقر است می خواهد تا هر چه زودتر و به احترام ایتالیا سوت پایان بازی را به صدا درآورند.

محتوای مخفی: ادامه 
    دردیدار فینال یورو2012 ایتالیا درحالی با نتیجه 0-4 مغلوب اسپانیا شد که در 33 دقیقه پایانی بازی و به دلیل مصدومیت تیاگو موتا و پرشدن تعویض هایش قبل از این مصدومیت، ده نفره کار را دنبال می کرد.

در دقایق پایانی بازی بود که کاسیاس از داور پشت دروازه اش خواست تا به داور بگوید تا هرچه زودتر بازی را به پایان برساند و به این کمک داور گفت:« به احترام حریف؛ به احترام ایتالیا.»

بعد از به اتمام رسیدن بازی و به صدا درآمدن سوت داور و درحالی که بازیکنان اسپانیا در حال شادی بودند ،کاسیاس به سمت تک تک بازیکنان تیم حریف که غمگین وناراحت بودند، رفت و با آنها دست داد.

کاسیاس با بسته نگه داشتن دروازه اش ، اکنون رکورد 509 دقیقه بدون دریافت گل را درکارنامه اش دارد و اولین بازیکنی است که رکورد 100 پیروزی ملی را در کارنامه اش دارد. او یکشنبه شب برای سومین بار در سه تورنمنت متوالی طعم قهرمانی با ماتادورها را چشید

By Ghazal Ziari

2012/7/3

پیرلو: فقط اسپانیا، سرتر از ایتالیا بود

ستاره 33 ساله آتزوری می داند که لاروخا یک گام بالاتر از تیمش است

سایت گل- آندره آ پیرلو ستاره خط میانی باشگاه یوونتوس و تیم ملی ایتالیا در صحبتهایی اعلام کرد که اسپانیا تنها تیمی است که ایتالیا نتوانست با آن برابری کند.

محتوای مخفی: ادامه 
    این درحالی است که ایتالیا در دیدار فینال یورو2012 با نتیجه 0-4 مغلوب اسپانیا شد. این درحالی است که مصاف دو تیم درمرحله گروهی یورو2012 با تساوی 1-1 به پایان رسیده بود.

پیرلو اکنون در صحبتهایی اعلام کرد که از عملکرد تیم ملی کشورش در تابستان امسال راضی است وبه این نکته اشاره کرد که تیمش فقط نتوانست به گرد پای اسپانیا برسد.

پیرلو به گاتزتادلوسپورت گفت:« شاید اسپانیا تنها تیمی بود که ما هنوز نتوانستیم از نظر گردش توپ با آنها برابری کنیم. تورنمنت بزرگی را تا بازی فینال شاهد بودیم ولی در فینال نتوانستیم درحدو اندازه استانداردها حاضر شویم. نقش من در تورنمنت؟ من نمی خواهم راجع به این صحبت کنم.وقتی شکست می خوری، یعنی تمام تیم شکست خورده. جای صحبت کردن در مورد این بازیکن و آن بازیکن نیست.»

جورجیو کیه لینی و تیاگو موتا هر دو در جریان بازی فینال مصدوم شدند و مصدومیت تیاگو موتا باعث شد تا ایتالیا نیمی از نیمه دوم بازی را ده نفره دنبال کند؛چرا که پراندلی قبل از آن هر سه تعویضش را انجام داده بود:« ما در بازی فینال خیلی بدشانس بودیم. کلی مصدومیت فیزیکی، فرصت های ازدست رفته و 30 دقیقه، 10 نفره بازی کردن. زمانی که در مدت زمانی کوتاه این همه بازی انجام می دهی، این مصدومیت ها عجیب نیستد؛ به ویژه درپایان فصلی طولانی.»

پیرلوی 33 ساله در بخش پایانی صحبتهایش ابراز امیدواری کرد که پراندلی مربی آتزوری بماند:« تنها کار عادلانه این است که او بماند. من واقعا خوشحالم که پراندلی با ما می ماند. عملکرد او فوق العاده است.»

By Ghazal Ziari

2012/7/4

19. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •