نیکبخت: سه سال تقاص، مگر قتل کردهام؟ / بعضی از بازیکنان لیگ انگشت کوچک من هم نمیشوند
سایت گل- علیرضا واحدینیکبخت، ستاره سابق پرسپولیس و استقلال همچنان از بازی کردن در لیگ برتر محروم است. او انتظار داشت که در رقابتهای این فصل بازی کند ولی جلوی بازی نیکبخت را گرفتهاند و او این روزها را به تلخی پشت سر میگذارد.
با این حال نیکبخت هیچوقت توسط رسانهها فراموش نمیشود و همیشه سوژه جالب توجهی به حساب میآید. او به خبرنگار سایت گل میگوید: «خیلی از روزنامهها و سایتها به من لطف دارند و عادل فردوسیپور هم به من لطف دارد. من آدمی نیستم که بخواهم از روی ضعیف بودن حرف بزنم و خوشحالم که برای خیلیها همچنان مهم هستم. البته به اندازه کافی دشمن هم دارم ولی از این که دشمن دارم خوشحالم چون این نشان میدهد مهم هستم ولی برای آنها هیچ ارزشی قائل نیستم.»
از نیکبخت در مورد دلایل بازی نکردنش سئوال میکنیم که او اینگونه جواب میدهم: «من واقعاً دیگر خسته شدم و نمیدانم باید چه کار کنم. در این فوتبال سه سال تقاص پس دادم و در لیگ برتر بازی نکردم، امسال هم میخواستم بازی کنم ولی جلوی بازیکردنم را گرفتند. باز هم میگویم که تاوانش را پس دادم و مگر قتل کردهام که باید این برخورد با من صورت بگیرد.»
نیکبخت در پاسخ به این سئوال که آیا در فدراسیون فوتبال پیگیر کارهایت نیستی، خاطرنشان میکند: «من خیلی از روزها به فدراسیون میروم و خودم هم دیگر نمیدانم چه مشکلی دارم. متأسفانه خیلیها پشت سر من پنهان شدهاند و اگر قرار به محرومیت و جریمه کردن بود من به تنهایی نباید تقاص پس میدادم. من مشکل این فوتبال نیستم و نمیدانم با بازی نکردن من چه چیزی درست میشود. در زندگی شخصی من یک اتفاق افتاد که تاوانش را پس دادم.»
ستاره سابق پرسپولیس و استقلال در قسمتی از حرفهایش خاطرنشان میکند: «متأسفانه کثیفیهای ورزشهای دیگر خیلی بیشتر از فوتبال است ولی هیچکس به آنها توجه ندارد. من مستحق این نبودم که به خاطر موضوعی که در زندگی شخصیام اتفاق افتاد سه سال از بازی کردن در لیگ برتر محروم شوم. ناراحتی من از این بود که بعضی از بازیکنان که در لیگ برتر بازی میکنند انگشت کوچک من هم نیستند. با این حال برای من برخورد خوب مردم بسیار مهم است و باید از آنها تشکر کنم. به هر حال این شرایطی است که با آن مواجه شدهام و فعلا نمیتوانم کار خاصی انجام دهم.»
تساوی فولادباسایپا /بازی با شهرداری اردبیل
سایت گل -تیم فولادخوزستان که اردوی تدارکاتی خود را در تهران پشت سرمی گذارد در اولین دیدار خود برابر تیم سایپا به تساوی دست یافت.این درحالی است که فولادی ها در هفته سوم لیگ تیم سایپا را با دوگل افشین و مهدی نوری شکست داده بودند.تک گل بازی دیروز رابرای فولادعباس پورخسروانی زد.گل سایپا را دقیقی به ثمر رساند. این اولین گل پورخسروانی برای فولادبعد از شروع لیگ است.
ابن قاسم ، سرپرست فولاد ضمن اعلام این خبر به خبرنگارسایت گل گفت که بازی تیمشان با نفت تهران که پیش از این اعلام شده بود برگزار نمی شود و قرار است برابر تیم دسته دومی شهرداری اردبیل صف آرایی کنند.
وی همچنین گفت : تمرینات فولاد در دو نوبت صبح و عصر در تهران ادامه دارد.
شنیده می شود فولادی ها بعد از بازگشت از تهران با تیم دسته اولی ملی حفاری خوزستان یک بازی تدارکاتی انجام دهند.
بهروان اعلام کرد: جلسه با کیروش برای برگزاری جام حذفی
غلامرضا بهروان در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس در مورد حضور دو هیئت از کنفدراسیون فوتبال آسیا در تهران عنوان کرد: گروه اول برای بررسی وضعیت امکانات از دو ورزشگاه دستگردی و اکباتان جهت برگزاری مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا صبح امروز وارد تهران شدند و ساعت 12 امروز جلسه ای با آنها داریم. گروه دوم افرادی هستند که برای بررسی وضعیت ایران در لیگ قهرمانان آسیا ساعت 16 وارد ایران می شوند. ساعت 19 امروز نیز با این گروه جلسه ای خواهیم داشت.
وی در خصوص اینکه آیا وضعیت 6 باشگاهی که قرار است از سوی نمایندگان AFC بازدید شوند مناسب است یا خیر گفت: این 6 باشگاه برای بررسی شرایط مشکلی ندارند اما زمین های بازی مسئله جداگانه ای است. با این حال فدراسیون برای برطرف کردن مشکلات تمام سعی خود را کرده است.
بهروان درباره برگزاری جام حذفی و تصمیم نهایی سازمان لیگ در این مورد، تصریح کرد: قبل از سفر تیم ملی به اردن جلسه ای با کیروش داشتیم. فعلا تیم ملی برنامه جدیدی پیش رو دارد. حضور در مسابقات غرب آسیا مطرح است که در آذر برگزار می شود. کیروش باید بازگردد و در مورد چگونگی حضور ایران در این مسابقات صحبت کنیم.
سرپرست سازمان لیگ در پاسخ به این سؤال که بازی معوقه استقلال و پیکان در هفته هفتم چه زمانی برگزار می شود، به فارس گفت: در حال تغییر در برنامه هستیم و می خواهیم بین هفته هشتم تا یازدهم این دیدار را برگزار کنیم اما از سویی نمی خواهیم طوری برنامه ریزی کنیم که باشگاه ها متضرر شوند. به طور قطع در برنامه های استقلال تغییراتی خواهیم داشت که به زودی اعلام می کنیم.
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910615000342