البته یکبار به دست اومد اما بالوتلی زد !
البته یکبار به دست اومد اما بالوتلی زد !
حرکت بدون توپ زمانی جواب میده که حریف شما یارگیری نفر به نفر رو انجام میده.خب شما میتونی بدون توپ بازیکنای حریف رو بکشونی این ور اون ور.اینجوری بازیکنی مثل پیرلو از فضای خالی بوجود اومده نهایت استفاده رو میبره!okاتفاقا همین مارکیزیو یکی از بهترین بازیکن های جام بوده تا این لحظه.
تیم هایی که با یک "رجیستا" در ترکیب بازی می کنن مثل ایتالیا، نیاز دارن یک یا دو هافبک دیگه به قولا Dirty work مرکز زمین رو انجام بده که این کار رو مارکیزیو تا حد Perfection داره انجام می ده... روی هر حرکت ایتالیا و هر پاس پیرلو یک نگاه به بازی بدون توپ مارکیزیو و موقعیت هافبک های دفاعی حریف بنداز، می بینی این بشر چه نابغه ایه! چطور بود که پیرلو 30-40 متر رو راحت می دوید و هر پاسی می داد بودن اینکه 3 نفر روش باشن در حالی که انگلیس شاید بهترین هافبک مارکر دنیا (اسکات پارکر) رو داره، نگاه به مارکیزیو کنید. در یووه خودش و ویدال این نقش رو داشتن و اینجا خودش و ده روسی/مونتولیوو.
شکوندن این بازی داینامیک مارکیزیو کلید آلمان برای متوقف کردن پیرلوست.
اما آلمانها نفر به نفر دفاع نمیکنن! اگه دقت کرده باشی منطقه ای دفاع میکنن.فاکتور حمایت و پرکردن جای همدیگر رو هم عالی انجام میدن.با این حساب عرصه برای پیرلو تنگ میشه.ولی مطمئنم بسته نمیشه پس باید مراقب بود.
فکر میکنم این جوری نشه!از اون سمت یواخیم لو بسیار باهوش تر از این حرف هاست که در همچین تله ای گرفتار بشه به خصوص وقتی انگلیس همینطوری شکست خورد.. من فکر می کنم لو در ساختار بازی آلمان یک تغییر می ده، کروس رو وارد بازی می کنه برای زوج شواینشتایگر در میانه زمین و خدیرا رو مسئول یارگیری نفر به نفر پیرلو می کنه و ترکیب رو به 1-2-3-4 تغییر می ده و اینطوری بازی داینامیک هافبک های ایتالیا باعث آزادی پیرلو نمیشه و پیرلو رو خنثی می کنه.
ترکیب همون1-3-2-4باقی میمونه.با این تفاصیل که نفرات برمیگرده به همون بازیهای گروهی!
شاید لوو تغییراتی رو توی وظایف بازیکنان کم وزیاد کنه.مثلا عدم نفوذمولر و پولدی ویا.... اما بعید بخواد همچین ریسک بزرگی رو انجام بده.که کروس رو کنار خدیرا یا شواینی بزاره یا بخواد نفر به نفر یارگیری کنه!!!
اینی که شما میگی درسته!نتنها آلمان توی جام جهانی اشتباه کرد بلکه فرانسه هم همون اشتباه رو به نوع تکرار کرد.(ترکیب مریخی بلان!)هر دوتا تیم میخواستن با دوندگی تکی تاکای اسپانیا رو مهار کنن که نتونستن.چون اینقدر سرگرم اینکار شدن که یادشون رفت که برای پیروزی باید گلی هم زد!!
هرچند شاهکار یوگی رو در صورت صعود هر دوتیم به فینال رو در اون بازی خواهیم دید.اما بی شک بازی آلمان-ایتالیا یه بازی فوق العاد پرچالش خواهد بود.
اولا که توجیح نبود
ثانیا کسی گل محمدی رو با پیرلو مقایسه نکرد ! فقط گفتم که همون حالت بازی با چین پیش میومد !
یعنی فرضا اگه اون توپ گل نمیشد همه کاسه و کوزه ها سر پیرلو میشکست که چرا چیپ زده !!!
پس حالا که گل شده دیگه بزرگنمایی بیش از اندازه (( از قبیل : تحقیر حریف - افزایش بار روانی بر انگلیس - روحیه دادن به تیم -خرید بلیط برگشت برای انگلیس - کاهش تورم- ... )) بی معنیه !
وگرنه مطمئنا تنها پیرلو چیپ بلد نیست و بسیاری از بازیکن های دیگه که چند برابر پیرلو در طول فصل پنالتی میزنن هم میتونن چیپ بزنن ولی عاقلانه ترین کار اینه که ریسک رو به حداقل رسوند![]()
پسر عمو 35 تا موقعیت گلزنی میدونی یعنی چی؟20 تاش داخل چارچوب بود!
بعد اونوقت اون ضربه رونی رو میگی؟ ای والله بابا...
راستی اون رفیق همسنگر دیگه ات کجاست...همونی که همش آواتار لگولاس میزاره..هنوز وقت نکردم بابت افتخار آفرینی دی متئو بهش تسلیت عرض کنم
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
جان لوئیجی بوفون......چقدر از روی تعصب داشت سرود ملی رو میخوند
![]()
بعد از بازي هاي اول دور گروهي يه پست دادم كه فرانسه تقريبا داره شبيه اسپانيا بازي ميكنه و سعي در حفظ توپ و پاس هاي متعدد عرضي داره
انگليس هم مثل گذشته ايتاليا ( البته هر از گاهي هم تو اين جام) به فكر دفاع و ضد حمله است
همون موقع گفتم كه اگه اين 2 تا تيم بخوان همينجوري بازي كنن به جايي نميرسن و اگه قرار باشه تيمي با اين سبك ها نتيجه بگيره خود اسپانيا و ايتاليا هستن چون خودشون پايه گذار اين سبك ها بودن و استادشن
تو اين 2 بازي مرحله 1/4 نهايي ديديم كه هم اسپانيا سرتر از فرانسه بود و هم ايتاليا سرتر از انگليس. هرچند ايتاليا اصلا به فكر دفاع و ضد حمله نبود تو اين بازي ولي خيلي خوب ميدونست جلوي اين سبك چجوري بازي كنه
به نظر من انتخاب تاكتيك اشتباه فرانسه و انگليس باعث حذفشون بود
------------------------------------------------------------------------
درباره مقايسه آلمان ايتاليا هم به نظر من ايتاليا از نظر دفاعي بهتره. مخصوصا دفاع آلمان جلوي يونان اصلا خوب نبود و كلا 3-4 بار توپ اومد رو دروازشون و 2 تا گل خوردن! البته در خوب بودن دفاع آلمان هم شكي نيست
ولي به جاش از نظر گلزني وضع آلمان ها بهتره و موقعيت شناس تر از ايتاليايي ها هستن واين خيلي ميتونه تاثير گذار باشه
خط هافبكشون هم تقريبا در يه حده با اين تفاوت كه آلمان ها بيشتر جنگنده و فيزيكي هستن و ايتاليايي ها تكنيكي تر و خلاق تر
البته بستگي داره ايتاليا مثل مرحله گروهي بازي كنه يا مثل بازي جلوي انگليس
در كل و با توجه به استراخت و خستگي تيم ها كفه ترازو به سمت آلمان سنگيني ميكنه
هرچند ايتاليايي ها هم نشون دادن وقتي روشون كمتر حساب ميكنن بهتر نتيجه ميگيرن!
-----------------------------------------------------
دو افسانه.. دو لحظه ی تاریخی.. دو بزرگ مرد ایتالیایی..
Andrea Pirlo - England vs Italy - Euro 2012
Francesco Totti - Holland vs Italy - Euro 2000
..Two Legend
Last edited by MCSE MAN; 25-06-2012 at 13:12.
چرا وقتی ضعف خط دفاعی رو میکشیم وسط شما قدرت خط حمله تون رو، رو میکنید؟
بعدش هم شوت ازفاصله 25متری که ولش کنی به داخل گل هم نمیرسه شد موقعیت؟
هم سنگرم گیر امتحاناته.
درمورد دی متئو و چلسی بحث زیاد شده اما تسلیتت به جا نیست به اعتقادم بایرن به خوش اقبالی چلسی باخت تا به تفکرات دی متئو.
منم خیلی احتمال کمی میدم که لو بخواد سیستم رو عوض کنه ...از اون سمت یواخیم لو بسیار باهوش تر از این حرف هاست که در همچین تله ای گرفتار بشه به خصوص وقتی انگلیس همینطوری شکست خورد.. من فکر می کنم لو در ساختار بازی آلمان یک تغییر می ده، کروس رو وارد بازی می کنه برای زوج شواینشتایگر در میانه زمین و خدیرا رو مسئول یارگیری نفر به نفر پیرلو می کنه و ترکیب رو به 1-2-3-4 تغییر می ده و اینطوری بازی داینامیک هافبک های ایتالیا باعث آزادی پیرلو نمیشه و پیرلو رو خنثی می کنه.
خیلی احتمال میدم که دوباره گومز برگرده نوک حمله و همچنین رویس تو ترکیب اصلی باشه ..
آلمان اگه می خواد برنده بشه باید ضربات آخر رو بهتر بزنن و با دقت تر باشن .. به نظر من یارگیری خدیرا با پیرلو دردی رو دوا نمیکنه جز اینکه خودمون یک یار کلیدی رو الکی معطل کردیم.
این اشتباهه که فک کنیم اگه پیرلو رو مهار کنیم اونوقت ایتالیا رو مهار کردیم.
همون بازی همیشگی با یکم احتیاط بیشتر کافیه و احتیاج به تاکتیک خاصی نیست ... فقط یوگی می تونه دوباره تو 11 نفر اصلی تیم مقابل رو شگفت زده کنه
تیم آلمان هافبک های بهتر و با کیفیت تری داره که می تونه وسط زمین رو در اختیار داشته باشن ..
کلا آلمان همیشه جلو ایتالیا مشکل داشته .. حتی زمانیکه ایتالیا ضعیف تر بوده
من دوست داشتم انگلیس بیاد بالا چون بازی برامون آسون تر می شد تا ایتالیا
از 35 تا 20 موقعیت خطرناک رو دروازه انگلیس ایجاد شد..کمه؟
ایتالیا هم نقاط ضعفی داره همون طور که پرتغال-اسپانیا و آلمان دارن
ورزش۳: حاشيههاي جام ملتهای اروپا...
*فرانس پِرِس – لوران بلان سرمربي تيم ملي فرانسه درباره درگيري نصري با يک خبرنگار فرانسوي، با ابراز نارضايتي از واکنش نصري گفت: "رفتار نصري باعث مخدوش شدن چهره خودش و تيم ملي فرانسه شده است".
*گُل بين المللي – تيم ملي فرانسه در يک روز باراني و غمناک در فرودگاه لو بورژه پاريس به وطن بازگشت. پيشوازي از آنان به عمل نيامد و فقط خانواده و برخي هواداران ديارا، اِم ويلا و ماتويدي به گرمي از عزيزانشان استقبال کردند. بازيکنان مصاحبه خاصي با خبرنگاران نکردند و همگي با عجله فرودگاه را به سمت لذت بردن از تعطيلات ترک کردند!
*اسکاي اسپورتس – لوران بلان بزودي با مقامات فدراسيون فوتبال فرانسه درباره آينده خود، ديدار خواهد کرد. قرارداد بلان تا پايان يورو 2012 بوده است و هم اکنون پيشنهادي نيز از تيم ليگ برتري تاتنهام براي رهبري آن دارد.
*سان – ژابي آلونسو هافبک ملي پوش اسپانيايي رئال مادريد پس از دابل برابر فرانسه طي مصاحبه اي از کريستيانو رونالدو همبازي خود در مادريد ستايش کرد و کليد پيروزي بر پرتغال را مهار رونالدو دانست. آلونسو به شوخي گفت: "به قول يکي از همکاران اردوي تيم ملي اسپانيا، ما احتياج داريم تا رونالدو را با پرتاب کمند مهار کنيم".
*ديلي ميل – جان لوئيجي بوفون دروازبان کهنه کار ايتاليا اعلام کرد، آتزوري در فينال يورو 2012 با اسپانيا ديدار خواهد کرد.
*ميل آن ساندي – گفته مي شود فابيوکاپلو سرمربي ايتاليايي سابق تيم ملي انگلستان به پراندلي براي شکست دادن انگليس مشاوره داده است اما دُن فابيو به شدت اين موضوع را تکذيب مي کند.
*ديلي ميل – درپي مصدميت باستين شواين اشتايگر هافبک بازيساز ژرمن ها از ناحيه قوزک پا، نگراني فزاينده اي اردوي آلماني ها را فراگرفته است اما فيليپ لام اعلام کرد: "شوايني به بازي نيمه نهايي مي رسد"!
*ميرور – ميکل روکِه مدافع 23 ساله تيم رئال بتيس اسپانيا پس از دست و پنجه نرم کردن با بيماري سرطان لگن خاصره، ديروز چشم از جهان فرو بست و اردوي اسپانيا و رقابت هاي يورو را در غم فرو برد. روکه هم دوره جرارد پيکه در تيم جوانان بارسلونا بود و مدتي را هم به صورت قرضي در ليورپول گذراند.
Last edited by Alinho; 25-06-2012 at 17:30.
در مورد بازی دیشب احساس خوبی نسبت به پنالتی ها نداشتم چون تا اون جایی که من یادم میاد انگلیس اکثرا توی پنالتی ها ناکام بوده و ایتالیا هم دقیقا برعکس اون بوده
یعنی می تونم بگم آخرین باری که ایتالیا توی پنالتی نبرد رو دقیق یادم نمیاد!
جالبه می گفتن هاجسون روی ضربات پنالتی کار کرده که اینو ندیدیم. جو هارت خوب بود و چند تا ضربه رو جهتش رو درست تشخیص داد ولی در مقابل بازیکنا می تونستن بهتر انتخاب بشن. بازیکنایی مثل جان تری و کارول هم می تونستن جزو پنالتی زن ها باشه. تری درسته توی فینال لیگ قهرمانان پنالتی خراب کرده ولی اون یه حادثه بود و فکر کنم توی بازی دیشب با توجه به اینکه خیلی هم خوب بازی کرد و با توجه به اعتماد به نفس بالاش می تونست یه پنالتی رو بزنه. همین طور به نظرم اسکات پارکر هم می تونست تعویض نشه و جزو پنالتی زن ها باشه...
اما با این حال نمی تونم بگم که از باخت انگلیس خیلی زیاد ناراحتم چون ایتالیا واقعا سرتر بود...
در مورد دور بعدی بازی ها هم پیش بینی من فینال اسپانیا و ایتالیا ست...
یوسف جان به قول یه نفر مثل اینکه هنوز از اون بازی خیلی ناراحتیدرمورد دی متئو و چلسی بحث زیاد شده اما تسلیتت به جا نیست به اعتقادم بایرن به خوش اقبالی چلسی باخت تا به تفکرات دی متئو.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)