تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 9 اولاول ... 23456789 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 88

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر در باره ی فرهنگ فعالیت در فضای مجازی

کـاربـر بـاسـابـقـه befermatooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

بنده مخفی میام

1 : چون حوصله ندارم جواب پیغام های خصوصی بدم ( دلیل بر بی احترامی نیست چون دیگه انگیزه ای که سالهای گدشته داشتم رو ندارم با توجه به اینکه دوستای خوبم دیگه نمیان و ... )

2 : نمی خوام کسی بدونه تو چه تاپیک یا انجمنی هستم

3 : از اختیارات انجمن استفاده میکنم

گفتید واقعیت رو بگین من هم گفتم

2. 8 کاربر از befermatooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه metalhead_forever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در تایید حرف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نه تنها تو این انجمن بلکه شبکه های اجنماعی و وایبر و... هم مخفی هستم چون متاسفانه بعضی ها میگن فلانی بیکاره صبح تا شب آنلاینه زندگی نداره و... و این که مجبور هم نیستم جواب پیام های افراد رو همون لحظه بدم... فکر میکنم اکثر کاربران همین نظر رو دارن

4. 2 کاربر از metalhead_forever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

به عقیده من کسانی مخفی میان که وقت زیادی رو در اینترنت سپری میکنن ...
    شاید از طرفی دوست نداشته باشن که کسی بگه فلانی روزی 10 ساعت آنلاین هست ...
    شخصا هیچ وقت مخفی نیومدم از زمانی که اولین ایدیم رو توی این انجمن ساختم یاد ندارم که گاهی مخفی اومده باشم ... چون به نظرم حتی اگر کسی بخواد روزی 24 ساعتش رو هم توی این سایت بگذرونه به خودش مربوطه ... و نیاز نیست که بخواد مخفی بشه که 4 نفر بگن فلانی از صبح تا شب انلاینه و ...
    از طرف دیگه این اختیاری هست که به کاربران داده شده ... و انسان هم صاحب اختیار هست میتونه از این امکان استفاده کنه باز هم فکر نمیکنم مشکلی باشه یا حتی به کسی مرتبط باشه این مساله ...
    ولی از طرفی مطمئن هستم 90 درصد افرادی که به صورت مخفی میان یا توجه به اولین تاریخ عضویتم در این انجمن ... افرادی هستن که ساعات زیاد و چه بسا بسیار زیادی رو در اینترنت هستن... گاها امتحان کردم کسی که به صورت مخفی میاد ... شب بهش پیغام دادم جواب داده همون لحظه ... ظهر بهش پیغام دادم جواب داده ... و ...
    موفق باشید .

دقیقا، یه کسی بهم گفت، ماشالله همیشه که آنلاینی، منم جواب نداشتم و دلیل اصلی مخفی بودن من هم همینه.
    به نظر من مخفی بودن حسن های زیادی داره، مثلا:

۱) کسی نمیفهمه چقدر آنلاینی و به چه تاپیک هایی سر میزنی.

۲) صفحه های پروفایل رو که میبینی کسی نمیفهمه تو دیدی!

۳) اگه همیشه تو اینترنت آن باشی کسی به خودش اجازه نمیده بهت بگه ولگرد، ( البته تا حالا کسی بهم نگفته اما تو ذهن افراد اینطور تلقی میشه دیگه. )

6. 5 کاربر از Demon King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

مهمترین عاملش به نظر من پرایوسی و بی حوصلگیه...من(نوعی) برای خودم آنلاین میشم نه برای دیگران، این یک اصله برای همه ما...تمام دلایل دیگه در حاشیه این دلیل قرار میگیره،
    حالا این اصل میتونه به این شکل باشه: نمیخام ساعات آنلاین بودنم رو کسی بدونه یا به این شکل : نمیخام جنبه اینکه من برای علایق خودم آنلاین میشم از دست بره و تبدیل بشه به موتور سلام علیک و پاسخگویی.
    بیشتر وسایل ارتباطات امکان هیدن بودن رو برای شما پیش بینی کرده، مسنجر که یک وسیله ارتباطی دو طرفه است این امکان رو داره، اینجا که یک انجمنه(محل گردهمایی افراد).
    بخصوص اگر شما کاربر فعال بخشی فنی باشید چه برسه به اینکه مسئولیتی داشته باشید با حجم بالای پیامها و انتظارات رنگارنگ مواجه اید .
    و این بجز صد تا عامل دیگه رخ میده(نیاز میره شما برای برخی کارها مخفی باشید که چندان جالب نیست پابلیک باشه، برای مثال ارسال اخطار به یک کاربر...در پروفایل نوشته میشه، داری اخطار میدی ، ها چه خبره، یعنی کی چی، فلانی کجاست...
    یا تصور کنید ساعت سه شب خوابتون نمیره و آنلاین میشید ، دوستی پ خ داده ، حالا شما سه شب دارید فقط نگاهی به انجمن میندازید و دستتون به کیبرد نمیره، حالا یک دوست هم میبینه آنلاینید، فقط میبینه شما آنلاین شدید و جوابش رو ندادید، و ناراحت میشه، با توجه به فرهنگ تعارف ما ایرانیها و رک نبودن همون بهتر ندونه من آنلاین شدم، اینها یکی از صد تا دلیل مخفی آمدن یک نفر میتونه باشه ، باقی رو هم میتونید خودتون تصور کنید)
    یا نمیدونم تجربه فالو شدن رو داشتید؟ معکوس همینی که دوستان در تاپیک مطرح کردن، همه فکر میکنند کسی که مخفی میاد میخاد جایی رو سرک بکشه، در حالی که برعکسش هم هست، نمیخام دیگری در کار من سرک بکشه، وقتی فالو میشید یک کاربر سایه وار رو در هر تاپیکی که میرید میبینید ...البته کم شده الان مال اون قدیم ندیما بود.

اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس ؟ کلاس گذاشتن یا ... ؟
    اگر صد و پنجاه تا دلیل بخام لیست کنم کلاس گذاشتن آخرین دلیلش میتونه باشه....کجای این قضیه کلاس داره: )))

8. 11 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مهمترین عاملش به نظر من پرایوسی و بی حوصلگیه...من(نوعی) برای خودم آنلاین میشم نه برای دیگران، این یک اصله برای همه ما...تمام دلایل دیگه در حاشیه این دلیل قرار میگیره،
    حالا این اصل میتونه به این شکل باشه: نمیخام ساعات آنلاین بودنم رو کسی بدونه یا به این شکل : نمیخام جنبه اینکه من برای علایق خودم آنلاین میشم از دست بره و تبدیل بشه به موتور سلام علیک و پاسخگویی.
    دقیقا، یه کسی بهم گفت، ماشالله همیشه که آنلاینی، منم جواب نداشتم و دلیل اصلی مخفی بودن من هم همینه.
    به نظر من مخفی بودن حسن های زیادی داره، مثلا:

۱) کسی نمیفهمه چقدر آنلاینی و به چه تاپیک هایی سر میزنی.
    پس در واقع چراغ خاموشی وسیله ای هست که خودمون رو فریب میدیم نه دیگران؟
    اگه از نظر دیگران 24 ساعت آنلاین بودن بده و به ما تذکر میدن، یا اگه نصفه شب میگن چرا تو انجمن هستی و ما خوشمون نمیاد.
    با چراغ خاموش این اعتیاد به نت خودمون رو یکجور سرپوش میذاریم؟

راستش رو بخواهید دوستان تحقیقی در این زمینه توی دانشگاه ما از افرادی که فروم گردی میکردن صورت گرفته بود.
    اونایی که چراغ خاموش بودن از اعتیادی به نت رنج میبردن.
    که با پیشنهاد چراغ روشن شدن، حضورشون در فضای مجازی مدیریت شده و سر ساعات خاصی بوده و به نفع خودشون شده.
    یعنی چراغ خاموشی بیشتر به ضرر فرد چراغ خاموش خواهد شد.

10. این کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگه از نظر دیگران 24 ساعت آنلاین بودن بده و به ما تذکر میدن، یا اگه نصفه شب میگن چرا تو انجمن هستی و ما خوشمون نمیاد.

راستش رو بخواهید دوستان تحقیقی در این زمینه توی دانشگاه ما از افرادی که فروم گردی میکردن صورت گرفته بود.
    که با پیشنهاد چراغ روشن شدن، حضورشون در فضای مجازی مدیریت شده و سر ساعات خاصی بوده و به نفع خودشون شده.
    همونطور که برشمردم دلایل خاموش بودن چراغ بسیار متعدد میتونه باشه، نه فریب خود یا دیگری. دوست دارم نتایج تحقیقتون رو ببینم...بسیاری از افراد رو میشناسم که ماه به ماه آنلاین میشن ولی اینویزیبلند.

این تحقیق چطوری صورت گرفته؟ من ممکنه نیم ساعت در فروم باشم، نیم ساعت در لاین ، نیم ساعت در وایبر، نیم ساعت در تانگو، نیم ساعت در اف بی، نیم ساعت در یک فروم دیگه، نیم ساعت در بهمان شبکه، تو همشون هم در مدتی که آنلاین هستم چراغم روشن باشه، در همه هم بگن به به چه کوتاه میمونه ، خودم ولی میدونم که دنیا دست کیه. خودم(نوعی) هم نمیتونم خودم رو فریب بدم. یعنی چی اگر چراغم رو خاموش کنم نمیفهمم بیست و چهاری آنلاینم؟ چرا میدونم،گذشته از اون دیگران هم دقت کنند تظاهرش رو میبینند، (پست/ لایک/ قابل رویت توسط بخشی از مدیران و...)

کلن اینکه چقدر آنلاینیم، به دیگران مربوط نیست که فریبشون باشه، به خودمون مربوطه که با چراغ خاموش روشن شدن هم اعتیاد ترک نمیشه(مثالهاش رو هم زدم)، راه حل پیدا کردن دیسیپلین شخصیه.

(بگذریم که یک از دلایل IAD در ایران کمبود وسیع تفریحات و امکانات برای جمعیت زیاد جوانانه، باید از ریشه موضوع نگاه بشه نه انقدر سطحی)

12. 6 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

وقتی عینک آفتابی زدید فکر می کنید بدون اینکه کسی نگاه شما رو ببینه شما می تونید همه رو ببینید و البته گاهی هم لو می رید!

14. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

کلا بعضی ها دوست دارن تو زندگیشون چراغ خاموش باشن تا چاغ روشن، گاهی این رفتار ناشی از فرهنگ جامعه هست که درش زندگی میکنیم، شما میبینید میخواید با مردم رو راست باشید، بقول شما چراغ روشن برید بعد میبینید مردم ظرفیتش رو ندارن، پشت سرتون حرف درمیارن، انتظارات عجیب و غریبی ازتون پیدا میکنن که اگر نتونید براورده کنید وضع بدتر میشه و ... خب طرف میگه سری که درد نمیکنه چرا دستمال ببندم. به عنوان مثال من تابستون وقت ازادم بیشتره، بیشتر تو اینترنت هستم بعد میبینم طرف بم میگه چقد بیکاری!
    منظور اینکه چراغ خاموشی لزوما به معنای اعتیاد به اینترنت و ... نیست

16. 4 کاربر از N I G H T P E A C E بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

یه مدتیه این سوال خیلی ذهنمو مشغول خودش کرده بود گفتم تاپیک بزنم ببینم نظر بقیه چیه.
    راستش یه مدتیه می بینم تعداد کسایی که مخفی میان تو انجمن پی سی ورلد خیلی زیاده، بعد حالا خیلیا هم چندین هفته هم که بگذره از مخفی بودن در نمیان یا حتی مدت زمان زیادی هم آنلاین هستن مخصوصا نصفه شب ها!
    از طرفی الان می بینم واقعاً این تعداد خیلی زیاد شده و احساس میکنم این قابلیت مخفی کردن کاربر، از اون فرهنگ استفاده خودش خارج شده.
    اول اینکه خودتون چقدر میشه که این حالت بیاین؟
    اگه اینطوری اومدین یا میاین دلیلاش چیاس؟ نداشتن وقت؟ حوصله بقیه رو نداشتن؟ تجسس ؟ کلاس گذاشتن یا ... ؟
    دوم اینکه این حالت زیاد مخفی بودن و زیاد مخفی اومدن (چه خودتون چه دوستاتون) رو درست میدونین؟ چرا؟
    خواهشاً یه وقت کسی به خودش نگیره و ناراحت نشه ها لطفاً روراست هم باشیم.
    سلام
    بحث جالبی رو شروع کردید.
    من خودم یکی از مخفی شدگان هستم که دلایلی هم داره:
    1-تجربه به من نشون داده وقتیکه Visible باشم تعداد زیادی پیغام خصوصی دریافت میکنم که ممکنه نتونم پاسخ درخور به اونا بدم و یا اصلا در مُدِ پاسخگویی نباشم.
    2-بحث اعمال قانون . گاهی اوقات شما مجبورید مثل پلیس ، به صورت چراغ خاموش و بدون آژیر فعالیت کنید تا بتونید یک فعالیت مشکوک و هنجارشکن رو آنالیز کنید. در واقع فعالیت یک ویروس کامپیوتری رو هم میشه همینطور تشبیه کرد ولی خارج از بحث این تاپیکه!
    فرد خاطی با دیدن یک مدیر و یا ناظر ، نیتِ سوء خودش رو نشون نمیده و صبر میکنه تا اونا برن.(تجربه نشون داده این افراد نیمه های شب فعالیتشون زیاد میشه. مثل دنیای واقعی میمونه!)
    به همین دلیل در پاسخ به شما باید بگم مدیران در نیمه های شب به صورت مخفیانه انجمن رو تحت نظر دارن.
    =======================================
    نتیجه اینکه من مخفی بودن یا نبودن افراد رو در فضاهای اجتماعیِ مجازی کاملا عادی و نرمال میدونم.
    عده ای میخوان مدیریت زمان انجام بدن.مثلا دوست دارن پاسخ مخاطبین خودشون رو در زمان دلخواه بدن، نه در زمان حال.
    بذارید مثال بزنم تا بهتر درک بشه : مثلا من Visible میشم. یکی از دوستانم میاد تو پروفایلم میگه : یه دقیقه بپر تو یاهو کارت دارم!
    خوب شاید من در اون لحظه 10 تا لینک باز کردم و دارم مطلبی رو مطالعه میکنم یا اصلا با شخص دیگری صحبت میکنم یا ... . لذا با توجه به مورد 1 ، نمیشه از مخفی بودن یا نبودن ، اعتیاد به اینترنت رو نتیجه گرفت.ممکنه به نتایج غلطی هم برسیم.
    مورد 2 هم خیلی مهمه و باید بهش دقت بشه. چون ممکنه ما با دیدن یک جامعه‌ی کاربری کوچک ، اون رو بسط بدیم به طیف گسترده ای از کاربران و باز هم نتایج غلط بدست بیاد.

18. 9 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

به غیر از میزان و ساعات آنلاین بودن افراد که یک چیز کاملن خصوصیه و به هیچ فرد دیگه ای ربط نداره , این جور مسائل که کی آنلاینه و کی Invis و چرا Invis میاد فقط و فقط مرتبط با فضولی و سرک کشیدن توی موارد خصوصی افرادـه .

موردی که در جاهای و زمان و مکان های دیگه هم شاهدش هستیم و همیشه داریم میگیم چرا فلانی لباس اینطوری پوشیده ؟ پس حتما مشکلی داره و آدم درستی نیست !

چرا فلانی ساعت 12 شب توی خیابان دیده شده و داشته چکار میکرده و اصلن چکار داشته ؟ فکر نمیکنم آدم خوب و قابل اعتمادی باشه . حتمن معتاد یا خلافکاره !

اون دخترـه داره سیگار یا قلیون میکشه ... اصلا آدم درستی نیست . اون پسرـه مدل موهاش اینطوریه عجب آدمِ .... !

چرا فلانی این شکلیه ... چرا بهمان اون طوریه و .... ! چیزی که بین ایرانی ها زیاد دیده میشه اینه که اینقدری که وقت میذاریم تا در کارهای بقیه فضولی کنیم و سرک بکشیم و اشکالات بقیه رو پیدا کنیم و در موردشون نظر بدیم , از اون طرف این وقت رو میتونیم صرف کارهای مناسب تری بکنیم .

این که یک شخص در کجا فعالیت داره و چرا فعالیت داره و چقدر فعالیت داره , فقط و فقط به خودش مربوطه . موضوع اصلی اینه که چرا ما اینقدر علاقه داریم در مورد زیر و بم زندگی شخصی افراد تحقیق کنیم و اونو به همه پرسی بذاریم ؟

مشکل اصلی این سرک کشیدن های بیجاست ... نه میزان زمان فعال بودن یا Invis بودن افراد .

20. 7 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •