تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 145

نام تاپيک: جام ملت های اروپا (یورو) ۲۰۱۲ | افتتاحیه و مرحله گروهی

کاربر فعال انجمن موسیقی و ورزش Pessimist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تیکه های کوتاه از صحبت های مربیان

پراندلی: تساوی عادلانه‌ بود

دل‌بوسکه: برای پیروزی به میدان آمده بودیم

تراپاتونی: گل‌خوردن شی گیون در ابتدای بازی خجالت‌آور بود

بیلیچ: می‌دانستم برنده خواهیم شد/ ایرلند کار ایتالیا و اسپانیا را سخت می‌کند

2. 6 کاربر از Pessimist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hojjatinho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    نزدیکی های کویر

پيش فرض

در مورد روز سوم یورو اولین نکته بازی زیبای ایتالیا و اسپانیا بود . به خصوص ایتالیا که فراتر از حد انتظار حداقل شخص من ظاهر شد .

دفاع 3 نفره ایتالیا با توجه به حضور ده روسی در خط دفاعی از نکات قابل توجه و از نظر من مثبت ایتالیایی ها بود . ده روسی در رم هم در خط دفاعی بازی های به نسبت خوبی رو انجام داده بود .

درباره اسپانیا هم فکر کنم با توجه به اماده نبودن تورس استفاده از سیستم 4-6 کار چندان بدی هم نبوده . نمونه بارز هنر استفاده از این شکل بازی گل فابرگاس بود . واقعا دفاع گیج می شه کی رو باید بگیره!

اما اینکه این نوع بازی (شاید اینجا بهتر باشه از نوع بازی به جای سیستم استفاده کرد) در بازی های اینده هم جواب می ده باید منتظر بود .

نکته خوب دیگه حضور بالتولی توی این مسابقه بود جای خوندم بالوتلی گفته بود اگه جای من بودید و مشکلات من رو داشتید کارهاتون از من بدتر بود . بنده خدا خودشم واقف هست به بعضی حرکاتش در زمین .

در هر صورت از لحاظ فنی بازیکن خوبیه ولی خب بعضی وقت ها ادم رو یاد بازی های دوره راهنمایمون می ندازه! اول بازی با خطاهای پی در پی یه جورایی با داور لج افتاده بود .. اون استپ توپش عالی بود . به نظرم زوج بالوتلی - کاسانو زوج خوبی می تونه باشه .

تا اینجا که ایتالیا رو حریف سختی برای المان می دونم .

برای بازی ایرلند و کرواسی بهترین تیتر سایت گل به نظرم تا اینجا همین بوده :" پیرمردهای بی تجربه"!

ایرلند زود گل خورد .در هر دو نیمه و شاید بازیکنی رو نداشت که بتونه تیم رو جمع کنه . به هر حال عمو تراپ قطعا بازی های بعدی به این اسونی "وا "نخواهد داد .

در بازی کروات ها هم بیش از همه چیز بازی خوب مودریچ به چشم می امد و البته کلاه سرمربی این تیم اقای بیلیچ!

+

تا اینجا خبری در مورد نژادپرستی کم تر بوده ولی مثل اینکه این جام هم بی نصیب نمونده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و این عکس هم دیدم جالب بود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 9 کاربر از hojjatinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

کاش یکی از دوستان عکسهای بازیها رو به صورت زیپ میذاشت تا دانلودش کنیم افتتاحیه و سایر بازیها. پلیز

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یک اشاره ی تکراری :

من فکر میکنم مصدومیت لمپارد توفیق اجباری شد تا این موضوع اثبات بشه که حضور فقط یکی از زوج لمپارد-جرارد در میانه ی میدان به پویایی بازیکن داخل زمین می انجامه و طول شعاعهای حرکتی رو بیشتر میکنه در صورتیکه حضور همزمانشون و قرار گرفتنشون در عرض به طرز چشمگیری کارایی اونها رو پایین میاره ، نمیدونم اگر هاجسون هم اگر این دونفر رو در اختیار داشت آیا اشتباهات مک لارن و کاپلو رو تکرار میکرد یانه ولی نکته ی مثبتی داره برای خود هاجسون و یا شاید مربی بعدی انگلیس /

میشه گفت فرانسه اندکی از انگلیس ( به خصوص در نیمه ی دوم ) برتر بود ولی در کل به نظرم تساوی نتیجه ی عادلانه ای بود تقریبا /

چیزی که این فصل زیاد دیدیم در باشگاهی و سی - ال در بازی امشب باز هم دیدیم ؛ به خصوص از دقیقه ی 60 تا 90 که فرانسه توپ رو در اختیار داشت ولی آرایش تدافعی انگلیس در 1/3 خودش طوری بود که منو یاد اکثر بازیهای رئال مقابل بارسا یا بازی های چلسی با بارسا و ... میانداخت ، اونها به خوبی راههای نفوذ از عمق رو بسته بودن و فرانسوی مجبور به پاسهای عرضی در 1/3 دفاعی میشدند ، کاری که بارسا هم برابر تیمهای بالا مجبور به انجامش میشد و اغلب هم حاصلی جز پاسهای رفت و برگشت در عرض نداشت و به تعبیری یک نوع عرض دادن بی حاصل به بازی بود ؛

معمولا عرض دادن به بازی در زمانی موثر هست که تیمی در حالت انتقال به حمله و از 1/3 میانی این کار رو شروع کنه برای باز کردن و ایجاد فاصله بین مدافعین مرکزی که از این طریق هافبک دفاعی رو مجبور به نزدیک شدن به عمق دفاع بکنه تا هم بشه فضای مناسب برای شوتزنی ایجاد کرد هم فضا برای نفوذ از عمق ( در این حالت به علت متمایل شدن مدافعین به کناره ها نفوذ از کنار دشوار تر میشه ولی در عمق و فضای پشت محوطه ی جریمه میشه استفاده های مناسبی کرد )

نکته ی خوب تساوی های بزرگان ( اسپانیا - ایتالیا و بازی امشب ) و پیروزی تیمهای سطح پایین تر ( کرواسی دیشب و به حق 5 تن سوئد امشب ) اینه که بازیهای دور دوم و سوم بسیار بسیار جذاب و حساس تر خواهد شد .

7. 6 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض شوچنکو: احساس مي‌کنم 20ساله‌ هستم!

ورزش۳: کاپيتان تيم ملي فوتبال اوکراين که با 2 گل خود تيمش را برابر سوئد پيروز کرد گفت: فکر مي‌کنم 20 ساله هستم. آندري شوچنکو در سن 37 سالگي با 2 گلي که برابر تيم ملي فوتبال سوئد در يورو 2012 به ثمر رساند، علاوه بر اينکه عنوان بهترين بازيکن زمين را به دست آورد، توانست 3 امتياز ديدار نخست اوکراين را نيز به حساب اين تيم واريز کند. شوچنکو در اين مورد گفت: احساس بسيار خوبي دارم. فکر مي‌کنم 20 ساله هستم. سعي کردم بهترين بازي خودم را به نمايش بگذارم و اکنون تصور مي‌کنم در اين کار موفق بوده‌ام. مي‌خواهم از همه کساني که مرا مورد حمايت خود قرار داده و مرا به بازي‌هاي يورو رساندند تشکر کنم. پيش از آغاز تورنمنت با مقداري آسيب ديدگي روبه‌رو بودم ولي اکنون اينجا هستم! شکست سوئد موجب شد تا اوکراين به صدر جدول گروه 4 برسد زيرا انگليس و فرانسه، 2 تيم ديگر اين گروه به تساوي يک بر يک رسيده بودند. شوچنکو در ادامه عنوان کرد: مطمئن هستم با اين تيم مي‌توانيم به دستاورد بزرگي برسيم.

9. 2 کاربر از Alinho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

یه سوال داشتم
    تاپیک خاصی برای این سوال ندیدم گفتم اینجا بپرسم

تعداد داورها 2 تا اضافه شده و معمولا این داورها سمتی قرار میگرفتن که دور از دید کمک داوره و سمت مخالف کمک داور می‌ایستادند
    و منطقی بود و میتونستن قسمتی رو پوشش بدن که دور از دید کمک داوره

اما اگه دقت کرده باشین تو یورو 2012 این داورها دقیقا همون سمتی هستن که کمک داورها قرار گرفتن
    و عملا کار خاصی رو انجام نمیدن
    حتی شده که جلوی دید کمک داور رو هم میگیرن

کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟

ممنون

11. این کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نميدونم من اشتباه احساس ميكردم يا واقعا اينجوري بود كه سبك بازي فرانسه و انگليس تا حد زيادي شبيه بازي اسپانيا با ايتاليا بود ولي با سطح پايينتر!

فرانسه مثل اسپانيا همش در پي پاس هاي عرضي و حفظ توپ بود و با اينكه بنزما رو گذاشته بود ولي اونم همش پشت محوطه جريمه مشغول پاس دادن بود. فقط اسپانيي ها چون استاد اين روش هستنن چند بار تونستن نفوذ كنن و خيلي خطرناك تر بودن ولي فرانسه نميتونست و بيشتر شوت ميزد

انگليس هم مثل نيمه دوم ايتاليا تقريبا عقب بازي ميكرد و 2 تا مهاجم گذاشته بود براي ضد حمله. البته ايتاليا چند موقعيت عالي داشت ولي انگليس 2-3 موقعيتيم كه به دست آورد از روي ضربات ايستگاهي بود!

بهترين بازي كن هاي زمين جرارد و نصري بودن ولي نصري فقط تو فاز حمله بود و جرارد همه كاره انگليس. نصري كنارش چندتا بازيكن عالي مثل ريبري و بنزما بودن ولي جرارد به نظرم يه تنه انگليس رو ميچرخوند

من فرانسه جزو مدعي ها ميدونستم و ميدونم ولي اگه بخواد با همين سبك بازي كنه بعيد ميدونم قهرمان شه چون اگه قرار باشه تيمي با اين سبك قهرمان شه اون تيم اسپانياست

در كل به نظرم اسپانيا و ايتاليا بهتر از از فرانسه و انگليس بازي كردن

---------------------------------------------------

يه جمع بندي هم از دور اول مسابقات بخوام بكنم بايد بگم كه:
    روسيه عالي بود و به نظرم ميتونه شگفتي ساز اين مسابقات باشه. وقتي بازي دوستانه اش جلوي ايتاليا رو ديدم ازشون خوشم اومد و تو اين مسابقات بعد ايتاليا طرفدار روسيه ام

آلمان طراوت اين چند ساله و نداشت ولي بازم عالي بود و به نظرم شانس اول قهرمانيه

هلند كه افتضاح بود و دربارشون چيزي نگم بهتره! يه ذره تعصب تو تيمشون نديدم! ايشالا تو بازي هاي بعد بهتر شن

پرتغال هم كه فقط كريس رونالدو رو داره و از اول زياد روشون براي قهرماني حساب نميكردم هرچند جلوي آلمان خيلي خوب بازي كردن و شايد حقشون باخت نبود

ايتاليا با توجه به شرايطش و بازيكن هايي كه داره عالي بازي كرد. مدعي فكر نميكنم باشه ولي قبلا هم نشون دادن كه وقتي روحيه بگيرن ديگه به اين راحتي ها پا پس نميكشن

اسپانيا تمام قدرتش خط هافبكشه. هافبك هاش منتخب جهانن هر كي رو ميگيري 2-3 تا ديگه هستن كه باز بتونن نتيجه رو عوض كنن با يه حركت!

فرانسه تيمش خيلي خوبه ولي تيمي اگه بتونه نصري رو كنترل كنهبه نظر مياد خيلي روي نصري متكي باشه و اگه تيمي بتونه كنترلش كنه بيشتر قدرت تيمش از بين ميره

انگليس هم فعلا مدعي نيست ولي با اومدن روني و زهردار شدن خط حمله اش ممكنه همه چيز عوض شه. در حال حاضر كه خط حمله اش داغونه و هافبكش هم به جز جرارد چنگي به دل نميزنه. دروازه بانش هم كه ...

حالا بايد ديد در بازي هاي آينده چي پيش مياد

13. 4 کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

نميدونم من اشتباه احساس ميكردم يا واقعا اينجوري بود كه سبك بازي فرانسه و انگليس تا حد زيادي شبيه بازي اسپانيا با ايتاليا بود ولي با سطح پايينتر!

فرانسه مثل اسپانيا همش در پي پاس هاي عرضي و حفظ توپ بود و با اينكه بنزما رو گذاشته بود ولي اونم همش پشت محوطه جريمه مشغول پاس دادن بود. فقط اسپانيي ها چون استاد اين روش هستنن چند بار تونستن نفوذ كنن و خيلي خطرناك تر بودن ولي فرانسه نميتونست و بيشتر شوت ميزد

انگليس هم مثل نيمه دوم ايتاليا تقريبا عقب بازي ميكرد و 2 تا مهاجم گذاشته بود براي ضد حمله. البته ايتاليا چند موقعيت عالي داشت ولي انگليس 2-3 موقعيتيم كه به دست آورد از روي ضربات ايستگاهي بود!

بهترين بازي كن هاي زمين جرارد و نصري بودن ولي نصري فقط تو فاز حمله بود و جرارد همه كاره انگليس. نصري كنارش چندتا بازيكن عالي مثل ريبري و بنزما بودن ولي جرارد به نظرم يه تنه انگليس رو ميچرخوند

من فرانسه جزو مدعي ها ميدونستم و ميدونم ولي اگه بخواد با همين سبك بازي كنه بعيد ميدونم قهرمان شه چون اگه قرار باشه تيمي با اين سبك قهرمان شه اون تيم اسپانياست

در كل به نظرم اسپانيا و ايتاليا بهتر از از فرانسه و انگليس بازي كردن

---------------------------------------------------

يه جمع بندي هم از دور اول مسابقات بخوام بكنم بايد بگم كه:
    روسيه عالي بود و به نظرم ميتونه شگفتي ساز اين مسابقات باشه. وقتي بازي دوستانه اش جلوي ايتاليا رو ديدم ازشون خوشم اومد و تو اين مسابقات بعد ايتاليا طرفدار روسيه ام

آلمان طراوت اين چند ساله و نداشت ولي بازم عالي بود و به نظرم شانس اول قهرمانيه

هلند كه افتضاح بود و دربارشون چيزي نگم بهتره! يه ذره تعصب تو تيمشون نديدم! ايشالا تو بازي هاي بعد بهتر شن

پرتغال هم كه فقط كريس رونالدو رو داره و از اول زياد روشون براي قهرماني حساب نميكردم هرچند جلوي آلمان خيلي خوب بازي كردن و شايد حقشون باخت نبود

ايتاليا با توجه به شرايطش و بازيكن هايي كه داره عالي بازي كرد. مدعي فكر نميكنم باشه ولي قبلا هم نشون دادن كه وقتي روحيه بگيرن ديگه به اين راحتي ها پا پس نميكشن

اسپانيا تمام قدرتش خط هافبكشه. هافبك هاش منتخب جهانن هر كي رو ميگيري 2-3 تا ديگه هستن كه باز بتونن نتيجه رو عوض كنن با يه حركت!

فرانسه تيمش خيلي خوبه ولي تيمي اگه بتونه نصري رو كنترل كنهبه نظر مياد خيلي روي نصري متكي باشه و اگه تيمي بتونه كنترلش كنه بيشتر قدرت تيمش از بين ميره

انگليس هم فعلا مدعي نيست ولي با اومدن روني و زهردار شدن خط حمله اش ممكنه همه چيز عوض شه. در حال حاضر كه خط حمله اش داغونه و هافبكش هم به جز جرارد چنگي به دل نميزنه. دروازه بانش هم كه ...

نتیجه گیریت و شباهت بازی فرانسه انگلیس و اسپانیا ایتالیا تا حدودی درسته و موافقم.
    ...........
    نظرم در مورد نظراتت:
    آلمان: تایید میشه
    هلند: افتضاح نبودند ولی میتونند بهتر شن
    پرتغال: بدشانسن البته همش هم رونالدو نیست دیدی که رونالدو صرفا یه بازیکن هدف نبود
    ایتالیا: تایید میشه . تیم غیر قابل پیش بینی هستن.
    اسپانیا:تمام قدرتش هافبک ها نیستن. تو همه پست ها بازیکنای خوبی داره ولی متاسفانه امسال تو خط حمله با غیبت ویا و آماده نبودن تورس یه خورده مشکل دارن. (داریم )
    فرانسه: تایید. تیم خوبی داره فرانسه.
    انگلیس: کی گفته مدعی نیست؟ بازی اول بود ها بعدش کی گفته :
    دروازه بانش هم كه ...
    خیلی هم خوبه جو هارت.

با این جمله آخری هم موافقم

15. 2 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

یه سوال داشتم
    تاپیک خاصی برای این سوال ندیدم گفتم اینجا بپرسم

تعداد داورها 2 تا اضافه شده و معمولا این داورها سمتی قرار میگرفتن که دور از دید کمک داوره و سمت مخالف کمک داور می‌ایستادند
    و منطقی بود و میتونستن قسمتی رو پوشش بدن که دور از دید کمک داوره

اما اگه دقت کرده باشین تو یورو 2012 این داورها دقیقا همون سمتی هستن که کمک داورها قرار گرفتن
    و عملا کار خاصی رو انجام نمیدن
    حتی شده که جلوی دید کمک داور رو هم میگیرن

کسی میدونه چرا اینطوری شده ؟

ممنون
    سلام /

اول یک توضیح :

این گروه از داوران میتونن وارد محوطه ی جریمه هم بشوند البته حق ورود به محوطه ی 5/5 متر رو ندارند ، و شعاع طولی ورودشون به محوطه ی جریمه هم تا پشت آخرین بازیکن ( عقب ترین بازیکن تیم - غیر از دروازه بان ) هست ؛

وظیفه ی اصلی اونها کنترل عبور توپ از خط دروازه در وهله ی اول و همچنین پوشش دادن و کمک کردن به داور در مورد اتفاقات محوطه ی جریمه هست /

من مطلبی پیدا نکردم که در مورد محل قرار گیری داوران پشت دروازه اشاره ای داشته باشه ؛ ولی یک نکته ی مبهمی پیدا کردم که بیان کرده بود این گروه از داوران مجازند در طول خط عرضی حرکت کنند تا زاویه ی دید مناسب رو پیدا کنند ؛ با فرض بر درستی این نکته انتخاب محل قرار گیریشون باید طبق تشخیص خودشون باشه ظاهرا .

17. 5 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

l i T e R a t U r E Ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    The Green Mile

پيش فرض

سلام /

اول یک توضیح :

این گروه از داوران میتونن وارد محوطه ی جریمه هم بشوند البته حق ورود به محوطه ی 5/5 متر رو ندارند ، و شعاع طولی ورودشون به محوطه ی جریمه هم تا پشت آخرین بازیکن ( عقب ترین بازیکن تیم - غیر از دروازه بان ) هست ؛

وظیفه ی اصلی اونها کنترل عبور توپ از خط دروازه در وهله ی اول و همچنین پوشش دادن و کمک کردن به داور در مورد اتفاقات محوطه ی جریمه هست /

من مطلبی پیدا نکردم که در مورد محل قرار گیری داوران پشت دروازه اشاره ای داشته باشه ؛ ولی یک نکته ی مبهمی پیدا کردم که بیان کرده بود این گروه از داوران مجازند در طول خط عرضی حرکت کنند تا زاویه ی دید مناسب رو پیدا کنند ؛ با فرض بر درستی این نکته انتخاب محل قرار گیریشون باید طبق تشخیص خودشون باشه ظاهرا .
    سلام و ممنون

قبلا این داورها همونطور که گفتم میرفتن و سمتی رو میگرفتن که دور از کمک داوره
    و گویا همونطور که گفتی مسئولیت اصلیشون نظارت بر گذشتن توپ از خط دروازه است
    چیزی که شاید سالی یک یا دوبار اتفاق بیفته در دنیا و واقعا کاراکتر بی استفاده ایه که برای فوتبال تعریف شده
    و فکر میکنم بیشتر به خاطر پافشاری رییس فیفا بر استفاده نکردن از تکنولوژی باشه
    و هر کاری میکنه تا عامل انسانی تصمیم گیر باشه

اما با این حال، بودنشون تو سمت روبری کمک داور یعنی اون نیمه‌ی منطقه 18 قدم که دور از کمک داوره منطقی‌تره
    چون هم رو خط دروازه اشراف کامل دارن
    هم میتونن صحنه‌های خطا رو ببینن و به داور و تا حدی به کمک داور کمک کنن
    و هم اتقاقهای اون قسمت زمین رو تو دید کامل دارن مثل عبور توپ از خط عرضی زمین، درگیری بازیکنان نزدیک نقطه کرنر و ...

اما الان که میبینم اومدن سمت کمک داور واقعا برام تعجب آوره
    تو همه بازیهایی که دیدم دیدم اومدن جایی که کمک داوره و عملا تداخل ایجاد کردن با کار کمک داور و اون قسمت زمین کلا خالیه

Last edited by Ahmad; 12-06-2012 at 17:42.

19. 2 کاربر از Ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 15 اولاول ... 2345678910 ... آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •