آقا بنده هم بشخصه این صحنه رو در گرگان مشاهده کردم
هیچ نظری ندارم که چی بوده ولی هرچی بود خیلی خوف بود
بیشتر از 1 تا 1.5 دقیقه هم طول نکشید
تو تاپیک علم دربرابر شبه علم هم توضیح دادم
آقا بنده هم بشخصه این صحنه رو در گرگان مشاهده کردم
هیچ نظری ندارم که چی بوده ولی هرچی بود خیلی خوف بود
بیشتر از 1 تا 1.5 دقیقه هم طول نکشید
تو تاپیک علم دربرابر شبه علم هم توضیح دادم
من ساکن یکی از شهرهای کویر مرکزی ایران هستم که در قسمت شمالی آسمان این پدیده رو مشاهده کردم، اتفاقا تنها بودم و بیرون از شهر،این جوری هم که دوستان می گن خوفناک نبود، شدیدتر از این رو هم قبلن تو کرمان دوستام دیده بودن حدود 4 سال پیش.
تست موشک بالستیک (قاره پیما!!! ) توسط روسیه
ناموفق
مثه اینکه خبر پرتابش هم خیلی وقت پیش تایید شده بود
بهترین ویدئو منتشر شده تا به حال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان این اتفاق تو یه زمان تو شهر های ایران دیده شده یا زمانش مختلف بوده ؟! ... خبر هایی که تو نته یه زمان رو میگه ... این فیلم اخری هم دقیقا مشخصه یه چیز از طرف زمین رفته بالا ... که موشک هم میتونه باشه ... البته اگه فرض کنیم تو یه ساعت خاص همه دیدن ... هرچند در کشور های مختلف ... میتونه از موشک باشه .... ولی بعضی میگن دیروز دیدیم ... یه لطف کنید دوستانی که دیدن مشخصات دقیق بدن ...
1. مکان زندگی یا دیدن شی نورانی
2. سمت دیده شدن شی ( جنوب ، شمال غربی و ...)
3. ساعت دیدن
4.ارتفاع از افق ( حدودی ... مثلا یه وجب یا هر چی ... اگه منجمید که میتونید دقیق تر بگید )
ممنون
گرگان (گلستان)
دقیقا شمال
22:15 تا 22:30
اگه دستا رو کاملا بکشیم جلوی بدنمون میشه حدود دو وجبو نیم!
ما که تو آسمون اهواز چیزی ندیدیم!
متاسفانه اینجا هیچ خبری نیست.
خوش بحال دوستانی که از این پدیده خارق العاده و شگفت انگیز فیض بردن
این اولین اطلاعات ... پس میشه قسمت شمالی کشور به سمت کشور ترکمنستان ... با ارتفاع 30 درجه حدودا ...گرگان (گلستان)
دقیقا شمال
22:15 تا 22:30
اگه دستا رو کاملا بکشیم جلوی بدنمون میشه حدود دو وجبو نیم!
اگه شما میدید که دیگه ما با یه لشکر یوفو طرف بودیم ...ما که تو آسمون اهواز چیزی ندیدیم!
چقدر هم تحویل گرفتن بچه رو ... آب لیمو دی:یه سر به persiant00ls بزنید ( گفتگو آزاد )
من واقعا موندم تو این خبر!! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه اگه پدافند غیرعامله پس چرا تو لبنان و روسیه هم دیده شده؟؟
دو تا فیلمی که تو یوتیوب دیدم بیشتر قانعم کرد که یه سفینه فضایی در حال سوختنه ... چون دقیقا این دو تا فیلم مثل هم و از دو زاویه گرفته شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?v=iOEB7EgijjI&feature=share
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] tube.com/watch?v=bkwdCuW2lhk&feature=related
یکی از سمت پهلو که فکر کنم تو ایرانه ... یکی از عقب یا دنباله ... چون خیلی سرعت کمی داره و یه نقطه نورانی هم ابتداشه ... اگه سفینه در حال سوخت باشه باید در ارتفاع خیلی زیادی باشه ... که این با رویتش تو کشور های مختلف می خونه .... بعد هم اینکه اون انفجاری که در عکس های دوستان هم دیده شده اینجا بیشتر مشهوده ... تو یه نقطه ای ، مرکز نورانی از دنباله جدا می شه ... و بعد بزرگ شده و هر دو محو می شن ...
باید دوستان اطلاعات موقعیتی دیده شدن شیی رو روی هم بزاریم تا ببینیم نقطه تلاقی میدان دید ها کجا میشه ... فعلا این چیزی که گفتن تو گرگان به سمت شماله ... تو تبریز هم سمت کوه عینالی ( نمی دونم درست نوشتم ) که میگه این جسم فعلا بالای دریای خزر و همین حول و حوش بوده ...
مسئله ای که من بهش اشاره کردم همون اول دیدن این بود: شهرهای جنوب ایران ندیدن..... کرمانشاه بوده، ایلام نبوده...اهواز هم نبوده.... اراک بوده اما!!! سیستان نوبده!! بندرعباس هم نبوده.... از اون طرف، عراق، سلیمانیه بوده!!(هم مرز کرمانشاه و کردستان و ارومیه!!)..... بعد جنوب عراق چیزی نگفتن، سوریه چیزی نگفتن!!!! لبنان بوده!!!اسرائیل بوده.... ظاهرا هول و هوش دب اصغر! ستارهی شمال یا دب اکبر، کلب!! دیده شده... تو اون زاویه.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)