سرمایه ی کوسیلنی در حال به ثمر رسیدن است!
لورن کوسیلنی در گفتگویی اختصاصی با سایت یوفا در آستانه دیدار یک چهارم نهایی مقابل اسپانیا می گوید می خواهد از تک تک این لحظات لذت ببرد
سه سال پیش، لورن کوسیلنی تصمیم مهمی در زندگی خود گرفت. او از تیم دسته دومی تورز به تیم دسته اولی لورین پیوست. روند پیشرفت این مدافع مرکزی بدین جا متوقف نشد و عملکرد برجسته ی او در بریتانی کافی بود تا آرسن ونگر متقاعد شود او را به شمال لندن ببرد. جایی که او خود را مصمم نشان داد و فصل گذشته بیشترین بازی ها را برای آرسنال انجام داد و با ثبات ترین مدافع بود.
لورن بلان نیز این مدافع 26 ساله را در نوامبر گذشته برای دیدار دوستانه مقابل آمریکا به تیم ملی دعوت کرد و او را به عنوان یکی از سه مدافع مرکزی تیم به یورو 2012 برد.
محرومیت فیلیپه مکسس بدین معناست که روند توقف ناپذیر کوسیلنی روز شنبه ادامه خواهد یافت و او می تواند در بازی مقابل اسپانیا به طور قابت بازی کند. مهار آندرس اینیستا و یاران او مهم ترین بازی دوران حرفه ای اش را رقم خواهد زد. او که از لیگ های دسته پائین تر راه خود را شروع کرد اکنون به موقعیت مورد انتظار خود رسیده است.
" من اصلاً به محرومیت او فکر نمی کردم. تنها روی نتیجه تمرکز کرده بودم. این مسأله ای بود که اولیویه (جیرود) به من گفت."
" وقتی تورز را ترک کردم، نگرش مثبتی داشتم. دوان سختی را در شروع دوران حرفه ای ام سپری کردم. می دانم که این برای یک فوتبالیست آسان نیست. دوران حرفه ای شما می تواند بسیار سریع به پایان برسد و یا به گنه ی دیگری رقم بخورد. بنابراین سعی می کنم از تک تک لحظاتی که سپری می کنم لذت ببرم."
اگر بلان در مورد آوردن یک مدافع بی تجربه به لهستان و اوکراین شک داشت با نمایش مقتدرانه ی او برای توپچی ها باید این تضمین برای وی ایجاد شده باشد.
" من خوش شانس هستم که برای یک باشگاه معتبر بازی می کنم. در پایان هر هفته تمام تلاشم را می کنم که در ترکیب تیم قرار بگیرم و از بازی های بزرگ لذت می برم. به خصوص بازی های لیگ قهرمانان و مقابل بهترین تیم های اروپایی. از این کار واقعاً لذت می برم."
بدون شک کوسیلنی در اولین فصل حضورش در لیگ برتر شرایط ناهمواری پیش رو داشت. زندی در انگلیس در ابتدا روی شوم خود را به وی نشان داد و در اولین بازی اش در مقابل لیورپول صدای شعارهایی که پس از لمس توپ با دست در مقابل فرناندو تورس بر علیه وی بلند شد در خاطر وی مانده اند.
" خاطرات در همی دارم. اولین بازی ام را در یک ورزشگاه افسان ای انجام دادم و تساوی خوبی گرفتیم اما در پایان اخراج شدم"
تورس از زمانی که به چلسی پیوست نتوانسته است آن درخشش سابق را داشته باشد اما کوسیلنی در دونباس آره نا به هیچ وجه او را دست کم نخواهد گرفت.
" تورس بازیکن بزرگی است و گلزنی عالی است. مهاجمان بزرگ هرگز نمی میرند. آن ها گاهی به خواب می روند اما دیر یا زود از خواب بیدار می شوند."
" تورس را به خوبی می شناسم. به عنوان یک مدافع بازی در مقابل تیم هایی که یک مهاجم نوک ثابت دارند برایم ساده تر است. چرا که تمرکز بیشتری دارم و می توانم یک چشم خود را نیز به اطراف بدوزم."
تورس تنها بازیکن آشنای اسپانیا برای شماره 21 تیم ملی نیست در دونتسک نخواهد بود. اولین کاپیتان کوسیلنی در آرسنال، سسک فابرگاس نیز در تیم مقابل حضور دارد و بازیکن فرانسوی به دنبال رویارویی با هافبک بارسلونا است.
" سسک بازیکن بزرگی است. او استادانه کار میک ند و بازیخوانی خوبی دارد. دیدن او اتفاق خوبی است. تلاش می کنم قبل و بعد بازی با او صحبت کنم اما دوستی ما در زمین از بین می رود."
آخرین باری که کوسیلنی مقابل حریفی اسپانیایی بازی کرد فابرگاس در کنار او بود و آرسنال در مجموع مقابل بارسلونا بازنده شد. این مدافع تازه کار در آن بازی عملکردی فوق العاده داشت و می گوید این تجربه در بازی شنبه به کار وی می آید.
" بسیاری از بازیکنان اسپانیا در بارسبونا بازی می کنند. من با شیوه بازی آن ها آشنا هستم و این می تواند به من کمک کند. می دانم که دیدار آسانی مقابل مدافع عنوان قهرمانی نداریم. اما ما هم کیفیت خودمان را داریم. امیدوارم بهترین تیم پیروز باشد."
" آیا ما از اسپانیا می ترسیم؟ بله و خیر. اسپانیا کیفیت خود را دارد و ما هم همین طور اما اگر شما همواره به حمله فکر کنید دچار مشکل می شوید. باید همه چیز را د مقابل آن ها نزدیک و فشرده نگه دارید. ما مقابل مدافع عنوان فهرمانی بازی خواهیم کرد و فکر می کنم تمامی اجزای لازم برای یک بازی فوق االعاده فراهم است. همه آرزوی بازی در مقابل اسپانیا را دارند و مهم نیست این دیدار در یک چهارم نهایی است یا در مراحل دیگری."
" احساس خوبی دارم. از نظر فیزیکی در شرایط مطلوبی به سر می برم. نیاز دارم تا کمی با ریتم تیم هماهنگ شوم اما در دیدارهای دوستانه و پیروزی 2-0 مقابل صربستان بازی کردم و پس از آن بازی نکردم. اما احساس خوبی دارم و نگرانی خاصی نیست. بسیاری از بازیکنان آرزو دارند اولین بازی خود در جام ملت های اروپا را مقابل مدافع عنوان قهرمانی انجام دهند."
" رامی و من یک مسابقه و یک نیمه در کنار هم بازی کرده ایم و این خوب است. هر یک از ما کیفیت دیگری را می دانیم. او می داند من همواره برای پوشش دادن به او حاضر هستم. در تمرینات تمام تلاش خود را انجام داه ام.
کوسیلنی تأیید می کند که پس از شکست شوک برانگیز مقابل سوئد همه چیز در اردو بی نقص پیش می رود.
" مسائلی گفته شده است که نباید گفته می شد. الفاظی که بین خود ما خواهد ماند."
هر اتفاقی رخ دهد کوسیلنی این لحظات را با علاقه در خاطر خواهد سپرد.