تقریبا درست میگی...ولی خیلی از بازیکن های دیگه هم خوب نبودند ..اگر بخوایم بذاریم به حساب خوب نشدن و همین شکل باقی موندن که فاتحه تیم خوندس...! این بازی حساس بود ولی نه در حدی که بخواد آینده تیم رو دچار مشکل کنه ، یکی از بهترین ویژگی های تورس اینه که بعضی وقتا از یک توپ هایی گل میسازه که بهترین بازیکن های دنیا مثل کریس و مسی هم نمی تونند حتی تصور گل شدنش رو هم بکنند..! پدرو هم اصلا آماده نیست ...حداقش اینه که پدرو باید تا حدودی مایل به گوشه (وینگر ) بازی کنه که پست تخصصیش هست ولی تورس و یونته مهاج نوک یا همون تک مهاجم اند که فقط قابلیت های تموم کنندگی دارند ...!آخه وقتی صد در صد موقعیت ها رو خراب کنی جایگیری یا حتی خلق اونا (اگه بزاریم به حسابش) چه فایده ای داره. جدا الان با یک مدعی بازی مرگ و زندگی داشتیم سر اون موقعیت ها همینو میگفتی؟ به همین راحتی. جایگیری خودش بود! هرچند به نظر من ایتالیا شل گرفت. لیگ یا خرید فصلمون نیست بخوایم بگیم گرم کنه یا امیدمون به آینده است. هر چی هست حالاست. نمیشه در طول تورنمنت هم انتظار معجزه داشت. مخصوصا که افتش سابقه داره. زمانی که چیپ زد یه بازیکن زاویه خالی داشت اما پاس نداد. صحنه ای که بوفون با پا ازش گرفت آخرش بود. فقط بالوتلی که داشت تک به تک رو تو عالم دیگه ای فکر می کرد رو دستشه. کور سوی امیدی بهش دارم. ولی وقتی فکر میکنم دلخوشیه. متاسفانه مهاجم دیگه ای هم با این فیزیک و استیل نداریم. اگه آماده بود حریفا رو نابود می کردیم. حساب کن دروگبا صاحب این توپ ها میشد. بازی میشد فیلم ترسناک. پدرو قابلیت های تورس رو نداره ولی با این وضع میتونه بهتر باشه.
به نظر من با این شرایط اگر مقابل تیم های ضعیف آلبیول بیاد کنار پیکه و راموس بره سمت راست نتیجه مساعد تر و مطلوب تری بگیریم...!نبود پویول و رفتن راموس دفاع اسپانیا رو همزمان از دو چیز محروم کرده
یک مدافع میانی خوب و یک مدافع راست عالی
در واقع الان هم پویول در دفاع میانی نیست و هم راموس در دفاع راست
و به همین خاطر بود که دفاع اسپانیا رو نسبت به جام جهانی ضعیفتر دیدیم