تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 33 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 324

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تیم ملی اسپانیا [مدافع عنوان قهرمانی] | ماتادور ها

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

آخه وقتی صد در صد موقعیت ها رو خراب کنی جایگیری یا حتی خلق اونا (اگه بزاریم به حسابش) چه فایده ای داره. جدا الان با یک مدعی بازی مرگ و زندگی داشتیم سر اون موقعیت ها همینو میگفتی؟ به همین راحتی. جایگیری خودش بود! هرچند به نظر من ایتالیا شل گرفت. لیگ یا خرید فصلمون نیست بخوایم بگیم گرم کنه یا امیدمون به آینده است. هر چی هست حالاست. نمیشه در طول تورنمنت هم انتظار معجزه داشت. مخصوصا که افتش سابقه داره. زمانی که چیپ زد یه بازیکن زاویه خالی داشت اما پاس نداد. صحنه ای که بوفون با پا ازش گرفت آخرش بود. فقط بالوتلی که داشت تک به تک رو تو عالم دیگه ای فکر می کرد رو دستشه. کور سوی امیدی بهش دارم. ولی وقتی فکر میکنم دلخوشیه. متاسفانه مهاجم دیگه ای هم با این فیزیک و استیل نداریم. اگه آماده بود حریفا رو نابود می کردیم. حساب کن دروگبا صاحب این توپ ها میشد. بازی میشد فیلم ترسناک. پدرو قابلیت های تورس رو نداره ولی با این وضع میتونه بهتر باشه.
    تقریبا درست میگی...ولی خیلی از بازیکن های دیگه هم خوب نبودند ..اگر بخوایم بذاریم به حساب خوب نشدن و همین شکل باقی موندن که فاتحه تیم خوندس...! این بازی حساس بود ولی نه در حدی که بخواد آینده تیم رو دچار مشکل کنه ، یکی از بهترین ویژگی های تورس اینه که بعضی وقتا از یک توپ هایی گل میسازه که بهترین بازیکن های دنیا مثل کریس و مسی هم نمی تونند حتی تصور گل شدنش رو هم بکنند..! پدرو هم اصلا آماده نیست ...حداقش اینه که پدرو باید تا حدودی مایل به گوشه (وینگر ) بازی کنه که پست تخصصیش هست ولی تورس و یونته مهاج نوک یا همون تک مهاجم اند که فقط قابلیت های تموم کنندگی دارند ...!

نبود پویول و رفتن راموس دفاع اسپانیا رو همزمان از دو چیز محروم کرده
    یک مدافع میانی خوب و یک مدافع راست عالی

در واقع الان هم پویول در دفاع میانی نیست و هم راموس در دفاع راست
    و به همین خاطر بود که دفاع اسپانیا رو نسبت به جام جهانی ضعیفتر دیدیم
    به نظر من با این شرایط اگر مقابل تیم های ضعیف آلبیول بیاد کنار پیکه و راموس بره سمت راست نتیجه مساعد تر و مطلوب تری بگیریم...!
    Last edited by D3vil_A; 11-06-2012 at 01:39.

2. 7 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

درباره خط حمله و این سبک بازی:
    بد نبود.. تیم نسبتا خوب بازی کرد و البته ایتالیا خیلی خوب دست تیم رو خونده بود. تیم خیلی داینامیک بازی کرد و همه بارها و بارها تغییر مکان دادن، ژاوی که در اوایل نقش مرکزی داشت ولی کم کم به جلو امد و تیم بهتر شد. اینیستا مثل همیشه عالی بود. در لحظاتی از بازی می دیدیم چون مهاجمی نبود، ایتالیا خیلی راحت دفاع سه نفره اش رو بالا می آورد و باعث میشد مدافعین در خیلی از مواقع حتی نقش هافبک دفاعی رو هم پیدا کنن یعنی عملا ایتالیا داشت 12 نفره بازی می کرد. این شلوغی در خط میانی باعث شده بود از خلاقیت بازیکن ها کم بشه، و بعضا قدرت هافبک دفاعی های تیم هم کم بشه و بوسکتس عملا در خیلی از مواقع از بازی خارج بشه، این ازدیاد هافبک ها آزادی عمل رو از بازیکن هامون مثل اینیستا و سیلوا هم گرفته بود. هافبک های مرکزی ایتالیا به خصوص پیرلو و مارکیزیو هم که Pure Class بودن.

به نظر من نداشتن مهاجم اسپانیا رو به شدت ضعیف کرد، و زمانی که تورس اومد اسپانیا از این رو به اون رو شد به خاطر فشاری که یک مهاجم به دفاع تیم میاره و بازیکن های دیگه باز می شن. یادمون نره قبل از اومدن تورس تیم موقعیت های زیادی نتونست بسازه، چند موقعیت بود که بوفون خیلی خوب عمل کرد و گل هم تا حدی شانسی و تحت تاثیر جو به ثمر رسید، شاید اگه اون لحظ گل نمی زدن تیم نمی تونست بعدا هم گل بزنه (تا قبل از اومدن تورس).

به نظر من این آزمایش بدون مهاجم بازی کردن باید تموم بشه. یک بار تست شد و نتیجه اش منفی بود. اینکه تورس موقعیت خراب کرد خیلی مهم نیست، مهم اینه که تیم خیلی بهتر شد. من فکر می کنم برای بازی بعدی آرایش خط میانی و حمله اصولی تری بهتره در نظر گرفته بشه، ترکیب بوسکتس/آلونسو/ژاوی و خط حمله اینیستا/سیلوا و تورس یا حتی بیرون گذاشتن آلونسو و اضافه کردن مثلا ماتا.

درباره دفاع:
    هر دو فول بک ضعیف بازی کردن.. هیچ کدوم اصلا نتونستن خط حمله رو ساپورت کنن و اونقدرا در دفاع موفق نبودن.

به نظر من با این شرایط اگر مقابل تیم های ضعیف آلبیول بیاد کنار پیکه و راموس بره سمت راست نتیجه مساعد تر و مطلوب تری بگیریم...!
    Juanfran بیاد دفاع راست جای آربلوا ترجیحا بهتر. زوج خط دفاعی رو نباید در بین جام دست زد.
    +

من از بازی کاسیاس هم اصلا راضی نبودم. در صحنه گل که کاملا مثل یه دروازبان بسیار معمولی بود و هیچ کار بیشتری نکرد. در صحنه های دیگه اصلا حضور داینامیکی نداشت (برعکس بوفون که بسیار داینامیک بازی کرد) و شروع مجدد هاش هم اصلا خوب نبود، باز هم برعکس بوفون. دروازبانی که مدعی عنوان "بهترین دروازبان دنیا" ست از این باید بهتر باشه.

4. 12 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

بازی اصلا خوبی رو انجام ندادیم و الکی خودمونو به زحمت انداختیم ! اسپانیا با دست خودش مصوب این تساوی شد!
    سیستم بسیار عجیب دل بوسکه منو متحیر کرد....... همون دقیقه اول متوجه شدم میخواد چیکار کنه و هدفشون چیه اما واقعا چرا همچین راه سختی اونم در مقابل همچین تیمی؟!
    ایتالیایی ها رو بکشیم هم روح کاتانچو توی فوتبالشونه حتی امروز که به مراتب خیلی فاصله دارند از اون ! همه قبول داریم که دفاع های ایتالیا در حد نام گذشتگان خودشون نیستن!

نوع بازی اسپانیا و هدفش رو گرافیکار عزیز در پست بالا کاملا صحیح اشاره کردند اما چرا اینجوری ؟ ایتالیایی ها مهاجم هاشونم خوب میدونن چجوری باید دفاع کرد اینو میتونیم از پرس نه زیاد بلکه تاثیر گذارشون بفهمیم بازی ایتالیا در فاز هجومی کاملا بر اساس هنرمندی پیرلو چیده شده بود پاس های پشت مدافعان و فرار ها و بقیه قضایایی که همه دیدن! چرا باید در مقابل همچین تیمی که انقدر بازیکنانش باز بازی میکنه( متراکم بازی نمیکنند) و به نوعی ساختار دفاعیش همیشه منظم نگه میداره بخوایم یه سیستم غیر تهاجمی ( نمیتونم لفظ دفاعی به کار ببزم) استفاده میشه
    چجوری بهتون بگم......... اسپانیا نتیجه کارش و سبکش با نتیجه سبک بازی ایتالیا در این بازی یکی شده بود!

سیستم 2-4-4 میتونست برای این بازی بهترین باشه اما دل بوسکه دلش نیومد که بهترین 11 بازیکنانش رو نیمکت نشین کنه! با حضور ژابی النسو بوسکتس رو هم بازی میده و همینطور داوید سیلوا و فابرگاس رو هر دو با هم بازی میده هر چند سیلوا متمایل به گوش بازی میکنه ....... مگر نبودن بهترین بازیکنایی که به دلیل نیاز نبودنشون در ترکیب اصلی بیرون نشستن!!

بازی کردن 2 بازیکن از بین ماتا- تورس - یورنته می تونست راحترین راه ممکن برای رسید به پیروزی باشه !!

لحظه ای ژاوی به داخل میزد و لحظه ای اینیستا و فابرگاس و سیلوا و حتی یک مورد بوسکتس!! من کاملا در جریانم که دل بوسکه چی میخواست .. میدونم که میخواست نظم دفاعی رو به هم بزنه و بازیکنی که یار گیری مناسب صورت نگرفته در موقعیت گل قرار بگیره دقیقا مثه صحنه گل .... اما چرا به راه این سختی!زوج ویا و تورس که یادمون نرفته؟! در یوروی قبلی.... خیلی راحت میشد اگر مهاجمان مقصد تعیین شده باشند در حالی که هافبک هجومی ها هم به داخل میزدند و در موقعیت گل قرار میگرفتند !

من میخوام از تورس دفاع کنم........ درست که بد موقعیت گل هایی رو از دست داد اما همه مون دیدم که چقدر راحت تر موقعیت ها خلق میشدن واسه گل زنی وقتی یک همچین عنصری دز زمین بود!! اگر تورس یک مهاجم دوم کنارش داشت ( مثه ماتا ) یا اینکه خودش مهاجم دوم بود و نگردو یا یورنته نوک بودن به راحتیییییییییی هر چه تمام تر به گل میرسیدن! توی هر دو موقعیت هیشکی اطراف تورس نبود در حالی که اگه یه مهاجم دیگه بود کل قضیه دفاع ها و بار گیری ها فرق میکرد!

در اخر من اصلا راضی نبودم از این بازی .... بزرگترین اشتباه هم بازی کردن به همچین روشی جلو همچین تیمی مانند ایتالیا میدونم

__________________________________________________ _____________________

بچه ها بعدش رفتم ولی یادم به یه نکته ای افتاد که در مورد یکی از جمله هام بود......
    من اولین بار یادمه بازی کردن سیستم 0-6-4 رو در تیم آ.س رم دیدم و کاتانچو ایتالیایی و حالا بعد از 4-5 سال در یه تیم با سبک تیکی تاکای اسپانیایی...دقیقا این موضوع بر میگرده به اون جمله ام که گفتم : "اسپانیا نتیجه کارش و سبکش با نتیجه سبک بازی ایتالیا در این بازی یکی شده بود!"
    Last edited by eman619rv; 11-06-2012 at 02:25.

6. 4 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بچه ها بعدش رفتم ولی یادم به یه نکته ای افتاد که در مورد یکی از جمله هام بود......
    من اولین بار یادمه بازی کردن سیستم 0-6-4 رو در تیم آ.س رم دیدم و کاتانچو ایتالیایی و حالا بعد از 4-5 سال در یه تیم با سبک تیکی تاکای اسپانیایی...دقیقا این موضوع بر میگرده به اون جمله ام که گفتم : "اسپانیا نتیجه کارش و سبکش با نتیجه سبک بازی ایتالیا در این بازی یکی شده بود!"
    من اصلا شباهتی بین سیستم 4.6.0 و سیستم بازی اسپانیا مقابل ایتالیا نمیبینم
    در واقع در اسپانیا و کلا این سبک پست مهم نیست بلکه شرح وظایفی که سیستم برای بازیکن تعیین میکنه مهمه
    در اصل سیستم اسپانیا 4.6.0 نبود
    چون اسپانیا با 4 مهاجم حمله میکرد
    در سیستم 4.6.0 آ اس رم ساختار کلی بدون مهاجم بازی کردن برای گل نخوردن بود و در واقع یک مهجم کم میشد تا به تعداد هافبکها اضافه بشه
    اما در اسپانیا بازی بدون مهاجم برای بیشتر حمله کردن و بیشتر موقعیت ساختنه آمار این رو میگه

اسپانیا 19 شوت به سمت دروازه زد ایتالیا 9 تا
    نیمه دوم به غیر از موقعیت گل بالوتلی ایتالیا موقعیت دیگه ای نداشت

به نظر من نداشتن مهاجم اسپانیا رو به شدت ضعیف کرد، و زمانی که تورس اومد اسپانیا از این رو به اون رو شد به خاطر فشاری که یک مهاجم به دفاع تیم میاره و بازیکن های دیگه باز می شن. یادمون نره قبل از اومدن تورس تیم موقعیت های زیادی نتونست بسازه، چند موقعیت بود که بوفون خیلی خوب عمل کرد و گل هم تا حدی شانسی و تحت تاثیر جو به ثمر رسید، شاید اگه اون لحظ گل نمی زدن تیم نمی تونست بعدا هم گل بزنه (تا قبل از اومدن تورس).
    اتفاقا زمانی که تورس اومد داخل اسپانیا عقبتر کشید چون نتونست پرس از جلوش رو به خوبی زمانی که تورس نبود ادامه بده
    دو سه تا موقعیتی هم که گیرش اومد روی ضد حمله بود یا روی جلو اومدن و بازتر شدن دفاع ایتالیا
    نیمه اول سیلوا بارها صاحب موقعیت شد اما اکثر اوثات نتونست ضربه آخر یا پاس آخر خوبی بده

به نظر من این آزمایش بدون مهاجم بازی کردن باید تموم بشه. یک بار تست شد و نتیجه اش منفی بود. اینکه تورس موقعیت خراب کرد خیلی مهم نیست، مهم اینه که تیم خیلی بهتر شد.
    تورس در موقعیت خراب کردن تقریبا شبیه هافبکهای اسپانیاست حتی گاهی بدتر
    پس به نظر من با توجه به آمار پرس بهتر حفظ توپ بهتر و تراکم و حمله بیشتر قبل از اومدن تورس اسپانیا میتونه همین سیستم رو ادامه بده
    به نظر من زمانی که تورس اومد دفاع ایتالیا کمی جرات بیشتری در باز شدن و جلوتر اومدن داشت

ولی در کل داستان هر بازی با بازی دیگه متفاوته باید منتظر بازی بعدی اسپانیا باشیم ببینیم ترکیبش چجوریه
    Last edited by گرافيكار; 11-06-2012 at 03:13.

8. 11 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط گرافيكار
    اسپانیا 19 شوت به سمت دروازه زد ایتالیا 9 تا
    نیمه دوم به غیر از موقعیت گل بالوتلی ایتالیا موقعیت دیگه ای نداشت
    شوت ها 19 به 11 بود، شوت های در چارچوب هر دو 6. البته اسپانیا خیلی از شوت هاش به قولا "ول دادن" توپ بود در موقعیت هایی که واضح بود بلوکه میشه یا بیرون می زنن و خیلی وقت ها از روی اینکه راه دیگه ای نبود به جز شوت زدن.

ایتالیا هم که گلش رو در نیمه دوم زد، اون موقعیتی که جووینکو ساخت و دی ناتاله بیرون زد، در اصل 7 شوت از 11 تاشون رو در نیمه دوم زدن.

نقل قول نوشته شده توسط گرافيكار
    اتفاقا زمانی که تورس اومد داخل اسپانیا عقبتر کشید چون نتونست پرس از جلوش رو به خوبی زمانی که تورس نبود ادامه بده
    دو سه تا موقعیتی هم که گیرش اومد روی ضد حمله بود یا روی جلو اومدن و بازتر شدن دفاع ایتالیا
    نیمه اول سیلوا بارها صاحب موقعیت شد اما اکثر اوثات نتونست ضربه آخر یا پاس آخر خوبی بده
    عقب کشیدن اسپانیا به خاطر تورس نبود، قبلش ناواس اومده بود و سبک بازی تیم تغییر کرده بود و سرعتی تر شده بود. تیمی که به بازی عرض می ده هیچ وقت از جلو پرس نمی کنه، چون کلید عرض دادن به بازی "جا گذاشن" مدافع ها از بازیه.

اسپانیا نه مسی رو داره، نه بازیکنی مثل الکسیس.. نه فابرگاس مسیه و نه سیلوا الکسیس. به قولا "اسلحه" های اون سبک بازی رو نداریم وگرنه اگه مسی رو داشتیم که واضح بود باید اینطور بازی می کردیم. بارسا هم اگه مسی رو نداشت قطعا اینطوری بازی نمی کرد.

شاید اگه فول بک ها اینقدر ضعیف نبودن و بهتر به حمله کمک می کردن شرایط تیم بهتر می شد، ولی ایتالیا هم قطعا با گذاشتن دو وینگر کلاسیک این کار رو بسیار سخت کرده بود.

تورس در موقعیت خراب کردن تقریبا شبیه هافبکهای اسپانیاست حتی گاهی بدتر
    پس به نظر من با توجه به آمار پرس بهتر حفظ توپ بهتر و تراکم و حمله بیشتر قبل از اومدن تورس اسپانیا میتونه همین سیستم رو ادامه بده
    به نظر من زمانی که تورس اومد دفاع ایتالیا کمی جرات بیشتری در باز شدن و جلوتر اومدن داشت

ولی در کل داستان هر بازی با بازی دیگه متفاوته باید منتظر بازی بعدی اسپانیا باشیم ببینیم ترکیبش چجوریه
    موقعیت خراب کردن یک چیزه، بدست آوردنش یک چیز دیگه. اگه سیلوا و فابرگاس بودن اصلا اون موقعیت ها بدست نمیومد که بخواد خراب بشه. به جای اینکه مثل تورس با سرعت دنبال توپ برن یا به عمق برن (که نه سرعتش رو دارن، نه مثل تورس از آفساید می تونن فرار کنن)، همونجا می ایستادن تا دفاع باهاشون بره عقب و بعد هم پشت محوطه پاسکاری کنن تا راهی باز بشه، مثل نیمه اول.

با اومدن ناواس و بالا بردن سرعت و عرض بازی، هافبک ایتالیا کشیده شد و باعث شد هافبک های میانی اش که خسته هم بودن نیاز به دوندگی بیشتر داشته باشن، که یه حفره بین دفاع و هافبک ایتالیا بوجود آورد که بازم وجود تورس تو اون حفره ها باعث شد دفاع کشیده بشه به جلو.

10. 9 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

موقعیت خراب کردن یک چیزه، بدست آوردنش یک چیز دیگه. اگه سیلوا و فابرگاس بودن اصلا اون موقعیت ها بدست نمیومد که بخواد خراب بشه. به جای اینکه مثل تورس با سرعت دنبال توپ برن یا به عمق برن (که نه سرعتش رو دارن، نه مثل تورس از آفساید می تونن فرار کنن)، همونجا می ایستادن تا دفاع باهاشون بره عقب و بعد هم پشت محوطه پاسکاری کنن تا راهی باز بشه، مثل نیمه اول.
    در پست اول دقیقا منظور من هم این بود.
    اعمال یک مهاجم کلاسیک رو هیچ وقت یک هافبک هجومی / وینگر نمیتونه انجام بده.چون اولا هافبک بر میگرده به خط میانی کمک میکنه (بازی سازی....) + یک وینگر از گوشه ها بیشتر نفوذ میکنه و نمیتونه مرکز خط دفاعی حریف رو مورد هجوم قرار بده . بنابراین حضور داشتن یک مهاج کلاسیک در زمین ( حالا هرکی میخواد باشه ، فرقی نمیکنه ! حتی یورنته) به طور کل روی سیستم بازی تیم مقابل و یار گیری و خالی شدن فضاها تاثیر 100% میزاره...همونطور که آرمان اشاره کرد تو اون 10 12 دقیقه که تورس وارد زمین شد یک سری موقعیت هایی خلق شد که هیچ وقت روی سیستم قبلی با حضور سسک امکان فراهم شدنشون نبود.
    توی بازی بعدی بهتره سرخیو بوسکتس بره روی نیمکت و یک مهاج جایگزینش بشه / ماتا هم در ترکیب قرار بگیره روی حرکاتش میشه حساب کرد ( حداقل بشتر از داوید سیلوا)
    خط دفاعی هم یک مقدار تو بازی سازی مثل تیم های باشگاهیشون ( پیکه / راموس) به بازیکنان خط میانی (در صورت نبودن بوسکتس که یک مقدار عقب تر از ژاوی / ژابی بازی میکنه) ، کمک کنه شرایط تیم بهتر میشه.

12. 4 کاربر از D3vil_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شوت ها 19 به 11 بود، شوت های در چارچوب هر دو 6. البته اسپانیا خیلی از شوت هاش به قولا "ول دادن" توپ بود در موقعیت هایی که واضح بود بلوکه میشه یا بیرون می زنن و خیلی وقت ها از روی اینکه راه دیگه ای نبود به جز شوت زدن.

ایتالیا هم که گلش رو در نیمه دوم زد، اون موقعیتی که جووینکو ساخت و دی ناتاله بیرون زد، در اصل 7 شوت از 11 تاشون رو در نیمه دوم زدن.
    من توی دو سه تا سایت آمار مختلفی دیدم
    ولی چیزی که بیشتر بود همون 19 به 9 بود که البته تفاوت زیادی با هم ندارن و مثلا برنامه fotmob pro برای گوشیهای آندروید که برنامه واقعا معتبر و دقیقیه آمار شوتهای داخل چهارچوب رو 8 به 5 به نفع اسپانیا زده بود
    در کل فکر نمیکنم کسی در اینکه موقعیتها یا در کل حملات اسپانیا بیشتر بود شکی داشته باشه چون زدن شوت در چارچوب ربط زیادی به تاکتیک نداره و بیشتر نتیجه دقت بازیکنه

با اومدن ناواس و بالا بردن سرعت و عرض بازی، هافبک ایتالیا کشیده شد و باعث شد هافبک های میانی اش که خسته هم بودن نیاز به دوندگی بیشتر داشته باشن، که یه حفره بین دفاع و هافبک ایتالیا بوجود آورد که بازم وجود تورس تو اون حفره ها باعث شد دفاع کشیده بشه به جلو.
    مطمئنی که سرعت تورس از سیلوا و سسک بالاتره
    یا توان فرار کردنش از آفساید
    نیمه اول یه حرکت ترکیبی بین اینیستا سیلوا و سسک شد که مطمئنم اگر تورس بود اصلا شکل نمیگرفت
    همون صحنه ای که اینیستا به سیلوا پاس داد و سیلوا هم گوشه 18 تکضرب به سسک داد و کمک داور به اشتباه آفساید گرفت
    جاگیری سسک و فرارش از آفساید فوق العاده بود
    نیمه اول هم کم موقعیت گیر سیلوا نیومد
    عقب کشیدن اسپانیا به خاطر تورس نبود، قبلش ناواس اومده بود و سبک بازی تیم تغییر کرده بود و سرعتی تر شده بود. تیمی که به بازی عرض می ده هیچ وقت از جلو پرس نمی کنه، چون کلید عرض دادن به بازی "جا گذاشن" مدافع ها از بازیه.
    اسپانیا نه مسی رو داره، نه بازیکنی مثل الکسیس.. نه فابرگاس مسیه و نه سیلوا الکسیس. به قولا "اسلحه" های اون سبک بازی رو نداریم وگرنه اگه مسی رو داشتیم که واضح بود باید اینطور بازی می کردیم. بارسا هم اگه مسی رو نداشت قطعا اینطوری بازی نمی کرد.
    شاید اگه فول بک ها اینقدر ضعیف نبودن و بهتر به حمله کمک می کردن شرایط تیم بهتر می شد، ولی ایتالیا هم قطعا با گذاشتن دو وینگر کلاسیک این کار رو بسیار سخت کرده بود.
    وقتی تیمی به بازی عرض میده طبیعتا دفاع حریف عقب تر میره
    در سراسر نیمه دوم و البته در اکثر 90 دقیقه شکل کلی بازی تغییر چندانی نکرد
    تو پایین اومدن توان بدنی ایتالیا رو هم باید به موقعیتهای آخر بازی و دیده شدن تورس اضافه کنی
    من مخالف تورس نیستم اما وقتی میبینم تحرکش کمتره و موقعیتها رو هم مثل یا بدتر از یه هافبک از دست میده ترجیح میدم اسپانیا پر فشار و با جا به جایی زیاد حمله کنه تا دل ببنده به مهاجمی که اعتماد بنفسش پایین اومده

فکر نمیکنم مخالف این نکته باشی:
    ساختار هجومی اسپانیا اینقدر تحرک زیادی داشت که از دقیقه 70 توان بدنی ایتالیا به نصف رسیده بود
    این اتفاقی که بدست نمیاد
    یکی از نکات مثبت این سیستم اینه که درسته از جلو پرس میکنه اما چون هافبک ها معمولا کمی با خط 18 قدم حریف فاصله دارن مدافعین رو مجبور میکنن جلوتر بیان و از چارچوب دفاعی خودشون بیرون بیان
    چند بار چیلینی بیرون اومد و با اینیستا یا دیگران درگیر شد
    یکی از عوامل پایین اومدن توان بدنی ایتالیا همین مسئله بود

درسته اسپانیا مسی رو نداره اما به نظر من سیلوا از سانچز توی این سبک بهتر بازی میکنه
    دلبوسکه مسی رو نداره اما بیشتر از بارسا هافبک هجومی و وینگر در اختیار داره و قبلا گفتم درست یا غلط ترجیح داده با این بازیکنا به جام ملتها بیاد و حالا این سیستم به این نوع بازیکنا بیشتر میاد
    Last edited by گرافيكار; 11-06-2012 at 16:11.

14. 4 کاربر از گرافيكار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

انتقاد ستاره های اسپانیایی از شرایط زمین چمن گدانسک-اینیستا: شرایط زمین فاجعه بار بود

ستاره اسپانیا کیفیت زمین چمن گدانسک را به شدت زیر سوال بردند.

وی که به عنوان MOTM (Man OF The Match)f بهترین بازیکن زمین انتخاب شد از شرایط چمن بازی راضی نبود.

سایت گل- آندرس اینیستا، ستاره خط میانی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرد که کیفیت زمین چمن ورزشگاه گدانسک فاجعه بار بود.

محتوای مخفی: ... 
    این درحالی بود که تیم ملی اسپانیا،یکشنبه شب اولین بازی اش درمرحله گروهی رقابتهای یورو2012 را در ورزشگاه گدانسک و مقابل ایتالیا برگزار کرد که با تساوی 1-1 دو تیم به اتمام رسید. در پایان این مسابقه اینیستا با انتقاد از کیفیت زمین چمن مسابقه گفت:« دیدن زمین مسابقه در چنین شرایطی، یک فاجعه است. زمین مسابقه واقعا خشک بود و این گردش توپ را واقعا سخت می کرد.»

سسک فابرگاس، هم تیمی اینیستا هم با انتقاد از شرایط زمین چمن گدانسک گفت:« نمی توانم گله کنم ولی ما شایستگی خیلی بیشتر از این را داشتیم. این شرم آور است که ما هنوز باید روی چنین زمین هایی بازی کنیم.»
    چابی ارناندس هم در صحبتهای مشابهی گفت:« این که مسئولان قبل از آغاز بازی، زمین چمن را آبیاری نکردند، بر دینامیک و روند روانی بازی ما خیلی تاثیرگذاشت.»
    کارلس پویول، که به دلیل مصدومیت شانس همراهی اسپانیا در رقابتهای یورو2012 را از دست داد نیز بعد از اتمام بازی با تائید نظرات هموطنانش در توئیتر نوشت:« از نظر من این بهترین بازی یورو تا به اینجا بود و اگر زمین چمن را آب داده بودند، فوتبال به مراتب بهتری را می دیدیم. من به لاروخا ایمان دارم. اینیستا، ستاره تیم ماست.»

Last edited by CRIS Joon CR7; 11-06-2012 at 14:19.

16. 4 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sb1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بچه ها سلام منم اسپانیایی هستم من می گم فرناندو تورس دیشب خیلی بد بازی کرد تک به تک؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

بچه ها سلام منم اسپانیایی هستم من می گم فرناندو تورس دیشب خیلی بد بازی کرد تک به تک؟
    دو سه صفحه در مورد تورس و بقیه جزئیات بازی دیشب صحبت شد
    اونا رو بخون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •