تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 66

نام تاپيک: Castlevania: Lords of Shadow 2

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه DLC هم برای بازی منتشر شده به نام Revelations که امتیازاشو دیدم در حد همین شماره اصلی بودش
    ضمنا یه خبر اینکه Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate که پیش از این برای کنسول های مختلف منتشر شده بود حالا چند روزیه برای پی سی هم توی استیم قرار گرفته و اگه می خواید دانلود هم کنید حجم کمی داره
    مطمئنا برای اون وقت گذاشتن بهتر از وقت گذاشتن برای این نسخه ست

2. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام بر خورنده های بازی آقا این قسمت

که جغله رو میکشیم پایین برای خروجش دوباره باید کلید داشته باشیم ؟! کلید رو هر چه سعییدم نمیشه پیدا کرد ! ( کلید مگه با مبارزه به دست نمیاد ؟ این مرحله دیگه مبارزه ای براش نمونده بود که )

........

پل رو چسبوندم بهش اوکی شد !
    Last edited by MoJtaBa.R; 05-04-2014 at 18:14. دليل: حل مشکل !

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان من هنوز وقت نکردم بازی رو شروع کنم بااینکه مدتهاست نصبه رو سیستم
    در کل چطوریسات ؟

الان دارم Mirror of fate رو بازی میکنم

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من هنوز وقت نکردم بازی رو شروع کنم بااینکه مدتهاست نصبه رو سیستم
    در کل چطوریسات ؟

الان دارم Mirror of fate رو بازی میکنم
    من نسخه قبل رو با همه طولانی بودن تا آخرش رفتم ولی این یکی رو بعد دو سه مرحله پاک کردم. در کل :

داره خودمونی میشه day777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه بازیو شروع کردم اما تو کشتن غول سنگی که bioquimek corporation هست موندم اخه وقتی خونشو تموم میکنم دکمه ی b رو میزنم بعدش دکمه ای رو که میده میزنم دوباره خونش پر میشه باید چیکارش کنم تا بمیره تا الان بیست بار شده

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

سلام دوستان من تازه بازیو شروع کردم اما تو کشتن غول سنگی که bioquimek corporation هست موندم اخه وقتی خونشو تموم میکنم دکمه ی b رو میزنم بعدش دکمه ای رو که میده میزنم دوباره خونش پر میشه باید چیکارش کنم تا بمیره تا الان بیست بار شده
    یه نکته اینجاست که معمولا توی این بازی معمولا ازتون میخواد کلیدها تند تند بزنید نه یکبار(البیته کلیدهای تکی رو هم وقتی اون دو تا دایره روی هم منطبق میشن باید یزنید) نکنه مشکل شما اینجاست؟
    البیته راهنمایی کشتنش به صورت انگلیسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست اگه زیانتون قوی هست میتونید ازش استفاده کنید...اگر هم ضعیفه میتونید از google translate استفاده کنید...
    اگه بازم مشکل دارین درست در همون لحظه ای که مشکل دارین یه عکس بگیرین تا بهتر بشه راهنمایی کرد...

8. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خوب باید بگم که منم امروز بازی رو تموم کردم....واقعا دستم درد نکنه توی این یکی دو ماهه با این مشغله از خوابم زدم ولی از بازی نه
    راستش چیز خاصی هم ندارم بگم، از نظر گیم پلی که در حدود نسخه قبل بود مخصوصا که قابلیت خاصی هم اضافه نکرده بودن ولی از نظر داستان اصلا به غنای اون نبود،البته بدترین قسمت داستانش پایانش بود که به نظرم خیلی آبکی تموم شد!!
    ولی گرافیکش به صورت واضح پیشرفت کرده بود...ولی در کل نسبت به نسخه قبلش چیز خیلی جدیدی برای گفتن نداشت!!
    ولی با این وجود از انجام بازی لذت بردم چون همینطور که قبلا هم گفتم عاشق بازیها و فیلمهایی هستم که به تقابل شر و خیر در دوران باستان میپردازه

10. 4 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

خوب باید بگم که منم امروز بازی رو تموم کردم....واقعا دستم درد نکنه توی این یکی دو ماهه با این مشغله از خوابم زدم ولی از بازی نه
    راستش چیز خاصی هم ندارم بگم، از نظر گیم پلی که در حدود نسخه قبل بود مخصوصا که قابلیت خاصی هم اضافه نکرده بودن ولی از نظر داستان اصلا به غنای اون نبود،البته بدترین قسمت داستانش پایانش بود که به نظرم خیلی آبکی تموم شد!!
    ولی گرافیکش به صورت واضح پیشرفت کرده بود...ولی در کل نسبت به نسخه قبلش چیز خیلی جدیدی برای گفتن نداشت!!
    ولی با این وجود از انجام بازی لذت بردم چون همینطور که قبلا هم گفتم عاشق بازیها و فیلمهایی هستم که به تقابل شر و خیر در دوران باستان میپردازه
    خسته نباشین : این مرحله second acolyte رو چه کردین ؟!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

خسته نباشین : این مرحله second acolyte رو چه کردین ؟!

باورت میشه من خودم هم اونجا نصف روز گیر کرده بودم چون نمیدونستم که با قدرت mist کسی نمی بینتد!!
    شما اونجا اول با قدرت bat swarm خفاشها رو بفرست سراغ یکی از اون نره غولها(منظورم دومیه هست که درست سمت راست تصویره!
    بعد وقتی یکی از انها رفت به کمکش تا به طور معمولی بیا تا پایین پله ها(ولی خیلی نزدیک نشو که دیده نشی) بعد با قدرت mist برو پشت میله های نگهبان سومی(توی حالت mist نمی تونه ببینتد!)
    Last edited by mehdy.z; 14-04-2014 at 00:45.

13. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باورت میشه من خودم هم اونجا نصف روز گیر کرده بودم چون نمیدونستم که با قدرت mist کسی نمی بینتد!!
    شما اونجا اول با قدرت bat swarm خفاشها رو بفرست سراغ یکی از اون نره غولها(منظورم دومیه هست که درست سمت راست تصویره!
    بعد وقتی یکی از انها رفت به کمکش تا به طور معمولی بیا تا پایین پله ها(ولی خیلی نزدیک نشو که دیده نشی) بعد با قدرت mist برو پشت میله های نگهبان سومی(توی حالت mist نمی تونه ببینتد!)
    ترجیح میدم ادامه بحث رو بیام توی پروفایلتون چون شاید اینور نیاید و دوباره من دوروز سرگردون بمونم : دی

15. این کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •