تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456
نمايش نتايج 51 به 53 از 53

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2011-2012 | فینال

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

محرومیت سه جلسه ای تری در بازیهای اروپایی با چلسی

کاپیتان آبی ها شانس حضور در دیدار فینال سوپرکاپ و یک دیدار ابتدایی فصل بعد تیمش در لیگ قهرمانان اروپا را از دست خواهد داد

سایت گل- جان تری کاپیتان باشگاه چلسی، به خاطر کارت قرمزی که در دیدار فصل گذشته تیمش درمرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا دریافت کرد، نتوانست تیمش را در دیدار فینال لیگ قهرمانان مقابل بایرن مونیخ همراهی کند.

مسئولان یوفا معتقدند که خلاف او، رفتار خشونت آمیز در خطا برروی الکسیس سانچس در بازی با بارسا در نوکمپ بود.و بعد از محرومیت او از حضور در دیدار فینال،اکنون انتظار می رفت که مربی چلسی بتواند او را برای دیدار سوپرکاپ اروپا میان چلسی قهرمان لیگ قهرمانان اروپاو اتلتیکو مادرید، قهرمان لیگ اروپا برگزیند . این دیدار در ماه آگوست درمووناکو برگزار می شود.

ولی با محرومیتی سه جلسه ای که یوفا برای او درنظر گرفته، او علاوه بر محرومیت از حضور در سوپرکاپ، در دیدار اول تیمش در رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا نیز غایب خواهد بود. تری که این روزها در اردوی تیم ملی انگلیس برای آمادگی هرچه بیشتر برای حضور در یورو تلاش می کند، می تواند نسبت به این حکم اعتراض بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

By Ghazal Ziari

2012/6/1

2. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مارادونا: به احترام جنگندگان کهنه کار چلسی، کلاه از سربرمی دارم
    مربی آرژانتینی الوصل به تمجید از فروتنی و هوش روبرتو دی متئو پرداخته

سایت گل- دیگو آرماندو مارادونا، سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین و مربی کنونی الوصل امارات ، در صحبتهایی به تمجید از چلسی، قهرمان کنونی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا و به ویژه روبرتو دی متئو، مربی این تیم پرداخته و گفته:« بیش از هر چیزی، شخصیت تیم و روحیه جنگنده اش همه را تحت تاثیر قرار می داد.دراین چلسی، مدافعان حمله می کردند و مهاجمان به دفاع می پرداختند.»

مارادونا در ادامه از :«تاکتیک، فروتنی و باهوشی» در بازی چلسی تمجید کرده و این را کلید موفقیت چلسی در اروپا نامید.

سرمربی سابق تیم ملی آرژانتین در تحسین دی متئو گفت:« او تیمی فردمحور را به ارث برد وپیش از هرکاری مجبور بود که هارمونی در رختکن تیمش را ترمیم کند.»

دن دیگو درادامه صحبتهایش که در تایمز آو ایندیا منتشر شد گفت:« چه کسی می توانست تصور کند که یک مربی موقت،جام قهرمانی لیگ قهرمانان اروپا را بالای سر ببرد، آن هم بعد از غلبه بربایرنی که در خانه بازی می کرد.»

مارادونا درمورد چلسی گفت:« چلسی با مهارت ترین تیم حاضر درلیگ قهرمانان اروپا نبود ولی تیمی بود که بیش از سایرین آرزوی قهرمانی را در سر داشت. من مقابل این گروه از جنگندگان کهنه کار، به احترام کلاه از سر بر می دارم.»

و بخش پایانی صحبتهای مارادونا تمجید از دروگبا بود:« دروگبا با 34 سال سن و بعد از آنکه از سوی آندره ویلاس بواس نادیده گرفته می شد،قهرمان فینال لیگ قهرمانان اروپا بود.»

4. این کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چند روز پیش اون لینک های مربوط به فینال شبکه sky sports که دوستان چند صفحه قبل گذاشتن رو دانلود کردم
    اون ویدئوی مراسم بعد از جام گرفتن واقعا عالی بود. جدای از یه سری قسمت هایی اون که قبلا کامل ندیده بودم دو دقیقه آخر ویدئو واقعا فوق العاده بود و می تونم بگم که از اون روز که این ویدئو رو گرفتم ده ها بار اون قسمت رو دیدم! توی این دو دقیقه خلاصه فینال با یه آهنگ بسیار زیبا پخش میشه که فکر کنم دیدن اون حداقل برای طرفداران چلسی واجب باشه . اون قسمت ویدئو که گزارشگر میگه بزرگترین شب در تاریخ باشگاه چلسی که دیگه در موردش اصلا نمیشه چیزی گفت... یعنی به جرات می تونم بگم که طرفداران چلسی با دیدن این ویدئو نمی تونن احساساتی نشن...
    در کل طراحی اون کم نظیره و توصیه می کنم که اونو ببینید:

لینک با کیفیت پایین اونو هم آپ می کنم که دانلود اون برای همه راحت باشه:

6. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 6 از 6 اولاول ... 23456

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •