اینکه اس3 رو از کجا آورده نمی دونم می تونی از خودش بپرسی
عکسهای فون آرنا رو هم دیدم هیچ کدوم به این افتضاحی که تو گذاشتی نیستن نمی دونم اینو از کجا آوردی
منبع معتبر جی اس ام آرنا هم تو پست اول دیدیم چقدر اعتبار داره .. یارو انقدر ناشیانه عمل کرده که.......
این عکسهای فون آرنا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکسی که اون بالا گذاشتی کو ؟ میشه نشونم بدی ؟
مهدی یعنی منو قبول نداری ؟ .gif)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون عکسای gsmarena رو کار ندارم تو شرایط نابرابر گرفته شده ولی اینکه دیگه شرایطش ثابته :

انصافم خوب چیزیه
اگه 1100 دوربین داشت از این بهتر عکس میگرفت مرد حسابی
دیگه همه فهمیدن که حرفات اخر خالی بندیه
متاسفم اینجوری نمیتونه one x رو بکوبونی
خوبه که میگم عکسا مربوط به کدوم سایته خودتون برید نگاه کنید
مگه من گفتم خودم این گوشیا رو مقایسه کردم که میگی حرفات خالی بندیه ؟ خب برو phonearena عکسارو ببین
متاسفانه بعضیا انقدر تعصب دارن که خودشونو گول میزنن!
تخریب تخریب تخریب . . . فقط میره واسه تخریب . . . آخه خودت میگی دوستان خودشون قضاوت کنن . . . دوستان میان قضاوت میکنن . . . تو فروم موبایلستان طوری جوابشو با دلیلو مدرک دادن که صداش در نیومد . . . حالا دیده اینجا طرفدار Htc نیست هر چی دلش میخواد میاد تحویل مردم میده . . .
مردم خیلی بیشتر از شما عقل دارن . . .
اون موقع که تو موبایلستان مقایسه رو گذاشت هنوز یه پریویو هم از اس3 نیومده بود
مقایسش اینجوری بود :
one x چیپ اختصاصی دوربین داره پس بهتره
one x سیستم صدای beats داره پس صداش بهتره
کلاک one x بالاتره پس سریعتره
منم جوابشو دادم همش خودشو میزد به اون راه تا اینکه مقایسه gsmarena اومدو سریع تاپیکو بستن که گندش درنیاد آخه طرف خودش مدیر بود. اگه منطقی مقایسه کرده بود چرا تا یه بررسی از اس3 اومد تاپیکو بستن ؟
همتون میدونید دوربین سامسونگ همیشه از htc بهتر بوده ایندفه چون htc اومده رو این تبلیغ کرده فک کردین که حتماً باید یه چیز شاخی باشه ولی از این خبرا نیست.
هر کی هر قسمت مقایسه منو قبول نداره مدرک بیاره چرا هی به من تهمت خالی بندی میزنین
شما هم برین از یه سایت معتبر عکس بزارین...تست باتری بزارین... مقایسه صفحه بزارین...تست صدای هدفون و اسپیکر بزارین...مقایسه سرعت بروزر بزارین
اگه مدرکی هست بزارید همه ببینن اگه ندارین رو چه حسابی مخالفت میکنین؟
الان تا به این eblis میگی مدرک بیار خودشو میزنه به موش مردگی