دوستان گلم من امروز این مانیتور رو تست کامل کردم و این تجربیات رو در اختیارتون قرار میدم :
اگر دوست دارید هم مانیتور داشته باشید و هم ایینه که زلفاتون رو توش هر روز نگاه کنید این مانیتور بهترین انتخابه
اگر دوست دارید با کمترین زاویه دید یه صفحه ی کاملا مبهم و مثل سراب رو مشاهده کنید بهترین انتخابه
من وقتی روشن کردم برای تست تصویر که گرفتم ازش بلوری گرفتم دقیقا پش... ریخت خیلی خفنه تصویرش ولی اون 2 ایراد بالا رو واقعا خرابش می کنه اگر اون 2 ایراد رو نداشت میشد بهش گفت خدای مانیتور ولی من خودم اصلا یه بار مثل ادم زاویه 90 به مانیتور نگاه نکردم برای همین اصلا نمی تونم تصویر خوب ببینم توش مشکل زاویه دیدش از بالا و پایین خیلی بدتر از کناره از کنار قابل تحمله ولی از بالابه پایین نه متاسفانه !!!!!!!!
اگر اون 2 تا مشکل براتون زیاد مهم نیست شک نکنید برید بخرید اگر مثل من براتون مهمه اصلا جالب نیست البته این سری داره تغییر می کنه و منتظر رفع این مشکل باید باشیم به امید خدا
.gif)
من با تظرت مخالفم نمیدونم شما تو چه محیطی از مانیتور تست گرفتی شاید زیر نور مستقیم آفتاب بوده که اینقدر آیینه ای بودن ش رو داری بزرگ میکنی ، این موضوع کاملا واضح است که تمام اجسامی که سطح صیقلی دارن، انعکاس برگشت نور و تصویر توشون دیده میشه .
من خودم از این مانیتور E2391 برای مدت یک هفته تو یه نمایشگاه هر 7 روز رو ازش تصویر گرفتم . وقتی مانیتور خاموش هست، بله پنلش حالت آینه ای داره که خوب داشته باشه و این مشکلی نیست ولی وقتی داری ازش تصویر میگیری این مشکل بصورت خیلی جزئی دیده میشه که البته این مورد بخاطر این بود که تو اون غرفه حداقل 3 تا پروژکتور روشن بود و انعکاس نور قطعا به خاطر نور زیاد پروژکتور ها بود و مسلما تو هیچ اطاقی پروژکتور وصل نمی کنن.
در مورد زاویه دیدش : کلا با حرفتون مخالفم و طبق مشخصات فنی ش زاویه دیدش ممکنه یه خرده کمتر از H: 170°, V: 160 باشه ولی واقعا خوبه و در اون حدی که شما میگید بد نیست.
و در مورد کیفیت تصویرش هم که صحبت شما تائید میشه : " من وقتی روشن کردم برای تست تصویر که گرفتم ازش بلوری گرفتم دقیقا پش... ریخت خیلی خفنه تصویرش "
در مجموع مانیتور حرفه ای و شکیلی است.