تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 67

نام تاپيک: معرفی جدیدترین مانیتور LG مدل E2391 با ظاهری بی نظیر و کارایی بسیار بالا +قیمت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان گلم من امروز این مانیتور رو تست کامل کردم و این تجربیات رو در اختیارتون قرار میدم :

اگر دوست دارید هم مانیتور داشته باشید و هم ایینه که زلفاتون رو توش هر روز نگاه کنید این مانیتور بهترین انتخابه

اگر دوست دارید با کمترین زاویه دید یه صفحه ی کاملا مبهم و مثل سراب رو مشاهده کنید بهترین انتخابه

من وقتی روشن کردم برای تست تصویر که گرفتم ازش بلوری گرفتم دقیقا پش... ریخت خیلی خفنه تصویرش ولی اون 2 ایراد بالا رو واقعا خرابش می کنه اگر اون 2 ایراد رو نداشت میشد بهش گفت خدای مانیتور ولی من خودم اصلا یه بار مثل ادم زاویه 90 به مانیتور نگاه نکردم برای همین اصلا نمی تونم تصویر خوب ببینم توش مشکل زاویه دیدش از بالا و پایین خیلی بدتر از کناره از کنار قابل تحمله ولی از بالابه پایین نه متاسفانه !!!!!!!!

اگر اون 2 تا مشکل براتون زیاد مهم نیست شک نکنید برید بخرید اگر مثل من براتون مهمه اصلا جالب نیست البته این سری داره تغییر می کنه و منتظر رفع این مشکل باید باشیم به امید خدا
    من با تظرت مخالفم نمیدونم شما تو چه محیطی از مانیتور تست گرفتی شاید زیر نور مستقیم آفتاب بوده که اینقدر آیینه ای بودن ش رو داری بزرگ میکنی ، این موضوع کاملا واضح است که تمام اجسامی که سطح صیقلی دارن، انعکاس برگشت نور و تصویر توشون دیده میشه .
    من خودم از این مانیتور E2391 برای مدت یک هفته تو یه نمایشگاه هر 7 روز رو ازش تصویر گرفتم . وقتی مانیتور خاموش هست، بله پنلش حالت آینه ای داره که خوب داشته باشه و این مشکلی نیست ولی وقتی داری ازش تصویر میگیری این مشکل بصورت خیلی جزئی دیده میشه که البته این مورد بخاطر این بود که تو اون غرفه حداقل 3 تا پروژکتور روشن بود و انعکاس نور قطعا به خاطر نور زیاد پروژکتور ها بود و مسلما تو هیچ اطاقی پروژکتور وصل نمی کنن.

در مورد زاویه دیدش : کلا با حرفتون مخالفم و طبق مشخصات فنی ش زاویه دیدش ممکنه یه خرده کمتر از H: 170°, V: 160 باشه ولی واقعا خوبه و در اون حدی که شما میگید بد نیست.

و در مورد کیفیت تصویرش هم که صحبت شما تائید میشه : "
    من وقتی روشن کردم برای تست تصویر که گرفتم ازش بلوری گرفتم دقیقا پش... ریخت خیلی خفنه تصویرش "
    در مجموع مانیتور حرفه ای و شکیلی است.

2. 3 کاربر از tasmin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Zoroastrian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

من با تظرت مخالفم نمیدونم شما تو چه محیطی از مانیتور تست گرفتی شاید زیر نور مستقیم آفتاب بوده که اینقدر آیینه ای بودن ش رو داری بزرگ میکنی ، این موضوع کاملا واضح است که تمام اجسامی که سطح صیقلی دارن، انعکاس برگشت نور و تصویر توشون دیده میشه .
    من خودم از این مانیتور E2391 برای مدت یک هفته تو یه نمایشگاه هر 7 روز رو ازش تصویر گرفتم . وقتی مانیتور خاموش هست، بله پنلش حالت آینه ای داره که خوب داشته باشه و این مشکلی نیست ولی وقتی داری ازش تصویر میگیری این مشکل بصورت خیلی جزئی دیده میشه که البته این مورد بخاطر این بود که تو اون غرفه حداقل 3 تا پروژکتور روشن بود و انعکاس نور قطعا به خاطر نور زیاد پروژکتور ها بود و مسلما تو هیچ اطاقی پروژکتور وصل نمی کنن.

در مورد زاویه دیدش : کلا با حرفتون مخالفم و طبق مشخصات فنی ش زاویه دیدش ممکنه یه خرده کمتر از H: 170°, V: 160 باشه ولی واقعا خوبه و در اون حدی که شما میگید بد نیست.

و در مورد کیفیت تصویرش هم که صحبت شما تائید میشه : "
    من وقتی روشن کردم برای تست تصویر که گرفتم ازش بلوری گرفتم دقیقا پش... ریخت خیلی خفنه تصویرش "
    در مجموع مانیتور حرفه ای و شکیلی است.
    دوست گلم من نمی دونم الان خود ال جی کاملا این 2 ایرادی که من گرفتم رو قبول داره بعد شما قبول ندارید الان ال جی در حال تصحیح این دو ایرادی دیگه تصویر باید چه طوری باشه تا شما بگید اینه ای است من کامل این مانیتور رو در نور های مختلف تست کرد حتی در نور کاملا عادی این مشکل حل نشد بعد زاویه دیدیش از lcd های عادی کمتره عزیز و چون اون حالت ایینه ای رو داره دیگه کامل تصویر رو خراب می کنه در کل کسی که 500 تومن پول داره میده باید یه مانیتور بی نقص دستش باشه نه دارای 2 ایراد اساسی /// ال جی در حال تصحیح این 2 ایراده بعد که این 2 ایراد حال شد در ips7 اون وقت میشه گفت مانیتور

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچ کسی این مانیتور نخره
    من ۲ بار گرفتم و با بدبختی به گارانتی پس دادم و در نهایت با هزار تا زنگ و آشنا به فروشنده پس دادم و پولم گرفتم
    همه مانیتور های این مدل مشکل داره
    اینکه وقتی brightness را کم میکنید یه صدای سوت واقعا آزار دهنده به گوش میرسه و واقعا اعصاب را توی محیط های آروم به هم میریزه
    این ایمیل منه من اینجا چک نمیکنم اما گقتم کسی مثل من این بد بختی ها رو نکشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگه کسی اطلاعات کاملتری میخواست میتونه بهم ایمیل بده
    هر مارک بزرگی دلیل بر خوب بودن اون نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

در ضمن خدمتتون ارض کنم که این مانیتور مشکل تصویر هم داره
    من هر دو مانیتوری که گرفتم این را مشاهده کردم
    وقتی از نزدیک به مانیتور نگاه میکنید یه رده های راه راه توش میبینین
    و برای کسانی که کار گرافیک میکنن بیار آزار دهندست
    همچنین چیزی که در همه مانیتور ها وجود داره : یک سری profile هست که از پیش تعریف شده و شما میتونین بر اساس موقعیت های مختلف اینها را برای خودتون تنظیم کنین که این مانیتور این را هم نداره
    یعنی هر موقه میخواین فیلم ببینی دستی باید نور و رنگ را زیاد کنین و وقتی تموم شد و میخواستین کتاب بخونی دستی دوباره باید کم کنین که این هم از موارد ضعف این مانیتور هست
    من بعد از این دو بار رفتم Asus 24 اینچ گرفتم دقیقا هم قیمت همین مانیتور و بسیار راضی هستم ....
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

آقاجون ، من این مانیتور حدود 4 هفته خریدم و تو این مدت اصلا مشکلی باهاش ندارم ، جدا از طراحی زیبای بدنه خود مانیتور ، تصویر واقعا عالی هم داره. بخاطر اینکه یه بار هم به PS3 وصلش کردم و ازش تصویر با کیفیت HD گرفتم. میشه گفت رو دست نداره مخصوصا تو بازی PES 2012
    فقط چون پنلش آینه ای هست یکم انعکاس نور رو داره ولی در طولانی مدت بهش عادت می کنی. راستی این رو هم بگم که چون پنلش 2ms است هیچگونه ای سایه ای تو تصاویر سریع نداره .

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز p30world
    دوستان من یه مدتی خیلی درگیر بودم و ایمیلها و فروم رو چک نمیکردم . چند روز پیش اومدم و دیدم که یکسری دوستان سوالاتی پرسیدن . با توجه به مسئولیتی که توی زدن این تاپیک داشتم ، تصمیم گرفتم یه مانیتور E2391VR lg جور کنم و تک تک این موارد رو چک کنم تا هم مشکلات دوستان حل بشه و هم اطلاعات درستی توی این تاپیک به اشتراک گذاشته بشه . ممنون از نظراتی که دادین .

8. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من این مانیتور رو خریدم و از خریدم پشیمان هستم. super resolution هیچ کارایی نداره حتی وقتی در تنظیمات super resolution رو فعال میکنم دور متن یک هاله ی سفید رنگی ایجاد میشه که اصلا خوشایند نیست. رنگ اون بیشتر سرد هست که من رنگ گرم رو میپسندم. اما بدترین مشکل اون صفحه نمایش براق و آینه ای مانیتور هست که در زمان تماشای فیلم تصویر خود رو در صحنه های تاریک میبینیم که واقعا غیرقابل تحمله.

اگر قرار بود دوباره مانیتور بخرم مطمئنا از برند ایسوس یا سامسونگ انتخاب میکردم.
    امیدوارم که به درستی انتخاب کنید.
    دوست عزیز اگه دفترچه راهنمای این مانیتور رو دیده باشی میبینی که ویژگی super resolution یه ویژگی برای بالابردن کیفیت تصاویر به هنگام مشاهده فیلم ، بازی و عکس هست . قبلا" توی صفحه دوم همین تاپیک در مورد تکنولوژی super resolution توضیح دادم .
    شما وقتی باید ابن ویژگی را فعال کنید که قصد مشاهده فیلم ، تصویر و یا بازی کردن داشته باشید . اینکه شما با فعال کردن این ویژگی دور متن را با یه هاله سفید میبینی طبیعی هست چون موقع خوندن متن باید این ویژگی غیرفعال باشه . فعال بودن این ویژگی باعث بالابردن نور و کنتراست و رنگ تصاویر و یکسری تنظیمات ویژه جهت بالابردن کیفیت تصاویر میشه .

در مورد رنگ سرد تصاویر این مانیتور هم باید بگم که در قسمت تنظیمات وارد بخش Menu که بشی یه قسمت color preset هست که سه حالت برای انتخاب داره : warm ، medium و cool . اححتمالا" تنظیمات این بخش برای شما روی cool هست که میگی تصاویر سرده . با انتخاب گزینه مورد علاقت میتونی از کیفیت تصویرت لذت ببری .

صفحه نمایش این مانیتور براق هست که البته برای بعضی از دوستان این مورد جذابه و برای بعضی نه . اما دیدم توی خود مشخصات فنی این مانیتور در سایت مادیران این مورد ذکر شده : دارای صفحه نمایش براق .. منم توی نورهای مختلف این مورد رو چک کردم . واقعا" مورد خیلی عذاب آوری نیست و مثل همه مانیتورهای دارای صفحه نمایش براق بازار هست که البته شما این مورد رو حتما" در مشخصاتش دیده بودی و خریداری کردی. .اقعیت اینه که مانیتورهای صفحه نمایش براق ، انیترهای شکیلتر و قشنگتری هستند و به همین دلیل معمولا" افراد سراغ صفحه های مات نمیرن .

10. 2 کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

یعنی اینقدر بده پشیمون شدم از خرید این مانیتور
    من فیلم خیلی زیاد میبینم
    آیینه ای بودنش خیلی زیاده؟
    تو بازی چطور هست؟
    با توجه به داشتن تکنولوژی super resolution که در صفحه دوم همین تاپیک درمورد این تکنولوژی توضیح دادم ، این مانیتور برای دیدن فیلم عالیه .
    زمان پاسخدهی 2ms آن هم باعث میشه تا یه مانیتور حرفه ای برای بازی باشه .
    سایر مشخصات e2391 :
    "Wide 23

كنتراست 10،000،000:1

Super Picture Qualityبا تكنولوژي Super+ Resolution

زمان پاسخ دهي سريع پيكسل ها(2ms)

وضوح تصويرFull HD)1920x1080)

مجهز به ورودي HDMI

بدنه بسيار باريك باضخامت 7.2ميليمتر

تكنولوژي DFC

قابليت كاهش توان مصرفي (Super Energy Saving)

داراي كليدهاي لمسي

داراي صفحه نمايش براق

بدون قاب(BorderLess)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اگه پولتو از تو جوب پیدا کردی برو بخر من چون این و سامسونگ کنار هم هستن فرقشو متوجه میشم واقعآ lg آشغاله فقط وقتی این دوتا خاموشن lg قشنگ تره براق بودنش بخوره توسرش وقتی black level رو low میزاری اگه مانیتور خاموش روشن بشه یا تو هالت stand by بره دوباره high میشه که واقعآ پر نوره و چشم رو آزار میده کنتراست سامسونگ T220P خیلی بالاتر از اید حستش با اینکه 1:50000 حستش
    امیر جان در مورد black level توی دفترچه این مانیتور نوشته که درصورتیکه از پورت ورودی hdmi و کابل hdmi برای مشاهده تصویر این مانیتور استفاده کنی ، در وضعیت عادی black level روی حالت low است و با خاموش روشن کردن یا رفتن به حالت standby در همان حالت low باقی می ماند .

حتی در جایی خوندم که اگر از پورت ورودی hdmi استفاده کنی ولی به جای استفاده ازکابل hdmi از مبدل دیجیتال به hdmi استفاده کنی هم ممکنه حالتی که برای black level تنظیم میکنی ، ثابت نمونه و بهم بریزه .
    توی دفترچش هم نوشته که این ویژگی با کابل hdmi عمل میکنه .
    به احتمال قوی شما از ورودی hdmi و کابل hdmi برای مانیتورت استفاده نمیکنی وگرنه اصلا" نباید این مشکل پیش بیاد .
    Last edited by hamid_IT63; 22-08-2012 at 12:30.

13. این کاربر از hamid_IT63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

دوست گلم من نمی دونم الان خود ال جی کاملا این 2 ایرادی که من گرفتم رو قبول داره بعد شما قبول ندارید الان ال جی در حال تصحیح این دو ایرادی دیگه تصویر باید چه طوری باشه تا شما بگید اینه ای است من کامل این مانیتور رو در نور های مختلف تست کرد حتی در نور کاملا عادی این مشکل حل نشد بعد زاویه دیدیش از lcd های عادی کمتره عزیز و چون اون حالت ایینه ای رو داره دیگه کامل تصویر رو خراب می کنه در کل کسی که 500 تومن پول داره میده باید یه مانیتور بی نقص دستش باشه نه دارای 2 ایراد اساسی /// ال جی در حال تصحیح این 2 ایراده بعد که این 2 ایراد حال شد در ips7 اون وقت میشه گفت مانیتور
    دوست عزیز چرا الکی جو منفی میدی آخه ! والا ما هم تست کردیم آخه اگه این مانیتور فقط نقش یه آیینه داشت که اینهمه بروبیا نداشت ، یعنی الجی کلا" یه آیینه داده بیرون ! این جمله اولت رو که bold کردم واقعا" نمیدونم بر چه اساسی گفتی و از چه منبع معتبری شنیدی ! کلا" دو نوع صفحه نمایش داریم دیگه ، براق و مات . مطمئنا" هرکدومشون مزایا و معایب خودشونو دارن وگرنه حتما" تولید براق ها رو قطع میکردن .
    بعضی ها کلا" دنبال صفحه نمایش براق و لوکس هستن ولی موضوع اینه که توی مشخصات مدلها ذکر میشه که مات هست یا براق و افراد بر اساسا ویژگی های کلی مانیتور و سلیقشون انتخاب میکنن .
    با این حرفت کاملا" مخالفم که میگی این مانیتور دو ایراد اساسی داره و کسی که 500 تومن میده انتظارش رو بر آورده نمیکنه چون با توجه به ویژگی ها و مشخصات این مانیتور ، به نظرم یکی از بهترین مانیتورها با کاملترین مشخصاته . مشخصاتش نشون میده که یه مانیتور همه چیز تمومه برای اکثر کاربردها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •