این منمالانم زیاد فرقی نکردم فقط یه کم پیر تر شدم
![]()
نظر بدین !!!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن هویت اینجانب :دی
این منمالانم زیاد فرقی نکردم فقط یه کم پیر تر شدم
![]()
نظر بدین !!!
محتوای مخفی: خطر لو رفتن هویت اینجانب :دی
Last edited by kiar; 19-11-2012 at 23:25.
کی یا چی رو دیدی که اینجور ذوق کردی و متعجبی ؟![]()
چه تاپیک باحالی... دی:
کلاس آمادگی می خواستم برم اینو واسه مدرسه انداختم اون موقع
عکس مال سال 1370 هست. دی:
![]()
Alex Fera,and-roid2,B.Russell,Eblis 2011,EHSANRF,ELSIN,eman619rv,EngineeR EhsaN,Ezel,Ghaioom,H.Operator,hamed29,hamid_diablo,Ice Pain,kiar,M3HRD@D,Malware,Masoud-Susa,Masоud,mestry,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,orochi,Reza Azimy_RW,Saeed System,Shahin King,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,V E S T A,VAHID,vahidgame,virus2009,YAHYA-PRO,Переклад не
اینم ناظر انجمن اتومبیل
البته با اصرار مادرم این عکس رو گرفتم از همون روز فهمیدم یه روز عضو این انجمن خواهم شد.
اون لحظه کلی کیف کرده بودم یادمه !!!!!
![]()
سلام و درود
خب اینم یه عکس دیگه از خودم
یه توضیح کوچیکی درمورد این عکس میدم.
اون موقع من با قیچی وسط موی وسط سرم رو چیده بودم
بچه بودیم چه میدونستیم
ولی موهای دور اطرافو گذاشتم همون جا تا معلوم نشه
اگه درست توجه کنید معلومه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان با اجازه یه خورده از پست ها رو پاک کردم
روال اولیه تاپیک خیلی خوب بود و با این که پست آزاد بود تاپیک منظم بود ولی اسپم ها زیاد شدن و تاپیک رو به انحراف میرفت
البته پست همچنان آزاده ولی پستهای آبکی پاک میشن
دوستان عکسهایی که غیر از آپلود سنتر پی سی ورد ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) آپ شده باشن پیوست میشن
اگه نمیخواید پیوست بشه یا به هر دلیلی میخواید عکستون پاک بشه یا گزارش تخلف رو بزنید یا پ.خ بدید
خب دیدم همه دارن عکس بچگی هاشون رو میزارن گفتم منم عقب نمونم از قافله !
به روایتی اینجـــا من دو ماهم بوده:
: دی
اینجا هم دو سال:
: دی
Last edited by Masoud-Susa; 21-11-2012 at 20:58.
55021,Amir_oscar,Aria1997,behnam_roli,Eblis 2011,EHSANRF,ELSIN,eman619rv,EngineeR EhsaN,Ezel,farzaneh*f,Ghaioom,H.Operator,hamed29,hamid_diablo,hasti rs,hossein.az,Ice Pain,khafan8288,kiar,Kurosh,M A S T 3 R,M3HRD@D,Mahdi/s,matr!x_2008,mestry,MILAD MGH,Mohammad Yek110,moraddad,orochi,R A H A,raana,s@har,Saeed System,sansi,SaЁeD,shifter,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,Spaniuly,V E S T A,VAHID,vahidgame,virus2009,YAHYA-PRO,Переклад не,شاهزاده خانوم
اینم من:
![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 21-11-2012 at 20:24.
55021,ALI . R,Amir Hossein,Aria1997,Demon King,Eblis 2011,Elendil1,ELSIN,eman619rv,EngineeR EhsaN,Ezel,F l o w e r,Ghaioom,H.Operator,hamed29,hamid_diablo,hossein blak,hossein.az,Ice Pain,kiar,Kurosh,M3HRD@D,Mahdi/s,Malware,Masoud-Susa,Mehran,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,orochi,R A H A,raana,Saeed System,SaЁeD,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,Spaniuly,VAHID,virus2009,YAHYA-PRO,شاهزاده خانوم
یه سالگی چه قدر شبیه احمدی نژاد بودم دی: عکس مال بهار 1366 هست. روی تراس خونه اون زمون... یادش بخیر تا 4 سالگی اینجا بودیم... هی جوونی کجایی که پیر شدیم .... حالا بماند که جوونیامون هم چیزی نبودیم دی:
55021,Aria1997,Babak,Eblis 2011,Elendil1,ELSIN,eman619rv,EngineeR EhsaN,Ezel,Ghaioom,H.Operator,hamid_diablo,hossein blak,hossein.az,Ice Pain,kiar,Mahdi/s,Malware,Masoud-Susa,mestry,mjorh,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,orochi,raana,Saeed System,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,VAHID,vahidgame,virus2009,YAHYA-PRO,Переклад не,شاهزاده خانوم
همه گذاشته بودن گفتم منم بزارم جا نمونم![]()
اینم عکس ها من
مال 21 سال پیش هستن![]()
![]()
Last edited by YAHYA-PRO; 23-11-2012 at 13:17.
A/|\IR,B.Russell,Eblis 2011,ELSIN,eman619rv,EngineeR EhsaN,Ezel,farzaneh*f,Ghaioom,H.Operator,hamed29,hamid_diablo,hossein blak,Ice Pain,Mahdi/s,Masoud-Susa,matr!x_2008,mestry,mjorh,Mohammad Yek110,Mohammad.F.M,MR.CART,orochi,raana,Saeed System,sansi,ŞHÍЯÍŃ,SIMON137,Spaniuly,V E S T A,VAHID,virus2009,YAHYA-PRO,Переклад не
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)