تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 8 اولاول ... 2345678 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 77

نام تاپيک: برآورد قیمت این سیستم

اگه نباشه جاش خالی می مونه mostafa_maca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

anandtech.com/bench/Product/363?vs=288

از لینک بالا متوجه میشین...البته همونطور که میبینی تفاوت زیادی ندارن ولی توی قسمت بازی ها civizilation V خیلی تغییرش معلومه...
    ولی درکل حق با شماست خیلی بهم نزدیک هستن و با توجه به اینکه قراره اورکلاک بشن تا 4 یا 4.5 پس میشه گفت خیلی فرق نمیکنه درسته؟
    ولی من اینجور احساس میکنم که اکثرا 2500 رو خریدن تو خارج،البته شاید بخاطر قیمت هاشون باشه ولی درکل بیشتر 2500 رو خریدن...

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

عجب آواتاری داری عزیز (شخصا عاشق گربه ها هستم!)
    البته این بنده خدا یه 6870 ش Hawk Edition هست و یکی اسوس معمولی
    میتونم وقتی کراس فایر شدن یکم اورکلاکشون هم بکنم؟
    راستی مادربورد واسه اور خوب جواب میده؟ این مادربوردی که تو سیستم طرف هست چطور؟
    بعد Ci5 2400 با 2500 خیلی فرق دارن؟
    بی زحمت یه مدل کیبورد و موس خوب که هم تو گیم عالی جواب بده هم تو مالتی مدیا معرفی کنین که زیاد گرون نباشه

اگه بخوایم کیس X3,X5,X7 رو طبقه بندی کنیم چجوریه نسبت به قیمتشون؟البته کارکرده شون!
    راستی دوتا 6870 نسبت به اون MSI Twin Frozr 560 Ti چند درصد قوی تره حدودا؟
    ممنون
    Hawk از ASUS DCUII هم خنک تره...
    آره میشه اور کرد
    بله چیپست P67 ّرا اور خوبه
    CI5 2500و2400 فرق خاصی ندارن جز فرکانس ولی 2500K ضریب باز هست و با فن خوب راحت تا 5 میره (در بعضی مواقع)
    ببخشید من مدل موس و کیبورد نمیشناسم.
    خوب طبیعتا X7 گرون تر از همه و البته بهتره.طبق حرف هایی که در مورد x5 شنیدیدم X5 ؤو کنار بزارید.بنده خودم X3 دارم.خنکه ولی هنوز فن نخریدم ببنیم جا میشه یا نه.
    به نظر من همون x7 رو به قمیت 100-125 پیدا کردید برد کردید.
    2تا 6870 نزدیک به 150%تا170% بهتره.

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

راستی منم عاشق گربه هستم (:

3. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ولی درکل حق با شماست خیلی بهم نزدیک هستن و با توجه به اینکه قراره اورکلاک بشن تا 4 یا 4.5 پس میشه گفت خیلی فرق نمیکنه درسته؟
    اونی که اورکلاک میشه پسوند k داره 2500k که در صورت اورشدن اختلاف قدرتش قابل توجه هست.

مادربردی که گفتید یعنی MAIN P67A-C45 مناسب کراس‌فایر نیست فقط یه اسلات pci-e 16x داره که در صورت کراس‌کردن تو سرعت پایین‌تری کار میکنن البته برای تک کارت گرافیک خیلی مادربورد خوبیه
    موس از A4tech انتخاب کنید سیم‌دار.واسه گیم انواع مختلفی داره تو سایتش میتونید ببینید.کیفیت خوب و قیمت مناسب.فکر کنم حدود ۵۰ تومن موس مناسب گیم بشه خرید.
    یه موس‌پد خوب هم برای بازی بگیرید بد نیست حدود ۱۰ یا ۱۵ تومن

منبعی ندارین که 2 تا کارت 6870 رو با 580 مقایسه کرده باشه تو بازی های 2012؟ من هرچی دیدم نهایتش بازی metro2033 بود!
    این تست کراس‌فایر و SLI هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

Hawk از ASUS DCUII هم خنک تره...
    آره میشه اور کرد
    بله چیپست P67 ّرا اور خوبه
    CI5 2500و2400 فرق خاصی ندارن جز فرکانس ولی 2500K ضریب باز هست و با فن خوب راحت تا 5 میره (در بعضی مواقع)
    ببخشید من مدل موس و کیبورد نمیشناسم.
    خوب طبیعتا X7 گرون تر از همه و البته بهتره.طبق حرف هایی که در مورد x5 شنیدیدم X5 ؤو کنار بزارید.بنده خودم X3 دارم.خنکه ولی هنوز فن نخریدم ببنیم جا میشه یا نه.
    به نظر من همون x7 رو به قمیت 100-125 پیدا کردید برد کردید.
    2تا 6870 نزدیک به 150%تا170% بهتره.

---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------

راستی منم عاشق گربه هستم (:
    پس اگه بتون هر دوتا کارت رو Hawk گیر بیارم عالی میشه واسه اور کردن،حالا اگه بنا به شرایطی نتونستم هردو رو یجور بگیرم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟

آره ظاهرا فرق اساسی باهم ندارن و هایپرتریدینگ هم که فقط تو i7 هستش،من تا 5 اور نمیکنم،تا 4.7 جواب بده کافیه،میده؟
    خواهش عزیز دوستان دیگه ایشالا کمک میکنن
    راستش من خودم از نزدیک ندیدم هیچ کدوم از این کیس ها رو و در واقع از قیافه ی هیچ کدوم خوشم نیومده! البته بغیر از X9! که تا 150 گیر آورده بودم که پرید از دستم.... در کل تهویه بالاترین اولویت منه پس همین X7

150 درصد!! یعنی این الان تو بتلفیلد 3 120 فریم رو باید بده دیگه؟!

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

اونی که اورکلاک میشه پسوند k داره 2500k که در صورت اورشدن اختلاف قدرتش قابل توجه هست.

مادربردی که گفتید یعنی MAIN P67A-C45 مناسب کراس‌فایر نیست فقط یه اسلات pci-e 16x داره که در صورت کراس‌کردن تو سرعت پایین‌تری کار میکنن البته برای تک کارت گرافیک خیلی مادربورد خوبیه
    موس از A4tech انتخاب کنید سیم‌دار.واسه گیم انواع مختلفی داره تو سایتش میتونید ببینید.کیفیت خوب و قیمت مناسب.فکر کنم حدود ۵۰ تومن موس مناسب گیم بشه خرید.
    یه موس‌پد خوب هم برای بازی بگیرید بد نیست حدود ۱۰ یا ۱۵ تومن

این تست کراس‌فایر و SLI هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وای چقدر بچه های اینجا لطف دارن هرچی من سوال میکنم شما جواب میدین واقعا نمیدونم چی بگم دوستان
    هر دوتا پردازنده k دارن...
    مادربورد رو هم ایشون خودشون کراس فایر کردن و دارن استفاده میکنن و خودشون گفتن راضین،اون مادربوردی که دوست عزیزم معرفی کرد چطور اون خوبه؟MSI P67A-GD55

آخر فروم باز K!ng of th3 K!ngs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

پس اگه بتون هر دوتا کارت رو Hawk گیر بیارم عالی میشه واسه اور کردن،حالا اگه بنا به شرایطی نتونستم هردو رو یجور بگیرم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
    نه فقط باید GPU یک نسل باشه (68xx)

آره ظاهرا فرق اساسی باهم ندارن و هایپرتریدینگ هم که فقط تو i7 هستش،من تا 5 اور نمیکنم،تا 4.7 جواب بده کافیه،میده؟
    احتمالا با افزایش ولتاژ میده.

! یعنی این الان تو بتلفیلد 3 120 فریم رو باید بده دیگه؟!
    با 6870 کراس فایر با رزولیشن 1920x1200 با FXAA و Ultra Quality میشه 75 فریم رو گرفت.(MSAA کمتر میده)

9. این کاربر از K!ng of th3 K!ngs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

نه فقط باید GPU یک نسل باشه (68xx)
    آهان پس مشکلی نداره...

احتمالا با افزایش ولتاژ میده.
    سی پی یو هردوتاشون ضریب باز هستن...

با 6870 کراس فایر با رزولیشن 1920x1200 با FXAA و Ultra Quality میشه 75 فریم رو گرفت.(MSAA کمتر میده)
    در کل خیلی قدرت زیادی داره! واقعا با این که درایور 2011 amd مشکلات زیادی داشت واسه کراس فایر بازم از خیلی کارت های قوی انویدیا قوی تر بود! الان درایور جدیدش فک کنم خیلی خیلی بهتر شده باشه

راستی رم اگه باسش 1600 باشه با 1866 خیلی فرق داره؟ 4 گیگ کافیه یا 8 گیگ بگیرم؟

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مادربورد رو هم ایشون خودشون کراس فایر کردن و دارن استفاده میکنن و خودشون گفتن راضین،اون مادربوردی که دوست عزیزم معرفی کرد چطور اون خوبه؟MSI P67A-GD55
    این یکی دو تا اسلات x16 داره برای کراس‌فایر و sli کاملا مناسبه.

12. این کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

برای اطلاع از پرفرمنس کارت ها در Battlefield 3 میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...

14. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ممنونم دوست من خیلی مفید بودش
    پس در اینجا ما پی به قدرت دوتا 6870 میبریم!

16. 2 کاربر از mostafa_maca بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •