ولی درکل حق با شماست خیلی بهم نزدیک هستن و با توجه به اینکه قراره اورکلاک بشن تا 4 یا 4.5 پس میشه گفت خیلی فرق نمیکنه درسته؟
ولی من اینجور احساس میکنم که اکثرا 2500 رو خریدن تو خارج،البته شاید بخاطر قیمت هاشون باشه ولی درکل بیشتر 2500 رو خریدن...
![]()
ولی درکل حق با شماست خیلی بهم نزدیک هستن و با توجه به اینکه قراره اورکلاک بشن تا 4 یا 4.5 پس میشه گفت خیلی فرق نمیکنه درسته؟
ولی من اینجور احساس میکنم که اکثرا 2500 رو خریدن تو خارج،البته شاید بخاطر قیمت هاشون باشه ولی درکل بیشتر 2500 رو خریدن...
![]()
Hawk از ASUS DCUII هم خنک تره...
آره میشه اور کرد
بله چیپست P67 ّرا اور خوبه
CI5 2500و2400 فرق خاصی ندارن جز فرکانس ولی 2500K ضریب باز هست و با فن خوب راحت تا 5 میره (در بعضی مواقع)
ببخشید من مدل موس و کیبورد نمیشناسم.
خوب طبیعتا X7 گرون تر از همه و البته بهتره.طبق حرف هایی که در مورد x5 شنیدیدم X5 ؤو کنار بزارید.بنده خودم X3 دارم.خنکه ولی هنوز فن نخریدم ببنیم جا میشه یا نه.
به نظر من همون x7 رو به قمیت 100-125 پیدا کردید برد کردید.
2تا 6870 نزدیک به 150%تا170% بهتره.
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
راستی منم عاشق گربه هستم (:
اونی که اورکلاک میشه پسوند k داره 2500k که در صورت اورشدن اختلاف قدرتش قابل توجه هست.ولی درکل حق با شماست خیلی بهم نزدیک هستن و با توجه به اینکه قراره اورکلاک بشن تا 4 یا 4.5 پس میشه گفت خیلی فرق نمیکنه درسته؟
مادربردی که گفتید یعنی MAIN P67A-C45 مناسب کراسفایر نیست فقط یه اسلات pci-e 16x داره که در صورت کراسکردن تو سرعت پایینتری کار میکنن البته برای تک کارت گرافیک خیلی مادربورد خوبیه
موس از A4tech انتخاب کنید سیمدار.واسه گیم انواع مختلفی داره تو سایتش میتونید ببینید.کیفیت خوب و قیمت مناسب.فکر کنم حدود ۵۰ تومن موس مناسب گیم بشه خرید.
یه موسپد خوب هم برای بازی بگیرید بد نیست حدود ۱۰ یا ۱۵ تومن
این تست کراسفایر و SLI هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منبعی ندارین که 2 تا کارت 6870 رو با 580 مقایسه کرده باشه تو بازی های 2012؟ من هرچی دیدم نهایتش بازی metro2033 بود!
پس اگه بتون هر دوتا کارت رو Hawk گیر بیارم عالی میشه واسه اور کردن،حالا اگه بنا به شرایطی نتونستم هردو رو یجور بگیرم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
آره ظاهرا فرق اساسی باهم ندارن و هایپرتریدینگ هم که فقط تو i7 هستش،من تا 5 اور نمیکنم،تا 4.7 جواب بده کافیه،میده؟
خواهش عزیز دوستان دیگه ایشالا کمک میکنن
راستش من خودم از نزدیک ندیدم هیچ کدوم از این کیس ها رو و در واقع از قیافه ی هیچ کدوم خوشم نیومده! البته بغیر از X9! که تا 150 گیر آورده بودم که پرید از دستم....در کل تهویه بالاترین اولویت منه پس همین X7
150 درصد!! یعنی این الان تو بتلفیلد 3 120 فریم رو باید بده دیگه؟!
![]()
وای چقدر بچه های اینجا لطف دارن هرچی من سوال میکنم شما جواب میدین واقعا نمیدونم چی بگم دوستان
هر دوتا پردازنده k دارن...
مادربورد رو هم ایشون خودشون کراس فایر کردن و دارن استفاده میکنن و خودشون گفتن راضین،اون مادربوردی که دوست عزیزم معرفی کرد چطور اون خوبه؟MSI P67A-GD55
نه فقط باید GPU یک نسل باشه (68xx)پس اگه بتون هر دوتا کارت رو Hawk گیر بیارم عالی میشه واسه اور کردن،حالا اگه بنا به شرایطی نتونستم هردو رو یجور بگیرم مشکلی که ایجاد نمیکنه؟
احتمالا با افزایش ولتاژ میده.آره ظاهرا فرق اساسی باهم ندارن و هایپرتریدینگ هم که فقط تو i7 هستش،من تا 5 اور نمیکنم،تا 4.7 جواب بده کافیه،میده؟
با 6870 کراس فایر با رزولیشن 1920x1200 با FXAA و Ultra Quality میشه 75 فریم رو گرفت.(MSAA کمتر میده)! یعنی این الان تو بتلفیلد 3 120 فریم رو باید بده دیگه؟!
در کل خیلی قدرت زیادی داره! واقعا با این که درایور 2011 amd مشکلات زیادی داشت واسه کراس فایر بازم از خیلی کارت های قوی انویدیا قوی تر بود! الان درایور جدیدش فک کنم خیلی خیلی بهتر شده باشه
راستی رم اگه باسش 1600 باشه با 1866 خیلی فرق داره؟ 4 گیگ کافیه یا 8 گیگ بگیرم؟
این یکی دو تا اسلات x16 داره برای کراسفایر و sli کاملا مناسبه.مادربورد رو هم ایشون خودشون کراس فایر کردن و دارن استفاده میکنن و خودشون گفتن راضین،اون مادربوردی که دوست عزیزم معرفی کرد چطور اون خوبه؟MSI P67A-GD55
برای اطلاع از پرفرمنس کارت ها در Battlefield 3 میتونید به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید...
ممنونم دوست من خیلی مفید بودش
پس در اینجا ما پی به قدرت دوتا 6870 میبریم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)