ممنون پیام جان خیلی عالی بود , درود بر ایرانی مرگ بر اعراب سوسمار خور.![]()
ممنون پیام جان خیلی عالی بود , درود بر ایرانی مرگ بر اعراب سوسمار خور.![]()
از تو ف_یس بوک برداشته بودی ؟![]()
عرب و ایرانی و آمریکایی و افغانی نداریم. فقط انسان خوب داریم و انسان بد
ممکنه یکی عرب باشه و جد و آباد من و تو هم به پاش نرسن پس اینکه کلا یه نسلی رو خطاب کنیم خوب نیست. نشونه جاهلیته
نسل عربها بیشترشون یه سری خصوصیت بد دارن اما ایرانی ها هم اگه بیشتر خصوصیت بد نداشته باشن کمتر ندارن
درکل مشکل خشن بودن بعضی از نسل ها عرب رو اگه کنار بذاریم عرب ها تو خیلی چیزها از ما بهترن
این گسترش اختلاف ها خوب نیست. همین اختلاف ها کم کم زیاد میشه و اگه حتی 200 سال آینده جنگی بشه و خونی ریخته بشه دلیلش انسانهای جاهل امروزی بودن.
همین شماهایی که دم از دشمنی و کثیف بودن اعراب میزنید اگه عرب هم بودید همین حرفهارو در مورد ایرانی ها میزدید
واقعا برات متاسفم از ته دل می گم گفتم که درک شوخی فهم خودش رو می خواد که ما همچین چیزی رو در جنابعالی ندیدم من توهینی به کسی نکردم ولی چون تو گفتی شایسته نیست من چیزی کمتر بگم ببین مثل اینکه زیاد نشستی پای کامپیوتر خلقیاتت هم تغییر کرده خوش باز عزیزم ببینم به کجا می خوای برسی احترام زیادی برات قائل بودم ولی نشون دادی از یه بچه هم بچه تری قدت بیخودی رفته بالا واقعا متاسفم
درضمن به خاطر اینکه سوئ تعبیری واسه دوستان دیگه از من پیش نیاد من توهینی به هیچ کسی نکردم ایشون
پیام عرب زاده هستن من به خاطر همین بهشون گفتم عرب فقط همین ولی بازم گفتم و می گم مثل اینکه درست می گن نشستن زیاد پای کامپیوتر عقل هوش رو از بین می بره و صد البته حرف من رو هم یادتون باشه درک شوخی فهم و شعور خاص خودش رو می خواد
Last edited by silsin; 11-05-2012 at 23:02.
کاملآ موافقمعرب و ایرانی و آمریکایی و افغانی نداریم. فقط انسان خوب داریم و انسان بد
ممکنه یکی عرب باشه و جد و آباد من و تو هم به پاش نرسن پس اینکه کلا یه نسلی رو خطاب کنیم خوب نیست. نشونه جاهلیته
نسل عربها بیشترشون یه سری خصوصیت بد دارن اما ایرانی ها هم اگه بیشتر خصوصیت بد نداشته باشن کمتر ندارن
درکل مشکل خشن بودن بعضی از نسل ها عرب رو اگه کنار بذاریم عرب ها تو خیلی چیزها از ما بهترن
این گسترش اختلاف ها خوب نیست. همین اختلاف ها کم کم زیاد میشه و اگه حتی 200 سال آینده جنگی بشه و خونی ریخته بشه دلیلش انسانهای جاهل امروزی بودن.
همین شماهایی که دم از دشمنی و کثیف بودن اعراب میزنید اگه عرب هم بودید همین حرفهارو در مورد ایرانی ها میزدید![]()
موافقم ,ولی ما که کاریشون ندارم اونا هستن که علاوه تمام توهیناتی که به ایرانی میکنن و خواهند کرد میخواهند خلیج فارس عزیز رو با حیله و کلک (که بر میگرده باز به سیاست کثیف انگلیس) از ما بگیرن! اخه اینا چه جور موجودات هستن که اینطوری با ملت ما تا میکنند؟! (بابا برو سوسمارتو بخور خلیج میخوای چیکار؟!)
صحبتا براي يه سوه برداشت به کجاها کشيد
قفل ميکنمش
و از حالت مهم در ميارمش با کوشي انلاين شدمدشرکککک شرمندهد
Last edited by ehsan_wwe; 11-05-2012 at 23:57.
آقا احسان کلا کارتون درسته این همه با هم عکس انداختیم یک دونه اش از من نیست![]()
چرا اینجوری شد ؟ مگه شما تو اون عکس یادگاری دسته جمعیه نیستی ؟
ما که نتونستیم بیایم.شرمنده.
فقط بهتر بود زیر تصاویر اسامی رو به ترتیب از یک جهت مینوشتید تا اونایی که نتونستند بیان هم با چهره دوستان دیگه آشنا بشن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)