تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 52 اولاول ... 234567891016 ... آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 512

نام تاپيک: Crysis 3

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان اشتباه های مسئولین VGA فقط رو گرافیک نبود ، رو بهترین بازی سال رو بهترین فایتینگ سال رو بهترین شخصیت سال و چند تا دیگه اشتباه داشتن : دی

اما ناگفته نماند این فقط منتقدین VGA نبود که انچارتد رو بهترین گرافیک کرد بلکه لیستی از سایت ها و مجلات معتبر دیگر هم انچارتد رو انتخاب کردن
    پس این پایه و اساس دنیای گیم از بیخ و بنیه خراب اندر خرابه : دی
    البته شایان ذکره که گرافیک عناوین ND از سر این نسل هم زیاد بوده : دی
    بهترین گرافیک شدن آنچارتد که خوب زیاد مشکل دار نبود(عادت داریم ) و البته از حق نگذریم واقعا روی کنسول اون گرافیک رو آوردن کار مهمی بود. به نظرم کاندید نکردن گیم هایی مثل Witcher 2، Crysis 2 و BF3 هست که واقعا انتخاب داوراشون زیر سوال میره... هر چه قدر 2 Crysis گرافیکش شایعه داشته باشه دیگه BF3 رو چرا باید تحویل نگیرن؟ Witcher 2 نیز همچنین، با وجود RPG بودن چنین گرافیک عظیمی داشت و یکی از بهترین گرافیک های PC رو داره، چه از نظر هنری و چه از نظر تکنیکی، نمیشه ازش گذشت به هیچ عنوان.

قدرت FB2 نسخه ی ارتقاء یافتش که در MOH:WF هم بکار گرفته شده رو هم نباید دست کم گرفت چون کسایی که BF3 رو رو سیستم های های اِندِشون تجربه کردن به این نتیجه رسیدن.
    کاملا موافقم، فعلا برای نسل بعد چیزی رو نکردن اما حریف بسیار قدری هست برای انجین های دیگه... با BF3 نشون دادن که توی خلق محیط های وسیع (غیر از جنگل، توی گل و گیاه فعلا فاصله زیادی با CryEngine دارن)، نورپردازی و طبیعی بودن محیط ها فعلا یکی از بهترین انجین ها رو دارن.

2. 4 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سهیل و حامد به خدا من به ND چیزی نگفتم نقل قولِ همه جانبه نکنید!
    :|
    تریلر بازبینی شود
    حتما! پسر خوب پست بالا رو ببین چی میگن بد نیست یه نگاه بهش بندازی
    +

Witcher 2 نیز همچنین، با وجود RPG بودن چنین گرافیک عظیمی داشت و یکی از بهترین گرافیک های PC رو داره، چه از نظر هنری و چه از نظر تکنیکی، نمیشه ازش گذشت به هیچ عنوان.
      محتوای مخفی: عرفان 
    عرفان جان اینطوری باشه کل سایت ها رو میشه برد زیر سوال خودتم میدونی چیه منظورم... الان تو بگو بینم چرا به جا ویچر2 که تو همین جا همنظر هم هستیم با هم, اسکایریم شد بهترین بازی 2011؟ (منظورم جدا از انتخاب vga هست که انتخاب هایی به قول تو نچندان جالب دارن) حالا ویچر 2 کیفیت بالاتر از هر نظر ولی نشده باید بگیم اون سایت ها زیر سوال رفتن؟ اسکایریم کم طرفدار نداره الان اینو میگم میان یه بحث هم سر اون میشه!
    این که گفتم منظورم در سلیقه سایت و انتخاب هاشه نمیشه الان بگیم چون بتلفیلد به عنوان مثال گرافیک شاهکاری داره باید بشه بهترین گرافیک موارد دیگه هم هست چیزی که ما تو آنچارتد 3 دیدیم مثلا... حالا بحث کاندید شدن هم شخصیه یه مقدار چون اونا سلیقه مختلف دارن

حالا ویچر 2 واقعا شاهکاری بوده به نظرم اینطور بازی ها ارزش هاشون اصلا و ابدا زیر سوال نمیره... ولی بیشتر این موارد برمیگرده به قدرت یه کنسول در پیت به اسم PS3 که بازی های خوبش گرافیک خوبی رو نسبت به وضع کنسول بعد این مدت نمایش میده
    من بیام الان با خودم کلنجار برم که چرا کرایسیس نشد چرا بتل نشد.......... خب اون انتخابش رو کرد!

+
    ما خودمون طرفدار کرایسیس1 و2 هستیم خوبه هم نسخه کنسولش رو بازی کردم هم نسخه پی سی رو

خودمون دیدیم بازی چی داشته و چی هست صفحه قبل هم بازی رو ارج دادیم بهش یه 9 هم کنارش! : دی
    Last edited by Killzone2; 10-08-2012 at 18:00.

4. این کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

محتوای مخفی: عرفان 
    عرفان جان اینطوری باشه کل سایت ها رو میشه برد زیر سوال خودتم میدونی چیه منظورم... الان تو بگو بینم چرا به جا ویچر2 که تو همین جا همنظر هم هستیم با هم, اسکایریم شد بهترین بازی 2011؟ (منظورم جدا از انتخاب vga هست که انتخاب هایی به قول تو نچندان جالب دارن) حالا ویچر 2 کیفیت بالاتر از هر نظر ولی نشده باید بگیم اون سایت ها زیر سوال رفتن؟ اسکایریم کم طرفدار نداره الان اینو میگم میان یه بحث هم سر اون میشه!
    این که گفتم منظورم در سلیقه سایت و انتخاب هاشه نمیشه الان بگیم چون بتلفیلد به عنوان مثال گرافیک شاهکاری داره باید بشه بهترین گرافیک موارد دیگه هم هست چیزی که ما تو آنچارتد 3 دیدیم مثلا... حالا بحث کاندید شدن هم شخصیه یه مقدار چون اونا سلیقه مختلف دارن

حالا ویچر 2 واقعا شاهکاری بوده به نظرم اینطور بازی ها ارزش هاشون اصلا و ابدا زیر سوال نمیره... ولی بیشتر این موارد برمیگرده به قدرت یه کنسول در پیت به اسم PS3 که بازی های خوبش گرافیک خوبی رو نسبت به وضع کنسول بعد این مدت نمایش میده
    من بیام الان با خودم کلنجار برم که چرا کرایسیس نشد چرا بتل نشد.......... خب اون انتخابش رو کرد!
    سهیل این بحث Skyrim و Witcher 2 رو قبلا فکر کنم توی یاهو اینا چند باری مرورش کردیم و به توافق هم رسیدیم

درسته، توی انتخاب بهترین RPG و بهترین گیم سال، از این شرایط به وجود میاد که مثلا امسال اسکایریمی انتخاب میشه که من اصلا ازش خوشم نمیاد و یک هفته هم بازیش نمیکنم، و یکی دیگه 2 ماه زندگیشو ول میکنه و شبانه روز اسکایرم بازی میکنه. چون این دیگه به گیم پلی و داستان و هزار تا چیز دیگه مربوطه و کاملا سلیقه ای هست.

ولی توی انتخاب بهترین گرافیک دیگه سلیقه تا یه جایی میتونه اثر داشته باشه و همش سلیقه نیست و اتفاقا تاثیرش بسیار کمه. گرافیک بالا تعریفش مشخص و معلومه، حالا از نظر هنری یه سری عوامل مهم هستند از نظر تکنیکی یه سری عوامل دیگه، ولی در نهایت گرافیک بالا برای همه یک تعریف معین داره. ممکنه مواردی مثل این که کنسول چند سال پیش بازی با این گرافیک روش اجرا شده پس باید بهترین باشه به وجود بیاد اما خوب بحث من سر اینه که اون گیم ها حتی کاندید هم نشدن. RAGE و L.A Noire چه ارزش گرافیکی دارن جلوی اون عنوان ها؟ (گرچه RAGE ارزش بسیار بالایی داره ولی نه جلوی این گیم ها)..

بقیه سایت ها هم نه خیر زیر سوال نمیرن، ولی مشهور ترین مراسم انتخاب بهترین بازی ها همین VGA هست و این سوتی ها نباید توش باشه، و به همین دلیل زیر سوال میره البته از نظر من.

البته این بحث اصلا به این تاپیک مربوط نیست بهتره دیگه کم کم تمومش کنیم

6. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

ولی توی انتخاب بهترین گرافیک دیگه سلیقه تا یه جایی میتونه اثر داشته باشه و همش سلیقه نیست و اتفاقا تاثیرش بسیار کمه. گرافیک بالا تعریفش مشخص و معلومه، حالا از نظر هنری یه سری عوامل مهم هستند از نظر تکنیکی یه سری عوامل دیگه، ولی در نهایت گرافیک بالا برای همه یک تعریف معین داره. ممکنه مواردی مثل این که کنسول چند سال پیش بازی با این گرافیک روش اجرا شده پس باید بهترین باشه به وجود بیاد اما خوب بحث من سر اینه که اون گیم ها حتی کاندید هم نشدن. RAGE و L.A Noire چه ارزش گرافیکی دارن جلوی اون عنوان ها؟ (گرچه RAGE ارزش بسیار بالایی داره ولی نه جلوی این گیم ها)..

بقیه سایت ها هم نه خیر زیر سوال نمیرن، ولی مشهور ترین مراسم انتخاب بهترین بازی ها همین VGA هست و این سوتی ها نباید توش باشه، و به همین دلیل زیر سوال میره البته از نظر من.

در مودر ویچر که خب ما فن ویچر هستیم و بس : دی

+
    خب من با قسمتی که درباره سلیقه در گرافیک گفتی زیاد موافق نیستم...
    ما اینجا بحث سلیقه داریم هیچ کدوم از کسایی که این انتخاب ها رو دارن ربات نیستن یه ادم مثل من و شما میان نظرشون رو میگن!
    هر سایتی یه دلیلی برای انتخابش داره حالا از نظر فانتزی بودن یا فیزیک بازی یا هر چیز دیگه حتما دلیل نمیشه چون یه بازی از نظر تکنیکی و فنی بالا هست بیاد بهترین بشه همین بازی ها خودشون مشکلات زیادی دارن یکی باگ داره و... خب الان میخوایی بگی مثلا یه بازی مثل آنچارتد که بهترین گرافیک میشه فقط بخاطر اینکه عاشق شخصیتش شدن انتخاب کردنش؟

بحث کاندید نشدن هم برمیگرده به سلیقه باز انتخابی که هر شخص میکنه بدون ایراد نیست و از طرفی باب میل همه نیست الان من و تو بیایم مراسم vga برگزار کینم بعد انتخاب هامون رو بکنیم... تو کرایسیس من انچارتد رو انتخاب میکنم من یه سری دلیل دارم برای انتخاب تو هم یه سری دلیل داری برای انتخاب حالا این وسط جزئیات کرایسیس2 رو پی سی عالی هست و از این طرف آنچارتد پر جزئیات و فیزیک عالی الان شاید نفر سومی باشه بگه هیچ کدوم من trine 2 رو انتخاب میکنم اون با اینکه دو بعدی بود ولی یه شاهکار در زمینه پیاده سازی فیزیک و گرافیک خوب با نورپردازی جالب بود...

پس دلیل محکمی نمیشه اورد که حتی چرا اینا کاندید نشدن! البته حق میدم بازی بزرگ در این زمینه باید اسمش رو بیارن ولی.....

+
    درمورد اون بقیه سایت ها... الان داری میگی مشهور ترین مراسم انتخاب بهترین بازی ها همین VGA هست .... بعد میگی نباید سوتی داشته باشه دقیقا این بین منظور از این حرف چیه؟ الان اگر فقط بحث VGA باشه این بیچاره یه بار یه انتخاب اشتباه کرد باید بگیم بد میشه؟یا سوتی داد بقیه انتخاب های این مراسم چی؟ الان گیم اسپات به دیابلو میده 8.5 اون همه دعوا شد سرش پس زین پس هر نمره ای بده میشه باید به نمره دیابلو اشاره کنیم؟

همین که مراسم رو بگیم انتخاب هاش جالب نیست خودش جای سوال داره من که فکر نمیکنم انتخاب بدی داشته باشه این ها همه برمیگرده به سلیقه شخص و دلایل برای اینکه بگه چرا این بازی انتخاب نشد...

اگر شما شروع نمیکردین تموم هم نمیشد : دی

8. 2 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

در مودر ویچر که خب ما فن ویچر هستیم و بس : دی

+
    خب من با قسمتی که درباره سلیقه در گرافیک گفتی زیاد موافق نیستم...
    ما اینجا بحث سلیقه داریم هیچ کدوم از کسایی که این انتخاب ها رو دارن ربات نیستن یه ادم مثل من و شما میان نظرشون رو میگن!
    هر سایتی یه دلیلی برای انتخابش داره حالا از نظر فانتزی بودن یا فیزیک بازی یا هر چیز دیگه حتما دلیل نمیشه چون یه بازی از نظر تکنیکی و فنی بالا هست بیاد بهترین بشه همین بازی ها خودشون مشکلات زیادی دارن یکی باگ داره و... خب الان میخوایی بگی مثلا یه بازی مثل آنچارتد که بهترین گرافیک میشه فقط بخاطر اینکه عاشق شخصیتش شدن انتخاب کردنش؟

بحث کاندید نشدن هم برمیگرده به سلیقه باز انتخابی که هر شخص میکنه بدون ایراد نیست و از طرفی باب میل همه نیست الان من و تو بیایم مراسم vga برگزار کینم بعد انتخاب هامون رو بکنیم... تو کرایسیس من انچارتد رو انتخاب میکنم من یه سری دلیل دارم برای انتخاب تو هم یه سری دلیل داری برای انتخاب حالا این وسط جزئیات کرایسیس2 رو پی سی عالی هست و از این طرف آنچارتد پر جزئیات و فیزیک عالی الان شاید نفر سومی باشه بگه هیچ کدوم من trine 2 رو انتخاب میکنم اون با اینکه دو بعدی بود ولی یه شاهکار در زمینه پیاده سازی فیزیک و گرافیک خوب با نورپردازی جالب بود...
    حرف من اینه که گرافیک بالا در نظر همه فاکتور هاش معلوم هست و نمیشه نفی کرد اون رو... تکستچر کیفیت بالا رو نمیتونی بیای بگی از نظر من کیفیتش پایینه! نورپردازی قوی رو نمیشه بگی قوی نیست! اینی که میگی تا حدی بر میگرده به سلیقه در انتخاب بازی، این که طرفدار PS3 باشی یا بازی های FPS یا Platformer و... هم توی این بحث وارد میشن.
    درسته تا حدی هم سلیقه وارد این بحث میشه و بالا هم گفتم البته. ولی در کل، گرافیکِ بالا یک چیز معین هست و بحث هایی هم که توش صورت میگیره در نوع نگاه به خودِ گرافیک هست، مثلا یکی عاشق تسلیشن هست Crysis 2 میشه بهترین گیمش، یکی با تخریب پذیری بالا حال میکنه BF3 رو ترجیح میده، یکی اصلا این چیزا براش مهم نیست، میگه Limbo بهترین گرافیک رو داره چون ساده و زیبا هست و...
    در ضمن بحث من الآن فقط روی خود گرافیک هست وگرنه کمتر پیش میاد گیمری بهترین گیمش رو فقط از روی گرافیک انتخاب کنه
    در کل میخوام نتیجه گیری کنم؛ درسته، سلیقه هم تاثیر داره توی مبحث گرافیک ولی دیگه همه یه سری فاکتور مشخص برای مقایسه گرافیک بازی ها دارن و وقتی صحبت سر Best Graphics of the Year میشه دیگه باید طبق اون فاکتور ها انتخاب رو انجام داد. بهترین کار ممکن اینه که مثل بعضی سایت ها دو نوع Best Graphics باشه؛ گرافیک هنری و گرافیک تکنیکی. این جا دیگه اون اثر سلیقه به حداقل میرسه(لااقل در بخش تکنیکی)

U3 باید کاندید میشد درست، من اصلا با آنچارتد کاری ندارم چون قبولش دارم تا حدی. اما کاندید های دیگه مشکل دارن.

البته حق میدم بازی بزرگ در این زمینه باید اسمش رو بیارن ولی.....
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+
    درمورد اون بقیه سایت ها... الان داری میگی مشهور ترین مراسم انتخاب بهترین بازی ها همین VGA هست .... بعد میگی نباید سوتی داشته باشه دقیقا این بین منظور از این حرف چیه؟ الان اگر فقط بحث VGA باشه این بیچاره یه بار یه انتخاب اشتباه کرد باید بگیم بد میشه؟یا سوتی داد بقیه انتخاب های این مراسم چی؟ الان گیم اسپات به دیابلو میده 8.5 اون همه دعوا شد سرش پس زین پس هر نمره ای بده میشه باید به نمره دیابلو اشاره کنیم؟
    یه بار نیست، بار دومشه Bioshock رو بهترین گرافیک کرد 2007

10. 5 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

حرف من اینه که گرافیک بالا در نظر همه فاکتور هاش معلوم هست و نمیشه نفی کرد اون رو... تکستچر کیفیت بالا رو نمیتونی بیای بگی از نظر من کیفیتش پایینه! نورپردازی قوی رو نمیشه بگی قوی نیست! اینی که میگی تا حدی بر میگرده به سلیقه در انتخاب بازی، این که طرفدار PS3 باشی یا بازی های FPS یا Platformer و... هم توی این بحث وارد میشن.
    ما هم نفی نکردیم!.... ما هم تکسچر بالا و نورپردازی بالا رو نفی نکردیم! کدوم قسمت حرفم گفتم این رو؟
    من دارم میگم الان یه بازی گرافیک قوی داره درست ولی یکی میاد مثلا ماریو انتخاب میکنه در این زمینه فقط بخاطر فانتزی بودنش دلیل نمیشه چون بهترین تکسچر و بهترین نور رو داره دیگه بهترین هم انتخاب بشه.. طرفدار بودن هم بحث جدا داره... اگر هم کسی اینا رو انتخاب نکنه دلیلی بر این نیسته که بگن تکسچر ها کیفیتش پایینه!
    درسته تا حدی هم سلیقه وارد این بحث میشه و بالا هم گفتم البته. ولی در کل، گرافیکِ بالا یک چیز معین هست و بحث هایی هم که توش صورت میگیره در نوع نگاه به خودِ گرافیک هست، مثلا یکی عاشق تسلیشن هست Crysis 2 میشه بهترین گیمش، یکی با تخریب پذیری بالا حال میکنه BF3 رو ترجیح میده، یکی اصلا این چیزا براش مهم نیست، میگه Limbo بهترین گرافیک رو داره چون ساده و زیبا هست و...

در ضمن بحث من الآن فقط روی خود گرافیک هست وگرنه کمتر پیش میاد گیمری بهترین گیمش رو فقط از روی گرافیک انتخاب کنه
    در کل میخوام نتیجه گیری کنم؛ درسته، سلیقه هم تاثیر داره توی مبحث گرافیک ولی دیگه همه یه سری فاکتور مشخص برای مقایسه گرافیک بازی ها دارن و وقتی صحبت سر Best Graphics of the Year میشه دیگه باید طبق اون فاکتور ها انتخاب رو انجام داد. بهترین کار ممکن اینه که مثل بعضی سایت ها دو نوع Best Graphics باشه؛ گرافیک هنری و گرافیک تکنیکی. این جا دیگه اون اثر سلیقه به حداقل میرسه(لااقل در بخش تکنیکی)
    منم دارم اتفاقا در همین مورد بحث میکنم اون مثالی که زدم فقط به گرافیک مربوط بود وگرنه کسی اینکار رو نمیکنه! : دی
    در مورد دو نوع اره میشه درسته... اینطوری بیشتر میشه حتی مانور هم داد ولی کو گوش شنوا
    U3 باید کاندید میشد درست، من اصلا با آنچارتد کاری ندارم چون قبولش دارم تا حدی. اما کاندید های دیگه مشکل دارن.
    کاندید های دیگه هم باز خود شخص انتخاب کرده نمیشه بری بازخواستش کنی چرا اینو انتخاب کردی! حالا کرایسیس و بتل نشدن دیگه دعا کنید شماره سوم و بتلفیلد 4 بشن اینا اینطوری هستن نمیشه گفت چرا اینطور انتخاب کردی... انتخاب های vga هیچ موقع باب میل هر شخص نیست فرق داره الان همین انتخاب های vga رو خیلی ها خوششون اومد پس نمیشه اسمش رو سوتی بزاری...
    یه بار نیست، بار دومشه Bioshock رو بهترین گرافیک کرد 2007
    !!! خب اصلا با دو بار چطوری میشه برد زیر سوال نمیشه بگی سوتی میده بایوشاک گرافیک خوبی نسبت به هیولایی مثل کرایسیس نداشت ولی انتخاب ها فرق داره حالا اینا معیارشون مثل ما تکسچر های بالا و اینا نیست انچارتد هم همینطوری انتخاب کردن فیزیک و ایناش هم به کنار : دی
    Last edited by Killzone2; 10-08-2012 at 19:11.

12. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

عرفان یاد اون مبحثمون سر تاپیکت افتادم کافیه یک حرف گرافیک بیاد وسط چندین صفحه رفتیم جلو : دی

.
    اقا این تیکرو که قرمز کردم دقیقا لپ مطلبه که گفتی..دقیقا به همون دلایل هستش که مثلا عنوانی مثل انچارتد میاد بهترین رو میگیره ببین مثلا در ویدئو TLOU یارو مشت رو که میزنه رو صورتش اب دهنش می پاشه رو درو دیوار (مثال بود ) برخی جزییات واقعا باعث میشه در انتخاب اون منتقد مساله رو رعایت کنه و این جزییات ریز بینانه باشه که دیگه خدا میشه
    البته من هم موافقم حداقل در نامزدها میتونستن به خوبی رعایت کنن
    کرایسیس Geow 3 بتلفیلد 3 و یکی دو مورد دیگه بودن اینا حتما باید نامزد میشدن. مثلا IGN که خیلی زیبا هم لیست نامزدهارو داشت هم انتخابش وزین بود

اما خوب بحث من سر اینه که اون گیم ها حتی کاندید هم نشدن. RAGE و L.A Noire چه ارزش گرافیکی دارن جلوی اون عنوان ها؟ (گرچه RAGE ارزش بسیار بالایی داره ولی نه جلوی این گیم ها)..
    می دونی عرفان جان RAGE رو نمیگم ولی LA با معرفی تکلونوژی کپچرش یک نوع تعریفات جدید رو ارائه داد
    مثلا همون مبحث خودش یک فاکتور حساب میشه که بره تو لیست

+
    یک مطلب خارج از دید فنی هم هست این وسط..
    ولی خب اگر دیدگاه های منتقد هارو قبول نکنیم اون موقع باید خیلی از ملاک هاشون رو هم قبول نکنیم که نمونش همون نمراتشون هستش
    مثلا من خودم از همین گیم اسپات امسال خیلی ناراضی بودم انچارتد رو حتی نامزد کنسول خودش هم نکرد حالا گرافیک پیش کش اما خب مرجعی هستش و من دیگه باید قبولش کنم
    چون فردا روزی به یک بازی محبوبم نمره بالا یا انتخاب عالی بده بیام در موردش و معتبر بودنش سخن بگم کمی فضای نافرمی داره

ویرایش....:

بهترین کار ممکن اینه که مثل بعضی سایت ها دو نوع Best Graphics باشه؛ گرافیک هنری و گرافیک تکنیکی. این جا دیگه اون اثر سلیقه به حداقل میرسه(لااقل در بخش تکنیکی)
    عرفان جان من این تیکرو بگم در این مورد از حرفت...
    مطمئن باش اگر کوچکترین ضعفی در مبحث تکنیک داشت اندازه سر سوزن حتی نامزد هم نمیشد
    مطئنا منظور تو از این حرف این نیست که انچارتد ضعف تکنیکی داره بلکه اینه که تکنیک به کار رفته در عناوینی که نام میبری بیشتره (نظر شخصیت) از انچارتد
    حتی همون مجله داخلی هم کرایسیس رو در لیست نامزد های تکنیکی هم قرار نداده بود (من و تو که قبولش داریم ) خارجکی هارو که رد میکنی
    Last edited by Layken; 10-08-2012 at 20:01.

14. 3 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

عرفان یاد اون مبحثمون سر تاپیکت افتادم کافیه یک حرف گرافیک بیاد وسط چندین صفحه رفتیم جلو : دی
    تموم بشو هم نیست

اقا این تیکرو که قرمز کردم دقیقا لپ مطلبه که گفتی..دقیقا به همون دلایل هستش که مثلا عنوانی مثل انچارتد میاد بهترین رو میگیره ببین مثلا در ویدئو TLOU یارو مشت رو که میزنه رو صورتش اب دهنش می پاشه رو درو دیوار (مثال بود ) برخی جزییات واقعا باعث میشه در انتخاب اون منتقد مساله رو رعایت کنه و این جزییات ریز بینانه باشه که دیگه خدا میشه
    این قضیه جزییات هم بله دقیقا، یکی از همون فاکتور هایی هست که باید بهش توجه بشه... مثل خیلی از فاکتور های دیگه.

می دونی عرفان جان RAGE رو نمیگم ولی LA با معرفی تکلونوژی کپچرش یک نوع تعریفات جدید رو ارائه داد
    مثلا همون مبحث خودش یک فاکتور حساب میشه که بره تو لیست
    اون مورد که بله معلوم بود به همون خاطر اومده بود توی لیست... ولی برای من قانع کننده نیست زیاد، چون همین گیم تا جایی که یادمه صورت کاراکتر ها توش شفافیت لازم رو نداشت... شاید من اشتباه میکنم این جا.

یک مطلب خارج از دید فنی هم هست این وسط..
    ولی خب اگر دیدگاه های منتقد هارو قبول نکنیم اون موقع باید خیلی از ملاک هاشون رو هم قبول نکنیم که نمونش همون نمراتشون هستش
    مثلا من خودم از همین گیم اسپات امسال خیلی ناراضی بودم انچارتد رو حتی نامزد کنسول خودش هم نکرد حالا گرافیک پیش کش اما خب مرجعی هستش و من دیگه باید قبولش کنم
    چون فردا روزی به یک بازی محبوبم نمره بالا یا انتخاب عالی بده بیام در موردش و معتبر بودنش سخن بگم کمی فضای نافرمی داره
    موافقم... ولی من فکر نکنم تاحالا در مورد سایت دیگه ای به این شکل جبهه گرفته باشم. من با انتخابات بهترین گرافیک از VGA اصلا نمیتونم کنار بیام و در این مورد هم هیچ موقع کوتاه نمیام، ولی با انتخاب های دیگشون مشکلی ندارم...

عرفان جان من این تیکرو بگم در این مورد از حرفت...
    مطمئن باش اگر کوچکترین ضعفی در مبحث تکنیک داشت اندازه سر سوزن حتی نامزد هم نمیشد
    مطئنا منظور تو از این حرف این نیست که انچارتد ضعف تکنیکی داره بلکه اینه که تکنیک به کار رفته در عناوینی که نام میبری بیشتره (نظر شخصیت) از انچارتد
    حتی همون مجله داخلی هم کرایسیس رو در لیست نامزد های تکنیکی هم قرار نداده بود (من و تو که قبولش داریم ) خارجکی هارو که رد میکنی
    من حامد چند بار گفتم، به هیچ عنوان با انتخاب آنچارتد مشکلی ندارم(گرچه خودم بازیش نکردم و نمیتونم با شناخت زیاد در موردش نظر بدم) بلکه با نامزد نشدن عنوان هایی که نام بردم مشکل دارم. هر چه قدر هم بخوایم متعادل نگاه کنیم اون گیم ها رو نمیشه با Rage مقایسشون کرد... باز بتمن حداقل حرف هایی داشت.

16. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

اولا همینجا اعلام میکنم رسما هنگ کردم
    یعنی گرافیک خارق العاده به تمام معنا بود!!
    ولی خداییش یه سوال تخصصی به نظرتون با چه سیستمی تونستند توی FULL HD از این عظمت 30 فریم بگیرند ؟؟...مال من که روی 30 قفل بود ولی فکر کنم یکی دو جا گفته بودند فریم واقعی تریلر 60 هست که این دیگه به نظرم کاملا غیر قابل قبول هست مگه اینکه یکی از ابر رایانه های ناسا رو قرض گرفته باشند
    خلاصه 690 رو که من همینجا ضمانت میکنم عمرا 30 فریم رو توی 720P بده چه برسه به 1080p دیگه 7970 فعلا بره جلو بوق بزنه
    البته از CRYTECK یه همچین کارهایی بعید نیست یه بازی داد بیرون تازه کارتهای دو نسل بعد تونستند توی FULL HD درست و حسابی اجراش کنند!!!
    Last edited by mehdy.z; 11-08-2012 at 04:52.

18. 2 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درمورد سیستم مورد نیازش فک نکنم خیلی بالا بخواد ..کرایتک واقعا خوب بازی میسازه ، به نظرم یه کم از بازیایی که DX11 دارن بالاتر بخواد ...

Recommended فک کنم یه GTX570 بخواد !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •