ولی هیچی صدای این موتور XU7JP/L3 را نداره.مخصوصا وقتی پشت سر هم گاز میدی!![]()
ولی هیچی صدای این موتور XU7JP/L3 را نداره.مخصوصا وقتی پشت سر هم گاز میدی!![]()
اولا دقیت کنید که گفته شده که نمونه 1600 رو در طرح هاشون مطرح کردن پس این موتوربالا 1600 سی سی هست و به احتمال قوی xum همون موتور 1905 سی سی باشه (xu9j2 یا در خوشبیناینه ترین حالت xu9j4 )
که نمونه 8 سوپاب بیشترین احتمال رو داره چون تبدیل موتور xu7jp 1.8 به این سری به راحتی و تنها با تغییر میلنگ و شاتون و سر سیلندر امکانپذیر هست
در مورد توربو شارژر هم باید بگم یک کمروسور هست که نیروی چرخشی خودش رو از گازهای اگزوز میگیره و موجب میشه هوای ورودی به موتور با تراکم بیشتری وارد بشه و توان و گشتاور موتور رو افزایش میده
یکی از دوستان هم در مورد مرسدس بنز مثال زدن که باید بگم مرسدس بنز 200 کمپروسور در واقع موترو 1.8 لیتری داره که در سری های قبلی دارای سوپرشارژر بوده و در سری های جدید توربو شارژر داره . مبحث تنفس طبیعی و شارژر دار رو هم اگه دوستان علاقه داشته باشن توی بخش فنی و بین تاپیکهای قدیمی وجود داره .
به نظر من xu7 بهتر از همه است. من الان سورن دارم اون هم با موتور ملی. ولی اصلا جالب نیست! قبلا جی ال ایکس داشتم که خیلی راضی بودم. سوار 206 tu3 و tu5 هم شدم . موتور tu5 روی 206 خوب جواب میده ولی کشش سمند و پژو را نداره. گرچه الان سورن من هر 100 کیلومتر 6 تا 7 لیتر بیشتر نمیسوزونه ولی موتور xu7 یا همان l3 را ترجیح می دهم.نظر دیگر دوستان نیز محترم!
موتور فقط ef7
جدا که ارزش خرید داره
پرقدرت. کم مصرف. واقعا ازش راضی ام
الان موتورxum رو کدام ماشین نصب شده؟منظورم خودروهای موجود در ایران چه خارجی چه داخلی.![]()
در حال حاضر این موتور هنوز روی محصولاتشون نصب نشده
فکر کنم اولین خودرویی که با این موتور عرضه خواهد شد پارس ELX باشه.
ایا درسته که موتور tu3 وارداتی بوده و پس از تحریم ایران دیگه وارد نمیشه و ب همین دیلی دیگه تیپ2و3 تولید نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موتور کلیه 206 ها وارداتی بودن
اما کارشناسان ایرانی اومدن روی موتور TU5 کارکردن و تونستن برخی قطعاطش رو
داخلی کنن. یک سری رو هم که از چین وارد میکنن.
حرف شما هم درسته اما خوب شاهد تولید 206 ایرانی خواهیم بود این یعنی احتمالا موتور TU3 هم در داخل تولید خواهد شد.
متاسفانه ایران خودرو اطلاعات دقیقی در اختیار کسی قرار نمیده اگر از طریق نمایندگی ها بتونیم اطلاعاتی رو کسب کنیم اونم نه هر خبری رو
فکر کنم چون tu5 رو رو چندتا ماشین میزاشتن تولیدش کردن...
من یه مدت خیلی زیادی بود در کف این موضوع بودم که چرا موتور EF7 که طراحی آلمانه و ضریب تراکمش یازدهه و سیستم CVVT داره و غیره، چرا مصرفش از موتور TU5 انقدر بیشتره؟
بعد کاشف به عمل اومد که 206 صندوق دار که مصرفش 6.61 لیتر بر صد کیلومتره وزنش به مراتب کمتر از سمند ای اف هفته (7.8). یه نگاه بندازین:
206: 1086 کیلوگرم
سمند:1240 کیلوگرم
خوب ما یه حساب سر انگشتی کردیم دیدیم که اگه 206 صندوق دار وزنش به اندازه ی سمند بشه مصرفش میاد رو 7.5
این مقدار بازم کمتر از مصرف سمنده! من تو کفش بودم تا امروز مصرف 405 اس ال ایکس رو دیدم. 7.5 لیتر بر صد کیلومتر. وزنش چقدره؟ 1120 کیلو. با این اوصاف 405 با وزن سمند و موتور تی یو 5 مصرفش میشه: 8.3 لیتر بر صد کیلومتر. خوب اینجا بود که دیگه داشتم قاطی می کردم. چرا این طوریه؟
بعدش که یه کن فکر کردم یادم افتاد گیربکس 405 و سمند همون گیربکس قدیمی BE3 هست که روی XU7 سوار میشده. ولی گیربکس 206 صندوق دار BE5 هست. دومی ضریب دنده هاش بزرگترن چون توان موتور تی یو 5 بیشتره! در اصل مصرف موتور EF7 واقعا از TU5 کمتره، ولی به خاطر شاهکار ایرانخودرو که حاظر نیست یه گیربکس بهتر روی ماشین کار بذاره یه قسمت خوبی از توان موتور داره تلف میشه. اگه همین گیربکس 206 رو بذارن رو سمند مصرفش میشه حدود خود 7 لیتر بر صد کیلومتر.
حالا سوال اینه: بعد از گذشت 4 سال آیا ایرانخودرو میخواد یه گیربکس درست و حسابی برای این موتورش جور کنه یا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)