فکر نکنم نرم افزاری واسه سری 40 به این صورت باشه یا من ندیدم...سرچ میکنم اگه چیزی بود همینجا خبرشو میدم
اگه پاک نمیشه باید ریست فکتوری کنی
شما باید اس ام اس هایی که تو سیم کارت داری پاک کنی
فکر نکنم نرم افزاری واسه سری 40 به این صورت باشه یا من ندیدم...سرچ میکنم اگه چیزی بود همینجا خبرشو میدم
اگه پاک نمیشه باید ریست فکتوری کنی
شما باید اس ام اس هایی که تو سیم کارت داری پاک کنی
سلام
من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
خیلی ممنون
معذرت می خوام. سوالمو توی محل پاسخ نوشتم.
خب یا پی سی سوییت امتحان کن ببین نشون میده
از شما ممنونم بخاطر راهنماییتون. من کل برنامه ها رو از گوشیم حذف کردم، مموری رو هم فرمت کردم، گوشیم رو ریست فکتوری کردم و دست اخر مجددا فقط برنامه های مورد نیاز رو از طریق نرم افزار Nokia_Suite_webinstaller_ALL نصب کردم. خوشبختانه کل مشکلات گوشیم برطرف شد و ظرف سه سوت به ماهواره کانکت میشه و موقعیتم رو نشون میده. بازم تشکر از دوستان.
سلام.
من نوکیا 5320 دارم.
یه سری فایل صوتی زبان دارم که میخوام بریزم تو گوشیم ولی نمیخوام وارد music player بشه. بلکه هر وقت خواستمشون از خود file manager برم و اجرا کنم.
ولی هر کار میکنم و هر جا که کپی میکنم باز هم خودکار میره توی پلیر، قاطی فایل های موزیک.
راه حلی نداره ؟
متوجه شدم که اگر تگ پادکست رو به اون فایل ها اضافه کنم، میرند تو قسمت پادکست و قاطی موزیک ها نمیشند.
فقط یه اشکال داره که در قسمت پادکست ها ، امکان رندم یا ریپیت برای فایل ها نیست. نمیشه این امکان رو اضافه کرد یا برنامه ای نیست که این امکان رو بده ؟
سلام من تمام اطلاعاتم ازروی رم گوشیم پاک شده نرم افزاری برابازیابی اس ام اس ها میخام گوشیم c5 هستش
خیر...فک نمیکنم برا پیاما کاری بشه کرد...اگه عکس و فیلم بود یه چیزی....
فایلو تغیرر نام بدید آخرش. Mp4 یا یه چیزی اضافه کنید تا با ویدیو پلیر بخونه....شاید به نظرت عجیب بیاد ولی میخونه!
از nokiasuite استفاده کنید!
Sent from my Xperia S using Tapatalk 2
سلام
من n95 8g دارم دیر GPS وصل میشه، شنیدم با روشن کردن وایرلسش و gprs سریعتر وصل میشه، با وایرلس تست کردم فرقی نکرد ولی زمانی که با وایرلس به gprs تبلت وصل شدم خیلی سریع وصل شد، اگه بخوام با gprs کمک بگیرم از خود گوشی چیکار کنم؟
راه بهتری هم هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)