تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 68

نام تاپيک: سوال های مبتدیانه خود را اینجا بپرسید

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام من یک برنامه ساده میخوام که بتونه بخش های مختلف گوشی مثلا بخش عکسها و گالری رو رمز بگذاره .گوشی هم نوکیا از این مدل های ساده که جاوا هستند هستش
    ممنون میشم که راهنمایی کنید و اسم همچین برنامه ای رو بگید
    فکر نکنم نرم افزاری واسه سری 40 به این صورت باشه یا من ندیدم...سرچ میکنم اگه چیزی بود همینجا خبرشو میدم
    دوستان یه X6 دارم که یه برنامه مسخره ردیابی گوشی روش نصب کردم الان پسوردش رو یادم رفته و سیم کارتهای دیگمو که میزارم پسورد میخواد و آزیر میزنه
    چیکار کنمش ؟ پاک بشو نیست!
    باید فلشش کنم ؟
    اگه پاک نمیشه باید ریست فکتوری کنی
    اقا مثل اینکه حافظه سیم کارت من پر شده است وعلامت پیام درکنار ساعت روشن وخاموش میشه
    برای حل این مشکل شماره تلفن ها را از سیم کارت حذف کردم ولی علامت پیام و اینکه حافظه پر است نمیره
    شما باید اس ام اس هایی که تو سیم کارت داری پاک کنی

2. این کاربر از DJ.Mamal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام
    من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
    خیلی ممنون

4. این کاربر از Bita R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

معذرت می خوام. سوالمو توی محل پاسخ نوشتم.

6. این کاربر از Bita R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز DJ.Mamal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Nokia Blog

پيش فرض

سلام
    من یک گوشی N73 قدیمی دارم و متاسفانه دچار مشکل خوندن sms ها از روی memory هستم، به این معنی که اصلی باز نمیشن! حتی Folder ها نشون داده می شن ولی به هیچ شکلی باز نمیشن. با نصب آنتی ویروس KMS9.0 و اسکن تمامی memory و phone memory هم این مشکل حل نشد. با توجه به اینکه او sms ها مهم هستند میتونم خواهش کنم اگه کسی قبلا برخوردی با این مشکل داشته و راه حلی در این مورد داره به من کمک کنه؟
    خیلی ممنون
    خب یا پی سی سوییت امتحان کن ببین نشون میده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    بین مولکولهای هوا

پيش فرض

داونگرید زیاد توصیه نمیشه
    در مورد تحریم هم بعید میدونم به این صورت بشه کاری کرد
    مپ رو اپدیت یا دوباره نصب کن ببین فرقس میکنه
    از شما ممنونم بخاطر راهنماییتون. من کل برنامه ها رو از گوشیم حذف کردم، مموری رو هم فرمت کردم، گوشیم رو ریست فکتوری کردم و دست اخر مجددا فقط برنامه های مورد نیاز رو از طریق نرم افزار Nokia_Suite_webinstaller_ALL نصب کردم. خوشبختانه کل مشکلات گوشیم برطرف شد و ظرف سه سوت به ماهواره کانکت میشه و موقعیتم رو نشون میده. بازم تشکر از دوستان.

9. این کاربر از abs-j بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من نوکیا 5320 دارم.

یه سری فایل صوتی زبان دارم که میخوام بریزم تو گوشیم ولی نمیخوام وارد music player بشه. بلکه هر وقت خواستمشون از خود file manager برم و اجرا کنم.

ولی هر کار میکنم و هر جا که کپی میکنم باز هم خودکار میره توی پلیر، قاطی فایل های موزیک.

راه حلی نداره ؟

11. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.

من نوکیا 5320 دارم.

یه سری فایل صوتی زبان دارم که میخوام بریزم تو گوشیم ولی نمیخوام وارد music player بشه. بلکه هر وقت خواستمشون از خود file manager برم و اجرا کنم.

ولی هر کار میکنم و هر جا که کپی میکنم باز هم خودکار میره توی پلیر، قاطی فایل های موزیک.

راه حلی نداره ؟
    متوجه شدم که اگر تگ پادکست رو به اون فایل ها اضافه کنم، میرند تو قسمت پادکست و قاطی موزیک ها نمیشند.

فقط یه اشکال داره که در قسمت پادکست ها ، امکان رندم یا ریپیت برای فایل ها نیست. نمیشه این امکان رو اضافه کرد یا برنامه ای نیست که این امکان رو بده ؟

13. این کاربر از omid-p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام من تمام اطلاعاتم ازروی رم گوشیم پاک شده نرم افزاری برابازیابی اس ام اس ها میخام گوشیم c5 هستش

15. این کاربر از aliomidvar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Agame.Arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    Devil's PlayGround !

پيش فرض

سلام من تمام اطلاعاتم ازروی رم گوشیم پاک شده نرم افزاری برابازیابی اس ام اس ها میخام گوشیم c5 هستش
    خیر...فک نمیکنم برا پیاما کاری بشه کرد...اگه عکس و فیلم بود یه چیزی....
    متوجه شدم که اگر تگ پادکست رو به اون فایل ها اضافه کنم، میرند تو قسمت پادکست و قاطی موزیک ها نمیشند.

فقط یه اشکال داره که در قسمت پادکست ها ، امکان رندم یا ریپیت برای فایل ها نیست. نمیشه این امکان رو اضافه کرد یا برنامه ای نیست که این امکان رو بده ؟
    فایلو تغیرر نام بدید آخرش. Mp4 یا یه چیزی اضافه کنید تا با ویدیو پلیر بخونه....شاید به نظرت عجیب بیاد ولی میخونه!
    سلام
    خیلی ممنون
    از nokiasuite استفاده کنید!

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام
    من n95 8g دارم دیر GPS وصل میشه، شنیدم با روشن کردن وایرلسش و gprs سریعتر وصل میشه، با وایرلس تست کردم فرقی نکرد ولی زمانی که با وایرلس به gprs تبلت وصل شدم خیلی سریع وصل شد، اگه بخوام با gprs کمک بگیرم از خود گوشی چیکار کنم؟
    راه بهتری هم هست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •