سلام داداش این لینک رو غیر فعال کردن میشه لطف کنی واسم به ایمیلم بفرستی و اگه چیز جدیدی هم دستگیرت شده مارو هم در جریان بذاری مرسی![]()
آقا کسی این فایل رو داره آپلود کنه؟ چون از روی سایت مبین نت پاک شده
هرکس فایل فریمور مودم bm635 شرکت مبین نت رو داره لطفا واسم بفرسته خیلی واجبه و حیاطیه ممنون از همتون اینم ایمیلامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرکز تماس مبین نت تلفنی انجام میده!
خیلی قبل تر اتفاقی این فایل رو دانلود کرد بودم و روی هاردم بود،
البته هیچ وقت من خودم مراحل تبدیل رو انجام ندادم فقط دیدم فایل حذف شده گفتم براتون آپلود کنم کارتون راه بیوفته.
میدونم که میدونید که، دیگه هر کاری میکنید با مسئوایت خودتون هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مردی بخدا دوستان فایلی که پاک شده بود از مبین نت رو میتونن از اینجا دانلود کنند :
همون register.rar که راهنما به همراه نرم افزار تبدیل هست با راهنمایی کامل
دانلود با لینک مستقیم از رود فایل :
دانلود از سایت های دیگر
Last edited by S.M.B; 30-11-2014 at 14:38.
سلام فریمور مودم جیبی وایمکس مبین نت را میخوام مودم از همون اول مبیین نت بوده مدل swu 9200 رمز اکانت system را گم کردم می خوام فلش کنم مودم را
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
سلام
دوستان من برای تبدیل مودم BM635 یه کارایی کردم و به یک نتایجی رسیدم. الان اونایی که مودم BM635 ایرانسل رو به فریمور آخرش آپدیت کردند توی پنلش قسمت scanset حذف شده براشون. یعنی نمیتونن فرکانس های مودم رو تغییر بدن به فرکانس های مبین نت. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من بالاخره یک فریمور پیدا کردم که مال BM635 مبین نت هست و مال سال 2010 بوده و روی قسمت آپدیت فریمور مودم ایرانسل کار میکنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود شده. میتونید دانلود کنید و روی فریمور فعلی ایرانسل بریزید تا تبدیل بشه به فریمور مبین نت.
ممنون میشم اگر کسی تست کرده خبر بده که تونسته با این فریمور وصل بشه به شبکه مبین نت یا نه. من تو منطقه ای هستم که آنتن دهی گویا مشکل داره و مشکل مک آدرس هم دارم.
بعدش یک مشکل دیگه هم داشتم. میخواستم mac آدرس مودمم رو عوض کنم. برای تغییر مک آدرس مودم از telnet استفاده کردم. در واقع تغییرش دادم به مک آدرس مودم دیگم که قبلا ثبت شده روی شبکه مبین نت. برای تلنت نرم افاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید. بعدش آدرس 192.168.1.1 رو با پورت 23 بزنید. با یوزر wimax و پسورد wimax820 لاگین کنید و طبق توضیحات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مک آدرس رو عوض کنید. اگر لازم دارید البته.
بعدش راستی یک سوال. اگر مک آدرس تو شبکه نباشه کلا از شبکه سیگنال نمیگیره مودم یا صرفا ارتباط بهش وصل نمیشه ولی سیگنال پیدا میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)