تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 6 از 7 اولاول ... 234567 آخرآخر
نمايش نتايج 51 به 60 از 63

نام تاپيک: تبدیل مودم وایمکس ایرانسل به مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض وایمکس ایرانسل و مبین نت،تبدیل مودم وایمکس

دوست من بنده نوشتم از راه دور همراه آموزش.این مطالب آموزشی زمان تبدیل مودم در اختیار کاربر قرار میگیره.در ضمن با این کار شما اگر فریم ور اشتباه ریخته بشه مودم شما خواهد سوخت.!!!در ضمن بنده در 2 شبکه این کارو انجام میدم.پس دوستانی که خودشون این کار رو میکنند بدونن در صورتیکه فریم ور ریختید مبین نت میشه اما در شبکه کار نمیکنه.و باید اطلاعات در سیستم مبین نت ثبت بشه که همه جا اینکارو نمی کنند.سوالات بیشتر بود در خدمتم 09366359636

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام داداش این لینک رو غیر فعال کردن میشه لطف کنی واسم به ایمیلم بفرستی و اگه چیز جدیدی هم دستگیرت شده مارو هم در جریان بذاری مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

هر کس میخواد مودم ایرانسلش رو به مبین نت تبدیل کنه این فایل رو از سایت مبین نت دانلود کنه بخونه . هم فرم هاشه هم اموزش هم نرم افزارش
    mobinnet.ir/files/register.rar
    موفق باشید
    آقا کسی این فایل رو داره آپلود کنه؟ چون از روی سایت مبین نت پاک شده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست من بنده نوشتم از راه دور همراه آموزش.این مطالب آموزشی زمان تبدیل مودم در اختیار کاربر قرار میگیره.در ضمن با این کار شما اگر فریم ور اشتباه ریخته بشه مودم شما خواهد سوخت.!!!در ضمن بنده در 2 شبکه این کارو انجام میدم.پس دوستانی که خودشون این کار رو میکنند بدونن در صورتیکه فریم ور ریختید مبین نت میشه اما در شبکه کار نمیکنه.و باید اطلاعات در سیستم مبین نت ثبت بشه که همه جا اینکارو نمی کنند.سوالات بیشتر بود در خدمتم 09366359636
    مرکز تماس مبین نت تلفنی انجام میده!

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خیلی قبل تر اتفاقی این فایل رو دانلود کرد بودم و روی هاردم بود،
    البته هیچ وقت من خودم مراحل تبدیل رو انجام ندادم فقط دیدم فایل حذف شده گفتم براتون آپلود کنم کارتون راه بیوفته.
    میدونم که میدونید که، دیگه هر کاری میکنید با مسئوایت خودتون هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه S.M.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    خونمون D:

پيش فرض

خیلی قبل تر اتفاقی این فایل رو دانلود کرد بودم و روی هاردم بود،
    البته هیچ وقت من خودم مراحل تبدیل رو انجام ندادم فقط دیدم فایل حذف شده گفتم براتون آپلود کنم کارتون راه بیوفته.
    میدونم که میدونید که، دیگه هر کاری میکنید با مسئوایت خودتون هست.

مردی بخدا دوستان فایلی که پاک شده بود از مبین نت رو میتونن از اینجا دانلود کنند :

همون register.rar که راهنما به همراه نرم افزار تبدیل هست با راهنمایی کامل

دانلود با لینک مستقیم از رود فایل :

دانلود از سایت های دیگر
    Last edited by S.M.B; 30-11-2014 at 14:38.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام فریمور مودم جیبی وایمکس مبین نت را میخوام مودم از همون اول مبیین نت بوده مدل swu 9200 رمز اکانت system را گم کردم می خوام فلش کنم مودم را

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض تبدیل مودم BM635

سلام
    دوستان من برای تبدیل مودم BM635 یه کارایی کردم و به یک نتایجی رسیدم. الان اونایی که مودم BM635 ایرانسل رو به فریمور آخرش آپدیت کردند توی پنلش قسمت scanset حذف شده براشون. یعنی نمیتونن فرکانس های مودم رو تغییر بدن به فرکانس های مبین نت. ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    من بالاخره یک فریمور پیدا کردم که مال BM635 مبین نت هست و مال سال 2010 بوده و روی قسمت آپدیت فریمور مودم ایرانسل کار میکنه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپلود شده. میتونید دانلود کنید و روی فریمور فعلی ایرانسل بریزید تا تبدیل بشه به فریمور مبین نت.

ممنون میشم اگر کسی تست کرده خبر بده که تونسته با این فریمور وصل بشه به شبکه مبین نت یا نه. من تو منطقه ای هستم که آنتن دهی گویا مشکل داره و مشکل مک آدرس هم دارم.

بعدش یک مشکل دیگه هم داشتم. میخواستم mac آدرس مودمم رو عوض کنم. برای تغییر مک آدرس مودم از telnet استفاده کردم. در واقع تغییرش دادم به مک آدرس مودم دیگم که قبلا ثبت شده روی شبکه مبین نت. برای تلنت نرم افاز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود کنید. بعدش آدرس 192.168.1.1 رو با پورت 23 بزنید. با یوزر wimax و پسورد wimax820 لاگین کنید و طبق توضیحات سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مک آدرس رو عوض کنید. اگر لازم دارید البته.

بعدش راستی یک سوال. اگر مک آدرس تو شبکه نباشه کلا از شبکه سیگنال نمیگیره مودم یا صرفا ارتباط بهش وصل نمیشه ولی سیگنال پیدا میکنه؟

12. این کاربر از mot.moh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •