اقا چرا اینجوری میکنید...بده تو این دوره زمونه که شاد ترین برنامه تی وی کلیده اسراره یه سریال هر چند چیپ و مزخرف از نظر کیفی
رو گزاشتن که حداقل اسمش طنزه؟؟؟ تو این وضعیت همین مقواها هم غنیمته...
اقا چرا اینجوری میکنید...بده تو این دوره زمونه که شاد ترین برنامه تی وی کلیده اسراره یه سریال هر چند چیپ و مزخرف از نظر کیفی
رو گزاشتن که حداقل اسمش طنزه؟؟؟ تو این وضعیت همین مقواها هم غنیمته...
سینا حجازیه دیگه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا یه حال به هم زنه درجه یک !
هر چقد از مضخرف بودنش تریف کنم کمه!!!!!!
اینم 1000 رمین پست ما
2 قسمت اول خوب بود خوشم اومد اما قسمت 3 به بعد یه چیز عجیبی شد
بازیه بازیگرا خیلی خیلی به دور از واقعیته
از قسمت 3 به بعد یک لحظم نخندوند منو
دیگه نمی خوام زیاد توضیح بدم یک کلام ختم کلام افتضاح
من چند قسمتش رو دیدم و کلآ نفهمیدم هدفش چیه ! فکر کنم خود کارگردان هم نمیدونسته میخواد چی بسازه و فقط گفته بیایین دور هم جمع بشیم یه چیزی میسازیم دیگه !![]()
بعد یه چیزی که دقت کردم این بود که آرایشش و پوشش بازیگرهای زن نسبت به بقیه سریال ها یه درجه جلوتره ! احتمالآ میخوان به خیال خودشون با این کارا به مقابله با سریال های درجه یک خارجی برن ! lol
فیلمی که مخلوطی از تقلید چندتا فیلم ارتفاع پست ،لاست،مقصد نهایی ،دزدان کارائیب .... باشه معلومه که هیچ هدفی نداره.
این فیلم فقط بدرد یک فیلم سینمای میخوره که زود تموم شه که بشه ازش تعریف کرد نه یه سریال .
فقط دارن کشش میدن اونم فقط بخاطر بازیگرای مهمش که این همه پول بازیگر داده ورشکست نشن وگرنه تو فیلم که شکست خوردن.
حالا اینقدر مزخرف نیست که نشه نگاش کرد.........باز بهتر از فیلم هایی مثل کلید اسرار هست که چپ و راست دارن تو شهادت
وعید برای مردم میزارن.........
عزيز من همينم اگه ملت پاي تلويزيون ها نگه داره تا نرن سمت ماهواره ، خيلي هم خوبه.
اين سريال ها با تمام گنديش بهتر از اون سريال هاي ماهواره است.
البته اون ها از اين بهتره ها ولي خداييش به درد جامعمون نمي خوره ديگه.
Sent from mahdi_talia
مضخرف به تمام معنا !
الان در سریال های خارجی چند قسمتش یکم ضعیفتر کار میشه ادم حوصله اش سر میره . دیگه چه برسه به این سریال در پیت!
حیف اون چند ساعتی که صرف دیدن ۵ قسمت از سریال شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)