kOJA ? RAFTE
kOJA ? RAFTE
از بخش اخبار بازی ها به بخش بازی های کامپیوتری منتقل شده
Medal.of.Honor.Warfighter.PS3-DUPLEX
40 دقیقه پیش امد
Medal of Honor: Warfighter launch screens
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4 ساعت پیش این امد خواب بودم لول
[GAMES] Medal_of_Honor_Warfighter-FLT (4h 5m 25s) (2012-10-23)
تایید اجرا شد
دارم دانلود می کنم
حالا اونایی که بازی کردن بیان بگن چجوریاست؟
از بتلفیلد بهتره؟
باید جالب باشه ؛ راستی دوستان این یکی مثل بتلفیلد 3 خرید و فروشش مشکل داره یا نه ?
سلام من نسخه ایکس باکسشو گرفتم. گرافیک همون بتلفیلد . من پچ hd رو نگرفتم که اشتباه کردم و سریعا میرم تهیه میکنم چون بدون اون اصلا ارزش نداره
بازی با یه نیمه مرحله تو پاکستان شروع میشه که بد نیست.
گیم پلی و گرافیک دقیقا بتلفیلد 3 و داستان رو نظری ندارم چون هنوز اونقدرا بازی نکردم.
ولی تو این مقدار کمی که بازی کردم یه جمله میمونه هوز از هم سبک خودش عقبه ( همه منظورمو میدونن )
نمیدونم چجور فکر کردید که مدال میتونه از COD پیشی بگیره؟؟؟
بتلفیلد که از این مدال هم به مراتب بزرگتر بود نتوست از MW3 بهتر باشه(نظر شخصیمه)
MW3 واقعا لحظات موندگاری داشت...اون صحنه ی آخر بازیو و روشن شدن سیگار برگ کاپیتان هیچوقت یادم نمیره...اما بتلفیلد 3 فقط یه گرافیک داشتو بس...
که اونم خودشو روی PCهای قوی نشون میداد و درصد کمی از گیمرها تجربش کردن...
+
نسخه قبلی این بازی که چیز خاصی واسه ارایه نداشت...امیدوارم این یکی به سرنوشت نسخه قبل دچار نشه...
این بازی با موتور بازی بتلفیلد 3 ساخته شده و دلیل این همه شباهتم همین مسئلس!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)